Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621194 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasici son 15 dk solbek olarak da oyuna alabilirdi. Orta yada dribbling için
Kural var. Bilmiyor musun? Kesinlikle çıkardığın mevkideki oyuncunun yedeği oyuna girer. Rıdvan olmadığına göre Nsakala, o dönene kadar oynar. Yöneticiler bir daha oyuncu alırken pas atabiliyor mu, top sürebiliyor mu diye futbolun temel kurallarına baksınlar oyuncu alırken. Fazlasına gerek yok. Nsakala'nın fişi duruyorsa iade etsek  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Cenk epl formuyla oynasın yeter. Evertonda yapamadıklarını burada rahat yapar. Takıma da hava katar bence olumlu yansır. Kötü havayı tersine çevirebilir.

Çevrimdışı Sinan23

Kural var. Bilmiyor musun? Kesinlikle çıkardığın mevkideki oyuncunun yedeği oyuna girer. Rıdvan olmadığına göre Nsakala, o dönene kadar oynar. Yöneticiler bir daha oyuncu alırken pas atabiliyor mu, top sürebiliyor mu diye futbolun temel kurallarına baksınlar oyuncu alırken. Fazlasına gerek yok. Nsakala'nın fişi duruyorsa iade etsek  :ebebe:

Bunların sözleşmede de tek taraflı fesih varmış sanırım. Tazminatsız.
Hasici bir deneseydi sol bekte. 0 yada 1 puan hiç bir şeyi değiştirmezdi. Rakibin kafası karisirdi. Markaj sayısı artardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk epl formuyla oynasın yeter. Evertonda yapamadıklarını burada rahat yapar. Takıma da hava katar bence olumlu yansır. Kötü havayı tersine çevirebilir.
Hafta sonu da oynayamayacak. Kaldı geriye 17 maç. Oynayacak mı göreceğiz? Çoktan oynamaya başlaması gerekiyordu. Yönetim sağolsun. Ligin sonuna yetişsin diye transfer yaptı. Antremana çıkmadı daha üstelik. Sergen de durumunu bilmiyoruz diyerek oynatmayacağını belli etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunların sözleşmede de tek taraflı fesih varmış sanırım. Tazminatsız.
Hasici bir deneseydi sol bekte. 0 yada 1 puan hiç bir şeyi değiştirmezdi. Rakibin kafası karisirdi. Markaj sayısı artardı.
Sezon sonu hemen çıkalım, alıcı bakmaya bile gerek yok  :ebebe: Umarım doğru biliyorsundur. Sergen'in kafasından ne geçtiğini anlamak zor. Ama tabuları olduğu kesin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

tek galibiyetle kötü hava dağılır.

öte yandan bence herkes sezon başındaki moduna dönüp takımdan altıncılık beklemeye kaldığı yerden devam etsin, o zamanlar hepimiz daha hoş insanlardık, daha yakışıklıydık. birkaç haftalık şampiyonluk umudu bile bizi acayip bozdu.

şampiyonluk şansımızı sıfırdan milyonda bire çıkartan tek şey (ki bence yüzde yüz şampiyonuz) tribünlerin boş olması, her maç sonu buna kanıt niteliğinde.

Katılıyorum ben beklentimi en iyi zamanda bile yükseltmedim. Bu kadronun çapı belli arkadaşlar. Transfer döneminde o yüzden o kadar ağır eleştiriler yaptım, 6-0lık rize maçında o yüzden keşke bu maç olmasaydı gibi şeyler yaşadım. Ayaklarımız artık yere basar. Hoca benim gözümde hala başarılı, bu kadroyu 3.yapmakta bir olay. İlk 3 içerisinde kaldığı sürece gözümde bir sonraki senenin biletini alır. Geçiniz onu, bu welilton nskalayı alanya bile oynatmıyordu. Şuan trabzonda bile daha kaliteli kadro var. Hoca seni öyle böyle buraya kadar getirdi, sen nokta atışlarla adamın istediğini verecektin. Alın şimdi turşusunu kurun efendiliğin. Türkiye'de kurallı giden kimsenin bir şeyler yapabileceği konusunda ümidini kesmeleri adına hayırlı bir sezon olur. Bir sonraki sezon yine bu kafada giderse ağır eleştirdiğim yönetimi artık kalemini kırarım ve her maç gitmeleri için istifaya davet ederim.

