Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı ferdi1903

Bu tip durumlarda ve zamanlarda kacinilmazdir. Yasanacak bunlar  :D
Tartisma olur elbet, hepimiz farkliyiz. Sakin olalim cumartesi hersey konusulur tartisilir. Insallah mac bitiginde sevincden tartismaya zamanimiz olmaz

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet Nur Çebi'nin kalibresi 7,65 bile değil. Ondan olsa olsa 6,35 çanta tabancası olur. Kötü başkanlar çok gördük ama böyle yetersiz₁ işleri yapanı ben ilk defa gördüm.

Çevrimiçi murat

Valla hocam eldeki imkanlarıyla yapabildiklerini yaptılar. O da olsaydı şu da olsaydı muhabbetini farkındaysanız ligin sonunda şampiyonluğa bir maç kala yapıyorsunuz.

Bu sezon bütün kulüpler lig tarihinde ilk defa haftaiçi maçı diye bir şey deneyimledi. Seneye her kulüp bunlara göre hareket edecek.

Ben bu kulübün içini biliyorum. Şu borçlu haliyle uçurumun kıyısında duruyor. Ahmet Nur Çebi kalibresinde tek adam yok aday olacak. Bu kulübün şartlarını benden daha iyi biliyor olmanız lazım.
1 milyon euro için şampiyonluğu kaçıracağiız belkide ve bu bizi uçurumdan düşürecek olan.hayır transfer yapamayacaksın niye yabancı sayısını arttırıyorsun.madem arttırdın boydu neden gönderiyorsun.bu muhabbeti de bir kaç maç kala değil devre arasında yapmıştık.

Çevrimdışı murat baltacı

adam 7 as oyuncusunu dinlendirmiş bize karşı
onuru batsın hepsinin
Bize karşımı yoksa gençlere kıyak mı orası muamma
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

Ahmet Nur Çebi'nin kalibresi 7,65 bile değil. Ondan olsa olsa 6,35 çanta tabancası olur. Kötü başkanlar çok gördük ama böyle yetersiz₁ işleri yapanı ben ilk defa gördüm.
iyi bir 2. adam olabilir ama asla bir lider olamaz.iyi bir  insan beşiktaşın menfaatini düşünüyor onda hemfikiriz ama pratik çözümler üretemiyor konuşmayı ve kitleyi ayağa kaldırmayı beceremiyor aksiyonu zayıf perde önü değilde arkası daha uygun.

Çevrimdışı ferdi1903

Isin kötüsüde ufukda iyi biride görünmüyor

Çevrimdışı Erman1903

Isin kötüsüde ufukda iyi biride görünmüyor

Ödemeleri zamanında yapacak bir yazılım olsa onlardan daha faydalı olur. En azından şahsi hırsları ve iddiaları uğruna taraftarı kanser etmez bilmediği işi yapmaz.

Çevrimiçi murat

Ödemeleri zamanında yapacak bir yazılım olsa onlardan daha faydalı olur. En azından şahsi hırsları ve iddiaları uğruna taraftarı kanser etmez bilmediği işi yapmaz.
neyse şu sezon bitsin inşallh şampiyon olalım sonra konuşalım bunları.bir sinerjii oluşturma vakti.şampiyon olsak bile  net başarısız bir yönetim tüm zor koşullara rağmen diyerek kapatıyorum konuyu.pazara kadar ara verelim.en hayırlısı bu.

Çevrimdışı ferdi1903

neyse şu sezon bitsin inşallh şampiyon olalım sonra konuşalım bunları.bir sinerjii oluşturma vakti.şampiyon olsak bile  net başarısız bir yönetim tüm zor koşullara rağmen diyerek kapatıyorum konuyu.pazara kadar ara verelim.en hayırlısı bu.
Bencede, suan en önemli mevzu cumartesi aksami, umarim ve insAllah hersey istedigimiz gibi sonuclanir

Çevrimdışı Alper1903

Kaybedersek, uzun yıllar unutamayacağımız kötü bir anımız olacak. Travmaya bile dönüşebilir birkaç seneliğine... Ne zaman şampiyonluk yarışı son haftalara kalsa 'bizden bir şey olmaz' korkusu kaplar insanların içini...

