Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626807 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı murat

Kargolar bile şampiyonluk kutluyor :D

https://twitter.com/susarmisinpiIis/status/1393665340010270724
yanlış hatırlamıyorsam yurtiçi kargo sponsorumuz sevinmek en doğal hakları :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kutlamalar önünde hiçbir engel kalmadı. Büyük ihtimalle kutlamayı erkene çekeriz sadece  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1393826127827935232

Şu güzelliğe kim "Yoh hemşerim yasak" diyebilir ki?

Çevrimdışı murat

Bitmezse Egos atacak zaten ikimizi de. İsabet oldu  :lol:
dua edin egosa aslında :lol: avukat olmalıymış :D

Çevrimdışı murat

Burada hep olumsuz konuşan bir arkadaş vardı nerede acaba bu gece onu merak ettim gs winner falan diyordu bizi fb gibi looser görüyordu biz Beşiktaşız sancılı oldu çok emek harcsndı son haftalar oyuncular sakat sakat oynadı yedekten rakipler tonla hücumcu sokarken biz ilk 11 gibi kamp kadrosu ile çıktık yeri geldi gümrük maçındaki gibi sinirlerimizke oynadı takım ama çok şükür sonu güzel bitti gözümün önüne Konya Antep deplasmanlarıı geliyor o zamanlar kimse bu takım şampiyon olur diyemezdi inancımız yokty hoca oradan aldı bu takımı şampiyon yaptı helal olsun sezonun mvpsi açık ara rachid ghezzal inşallah takımda tutabiliriz gerçekten büyük karakter koydu Erzurum deplasmanında attığı gol falan birde bizi alıştırdı her maç 1 gol 1 asist ile muhteşemdi roiser ile birlikte ikisini mutlaka tutmamız lazım sözleşmesi bitecek yerli oyuncular ile de kadroyu güçlendirmeliyşz bu arada bu takım 10 numarasız şampiyon oldu gerçekten inanılmaz hiç berim gelmedi ljajic falan tek maç kıpırdandı o kadar yinede herkesin emeğine sağlık çok şükür
https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/1393653562459230208
galiba şu arkadaştan bahsediyorsunuz :lol:

Çevrimiçi Kartal Ç

Dün fatih terim baya sallamış medyasından yönetimine tff sinden mhksine. bir şampiyon olamayan renkli takım klişesi. fenerin şuan ona bile hali yok.

Ben asıl Sergen Hocanın sezon sonu konuşacağız dediği şeyleri bekliyorum merakla. Muhtemelen tff den ceza almamak için sözleşmesinin resmi olarak bittiği ve boşa çıktığı gün konuşup sonra yeni sözleşmeyi imzalayacak  :evillol:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şampiyonluk sabahı ne kadar keyifli  :halay:
Bir de salı duble yaptık mi müthiş iş olur  :)

Çevrimdışı underworld

Boğaz turunda belgesel tadından profesyonel çekimler yapılmalı.
Öyle boğazdan geçenlerin amatör çekimleri gibi değil

Çevrimiçi yaço58

Dün fatih terim baya sallamış medyasından yönetimine tff sinden mhksine. bir şampiyon olamayan renkli takım klişesi. fenerin şuan ona bile hali yok.

Ben asıl Sergen Hocanın sezon sonu konuşacağız dediği şeyleri bekliyorum merakla. Muhtemelen tff den ceza almamak için sözleşmesinin resmi olarak bittiği ve boşa çıktığı gün konuşup sonra yeni sözleşmeyi imzalayacak  :evillol:
Ağlasınlar ya böyle şampiyonluk daha zevkli oldu valla kudursunlar iyice nasıl ittirildiklerini kendileri bile biliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Gökhan gönül, Caner Erkin şu anda neler yapıyorlar acaba?

Çevrimiçi yaço58

Gökhan gönül, Caner Erkin şu anda neler yapıyorlar acaba?

Caner evde sövüyordur tüm takımına gökhan da ağlamaklıdır 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

bıktırdınız ama
Sonunda sulh yapmanız herkesin yararına oldu iki iyi üyeyi kaybetmek üzücü olurdu
Egosada laf etmeyin onun sayesinde hala yazıyorsunuz biz bıktık dediğimizde hep siper oldu
Bütün forum yönetimine fazla mesai yaptırdınız bir taraftan şampiyonluk heyecanıyla dağılanları toplamaya uğraşıyorduk birde ikinizle
En uyuz olduğumda anketi açar açmaz beşiktaşın mağlubiyetini tıklayan iki kişi varya bir yakalasam onları tıklama nasıl olurmuş göstereceğim totem yapan varsa itiraf etmesin onu totem olarak forumun başına asarım
0’ı tıklayan bendim uzun süre de tuttu o totem ama karagümrük’te patladı

Çevrimdışı ilhan mansız

Necmi abi tekne kirala ve forumu kutlamalara götür  :D

Çevrimdışı Necmi

Dun mac basligi altinda herhangi bir yorumunu gormedim Sukru’nun, iyidir insallah.

Son yillarda 3 buyuk takimin son ana kadar sampiyonluk yarisi icinde oldugu bir lig izlememistik. Sampiyonluk keyfi bir baska oldu, bu da winner’lik degilse daha ne olsun

şimdi haklarını yemeyelim en azından fener gibi loser değiller 😂

Çevrimdışı panic13

Başta Sergen Yalçın ve tüm yönetim olmak üzere tüm Beşiktaş camiasını tebrik ederim. Bu şampiyonluk her şeye değerdi. En azından 1-2 günlüğüne güncel problemlerimi unuttum. Bana bundan büyük bir iyilik yapılamazdı.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 20:13:25 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Necmi

0’ı tıklayan bendim uzun süre de tuttu o totem ama karagümrük’te patladı

o zaman totem olan senin tıklama değil benim tıklayana ettiğim küfür çünkü karagümrük maçında ve öncesi girmedim foruma böylece küfürde yememiş oldun 😂
Totem o yüzden tutmamışdır

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk Tosun: "Yenisinin vakti geldi sanki 😎 Hazır mısınız ⁉️👀"

Beşiktaş Tarihi
★★★