16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş
16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş Skor : Kayserispor - Beşiktaş Tarih : 03.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Kadir Has Stadyumu Hakemler : Fırat Aydınus - Aleks Taşçıoğlu -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 45433 defa] 16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Kayserispor maçından kaç puan alır?
3 puan
9 [%69.2]
1 puan
3 [%23.1]
0 puan
1 [%7.7]

Toplam Oy Verenler: 13

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mensahtan olmayacak belli oldu

Bu arada Kayserinin 18 yaşında ki kalecisi bizim Ersinden iyi , en azından ayagi var , 40-50 metreye ayaga pas atıp , topu orta sahanın ilerisine gecirebiliyor

Demekki yaşla alakası yokmuş bu işin , ayaksız Ersin izlesin biraz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

gol atmadan bu kayserili oyuncular yerden kalkmaz maçın başında penaltı yakalamışsın atıp maçı farka götürebilirsin biz kör dövüşüne çevirdik es kaza gol yersek yeniliriz bile.

Mensahtan olmayacak belli oldu

Bu arada Kayserinin 18 yaşında ki kalecisi bizim Ersinden iyi , en azından ayagi var , 40-50 metreye ayaga pas atıp , topu orta sahanın ilerisine gecirebiliyor

Demekki yaşla alakası yokmuş bu işin , ayaksız Ersin izlesin biraz

sende taktın ersine yunus ha bozuk plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyon.

Taktın mı takıyon zamanında boykoya taktın ebemizi bulduk rahat bırak çocukları.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taktın mı takıyon zamanında boykoya taktın ebemizi bulduk rahat bırak çocukları.
Napayim Gülhan ayaksız adami öveyim mi sizin gibi çok iyi kaleci diye

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu güven yerine necip oynasın daha çok fayda sağlar.
Şaka degil, gercekden daha cok fayda saglar. Güvene ben zaten oldum olasi ısınamadım, topcu olmadigini bir kenara attim, hareketleri, kendini birsey sanmasi falan tam bir antipatik
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Napayim Gülhan ayaksız adami öveyim mi sizin gibi çok iyi kaleci diye

ersini öven mi var şimdi ?

Çevrimdışı mellfred

seyrettiğim en zayıf ekip kayseri
ankara erzurum baya iyi ekip bunlara nazaran

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ersinin evet eksikleri var ama şuan kendi yaş kategorisinde yani 19 yaşındaki kaleciler arasinda piyasa değeri en yuksek olan kaleci avrupada.
Artik burdan çıkış yapmak kendi çalışmasında. Kendi yolunu kendi çizecek. Yaşıtı Rıdvan bunu olumlu şekilde yapıyor. Umarim o da daha fazla çalışır.

Çevrimdışı mellfred

chealse city maçından geliyorum
kurban olam en azından tempo yapın lan ! ruh gibi dolaşmayın

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Degisiklik yok, akil alir gibi degil.

Illa 60-70 arasi olmali degisiklikler anlasilan.

Çevrimiçi levitate

Degisiklik yok, akil alir gibi degil.

Illa 60-70 arasi olmali degisiklikler anlasilan.

60-70'te bile gelmiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Güven allah aşkına ya. Batuhan karadeniz mi olacak bu çocuğun sonu çok rahatsız ediyor şu bencilliği artık itici ya

Çevrimdışı can1903

Hocaaaaaaaaaaaaaaa izle kenarda izle
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Welinton sen oyunun yönünü değiştirme kardeşim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biraz hareketli, yer degistirerek oynasak açacağız maçı aslinda. Cok stabil oynuyoruz.

Çevrimiçi mayguntr

Sergen hocanin aciklamasi vardi ben asla 45'de oyuncu degistirmem diye, cok ilginc bir durum yoksa diye. Ondan boyle ilk yarisi 0-0 biten maclarda yarida degisiklik beklemeyin :D

Çevrimdışı can1903

Arkadaş bu güven ne yapıyor kafayı tırlatacam artık bu kadar bencil olunmaz ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Icerde 3 kisi top bekliyor Guven 2. kez yanlış tercih yapıyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Guven'in gozlerinde sikinti var galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

🥅 Beşiktaş, Mensah’ın kaçırdığı penaltı sonrası Kayserispor kalesine isabetli şut çekemedi.
Eksiğimiz çokta şu oyun kabul edilemez

Çevrimiçi sEuL

Beraberlige raziyiz sanirim, rakip ceza sahasi yakininda bir bilemedin iki oyuncu ile oynuyoruz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hay ağzını öpeyim ya.

Forumda herkes bir şeylere sallıyor.

Sizin derdiniz kimle birader. Sergen'e mi, yönetime mi kime gareziniz var anlamıyorum ki. Burda ota boka yorum yapmak yerine çıkın delikanlı gibi ben bunu sevmiyorum diyin siz de rahatlayın biz de.

Ulan daha maçın 45 dakikası geçmiş yazılanlara bak.

Balına gol atıyormuşuz öyle lider olmuşuz. Balına gol atıp ligin en çok gol atan takımı olmuşuz kafaya bak ya. Yenim ediyorum diğer takımların forumlarında okumadıklarımı okuyorum burada. İsmini değişsen kimse Beşiktaş formu olduğunu anlamaz.

Bir de bu forumda nicikinin yanında 1903 yazanlar bir tarikata mı üye? Hepiniz aynı tornadan çıkmış gibi yazıyorsunuz

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 20:22:34 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı solar

Sergen hocanın açıklaması vardı ben hücumculara şunu yap bunu yap demem tarzı, bence bir gözden geçirsin bu düşüncesini.