Rakip kaybederse pek oralı olmayacak. Zaten tesadüf eseri buradalar. Oynadıkları futbolla bu noktaya gelmiş olmaları mucize. 6-7 hafta önce 'ligi ikinci bitireceksiniz' deselerdi havada kaparlardı.

Dolayısıyla biz müthiş bir stres ve baskı altında olacağız, onlar ise keyfini çıkaracaklar. Olursa 'destan', olmazsa 'sağlık olsun'.

O yüzden bizim her platformda çok dikkatli ve sağduyulu olmamız lazım. Bugün bakıyorum sosyal medyada herkesin dilinde Yeni Malatyaspor'un eski Galatasaraylı futbolcuları var. Senin bunları paylaşman kime fayda sağlıyor, hiç düşünüyor musun? Adem Büyük mesela... İnanabiliyor musun Twitter'ı açıp senin bu mesajını görünce vicdanıyla başbaşa kalıp, 'evet aslında, ben, teklif edilen şikeyi elimin tersiyle iteyim, şu Beşiktaşlı hesabın dediği gibi, onurumla, şerefimle mücadelemi vereyim' diyeceğine? Bir üçkağıt varsa zaten var olacak... Şike yapacaksa zaten yapacak... Yapmayacaksa da kendine yakıştırmadığı için yapmayacak, sen uyardın diye değil... Böyle bir şeyi gündeme getirip kendi camianın kafasını karıştırmasana!

Otur, futbol konuş. Göztepe'yi yenmek için ne yapmamız lazım, onu konuş... Forvetimiz yok evet, ama sezonun en iyi maçlarından ikisini forvetsiz oynadık biz... Nasıl oldu? Bunları konuş... Ljajic'in durumu gerçekten iyi mi? Onu öğren. İyiyse 'geçmiş olsun' mesajları paylaş... 'Senden çok şey bekliyoruz' diye yaz.

Gerginlik, lobisi güçlü olana yarar, saha dışında iş yapmaya çalışana yarar... 'Halkın takımı', gerginlikten her zaman olumsuz etkilenir, çünkü onu fırsata çevirmeyi düşünecek kadar 'çakal' değildir. Denese de olmaz, çünkü ruhunda yoktur.

Cumartesi gününün anahtarı; sakinlik, sağduyu ve konsantrasyon... Gerisi hikaye.

Ben buna katılmıyorum. Taraftarın sosyal medyadan malatyalı ex gs'li topçulara yazması onlar için net bir uyarı olur. 30 küsür sene öncesinde değiliz, herkes her şeyi anında öğrenme imkanına sahip. Dolayısıyla bu tip uyarılar muhattabına net bir mesaj veriyor. Dün burası Türkiye 2 gün sonra her şey unutulur demiştim, şu an tam zıttı düşünüyorum. Bu topçular bu ülkede ekmek kazanıyorlar, mantıklı olarak oynamaları gerekiyor aksi durumda bir ömür boyu kara leke gibi yapışır üstlerine. 1987 yılında değiliz 2021'deyiz. Göztepe konusunda da diğer takım zaten onları dolduruşa getiriyor, onlar öyle veya böyle bize karşı herhangi bir mamalanma senaryosunu hesaba katmadan bile oynayacaklar.

Beşiktaş konusunda da artık top taraftardan çıktı. Destek mesajı atsan olur atmasan çok fark etmez çünkü her bir topçu durumun son derece farkında. Esas olay hocada. Umarım bugün her türlü teknik taktik ne var ne yoksa çalışılmıştır çünkü en ufak bir avantaja dahi ihtiyacı var takımın. Tıpkı bir final maçı gibi (ki farkı yok) farklı bir mantaliteye farklı bir konsantrasyona ihtiyaçları var. Bunu da kendi içlerinde sağlamak zorundalar. Umarım sağlayabilirler. O yüzden destek mesajı atmak isteyen tabi ki atsın fakat yönetimin yapamadığı "gözümüz üzerinizde" mesajını taraftarın vermesi yanlış değil, bence tam aksine Beşiktaş'a katabilecekleri max. desteği sağlamak.