Size tavsiyem uzun yürüşlere çıkın, futbol topu olmayan şeyler izleyin, kısacası futboldan tamamen soyutlayın kendinizi. Hem bizim hem yönetimin hem de oyuncuların yapması gereken bu. Aşırı stres dolu herkes.

Çevrimdışı Alper1903

https://twitter.com/semtinmuhabiri/status/1357087738038804483

Skoru koruyamiyor demek iste. Welinton’la sakala’yla bu kadar koruyabilirsin zaten. İlerde Mario Gomez’in de olmazsa patatese baglarsin iste boyle. Hoca inada bindirmis en ufak firsatta sokacak takima bu ikisini sezon sonuna kadar. Yonetimin de canina minnet zaten bize is cikmadi diye sevinmislerdir.

Çevrimiçi tolga1903

Katılıyorum ben beklentimi en iyi zamanda bile yükseltmedim. Bu kadronun çapı belli arkadaşlar. Transfer döneminde o yüzden o kadar ağır eleştiriler yaptım, 6-0lık rize maçında o yüzden keşke bu maç olmasaydı gibi şeyler yaşadım. Ayaklarımız artık yere basar. Hoca benim gözümde hala başarılı, bu kadroyu 3.yapmakta bir olay. İlk 3 içerisinde kaldığı sürece gözümde bir sonraki senenin biletini alır. Geçiniz onu, bu welilton nskalayı alanya bile oynatmıyordu. Şuan trabzonda bile daha kaliteli kadro var. Hoca seni öyle böyle buraya kadar getirdi, sen nokta atışlarla adamın istediğini verecektin. Alın şimdi turşusunu kurun efendiliğin. Türkiye'de kurallı giden kimsenin bir şeyler yapabileceği konusunda ümidini kesmeleri adına hayırlı bir sezon olur. Bir sonraki sezon yine bu kafada giderse ağır eleştirdiğim yönetimi artık kalemini kırarım ve her maç gitmeleri için istifaya davet ederim.

Kardeşim tamam da nsakala welinton dediğin adamlar gökten zembille inmedi kendi istedi de aldırdı nasıl şimdi başarısız olursa hocayı değil de kadro kalitesini eleştirelim? Kadromuz evet iyi değil hele geri 4'lü+kaleci olarak fb ve gs'nin ciddi derecede gerisinde ama hücum hattı ve orta saha için açıkçası bu kadar kesin kalitesiz diyemem en azından yarışmacı olacak kadar şansa bala da olsa denk geldi eline hocanın belli bir kadro. İyi de oynattı hala oynatmaya çalışıyor fakat rakipler artık çözmeye başladı bunun emarelerini biz erzurum gibi kayseri gibi maçlarda yaşadık hatta ilk yarı son dakika gol gelmese kasımpaşa maçını da buna eklerim, ardına gelen karagümrük rize maçları gerçeği unuttursa da trabzon ve bugün ile kendimizin farkına varmaya başlıyoruz. Hocanın çözüm üretmesi lazım yalnızca belirli bölgelere devamlı rotasyon yaparak mı kotaracak bu işi yoksa artık bazı isimleri takımdan tamamen keserek verim veren oyuncuları ne olursa olsun takımda tutup forma adaletini sağlayarak mı göreceğiz

