Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621187 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi mayguntr

Santraforunda Gökdeniz Bayrakdarın oynadığı bir takıma karşı atibe josefle çıkmak bence çok akıllıca değildi.

Bizim mutlaka gol yemememiz gerekiyor. Ya da hücum ederken çok sabırlı hücumlar etmemiz gerekiyor.

Hocanın bazı gereksiz inatları var. Hocam weli oyunumuzu pas hızımızı oyun hızımızı düşüren bir stoper

Savumada yaptığı hataları saymıyorum bile

Alamadığı kafa topları

Kaçırdığı adamlar

Penaltılık müdaheleleri

Bu adam yedek stoper anca olur.

Ayrıca zırt pırt stoper tandemini neden değiştiriyoruz ?

Oyunu rakip sahada oynacaksak iki şey önemli

İlki atağı mümkün olduğunda iyi sonlandırmak

İkincisi pas hatasını minimum yapmak

Hocanin kendisi de cildirdi aslinda bi an, ilk yarinin sonuydu galiba Wellington defansdan top cikarirken taca atti, gelen topa vurdu Sergen hoca :D Monteroyu zirt pirt degistirmesi cidden buyuk hata bence de. Rotasyon rotasyon diyor hoca, ama nedense Abu, Atiba, Larin hic rotasyon yemiyor. Rosierin bile bence bi mac falan dinlenmesi lazim, Necip falan oynayabilir arada orada. Cenk gelsin de Abu da dinlensin arada. Cok yiprandi bazi oyuncular.

Çevrimdışı Erman1903

Ne Dorukhan'ı başkan, o teklif nasıl hala önünde duruyor onun? Son gün giderse bulabilecek miyiz yerine oyuncu, sakızla antrenman yapıyor eleman dingonun ahırı mı orası?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne Dorukhan'ı başkan, o teklif nasıl hala önünde duruyor onun? Son gün giderse bulabilecek miyiz yerine oyuncu, sakızla antrenman yapıyor eleman dingonun ahırı mı orası?
Saçma açıklamalara başladı yine.

https://twitter.com/demarkesports/status/1357416893049634823

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çok kurulmaya başladım yönetime son zamanlar öyle böyle değil. Açıklamanın puan kayıplarının üstüne bugün kulüpler birliği Aspor hikayesi çıktı kafamda 0 puanı yazdırdılar Konya maçına

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bankalar birliği isi de son 10 yılın denetimi de yılan hikayesine döndü. Aylardır eli kulaginda eli kulağında. Gecen nisandan beri ikisi de erteleniyor sürekli.

Acaba onunla ilgili açıklama yapacak mı?
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2021, 23:35:12 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı haluk.m

Röportajdan anladığım 2 şey var:

1. Cenk'i Başkan evlat kontenjanından kendi inisiyatifiyle transfer etti.

2. Kişisel ekonomik durumu çeşitli sebeplerle kötüleşirse Başkanlığı bırakmaya şimdiden hazır.  Bunu yayında söylemesi hoş olmadı.

Kalan kısmında bilmediğimiz bir şey söylemedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paralı başkan palavrasına artık kanmamak lazım. Bu çıkışı para babalarıyla sağlayamayız. Parayla gelenler parasını istediği oyuncuyu ihya etmek için kullanıyor. Bunun çok örnekleri var. Artık futbol yöneticiliği bilen birileri gelsin. Eski futbolculara bile razıyım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Röportajdan anladığım 2 şey var:

1. Cenk'i Başkan evlat kontenjanından kendi inisiyatifiyle transfer etti.

2. Kişisel ekonomik durumu çeşitli sebeplerle kötüleşirse Başkanlığı bırakmaya şimdiden hazır.  Bunu yayında söylemesi hoş olmadı.