Çevrimdışı goktasoktay

Göztepe'ye çalıştığımız kadar psikolojiye de çalışmak zorundayız.

Çok farklı senaryoları değerlendirip futbolculara anlatmak zorundayız.

Son yılların en gergin 90 dakikası. Her an, her şey olabilir. Hepsinde hazırlıklı olmalıyız.

5. dakikada penaltı olur, kaleci kırmızı kart görür, Göztepe 1-0 öne geçer. Galatasaray ve Karagümrük maçında tanık olduğumuz psikoloji devam ederse, böyle bir durumda bizim takım maçı orada tümüyle bırakıverir. Biri hakemi iter, öbürü rakip oyuncuyu tekmeler, bir kırmızı daha, bir kırmızı daha, Samsun maçına döner. İşi, hiçbir şartta o noktaya getirmemek lazım. İlk yarıyı 2-0 kaybetsek de, o sırada rakip 2-0 önde olsa da... Futbol bu! Geçen hafta Göztepe 2-0 öndeydi, 5-3 kaybetti.

Her şeyi unutup, maça odaklanacaksın. Halı saha maçı gibi... Öncesi, sonrası yok.

Hakemle de oynamayacaksın. Göz göre göre büyük bir hata mı yaptı, hemen unutacaksın, arkadaşlarına da unutturacaksın. 90 dakika boyunca peşinden gelmeyecek o pozisyon. Atiba'nın ekstra sorumluluk alması gerekecek zihnen...

Bu hafta, futbolla değil, kafayla kazanılacak. Umarım rakiplerimiz bizden daha zeki değillerdir.
Ben kulüpte yönetici olsam kesinlikle sporcu psikoloğu departmanı kurdururdum. Gerçekten elzem ama ülkemizde pek de önemsenmeyen bir alan maalesef. O kadar haklısın ki. İş sadece teknik ekibin eline kalıyor. Bu desteğe teknik ekibin de ihtiyacı varsa ne olacak? Söyleyim, iki haftadır yaşadıklarımız oluyor.
İnşallah, ilahi adalet tecelli edecek, intikamımızı almış olacağız cumartesi akşamı. Ben inanıyorum...

Çevrimdışı Erman1903

Kalmalılar şampiyonluk gelirse, kurul kararıyla geçmiş sayılırlar. Gelmezse de kalmak istiyorlarsa oluşan durumu bahanelerin ardına sığınmadan çuvaldızı kendilerine batırarak anlatmaları - Ortaya düzgün ve uygulayacakları bir plan-programı koymaları gerekiyor. Yoksa Ahmet olmuş Mehmet olmuş hiç fark etmez, nasıl çıkar birileri oynar diyorsak gelir birileri de yönetir. Hayırlısı artık şu sezon bir sağ salim bitsin sonra her şey belli olur.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 00:44:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı Alper1903

1 milyon euro için şampiyonluğu kaçıracağiız belkide ve bu bizi uçurumdan düşürecek olan.hayır transfer yapamayacaksın niye yabancı sayısını arttırıyorsun.madem arttırdın boydu neden gönderiyorsun.bu muhabbeti de bir kaç maç kala değil devre arasında yapmıştık.