Çevrimdışı can1903

Hasic bize gerçekten güzel maçlar çıkarabilirdi, keşke çocuğa şans verseydik. Sonra niye biz satış yapamıyoruz diye ağlamaya gerek yok bugün son 10dakika Hasic denesen en fazla yine berabere kalırdın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Abi toplam 5 kere falan gelme girisiminde bulundu antalya üstümüze zaten. Oyun katkısı yapan hadi bu elemana hoca ısınmadı ya feshedin de şu adı geçen sol stoperlerden birini getirin en azından böyle oynamaya çalıştığın bir oyunda gerçekten stoperinin ayağının iyi olması farkettiriyor ben vida sol stopere geçince aşırı rahatsız oluyorum sanki takımın pas ritmi ölüyor bu adam hele yanında nsakala varsa. Hem hoca hem yönetim elestirilerine de sonuna kadar katılıyorum resmen şansa zar attılar üst üste geldi şu son yaptıkları 3 4 oyuncu yoksa bu takım bırak buralara gelmeyi şu an ts'yle çekişirdi. Ayrıca  "yapamayacağın şeyi istemeyecek-alamayacağın topçuya bakıp boş yapmayacaksın." çok doğru tespit resmen bir transfer dönemi boyunca hulk konusturup hem takımın eksiklerini göz ardı ettiler hem de taraftarı çok güzel oyaladılar

Valla bu Hulk olayını hiç gündeme getirmeyeceklerdi koskoca camia yonetiminden taraftarına adamın PR çalışmasına alet olduk. Kaliniç getiremeyen adamlar Hulk alacakmış kim inanır buna diyeceğim ama bizimkiler inandılar en vahimi bu.

Kardeşim tamam da nsakala welinton dediğin adamlar gökten zembille inmedi kendi istedi de aldırdı nasıl şimdi başarısız olursa hocayı değil de kadro kalitesini eleştirelim? Kadromuz evet iyi değil hele geri 4'lü+kaleci olarak fb ve gs'nin ciddi derecede gerisinde ama hücum hattı ve orta saha için açıkçası bu kadar kesin kalitesiz diyemem en azından yarışmacı olacak kadar şansa bala da olsa denk geldi eline hocanın belli bir kadro. İyi de oynattı hala oynatmaya çalışıyor fakat rakipler artık çözmeye başladı bunun emarelerini biz erzurum gibi kayseri gibi maçlarda yaşadık hatta ilk yarı son dakika gol gelmese kasımpaşa maçını da buna eklerim, ardına gelen karagümrük rize maçları gerçeği unuttursa da trabzon ve bugün ile kendimizin farkına varmaya başlıyoruz. Hocanın çözüm üretmesi lazım yalnızca belirli bölgelere devamlı rotasyon yaparak mı kotaracak bu işi yoksa artık bazı isimleri takımdan tamamen keserek verim veren oyuncuları ne olursa olsun takımda tutup forma adaletini sağlayarak mı göreceğiz

Welilton ve nsakala felaket ona katılırım, sergene oyuncu seçtirmesinler derim, sergenin zaten kendini geliştirmekten uzak biri olduğunu, transfer politikalarını vs vs tek tek yazdım. Ama bu kadar paraya bu kadar puan fazla bile. Larin denen adamı şenol hoca zamanında yedeğin yedeğiydi, şuan ondan medet umar hale geldik. Aboubakar en iyi zamanında bile arkasında cenk vardı ki cenkin prime dönemiydi, şimdi ne verecğei belli olmayan 2.yarıdaki cenk geldi. Stoperler olarak marcelolar vidalar pepeler gördü bek olarak adrianodan falan düştük buralara. Açın rakiplere bakın kadrolarına herkes şişirme falan diyor ama şişirme falan değil kadroları. Asıl bizi çok şişirdiler ben bunu en iyi zamanında yazdığım için rahatım fakat o zamanlar yalvarıyordum lütfen medyanın gazına gelmeyin falan diye. Ama yok takım uyumu vs vs diye ayakta şey yaptılar bizi. Göz göre göre geldi bugünler. Burada Sergen'i en sevmeyen adamlardan biriyimdir ama Beşiktaş'ım için doğruları konuşmak zorundayım. Gözümde en suçsuz adam Sergen. Adam bu kadrodan verim aldı, iyi kötü bu kadroya teklifler getirtti, lider yaptı, yetmedi kalkan görevi görüp taraftar takım yönetim 3lüsünü birleştirdi.

Ama şunu da ekledim bu adam bir "sihirbaz" değil. Ben hala kendisi bizim seviyemiz için yeterli görmüyorum. @Necmi abinin dediği gibi şampiyonluk getirsin hoca kategorisine koyayım kendisini. Dünyanın en iyi aşçısı da ol domates peynire gidip makarna yapamazsın.Eldeki malzeme bu, hocanın yapacakları belli. Burda suç yüzde yetmiş yönetimin. 20 oyuncuların 10 sergenin.

