Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626825 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Bu foruma mabedimizin 3. Başlığında katıldım. Kendimi bildim bileli Beşktaşlıyım ama Beşiktaşımızı başta Necmi abim olmak üzere siz forumun değerli üyelerinden öğrendim diyebilirim. Hepinize çok çok teşekkür ederim kutlu olsun şampiyonluğumuz çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim hepinize en içten sevgilerimle.
<br

Saygılar, sevgiler. Nice başarılarda beraber olmak dileğiyle.

Çevrimdışı 38life

Benim için şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan beşli bu beşlidir. Aboubakar ve Larin de büyük katkı sağladılar ama Aboubakar'ı şu "sakatlık mı sözleşme mi?" şüphesinden tamamen kurtulana kadar herhangi bir listeye almak istemiyorum. Larinin de yaptığı katkının %70'ini Larinin değil Sergen hocanın hanesine yazıyorum. Vida da ofansif olarak müthiş bir sezon geçirdi ama bir stoper olarak listeye alamadım.

Resmi de ben hazırladım bu arada :)

Çevrimiçi Sinan23

Arkadaşlar geçenlerde problemim vardı Hatay maçının gecesinden beri demiştim . Totem yapamadım. Son 2 gündür kendime geldim. Şuan sampiyonluk fişek gibi geldi üstüne. Son düdükle birlikte ne yaptığımı bilmediğimden ayak parmaklarım ve dizlerim acıyor.

Çevrimdışı Necmi

Zamanında Hurma bize Topuz'u vermemek için kırk takla atmıştı. Derin abiler devreye girmiş falan acaip bir durumdu.
Bu herif yine bir şeyler yapmıştır ama şurada duam olsun.

Önümüzdeki sene umarım bizim kazandığımız maçtan sonra küme düşerler.
inşallah on gol yemeleri lazım olsun son maç düşmek için on tane atıp düşürelim

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Forum kurulduğundan beri buradayım. Daha önce de şampiyonluklar gördük beraber ama bu en özeliydi benim için..

16 gün önce maalesef babamı kaybettim ben.. Tanıdığım herkesten daha Beşiktaşlı olan babam gökyüzünden seyretmiştir şampiyonluğu..

Babamı mutlu ettiğin icin teşekkürler Besiktaş'ım. Var ol!

Forumu bugün itibari ile bırakıyorum. Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş.. 

Seni seviyorum babam.. Seni seviyorum Besiktaş'ım..
<br

Abi başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

inşallah on gol yemeleri lazım olsun son maç düşmek için on tane atıp düşürelim

Aminnnn.

Acaip mutlu oluruz.

Çevrimdışı savaş altay

Benim için şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan beşli bu beşlidir. Aboubakar ve Larin de büyük katkı sağladılar ama Aboubakar'ı şu "sakatlık mı sözleşme mi?" şüphesinden tamamen kurtulana kadar herhangi bir listeye almak istemiyorum. Larinin de yaptığı katkının %70'ini Larinin değil Sergen hocanın hanesine yazıyorum. Vida da ofansif olarak müthiş bir sezon geçirdi ama bir stoper olarak listeye alamadım.

Resmi de ben hazırladım bu arada :)

Sergen hocanin takima, oyunculara katkisina100 de 100 verilirde, regular season mvp'si secmelisin bir tane  :photo:

Çevrimdışı underworld

@Savaş Rabbim rahmet eylesin

Çevrimdışı ferdi1903

Mylife abiye biseymi oldu üzücü derken, onun az cok sohbet etmisligim oldu burda bilmek isterim durumu nedir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar geçenlerde problemim vardı Hatay maçının gecesinden beri demiştim . Totem yapamadım. Son 2 gündür kendime geldim. Şuan sampiyonluk fişek gibi geldi üstüne. Son düdükle birlikte ne yaptığımı bilmediğimden ayak parmaklarım ve dizlerim acıyor.

Bende başımı vurdum, başım şişti ama değdi  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Bu foruma mabedimizin 3. Başlığında katıldım. Kendimi bildim bileli Beşktaşlıyım ama Beşiktaşımızı başta Necmi abim olmak üzere siz forumun değerli üyelerinden öğrendim diyebilirim. Hepinize çok çok teşekkür ederim kutlu olsun şampiyonluğumuz çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim hepinize en içten sevgilerimle.
<br
eyvallah kardeşim beşiktaşlılığı öğretmek bizim haddimiz olamaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu an itibari ile gelecek senenin planlamasını yapmamız lazım.
CL de takım yıpranacağı için sezon başladığında cebimizi puan anlamında doldurabildiğimiz kadar doldurmalıyız.

gs tam bir kaosun içine giriyor umarım kendi pisliklerinde boğulurlar.
fb de ali koç yine para mı saçar ne yapar kestiremiyorum ama en azından antrenör konusunda zaman kaybedeceklerdir. (Gerçi Löw geliyor diyorlar.)