Kalan kısmında bilmediğimiz bir şey söylemedi.
Adam çeşitli sebepten falan bahsetmedi ki? Beşiktaşa yardım edemeyecek ekonomim olursa bırakırım dedi. Mantıklı olan bu serveti olmayan adam kulüp yönetemez. Kulüpler borç batağında.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı haluk.m

Adam çeşitli sebepten falan bahsetmedi ki? Beşiktaşa yardım edemeyecek ekonomim olursa bırakırım dedi. Mantıklı olan bu serveti olmayan adam kulüp yönetemez. Kulüpler borç batağında.

Kendisinden para beklentimiz yok, Süleyman Seba zengin biri değildi ki daha böyle onlarca kişi sayabiliriz Beşiktaş'ımıza hizmet etmiş.

Bizim para değil akıl koyacak bir Başkana ihtiyacımız var.  Yok para versin diyorsak en iyisi kulüp satılsın, 100m ₺ ile sağlık bir yapı kurulmuyor maalesef.   Son olarak sürekli para verdi muhabbetinden sıkıldım, başarı olmayınca hep aynı bahane..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

zaten welinton ve sakalanın ikisinin birden sahada olması cinayet.rotasyon yapılacaksa ikisi arasında yapılsın.
bunu haftalar önce birisi belki de burada yazmıştı mantıklı gelmişti bana da
hoca illa nsakalayı oynatacaksa stoper oynatsın
tam aradığımız tarzda hızlı güçlü hamleli biraz sakar ama rakip kontratları kovalasa yeter

Çevrimiçi murat

bunu haftalar önce birisi belki de burada yazmıştı mantıklı gelmişti bana da
hoca illa nsakalayı oynatacaksa stoper oynatsın
tam aradığımız tarzda hızlı güçlü hamleli biraz sakar ama rakip kontratları kovalasa yeter
rotasyon derken en fazla bir maçta biri oynasın.he şunda haklısın nsakala da welinton kadar stoper oynar yada welinrtonda nsakala kadar bek oynar.

Çevrimdışı mellfred

yayıncının özetini izlediniz mi ?
larinin boş kaleye atamadığı gol ve oğuzhan’ın bire bir deki şutunu koymamışlar özete
bunun yerine
cozefin 2 mensahın ve ghazzelın faullerini koymuşlar
fener olsa kıyameti koparır ama bu kulüp sahipsiz allahlık
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2021, 00:48:08 mellfred ]

Çevrimdışı mellfred

yayıncının özetini izlediniz mi ?
larinin boş kaleye atamadığı gol ve oğuzhan’ın bire bir deki şutunu koymamışlar özete
bunun yerine
cozefin 2 mensahın ve ghazzelın faullerini koymuşlar
fener olsa kıyameti koparır ama bu kulüp yeminle sahipsiz allahlık
bir ergeni 1 senedir ikna edemediler sözleşmeye
cenk’i tam bir saf gibi liverpool’dan getirdiler
yemin ediyorum hayır duasıyla yaşıyor bu kulüp

Çevrimdışı can1903

Kendisinden para beklentimiz yok, Süleyman Seba zengin biri değildi ki daha böyle onlarca kişi sayabiliriz Beşiktaş'ımıza hizmet etmiş.

Bizim para değil akıl koyacak bir Başkana ihtiyacımız var.  Yok para versin diyorsak en iyisi kulüp satılsın, 100m ₺ ile sağlık bir yapı kurulmuyor maalesef.   Son olarak sürekli para verdi muhabbetinden sıkıldım, başarı olmayınca hep aynı bahane..
o 100 milyon tlyi ya kendin vericen ya kaynak yaratıcan. İkincisi daha sağlıklı ama zor olanı. O yüzden feneri ali koç yönetiyor, 90'lı yılların futboluyla 2021 futbolu çok ayrı artık.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2021, 01:23:00 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Sergen monteroyu neden 8 de denemiyor yeteneği var hücumada savunmayada katkısı olur en azından merkezde dikine oynamasını seven bir oyuncumuz olur