Daha da arttırayım elinde forvet yokken güven yalçın'ı neden devre arasında gönderiyorsun? Cenk geldi fazlalık mı oldu Güven? Diyelim ki fazlalık sakatlık covid bunları hiç düşünmedin mi?
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 00:52:43 Alper1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Yav sosyalmedyada girilmez oldu, nerye baksan simarik gslilerin baylasimlari var. Allah korusun bide sampiyon olurlarsa yandik

Çevrimdışı can1903

Yav sosyalmedyada girilmez oldu, nerye baksan simarik gslilerin baylasimlari var. Allah korusun bide sampiyon olurlarsa yandik
Biz kazandığımızda o paylaşımları alıntılayıp konuşuruz dalga geçeriz kral olmaz mı :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat baltacı

Daha da arttırayım elinde forvet yokken güven yalçın'ı neden devre arasında gönderiyorsun? Cenk geldi fazlalık mı oldu Güven? Diyelim ki fazlalık sakatlık covid bunları hiç düşünmedin mi?
Kısaca Boyd güven Atakan kalacaktı cenkle birlikte bir forvet daha alınacaktı hatta direk hulk alınacaktı hem kanat hem forvet hemde iyi bitirici bizim bu sezon en büyük eksiğimiz bitiricilik ve şut cekmeme idi bir hatayla Rize maçı var şut çektiğimiz Hulk tam bizlik adamdı fişi çoktan çekerdik ts fb maçlarında kaleciyide içeri sokacak adamdı üçün beşin hesabı yapılacak zaman değildi ne yazikki şampiyonluk burdan giderse büyük yıkım olur gsye gitmesi dahada büyük yıkım olur fb olsa federasyon desteği limitler sayısız transfer para dağıtan başkanları falan baş edemedik der teselli bulurduk gs ile aynı puanda olmamıza ben hala inanamıyorum kabullenmeyi geçtim bu haysiyetsiz camiaya dağılmış ve umudu kesmisken şampiyonluk vermek olacak iş değil İnşallah da olmayacak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Egos

kötü bir şey olursa omuz omuza verir üstesinden geliriz; şimdi yapmamız gereken böyle bir şey gerçekleşmeden birlik olmak. benim şampiyonluktan kuşkum yok, ama şampiyonluğu da küme düşmeyi de umursamıyorum. bu takım taraftarının en kötüsünü hak ettiğine dair kanaatim var; en kötüsünün ise şampiyonluğu kaybetmemiz değil, kazanmamız olduğunu düşünüyorum. taraftar desteği ile üçüncü olan takım, taraftarsız şampiyon olduğunda vasfımızı tartışmamız çok daha kolay olacak.

Çevrimdışı Erman1903

kötü bir şey olursa omuz omuza verir üstesinden geliriz; şimdi yapmamız gereken böyle bir şey gerçekleşmeden birlik olmak. benim şampiyonluktan kuşkum yok, ama şampiyonluğu da küme düşmeyi de umursamıyorum. bu takım taraftarının en kötüsünü hak ettiğine dair kanaatim var; en kötüsünün ise şampiyonluğu kaybetmemiz değil, kazanmamız olduğunu düşünüyorum. taraftar desteği ile üçüncü olan takım, taraftarsız şampiyon olduğunda vasfımızı tartışmamız çok daha kolay olacak.

Ben bu Beşiktaş taraftarının beğenilmemesini anlamıyorum, bana göre çok daha kaliteliyiz renklilerden. 20000 kişi hocasını getirdi takımın başına koydu. Bana göre geçen sezonki başarısızlığın baş sorumlusu Abdullah Avcıdır, tarumar etti ortalığı büyük takım stajını yaptı.

Çevrimdışı ferdi1903

Biz kazandığımızda o paylaşımları alıntılayıp konuşuruz dalga geçeriz kral olmaz mı :evillol:
Sabirsizlikla bekliyorum kardesim, sergen atti sampiyonluk geldi videosunu koyacam heryere, 2003 gsye attigi gol