Çevrimdışı underworld

Öyle veya böyle Larin'in payı büyük.

Çevrimdışı 38life

Sergen hocanin takima, oyunculara katkisina100 de 100 verilirde, regular season mvp'si secmelisin bir tane  :photo:

Muhtemelen o konuda taraftar Ghezzal ve Sergen hoca arasında bölünecektir. Başka bir ismin dahil olacağını çok sanmıyorum. Ben Ghezzal diyorum. :) Beşiktaşta çok uzun zamandır böyle tekil büyük katkı veren oyuncu olarak bi Gomez çıktı. Bi de Ghezzal oldu şimdi. Akıbeti benzemesin diyelim.  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hahaha FT ye soruyorlar hocam devam edecek misin?
Sinirli bir tavırla yarın ailemle Bodrum'a gidiyorum diye cevap veriyor. Kaos is loading...

Çevrimdışı Necmi

Mylife abiye biseymi oldu üzücü derken, onun az cok sohbet etmisligim oldu burda bilmek isterim durumu nedir
allah korusun kardeşim birşey olmamıştır kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım
Ama gelirse benden sağlam küfür yiyecek o kesin 😃

Çevrimiçi Samet Demir

@Necmi abi yaş olarak bizden epeyyyyyyy büyüksün.

Şimdiye kadar gördüğün en güzel şampiyonluk bu seneki diyebilir misin??
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Forum kurulduğundan beri buradayım. Daha önce de şampiyonluklar gördük beraber ama bu en özeliydi benim için..

16 gün önce maalesef babamı kaybettim ben.. Tanıdığım herkesten daha Beşiktaşlı olan babam gökyüzünden seyretmiştir şampiyonluğu..

<br

Başın sağolsun. Allah ahirette kavuşmayı nasip etsin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sinirli bir tavırla yarın ailemle Bodrum'a gidiyorum diye cevap veriyor. Kaos is loading...

Beter olsun. Bıraktıgı anda Türk futbolu büyük oranda temizlenecek.

Çevrimiçi Samet Demir

<br

Allah sabır versin. Nur içinde yatsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu seneki Şampiyonluk çok değerliydi, Türk takımlarının CL'ye doğrudan katılım hakkı olan son sene.

Bundan sonra CL'ye Türk takımı katılamaz kolay kolay.

Galatasaray kendini kolay kolay toplayamaz artık, ellerinde devasa bir enkaz var ve acayip para alan oyuncuların sözleşmeleri sürüyor.

Bundan sonra rakip Fenerbahçe olacak. Ali Koç'un sınırsız bir kaynağı var, 3 sene daha devam ederse onlarla uğraşacağız.

Çevrimdışı savaş altay

Şu an itibari ile gelecek senenin planlamasını yapmamız lazım.
CL de takım yıpranacağı için sezon başladığında cebimizi puan anlamında doldurabildiğimiz kadar doldurmalıyız.

gs tam bir kaosun içine giriyor umarım kendi pisliklerinde boğulurlar.
fb de ali koç yine para mı saçar ne yapar kestiremiyorum ama en azından antrenör konusunda zaman kaybedeceklerdir. (Gerçi Löw geliyor diyorlar.)
Ben de yazacaktim ama vazgecmistim. Her ne kadar sonranin konulari da olsa artik kemik kadro kurulmasi gerekiyor. Kagit uzerinde gidecekler ile takim kalmiyor ortada.

Dogrudur iki sarisin da kaos icinde. Terim acaip aciklamalar yapip yonetime isyan bayragini acmis. Taraftar, yonetim, terim paramparca. Digerlei de ali koc istifasi bekliyor. Renkli paylasimlari amaci tasimiyor yazdiklarim, keyiflenelim diye yani  :lol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu seneki Şampiyonluk çok değerliydi, Türk takımlarının CL'ye doğrudan katılım hakkı olan son sene.

Bundan sonra CL'ye Türk takımı katılamaz kolay kolay.

Galatasaray kendini kolay kolay toplayamaz artık, ellerinde devasa bir enkaz var ve acayip para alan oyuncuların sözleşmeleri sürüyor.

Bundan sonra rakip Fenerbahçe olacak. Ali Koç'un sınırsız bir kaynağı var, 3 sene daha devam ederse onlarla uğraşacağız.

Aynen. Ülke puanlarına göre muhtemelen bu son doğrudan katılım.
Bundan sonra sağlam takımlarla ön eleme var. Hiç bir Türk takımı transferlerini tamamlayıp o maçlara hazır halde çıkamaz.
Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi yaş olarak bizden epeyyyyyyy büyüksün.

Şimdiye kadar gördüğün en güzel şampiyonluk bu seneki diyebilir misin??
kesinlikle en azından en heyecan duyduğum şampiyonluk bu