Ersin... Sana helal olsun kardeşim. 'Koskoca Beşiktaş'ın kalesi 20 yaşında çocuğa emanet edilir mi' dedik... Sen emaneti aldın, sapasağlam geri getirdin. Var ol!
Rıdvan... Top toplayıcıyken çekilen videolarında bile gözlerin parlıyordu. Geleceğin de gözlerin gibi hep parlasın güzel çocuk... Var ol!
Vida... Çok bayılmayanlar da yok değil sana ama, benim hakkım helal olsun. Mükemmel bir sezon geçirdin. 'Abi'lere çok ihtiyacımız vardı. Sen hep oradaydın. Var ol!
Welinton... Yarım sezonda futbolu öğrendin be adam... Top ayağına geldiğinde gözümüzü kapatıyorduk, şimdi seni görünce rahatlıyoruz. Sen de normal değilsin. Var ol!
N'Sakala... Sakarlık makarlık, ne yapalım... Ben kendi adıma, beklentimin fazlasını aldım senden, özellikle son dönemde... Canla, başla, iyi niyetle... Var ol!
Rosier... Atom karınca! Gönül gidince karalar bağladık, yeri dolacak mı diye... Ertesi güne unutturdun. En kritik zamanlarda sahneye çıktın... Var ol!
Atiba... Sana iki cümleyle özet yapılır mı be paşam... 40. haftanın 90+5'inde rakip ceza sahasına yaptığın deparı öper başıma koyarım, çerçeveletip duvarıma asarım. Var ol!
Josef... Canla, başla, terinin son damlasına kadar savaşan adam... Sezon başında 'Fenerli bu' diye burun kıvıranlardan bin kat daha fazla Beşiktaşlıymışsın. Var ol!
Necip... İsmin Necip değil de Marcus falan olsaydı Dolmabahçe'ye heykelin dikilirdi. Takımda forvet kalmadı, onda bile aklımıza ilk sen geldin. Beşiktaş'ın çocuğu... Var ol!
Ghezzal... '3 yılda 6 gol, 4 asist... Bundan bir şey olmaz' dediler. Bir sezonda 25 gole direkt katkın yaptın, sezonun adamı oldun... İşçilerle dolu takımın sihirbazıydın. Var ol!
N'koudou... Hayatın boyunca bir daha panenka denemezsin herhalde değil mi? Olsun olsun... Neşesi oldun sen de takımın... 20 maçlık sürede 8 gol, 5 asist az iş değil... Var ol!
Larin... Sen futbolun yeni bug'ı mısın, Sergen Hoca'nın keşfi misin, şaka mısın, gerçek misin? 43 maç, 23 gol, 5 asist... Ben seni çözemedim be çocuk! Var ol!
Aboubakar... Sanmam be Abou, sen yapmazsın öyle şey... Şanssızlık olmuştur o sakatlık... Az kaçırmadın uykularımızı ama 29 maçta 16 gol, 5 asisti rakipler rüyalarında göremediler... Var ol!
Utku, Montero, Oğuzhan, Ljajic, Dorukhan, Gökhan Töre, Mensah, Hasic, Cenk... Hepiniz sağolun, var olun...
Ve Sergen Hoca...
Boşuna çırpınmamışız 'gel' diye... Boşuna toplanmamış orada 20 bin kartal 'hoşgeldin' diye...
Şampiyonluk yarışının en kritik zamanında, bütün senenin cefasından sonra sefa sürmeye en yaklaştığımız sırada tek tek, bütün gol silahlarını kaybettin... Bir gün de çıkıp 'ne yapalım çok eksiğiz' demedin... Bir gün de çıkıp 'rakipte şu var, bizde bu' diye kıyaslama yapmadın... Hiçbir oyuncuyu kayırmadın, kimseye haksızlık etmedin. Başkan, en olmadık zamanda 'onunla çalışmak çok zor' dedi, cevap bile vermedin. Aboubakar meselesini deşmeye çalıştılar, izin vermedin. 40 hafta oldu, antrenmanda ne bir kavga, ne bir tartışma, ne bir restleşme gördük... Ne bir gruplaşma, ne bir laf dalaşı, ne bir transfer dedikodusu...
Hayatında şampiyonluk görmemiş bir sürü adamdan, 19'luk Rıdvan'dan 38'lik Atiba'ya kadar her yaştan oyuncudan maksimum verimi aldın... Suratı mahkeme duvarı gibi gezen Ljajic'i, dilini çıkarıp arkadaşlarıyla şakalaşan bir adam haline getirdin. Stresten nefesimizin kesildiği zamanlarda bile bizi sen bir arada tuttun... Biz inanmazken sen inandın... Beşiktaş'ın yeni Gordon Milne'i, Alex Ferguson'u, Arsene Wenger'i ol... Futbolun sihirbazı! Var ol!
Şimdi... Bir kez daha...
Şam-pi-yon Be-şik-taş!