Çevrimiçi Necmi

ah be dostum keşke hayat bu kadar basit olsa hep aynı rutinde dönse seba örneği doğru örnek değil mit kadrosundaydı millet önünde ceket iliklerdi parası yoktu ama korkunç gücü vardı bu bir ikincisi futbol amatördü küçük meblalarla dönüyordu seba sıkışınca rahmi koça telefon açıyordu şimdi parasız başkan sponsorluk için bir şirket sahibinden randevu alamaz muatap bile olmaz kimse paran yoksa büyük gücün olacak bu saatten sonra yüzmilyarca liralık bütçelere sahip kulüpleri maaşını ay sonuna denkleştirmeyi beceremeyen birinin yönetebileceğine gerçekten inanıyormusun zengin olmayan insan koç gibi zenginlerin yanında çalışan insandır kulübün başında denk olanileceğinimi sanıyorsun keşke hayat sizin düşündüğünüz kadar toz pembe olsa sen bu insanların parasız insanlara nasıl davrandığına hiç şahit olmamışsın

Çevrimdışı haluk.m

@Necmi  @can1903

Haklısınız ancak para her şey  değil, en basiti Başkanımız daha stadyuma giren hemşerilerine sözünü geçiremiyor.  Vehbi Koç'un oğlu olmasa belki ligin en varlıklı ikinci Başkanı sayın Çebi'dir. Bu durumda bile ağırlık koyamıyor, Anadolu beslemelerinden saygı görmüyoruz.  Yöneticilerimize saldıran Mv'leri, yenilince açıklama yapan Belediye encümenleri..   

Burada diğer takımların başkanlarından örnek vermek istemiyorum, ne var ki hepimiz kimin daha az serveti olduğu halde daha çok itibar görüyor, daha iyi iş bitiriyor biliyoruz. 

Fikret Orman bile futbol camiası ile yüzgöz olmadan önce daha çok itibar görüp iş bitiriyordu. Şu an bilmiyorum ama ilk dönemindeki mal varlığı Sayın Çebi'nin yarısı kadar yoktur, Fikret Orman'nın kulübe verdiği parayı hatırlayan var mı ?   :)

(Fikret Orman'ı forumdan atılmama sebep olabilecek kadar sert eleştirmişimdir, fakat örnek olarak doğru isimdi. Bana göre kendisi son 3 yılıyla tarihimizin en kötü başkanıdır.)   

Çevrimdışı Nartallo

Doğrusu kendi kendine yeten, hiç kimsenin cebine muhtaç olmayan bir Beşiktaş ama pandemi şartlarında, tribün ve ürün satış gelirinin olmadığı, yayın gelirlerinde ise Beinsport'un keyfine bakıldığı bir süreçte başkan maaşları ve primleri cebinden ve şahsi kefaletiyle ödüyor maalesef.

O maaşlar ödenmese şimdi bu yarış içinde zaten olamazdık.

Başkanı her konuda eleştirebiliriz ama şu dönemde yaptığı fedakarlık için saygı duymak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen monteroyu neden 8 de denemiyor yeteneği var hücumada savunmayada katkısı olur en azından merkezde dikine oynamasını seven bir oyuncumuz olur

Josef ile ikisi fazla defansif olmaz mı. Valla bu sene o bölgede elneny olmasını isterdim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mourinho1903

Bu, bambaşka bir konu. Tabii ki aksini düşünmüyorum. Kapanan takıma karşı maç kazanamıyorsan, bütün takımlar kapansa, ligi 40 puanla mı bitireceksin... Elbette bahsettiğim şey bu değil. Hücum varyasyonların olacak, B planın olacak, risk alma yöntemlerin olacak... Bunlar ayrı meseleler...

Ama kapanmanın, savunma yapmanın, 1 puana oynamanın da bir usulü, bir ahlakı olmalı. İlerde süratli bir adam bırakırsın, kontraataklarla onu bulmaya çalışırsın... Gidebilirse gider, gidemezse gitmez. Duran topları, mesafe ne olursa olsun ileri doğru şişirirsin, dört beş tane de adam yollarsın, belki biri kafayla indirir, bir şey olur diye... Bunları yapmak için futbolu çirkinleştirmek zorunda değilsin.

