PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89602 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimdışı caner.eryigit

Nsakala denen arkadaş top sürerken top neden 1m arkasında kalıyor?
Valla bu sene hiç bitmez.
Ultra kalitesiz olduk öyle böyle değil.
Lens senin hakkında buraya neler yazmak isterdim de RTÜK var.
Adamın dünya yansa umurunda değil.
Bizim yöneticilerimiz birazdan Freud tan birşeyler paylaşır.
En iyisi yatıp uyumak

Çevrimiçi murat

yapma ya o oyuncular alınırken ben göbek atıyormuşum.

Quaresma-lens var iken lens'i oynatmıyor şaklabanı oynatıyor diye hocayada ben mi gömüyordum.

Hadi hadi hafızam iyidir eski mesajlarına bak kimin çok istediğini kimin neyi savunduğunu gör.

Quaresmayı sevmiyorum ormanın aldığı kanatların hepsi bir tane quaresmanın bacağı etmiyor.

Ondan sonra "anadoludan oyuncu alıyoruz" yeaaaaa.Neden acaba sorgulayın dicem de imkansız!
ben alınmış olanı bir şekilde değerlendirme taraftarıyım bu welinton içinde nsakalabiçinde vida içinde Boyd içinde vs böyle.bir maçta gömmeye karşıyım ama her gelen transferi bile oynamadan yıldız yapanda ben değilim herkes burada birbirini biliyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetime sallarken de orman güzellemesi yapmakta bayağı bir ilginç
Bende şuan ki yönetime sallıyorum ve bu sonuç onlara yazar eyvallah ta orman güzel lemesi çözemedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonlar Ligi'nde folloş olurduk abi.

Bu sene şampiyon olursak, seneye şampiyonlar Ligi'ne katılmamak için bir yol bulmamız lazım.

Kim diyor seneye şampiyonlar ligine gidelim diye.

Adamlar seni orda istemiyorlar sen gerçek hedefine lige odaklan.Ard ardına şampiyon ol başarılı ol.

Seni istemeyen adamlar bugün ve bundan önce ki maçlarda biçmezlerde hafızan zayıflamış dinamo kiev maçını filan hatırla.

Realist hedef ligdir olur olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nsakala denen arkadaş top sürerken top neden 1m arkasında kalıyor?
Valla bu sene hiç bitmez.
Ultra kalitesiz olduk öyle böyle değil.
Lens senin hakkında buraya neler yazmak isterdim de RTÜK var.
Adamın dünya yansa umurunda değil.
Bizim yöneticilerimiz birazdan Freud tan birşeyler paylaşır.
En iyisi yatıp uyumak

Welinton'da da, N'sakala'da da futbol Fundamentali namına çok büyük eksiklikler var.

İşin acı tarafı, bu adamları izleyip de almış olmaları. Hani bilmediğin adamlar değiller.

Çevrimiçi murat

Valla biz göbek atmadık Nkondou gibi adama 5 M verilirken göbek atanın aklından şüphe ederim.

Gülhan mısın avukatı mı? Nkudu olmaz vida olur paralar saçılırken alkışlayanları biliyoruz.

Çevrimdışı mrred

Hoca isi onemli maalesef. Turk hocalarda maalesef liyakat ve cesaret olmuyor, ozellikle cesaret.

Kadromuz 10 uzerinden 8-9'luk degil, dogru. Kotu bir hoca 10 uzerinden 9'luk kadroyu 7'lik oynatir ve basarili olabilir. Bizim kadromuz 10 uzerinden 6.5'luk ise bu kadrodan maksimum verim olacak bir hoca gerekli.
Kotu kadronun ustune bir de hocan amator seviyesinde olunca 10 uzerinden 6.5'luk kadro 4'luk oynuyor ve ortaya bok gibi birsey cikiyor.

Takimda sagbek yok eyvallah (bu yonetimin sucu), ama senin elinde Dorukhan ve Necip varken sagbekte Lens'in cikmasinin aciklamasi olmaz. Lens ve Necip soru isaret iste, ayan beyan ortada. Solda Ridvan sagda N'Sakala ciksa bile olurdu, en azindan temel defans bilgisi olan bir savunma hattin olurdu. Kariyeri boyunca winger olarak oynamis adam sagbek cikiyor, rakip oradan 5 dakikada 1 pozisyon 1 gol cikariyor, sen hala mudahale etmiyorsun. Mudahalen mac aslinda oynandiktan sonra 46. dakikada anca, gec.

Elinde Oguzhan diye bir oyuncu var. PAOK oyunculari dahil sahadaki herkesin oyun zekasini toplasan Oguzhan'in ceyregi etmez. Ikinci yarida 3 tane pas verdi Oguzhan, sahadaki kimse veremez. Ama Oguzhan yedek, sahada Necip var. Bu da liyakatsizlikten degil, cesaretsizlikten oluyor.

