Klasik bir BJK maci iste. Bok gibi kisir bir oyun, futbol yerine gures izliyoruz. Son oynadigimiz maclara nazaran tek fark bu sefer bala₁ 1 tane atmayip kacirdik, hepsi bu. Birde ilk 10 dakika baskili basladik, ama penalti kactiktan sonra o baski da gitti. Rakip gercekten cok cok zayif, bu takima karsi puan kaybetmek yazik olur.
Ghezzal'in eksikligini Rosier'in onunu kapatacak N'Koudouyu oynatmak yerine onu sola atip surekli iceri kacan Larin'i koydu. Diger maclara farkli olarak da Rosier'i baya ileri ittiriyoruz, Welinton neredeyse sagbek olarak oynuyor.
Bunu oynuyorsak bari Welinton yerine Atiba yapsin o isi, orta alanda da Oguzhan oynasin. En azindan 1-2 etkili hucum seyredebiliriz yan pas yerine. Welinton istekli de adamin top teknigi, yetenegi yetmiyor resmen. N'Koudou dogru noktada topla bulusunca etkili, harbiden durdurulamiyor, ama adami yeterince dogru noktada dogru anda topla bulusturamiyoruz. Iste tam da bu yuzden sahaya 85 tane onliberoyla cikmak yerine orta sahada ayagi duzgun 2-3 oyuncu oynatmakta fayda var.
Neyse, biz zaten sahaya futbol oynamak icin cikmiyoruz, o yuzden yorumlar bos. Zaten tam da bu yuzden Sergen'le uzun vadede hicbirsey olmayacagini dusunuyorum. Su zayif rakibe karsi bile ilk yari penalti disinda 1 tane pozisyonumuz yok. Su zayif rakibe karsi bile cift onliberoyla cikiyoruz korkudan, 2 organize atak izleyemiyoruz. Istemiyorum ben boyle Besiktas'i, kimse kusura bakmasin.