Abdullah Avcı, Başakşehir'in başındayken bazen öyle yapardı. Sinirden delirirsin, ama 'bu ne şahsiyetsiz futbol' diyemezsin. Adamların ayağından top alamıyorsun çünkü... Hiçbir şey yapmıyorlar, iki uzun topta iki gol atıp seni yamultuveriyorlar.

Antalya'nın hiçbir şey yapmaya niyeti yoktu. Çirkeflik ile savunma futbolunu ayırmak lazım diye düşünüyorum. Onun dışında elbette 'rakip kapandı diye puan kaybettik' şeklinde bir bahane asla olamaz.

Antalya neyi degisik yapti anlamadim. Ileriye 1 hucumcu dikince cok mu degisik oluyor? 11 oyuncu kapandilar iste. 1 golu atmislar zaten, zorlamamayi tercih ettiler. Ben cirkeflik olarak degil, defansif olarak gordum.
Yerde yattiklari dogru da, onu her Anadolu takimi yapiyor, asiri birsey gormedim ben. Ki yerde yatsalar bile bence bu rezilligin sorunu onlar degil, bu yerde yatmalara onlem almayan hakemler ve federasyon. Diger liglerde kesinlikle bu kadar suistimal edilmiyor. Bizim hocalar ve oyuncular kotu niyetliyse hakeme ona gore tedbir aldiracaksin, ama almiyorlar maalesef.

Çevrimdışı mrred

Yönetimin bu kadar ağır eleştirilmesini anlamıyorum. Maaşları düzgün ödüyorlar. Geleceğe yönelik transferler yapıyorlar. Yarışmacı takım oluşturdular bunlar benim için şimdilik yeterli
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

@Necmi  @can1903

Haklısınız ancak para her şey  değil, en basiti Başkanımız daha stadyuma giren hemşerilerine sözünü geçiremiyor.  Vehbi Koç'un oğlu olmasa belki ligin en varlıklı ikinci Başkanı sayın Çebi'dir. Bu durumda bile ağırlık koyamıyor, Anadolu beslemelerinden saygı görmüyoruz.  Yöneticilerimize saldıran Mv'leri, yenilince açıklama yapan Belediye encümenleri..   

Burada diğer takımların başkanlarından örnek vermek istemiyorum, ne var ki hepimiz kimin daha az serveti olduğu halde daha çok itibar görüyor, daha iyi iş bitiriyor biliyoruz. 

Fikret Orman bile futbol camiası ile yüzgöz olmadan önce daha çok itibar görüp iş bitiriyordu. Şu an bilmiyorum ama ilk dönemindeki mal varlığı Sayın Çebi'nin yarısı kadar yoktur, Fikret Orman'nın kulübe verdiği parayı hatırlayan var mı ?   :)

(Fikret Orman'ı forumdan atılmama sebep olabilecek kadar sert eleştirmişimdir, fakat örnek olarak doğru isimdi. Bana göre kendisi son 3 yılıyla tarihimizin en kötü başkanıdır.)   
Parayla güç doğru orantılıdır. Ama hiçbir güç bence kendini ön safhalarda belli etmez o yüzden Çebinin lobisi varmıdır gücü var mıdır gördün mü dersen her hangi bir gücünü görmedim derim. Ama Gs lobisi diye bişey var mesela açık açık görüyor muyuz? Hayır bence. Anadolu takımlarına gelirsek onların çoğu mamalanmış her sezon farklı takıma çalışan takımlar oldu artık. He sende bende o para olsa o tanınırlık olsa Beşiktaşa karşı olan ilk hakem hatasında stadın ortasında bağıra çağıra gider yapıpı röpörtaj verirdik sanırım  :)