Ne yonetimde cok iyi bir kadro kuracak cap var, ne de Sergen'de vasat bir kadrodan iyi bir yemek cikaracak cesaret, liyakat, tecrube. Daha ilk ciddi sinavda maalesef gorduk bunu. Bugunku maglubiyet bence normal bir maglubiyet degildi, rakip antrenor bizim antrenorumuzu yendi, rezil etti.

Gecmis olsun.
İşte tam da bu yüzden eldeki bütün pahalı oyuncuları gönderip yeni takım inşaası için hocaya süre tanımak lazım. Bu sırda necip yerine kartal nsakala yerine rıdvanın en az 20 25 maç oynayıp tecribe kazanması şart. Seneye belki bişeyler olabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Fikret Orman'in transferlerine vs laf edin tabii de. Su da bir gercek, onun aldigi Burak, Gokhan, Ruiz, Caner bugun sahada olsa bence turu gecmistik.
Fikret Orman yonetimi belki hatalar yapti, ama Ahmet Nur Cebi yonetimi de su ana kadar iyi sinyaller vermiyor.

Alanya'nin vasatlarini toplayip Besiktas'i Anadolu takimina cevirmek de yoneticilik falan degil.
Burak'i gonder eyvallah, ama Burak'in yerine gelecek forveti senin coktan almis olman gerekirdi.
Ruiz'in gitmesine eyvallah diyorsan, parasini odemiyorsan onun yerine alacagin oyuncu Alanya'nin yedek stoperi olamaz.

Gokhan Gonul gibi catir catir oynayan ve sadece 800.000 euro'ya takimda tutabilecegin adami tutacaksin. Tutamiyorsan da yerine getirecegin adam belli olacak, bulacaksin o paraya yerini dolduracak oyuncuyu. Sagbeksizlikten follos olmayacaksin.

Fikret Orman belki maliyeti cok fazla, dengesiz, kotu bir takim kurmustur, ama takimda su an 3-5 kaliteli adam varsa o da o donemden kalan oyuncular.
Gelecek yonetim ciddi bir scouting network'u kurmus, veya ciddi bir oyuncu portfoyu olan bir sportif direktor veya antrenor getirmeliydi ki Fikret Orman doneminin ustune cikalim.

Su ana kadarki yonetim cok net sinifta kaldi ve daha iyi olacaginin hicbir gostergesi yok.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:16:16 bjk4ever ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim diyor seneye şampiyonlar ligine gidelim diye zaten yeni bir lig kurulacak bizim için.Ondan bile bir habersin.(Şampiyonlar liginde.)

Adamlar seni orda istemiyorlar sen gerçek hedefine lige odaklan.Ard ardına şampiyon ol başarılı ol.

Seni istemeyen adamlar bugün ve bundan önce ki maçlarda biçmezlerde hafızan zayıflamış dinamo kiev maçını filan hatırla.

Realist hedef ligdir olur olmaz.

Şampiyonlar ligi geliri olmadan, ligde şampiyon olsan ne olacak?

Seni orada istemiyorlar ne, katılım hakkı kazandın da içeri mi almadılar?

Dış mihrak muhabbeti mi yapacağız burada da?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş yenildiği için üzüldüm tur gittiği için üzülmedim.
Tam tersi olsaydı sevinirdim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaş yeter bu kadar saçmalık artık şl'ye gidince folofoş olacaksan ol adamın 900 milyon tl gelir elde ettiği yerde senin 500 milyon tl gelirin var. Adam gittiği için 500 milyon tl limit veriyorlar sana 250 milyon. Ayrıca niye folofoş oluyorsun şl'ye gitmeyi garantiledin de hala boyd mu oynayacak sağ kenarında? Bekin lens mi olacak forvetin larin mi olacak adam lemina nzonzi seri 3'lusu kurdu lan şl avantajıyla kadron böyle saçma sapan kalmayacaktı yani hadi böyle kalsın yine de ne kadar ağır fark atıyorsun rakiplerine o platforma katılınca folofoş olurmuş iki tane ergen renklinin senle geçeceği dalga yüzünden bilmem kaç milyon euro geliri istemiyor adam  :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Alanyasporun adamlarini alarak alanyaspordan cok daha kötü olduk.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:17:44 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yönetime sallarken de orman güzellemesi yapmakta bayağı bir ilginç
Bende şuan ki yönetime sallıyorum ve bu sonuç onlara yazar eyvallah ta orman güzel lemesi çözemedim.