Çevrimdışı Alper1903

Kısaca Boyd güven Atakan kalacaktı cenkle birlikte bir forvet daha alınacaktı hatta direk hulk alınacaktı hem kanat hem forvet hemde iyi bitirici bizim bu sezon en büyük eksiğimiz bitiricilik ve şut cekmeme idi bir hatayla Rize maçı var şut çektiğimiz Hulk tam bizlik adamdı fişi çoktan çekerdik ts fb maçlarında kaleciyide içeri sokacak adamdı üçün beşin hesabı yapılacak zaman değildi ne yazikki şampiyonluk burdan giderse büyük yıkım olur gsye gitmesi dahada büyük yıkım olur fb olsa federasyon desteği limitler sayısız transfer para dağıtan başkanları falan baş edemedik der teselli bulurduk gs ile aynı puanda olmamıza ben hala inanamıyorum kabullenmeyi geçtim bu haysiyetsiz camiaya dağılmış ve umudu kesmisken şampiyonluk vermek olacak iş değil İnşallah da olmayacak.

Her transfer sezonu hep bu mantıktayım. Fikret Orman'da aynı şeyi yapardı Ahmet Nur Çebi de aynı şeyi yapıyor. Marka transferler hep 1 milyon gibi fazlalıktan dolayı alınmıyor. Onun yerine beleşe noname adamlar toplayıp onlardan mucize yaratmasını bekliyorlar ondan sonra yapamayınca vah vah tüh tüh. Halbuki onun yerine 1 milyon daha fazla verip Hulk gibi oyuncuyu alsan hem 2 mevkide katkı verir hem de işte örneğin karagümrük gibi maçlarda 1 tane atar sana verdiğin 1 milyonun fazlasını getirir. Mario Gomez'den Talisca'dan ders çıkaramamaları inanılmaz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben buna katılmıyorum. Taraftarın sosyal medyadan malatyalı ex gs'li topçulara yazması onlar için net bir uyarı olur. 30 küsür sene öncesinde değiliz, herkes her şeyi anında öğrenme imkanına sahip. Dolayısıyla bu tip uyarılar muhattabına net bir mesaj veriyor. Dün burası Türkiye 2 gün sonra her şey unutulur demiştim, şu an tam zıttı düşünüyorum. Bu topçular bu ülkede ekmek kazanıyorlar, mantıklı olarak oynamaları gerekiyor aksi durumda bir ömür boyu kara leke gibi yapışır üstlerine. 1987 yılında değiliz 2021'deyiz. Göztepe konusunda da diğer takım zaten onları dolduruşa getiriyor, onlar öyle veya böyle bize karşı herhangi bir mamalanma senaryosunu hesaba katmadan bile oynayacaklar.

Beşiktaş konusunda da artık top taraftardan çıktı. Destek mesajı atsan olur atmasan çok fark etmez çünkü her bir topçu durumun son derece farkında. Esas olay hocada. Umarım bugün her türlü teknik taktik ne var ne yoksa çalışılmıştır çünkü en ufak bir avantaja dahi ihtiyacı var takımın. Tıpkı bir final maçı gibi (ki farkı yok) farklı bir mantaliteye farklı bir konsantrasyona ihtiyaçları var. Bunu da kendi içlerinde sağlamak zorundalar. Umarım sağlayabilirler. O yüzden destek mesajı atmak isteyen tabi ki atsın fakat yönetimin yapamadığı "gözümüz üzerinizde" mesajını taraftarın vermesi yanlış değil, bence tam aksine Beşiktaş'a katabilecekleri max. desteği sağlamak.

Ben hiç böyle düşünmüyorum. 'Üzerlerine kara leke gibi yapışır, 1987 yılında değiliz' demişsin ama... İnsanların, yaptıkları ayıp şeylerin üzerlerine kara leke gibi yapıştığı yıllar tam da o yıllardı. Bugün ülkeyi soyuyorsun, üç gün gündem oluyor, ertesi gün unutuluyor. Teknik direktör kitap yazmış, 'şike teklif ettiler bize' diye, unutuldu gitti. Günde 80 tane gündem maddesi değişiyor. Adem Büyük yarın topu sürüp sürüp kendi kalesine topukla atsa, yarın Beşiktaşlılar 'şikeci' der, Galatasaraylılar 'yanlışlıkla attı, tansiyonu düştü' derler. Haftaya her şey unutulur. Burak Yılmaz'ın kendini yere attığı pozisyon bugün olsa, seneye kimsenin aklına gelmezdi. Sosyal medyasız yıllardı o hiçbir şeyin unutulmadığı, bir şeylerin 'kara leke' olarak kaldığı yıllar...