Olay hasic falan da değil arkadaşlar olay 8 numara. Atiba-josef 2lisini bu dünyanın hiç bir yerinde olmaz. Atibadan mükkemel performanslar bekleyemezsin her zaman. Sen buraya tartışılmayacak bir adamı koyacaksın.

Efendiliğe,dürüstlüğe devam. Memur zihniyetine devam. Maaşlar tıkırında ödeniyor, daha ne istiyoruz ???? Ha birde yönetim "kendi isteğiyle" çok aşırı istekle aday olup taşın altına göğsünü koydular. Nankör olmayın nankör herifler. Düzgün bir yapılanma beklemek ne haddinize. Transfer döneminde de yazmıştım renklilerin şampiyonluğunu izleyeceğiz diye. Rüyadan erken uyanmak hayırlısı olur umarım.

Pompaladılar takım uyumu da yok kolej havası da bilmem nede. Öyle bir şey olsa sen 11 tane kankayı kadroya kur her maç makara gırgırını yapsın takılsınlar. Takım maç kazanmaya başladığı an ardından gerisi gelir. Motive de olur gerisi de gelir. 1 puan da fena değil Sergen haklı. Daha 18 maç var ilk 3te kalıp direk avrupaya gitsek okey.

Çevrimdışı Erman1903

Pompaladılar takım uyumu da yok kolej havası da bilmem nede. Öyle bir şey olsa sen 11 tane kankayı kadroya kur her maç makara gırgırını yapsın takılsınlar. Takım maç kazanmaya başladığı an ardından gerisi gelir. Motive de olur gerisi de gelir. 1 puan da fena değil Sergen haklı. Daha 18 maç var ilk 3te kalıp direk avrupaya gitsek okey.

Bizde o takım ruhu var bu çok önemli bir şey ama yorulduk daha çok da mental olarak. Artık herkes kendine bakacak yaptığı hataları kabul edecek, inadı takıntıyı bırakıp ne gerekiyorsa onu yapacağız, yorulan yerine dinlenen oynar değişik varyasyonlar deneyeceğiz vb. Olmaz diye bir şey yok çıkıp rakibini yer, topu kırarsan şampiyon olabilirsin.

Yönetim işler olup bittikten sonra yapıyoruz bu sporu tarzında zamansız ve kimseyi tatmin etmeyen çıkışlar falan yapmasın artık ama, yemiyor onları artık insanlar.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2021, 03:11:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı mellfred

hocanın rakip oyuncular ölmüş gibi yatıyorlar sözü çok yerinde ancak
 rakip 1 puan almak için çok kapanıyor bu futbol değil demesi çok saçmaydı

Çevrimdışı mellfred

oğuzhan’ı hep çok savundum ama bugün de yine top almamak için elinden geleni yaptı
mensah en azından sorumluluk alıyor sınırlarını zorluyor
maalesef atiba cozef ve biraz da mensah dışında ki ortasahalar güven vermiyor
kapalı oynayan takımlara karşı ise
atiba-cozef tamamen zaman kaybı

Çevrimdışı mellfred

Ya @Erman1903 abi salazai alsan ne olacak senin paylaştığın stoperler gelse ne olacak? Her maç rotasyona sokuyor adam bir maç maç var bir maç yok elinde bir tane sol stoper var ısrarla vida'yı iki maçta bir sol stoper oynatıyor daha ilk yarıdan 4 5 tane basit hata yapıp topu kaybediyorsun atağın olgunlaşmadan bitiyor belki golle sonuçlandıracaksın ama adam taça atıyor topu. Vida nsakala önünde larin bir takımın sol tarafı bu kadar kabiliyetsiz olabilir mi?
bugün welintonun basit bir pas kaybı sergen’in ayağına kadar geldi, gelen topu şutladı spiker de bahsetti hatta sergen’in sinirinden
sergen’in bu kadroyla ligi ilk sırada bitirmesine büyük saygı duyuyorum ama bariz şekilde hatasında devam edip bunu rotasyonla açıklaması insanı aptal yerine koymasını kabul edemiyorum
yahu bir rotasyon gerekiyorsa atibadan başlaman gerektiğini yarasalar görüyor
dünyanın hiç bir teknik adamı dünyanın en geniş kadrolarında bile defansla oynamıyor
kendi başını yiyecek en sonunda ama olan gene bize olur
o alaçatıda bir haftada unutur