Sor o arkadaşlara paralar nerde diye? Mutlaka bir cevapları vardır.
Tam bir reis zihniyeti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaş yeter bu kadar saçmalık artık şl'ye gidince folofoş olacaksan ol adamın 900 milyon tl gelir elde ettiği yerde senin 500 milyon tl gelirin var. Adam gittiği için 500 milyon tl limit veriyorlar sana 250 milyon. Ayrıca niye folofoş oluyorsun şl'ye gitmeyi garantiledin de hala boyd mu oynayacak sağ kenarında? Bekin lens mi olacak forvetin larin mi olacak adam lemina nzonzi seri 3'lusu kurdu lan şl avantajıyla kadron böyle saçma sapan kalmayacaktı yani hadi böyle kalsın yine de ne kadar ağır fark atıyorsun rakiplerine o platforma katılınca folofoş olurmuş iki tane ergen renklinin senle geçeceği dalga yüzünden bilmem kaç milyon euro geliri istemiyor adam  :)
Hay bin yaşa.

Adamlar bize şampiyonlar Ligi'ne kalmanın kötü olduğunu kabul ettirmeye çalışıyor, havuz medyasını geçti.

Çevrimdışı goktasoktay

Valla bizim kalite sorunumuz son yıllarda büyük bir ivmeyle artıyor. Vasat topçular bu seviyede olmuyor işte. Tamam maddi sorunlar var ama önemli mevkilerde kaliteli ayaklara ihtiyaç var. Bu adamın da arpası görece fazla olacak haliyle. Sen kadro mühendisliğini iyi yapmazsan, düşük maaş vericem diye böyle vasat sevici olursun. Yıl olmuş 2020, Necip nedir yahu?

Valla biz göbek atmadık Nkondou gibi adama 5 M verilirken göbek atanın aklından şüphe ederim.

kendisi atmış bizi de kendi gibi attı zannediyor herhalde.

N'koudou için adam sakat oynamamış 1 gol atmış koca bir sezon mesajlarım var.

5 milyon € verildi.Lense 7,5 milyon € bonservis bedeli verildi 2 milyon € maaş var dediğimde rakamları aşağı çekmeye çalışıyordu ormanı aklamak için.

Esas ilginç bu işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyasporun adamlarini alarak akanyaspordan cok daha kötü olduk.
Fenerbahçe de Bursaspor'un adamlarını (Fernandao, Volkan Şen, Ozan Tufan) almıştı, biz teknik direktörünü (Şenol hoca) onları sollamıştık.

Şimdi aynı hatayı biz yapmış olabiliriz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu arada transferi hocaya fln bırakmayı da kabul etmiyorum.
Hoca gelir gider oldu olası her gelen liste versin sen de al.
Ya sevgili yönetim elinde ki malı tukaka yaparak nasıl satmayı ya da elden çıkarmayı düşünüyorsun.
Valla akıl alır gibi değil.
Kimdir arkadaş bunların akıl hocası

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  senin  her maç tek tek atan golcü motton bu takıma uymaz değilmi? Larin her maç bir gol atsa sene sonu 40 gol yapsa bu takım 60 gole çıkamaz.

enteresan şekilde maçı izleyemedim kimse hakkında yorum yapamayacağım geriden okuyarak geliyorum :( @MURAT
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gülhan mısın avukatı mı? Nkudu olmaz vida olur paralar saçılırken alkışlayanları biliyoruz.
Gülhan değilim, Avukatıyım sorun olmaz herhalde Murat abicim.  Bizim duruşumuz belli. Bazıları ile karıştırmayın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu nkoudu fln nasıl bu bonservis verilmiş arkadaş hem de yüzde ellisi şaka gibi

ben alınmış olanı bir şekilde değerlendirme taraftarıyım bu welinton içinde nsakalabiçinde vida içinde Boyd içinde vs böyle.bir maçta gömmeye karşıyım ama her gelen transferi bile oynamadan yıldız yapanda ben değilim herkes burada birbirini biliyor.

Sen alınmış olan oyuncu kötü olmasına rağmen(Lens),Quaresma ondan daha iyi olmasına rağmen sırf hocaya gömen birisin biliyorum evet seni iyi tanıyorum...

Tolgay konusuna girmiyorum bile bak tolgay gibi bir adamı oynatmıyor dedin 6-7 senede 1 golü vardı ordan bile hocaya gömüştürüyordun..

6-7 oyuncu lazım mesajını ispatla dediğin de ispatlamama rağmen konuyu değiştiriyordun gözümüzün önünde ki mesajı...

seni iyi tanıyorum merak etme...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fenerbahçe de Bursaspor'un adamlarını (Fernandao, Volkan Şen, Ozan Tufan) almıştı, biz teknik direktörünü (Şenol hoca) onları sollamıştık.

Şimdi aynı hatayı biz yapmış olabiliriz.

Evet ama yinede sampiyonlukda bizimle cekistiler, biz bu sekilde ilk 5e girmemiz imkansiz, tamamen hayal olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

paok'ta takım makım değil bu arada. aynı antalya-kayseri maçlarında ne olduysa aynısı oldu 1 gram fark yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu nkoudu fln nasıl bu bonservis verilmiş arkadaş hem de yüzde ellisi şaka gibi

Fikret Orman son 2 transfer dönemi sonunda da Premier League pazarında kazıklandı