Ayrıca bir an için düşün... Sen Adem Büyük'sün... Diyelim Galatasaray'la hala bir duygusal bağın var. Arda Abin seni aramış... Fatih Hocan aramış... 'Ademciğim, koçum, bir güzellik yaparsın değil mi bize' demişler... Senin de içinden şike yapmak geliyor. Çünkü karakterin böyle... Sonra sosyal medyaya bir giriyorsun, Beşiktaşlı taraftarlar sana 'hop, Adem, akıllı ol' diye yazmışlar. Ne düşünürsün? 'Hmm, ben kendime çeki düzen vereyim, Beşiktaşlılar'ı üzmeyeyim, sporcunun ahlaklı olanını seven büyük önder Atatürk'e layık bir evlat olayım' mı dersin? Öyle diyeceğin varsa zaten içinden şike yapmak gelmemiştir, yapmayacaksın demektir. Yapasın varsa da zaten yaparsın. Aksini düşünmek çocukluk olur.

Diğer konuda da, ben, 'çocuklara mesaj atıp onları motive edelim' demedim. 'Adem Büyük'e mesaj atmak için enerji harcayacaksan, onu Ljajic'in durumunu sorgulamak için harca' dedim. 'İşimize bakalım' diyorum yani...

Şike imasında bulunmak, rakip takımın rakibinin oyuncusunun şerefini tartmak falan, bunlar ortamı 'geren' şeyler. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bizim en büyük düşmanımız bu gerginlikler... Renklilerin de en sevdiği ortamlar... Yeter ki kaos olsun. Mutlaka içinden çıkmanın bir yolunu buluyorlar. Öyle ya da böyle, hileyle ya da hurdayla...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Her transfer sezonu hep bu mantıktayım. Fikret Orman'da aynı şeyi yapardı Ahmet Nur Çebi de aynı şeyi yapıyor. Marka transferler hep 1 milyon gibi fazlalıktan dolayı alınmıyor. Onun yerine beleşe noname adamlar toplayıp onlardan mucize yaratmasını bekliyorlar ondan sonra yapamayınca vah vah tüh tüh. Halbuki onun yerine 1 milyon daha fazla verip Hulk gibi oyuncuyu alsan hem 2 mevkide katkı verir hem de işte örneğin karagümrük gibi maçlarda 1 tane atar sana verdiğin 1 milyonun fazlasını getirir. Mario Gomez'den Talisca'dan ders çıkaramamaları inanılmaz.

Yahu usta ne Hulk'u gözünü seveyim bu takımdakiler uzay liginden mi gelmiş sanki, 2 tane takımına benzer seviyede liginde iş yapan oyuncu al koy. Gidip ciddi sakatlık yaşamış 4. Futbolcuya alıyorsun 3'ünden sıkıntı yaşadın. Ne olması gerekiyor normal dememiz için hepsi mi sakatlanmalı Rosier'de mi gideydi onun zaten yedeği bile yok. Sıkıntısız topçu al ondan sonra sakatlanırsa amenna, şans deriz böyle iş mi olur. Ben anlamıyorum bunları özellikle mi normalleştirmeye çalışıyor bazı insanlar bu kadar da kör göze parmak olur mu millet saf mı bunlara inanacak.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 01:35:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı Kursad_Duran

Süper Lig şampiyonluk oranları

Beşiktaş: 1.18

Galatasaray: 2.90

Fenerbahçe: 150

Bizim oran çok düşük. Kumar oynayan biri olsam Galatasaray’a 1.000€-1.500€ para yatırırdım. Şampiyon olsak hiç üzülmezdim giden paraya. Şampiyon olamasak en azından hüzünüm bir karış azalırdı belki (ama yinede hiç bir pozitif etkisi olmaz gibi geliyor bana).