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Olay hasic falan da değil arkadaşlar olay 8 numara. Atiba-josef 2lisini bu dünyanın hiç bir yerinde olmaz. Atibadan mükkemel performanslar bekleyemezsin her zaman. Sen buraya tartışılmayacak bir adamı koyacaksın.
Josef-Mensah-Ljajic olmalı. Rakipten fazla attığımız sürece sorun yok.

Çevrimdışı ozankarakoc

hocanın rakip oyuncular ölmüş gibi yatıyorlar sözü çok yerinde ancak
 rakip 1 puan almak için çok kapanıyor bu futbol değil demesi çok saçmaydı

Antalyaspor'un oynadığı oyun korkunçtu. 1 puan almak için kapanmakta sorun yok, tabii ki kapanacaklar. Ama bu başka bir şeydi. Hayatımda bu kadar şahsiyetsiz futbol izlediğimi az hatırlıyorum. Bence hocanın tepkisi haklıydı. Maçtan sonra Ersun Yanal'ın elini sıkmadan soyunma odasına gitmesi de öyle...

Futbolun bir ruhu var, bir keyfi var. Bir puan alırsan kümede kalıyorsundur, yenilirsen küme düşüyorsundur, o zaman böyle bir şeye katlanılabilir. Ya da kupada çeyrek finaldesindir, ilk maçı 1-0 kazanmışsındır, bu maç berabere biterse tur atlıyorsundur, belki 'banane futbolun ruhundan' diyebilirsin.

Ama sen düşme hattına yakın bile değilsin, 9. sıradasın, ligin bitmesine 20 maç var, kendi sahanda oynuyorsun... Bu neyin seferberliği... Ben anlamadım.

Bir de Ersun Yanal denen futbol katili maçtan sonra orayı burayı tekmeliyor... Çıldırmamak mümkün değil.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Antalyaspor'un oynadığı oyun korkunçtu. 1 puan almak için kapanmakta sorun yok, tabii ki kapanacaklar. Ama bu başka bir şeydi. Hayatımda bu kadar şahsiyetsiz futbol izlediğimi az hatırlıyorum. Bence hocanın tepkisi haklıydı. Maçtan sonra Ersun Yanal'ın elini sıkmadan soyunma odasına gitmesi de öyle...

Futbolun bir ruhu var, bir keyfi var. Bir puan alırsan kümede kalıyorsundur, yenilirsen küme düşüyorsundur, o zaman böyle bir şeye katlanılabilir. Ya da kupada çeyrek finaldesindir, ilk maçı 1-0 kazanmışsındır, bu maç berabere biterse tur atlıyorsundur, belki 'banane futbolun ruhundan' diyebilirsin.

Ama sen düşme hattına yakın bile değilsin, 9. sıradasın, ligin bitmesine 20 maç var, kendi sahanda oynuyorsun... Bu neyin seferberliği... Ben anlamadım.

Bir de Ersun Yanal denen futbol katili maçtan sonra orayı burayı tekmeliyor... Çıldırmamak mümkün değil.
Yalandan 10-15 dakika bari futbol oynamaya çalışır insan. Ama sorsan Ersun hücumcu falan filan

Çevrimdışı ferdi1903

2 hafta icinde tüm hayalerimiz alt üst oldu, keske lige bastan havlu atsaydikta hic ümitlenmeseydik, böylesi daha aci koyuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Hasic'in eldekilerden daha fazla merkezde ve 10 numarada oynamaya yatkınlığı ve skor yapabilme olasılığı var. Evet kadron dar ve ağırlık koyup istediğin oyuncuları da aldıramadın ama az hocalık yapta olağanın dışına çık.