Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623301 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hatayspor maçı 7-0 değil 3-0 bitse buralarda neler neler yazılıyor olacaktı acaba?

Çevrimiçi yaço58

Hatayspor maçı 7-0 değil 3-0 bitse buralarda neler neler yazılıyor olacaktı acaba?
önce özür dile kardeşim gs seviciliğin için gençler gsye karşı yedek kaleci ile çıkıp 6 yemese neler yazılıyor olacaktı acaba olacaklarla mı konuşalım tek olan BEŞİKTAŞIMIZ ŞAMPİYON kabullen ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Biraz gülelim  :D

Puan farkı olsa o kadar koymazdı bunlara zaten :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hala devam ediyorsun :D
Maç öyle Bitseydi o pozisyon gol olsaydı laflarıyla belki  Trabzon’da şu an arka arkaya ikinci şampiyonluğu kazanıyordu :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

o zaman totem olan senin tıklama değil benim tıklayana ettiğim küfür çünkü karagümrük maçında ve öncesi girmedim foruma böylece küfürde yememiş oldun
Totem o yüzden tutmamışdır
belki de

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı mellfred

A önce Kartal Yuvasından Bayrak siparişi verdim zar zor , bayrak kalmamis neredeyse , Çoğunda Tükendi yazıyor , bu güzel ama burada bile planlama hatası yapılmış , neden yeterince Basım yapılmamış acaba

Neyse verdim ben siparişimi :bandit:
ben vereli  1 haftayı geçti daha gelmedi
üyeliğimi aktifleştiremediğim gibi sipariş numarası falan da atmadılar
umarım yollarlar

Çevrimdışı Sinan23

Bizim foruma özel küçük bir düzenleme yaptım inşallah yengeden telif yemeyiz  :D
:evillol:   :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben vereli  1 haftayı geçti daha gelmedi
üyeliğimi aktifleştiremediğim gibi sipariş numarası falan da atmadılar
umarım yollarlar

Bayram girdi ya araya ondandır abi

Muhtemelen yarın gelir senin bayrak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sEuL

Mustafa, sezonun oyuncusu adi altinda bir anket acabilir misin?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

1959 sonrası ;

Beşiktaş‚ Türkiye Kupasını kazanması halinde toplam kupa sayısında Fenerbahçe´yi yakalayacak.

Beşiktaş: 33 (16 Lig‚ 9 Kupa‚ 8 Süper Kupa)
Fenerbahçe: 34 (19 Lig‚ 6 Kupa‚ 9 Süper Kupa)

(@sporizm)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence gerek yok zaten belli , %80 Ghazzal çıkar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

öss, kpss, askerliğin ilk günü girdiğim postal kuyruğu düğün doğumhane önünde bebek bekleyişi... ben dün kadar stres olmadım
son 3 gündür zaman geçsin diye izlediğim 3-5 saatlik  fantastik filmleri çevirip çevirip yeniden izledim
ne seneydi be !
hatun bugün,  senin sakalında bu kadar beyaz yoktu bir gecede çöktün diyor.
öldük öldük anma dirildik

Çevrimiçi sEuL

Bence gerek yok zaten belli , %80 Ghazzal çıkar :bandit:
Benim icin Atiba’dir. Evet Ghezzal’da inanilmaz bir sezon gecirdi ama 40 yasinda 10 numara diye gecinen oyunculardan (Mensah, Oguzhan, Ljajic) daha iyi bir 10 #’a performansi gosterdi. Takimda baba rolunde ve yabanci oyunculari motive eden, Larin’in bu sezon ki performansinda buyuk emegi olan Atiba’ya benim oyum.

Atiba candir ya

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 19:28:55 sEuL ]

Çevrimdışı underworld

Kupa maçı için  biraz konsantre olmak lazım gibi.
Lay lom bize iyi gelmiyor.

Çevrimdışı underworld

90 da Atiba nın kaleciye yaptığı pres

Çevrimdışı worns

uefa puanlarında ne durumdayız bilen var mı? 16-17 ve 17-18 puanlarımız çok iyiydi ama ardından üç yılı felaket geçirdik. 4. torbaya mı düştük, 3. torbadan mı gireceğiz acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonucu net belli olan bir anketi açmanın lüzumu yok bence. Ghezzal dışında cevap veren çıkmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Evet haklısın o maçları o skorla alamasak belki sampiyon olamazdık. Ama o maçların sadece averaja etkisi vardı.

Ama gsin ikinci yarıdaki Konya, Trabzon, Malatya(ilk yarıdaki son maçı), Alanya, Antalya, Kasımpaşa maçlarına bir bak derim. Adamlar ite kaka ekstradan kaç puan almış.

Futboldan biraz anlayan kişi ligin kaderini sadece bizim forvetteki sakatlıkların değiştirebileceğini bilir. Ama o bile yetmedi bizim şampiyonluğun gitmesine.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Burada winner lafıyla dalga geçen arkadaşlar vardı. Yazmıyorlar gerçi ama okuyorlardır. İyi izlesinler cumartesi günü gs macını. Winner takımın nasıl oynaması gerekiyor görürler. 

Valla istediğinizi yazın, kızın, linç edin.. gs iyiyse şampiyon olur, kötü olursa şampiyonluk şansımız olur.

Şair burda bana seslenmiş ama görmemişim   :ebebe:

Metin Oktay senin kadar G.Saray’a güvenmiyordur kardeş. Ama her defasında yüzünü kara çıkarıyor. Nedir senin çektiğin bu takımdan  :lol:

Çevrimiçi sEuL

Sonucu net belli olan bir anketi açmanın lüzumu yok bence. Ghezzal dışında cevap veren çıkmaz  :tabe:
Beni neden yoktan sayiyorsun ki simdi, vermiyorum kardesim oyumu Ghezzal’a

Çevrimdışı worns

belki resmen seçmek, mvp yapmak istiyoruz  :D

hem bak başka fikirler de var, atiba'ya josef'e filan oy çıkar bence.

Çevrimiçi yaço58

alnımızın akıyla şampiyon olduk sonuna kadar hakettik sezonun 11ini yapalım desek kalede altay rosier vida szalai sol bek yorumsuz atiba josef ghezzal on numara bakesates olabilir larin forvette boupenza aboubakar son 8 haftayı kaçırdı diye yazmayalım hadi yada boupenza ile çift forvet olarak yazalım 10 numarasız rakiplerden oyuncu giremiyor bu kadroya ancak fenerin 2 defansif oyuncusunu yazabiliyoruz benim atladığım şunuda şuraya yazmak lazım muazzam performans verdi dediğiniz varsa söyleyebilirsiniz ki yok yani 6 7 isim direk bizim kadromuzdan sezonun 11inde sadece şanssızllıklar ve rakiplerin itelenmesi ile bu noktaya geldi şampiyonluk yoksa rakiplerin iyi olduğundan değil