Dün gece sinir ve üzüntüden uyuyamadım. Kafamda durmadan maçı tekrarladım ve bizim lehimize bittiğini hayal ettim. Normal insanlar futboldan zevk alıyor. Biz ise kendimize eziyet ediyoruz. Bu kadar önemsememek lazım aslında futbolu. Hiç sağlıklı değil yaptığımız. Eskiden ara sıra keşke hiç futbolla ilgilenmeyen biri olsaydim diye düşünürdüm. Artık bunu hemen hemen her gün düşünüyorum.

Çevrimdışı Egos

Ben bu Beşiktaş taraftarının beğenilmemesini anlamıyorum, bana göre çok daha kaliteliyiz renklilerden. 20000 kişi hocasını getirdi takımın başına koydu. Bana göre geçen sezonki başarısızlığın baş sorumlusu Abdullah Avcıdır, tarumar etti ortalığı büyük takım stajını yaptı.

2018-19 sezonunun 25. haftasında beşiktaş evimizdeki konyaspor maçının 75. dakikasında gol yedi, skor 2-2'ye geldi. o takım 18 dakika boyunca kendi taraftarının ıslıkları altında oynadığı maçı 90+3'te attığı golle 3-2 kazandı. meşhur galatasaray deplasmanına kadar da kazanmaya devam etti. burak yılmaz yerdeyken gülenler takımın arkasında kimsenin olmadığını bildikleri için o kadar pişkin davranabildiler. senin bahsettiğin üçüncülük sadece abdullah avcı'nın gidişi ile değil, tribünlerin boşalmasıyla da geldi.

işin komiği tribüne en son taraftar aldığımız maçı geçen hafta oynadık, 2-1 kaybettik. şampiyonluğa zerre kadar katkı verme şansımızı da kullanamadık.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben, sosyal medyadaki yorumları, 'taraftarın genel yorumu' olarak değerlendirmek istemiyorum. 10 yaşında bir velet çıkıp abuk sabuk bir şeyler söylüyor, sosyal medyanın eşitliği gereği biz de adam sanıp ciddiye alıyoruz. Rakip takımın bilmemne yöneticisinin kızı kaza geçiriyor, altına 'geberseydi' yazıyor biri mesela... Hop, bütün o takım taraftarları üstüne çullanıyorlar. 'İşte Beşiktaşlılar böyledir' oluveriyor. Hiçbirini dikkate almamak lazım.

Tribündeki durum konusunda büyük ölçüde katılıyorum, içim acıyarak... Ama bir yandan da bu sene taraftar olsaydı nasıl bir pozisyon alırdı konusunu da tahmin edemiyorum açıkçası. Bir teknik direktörün imza törenine 20000 kişinin katılması akıl alır şey değil. O denli büyük bir destekle gelen adam, sezon sonuna kadar el üstünde tutulurdu diye düşünüyorum. Bugün ofsaytı bozdu diye N'Sakala'yı boğmak isteyenler var burada ama, aynı şey tribünde de olur muydu, gerçekten emin değilim. Belki de bu seneye özel olarak olmazdı. Böyle bir kadroyla bu noktaya gelmiş olmak gerçekten başarı, tribün bunu görürdü. Pankartlar da bana onu hissettirdi. Üstüste 8 maç oynamamış, oynayınca da ayağına top değmemiş, suratından düşen bin parça olan Ljajic, sahaya bir çıkıyor, karşısında kendisine özel pankart... Montero, kadro sayarken aklımıza en son gelen adamlardan biri, onun bile özel pankartı var.

Bu yılki tribün ruhu, öyle bir ruh olacaktı sanki... Tabii bilemeyiz ama... Benim fikrim, taraftar olsaydı, biz bu işi bu noktaya bırakmazdık. Özellikle de 8-9 puanlık fark oluştuktan ve rakipler tek tek hedeften vazgeçtikten sonra...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk