Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı nusretaslanturk

Aynen dostum. Ben de böyle düşünüyorum. Bu arada eskilerden birilerini burada tekrar yazarken görmek güzel.
eyvallah hocam , işsiz kaldık pandemi döneminde , yoksa yine zor burada olmak 😊

Çevrimiçi yaço58

Bize stoper değil 8 numara lazım acil bir şekilde

Çevrimdışı goktasoktay

Beşiktaş'ta kaptanlık pazubandı bu kadar ucuz mu ya

Baba Hakkılar

Rızalar taktı o pazubandı.

Dorukhan kim ya ???
Bence son maçı oldu Beşiktaşla. Artık takımda yeri yok. Yaptığı affedilemez. Hoca da çok kızgındı o çıkarken dışarı, onu farkettim. Daha dünkü çocuk, imzalamam diye oyalayıp duruyor bizi. Şimdi gitsin kimle imzalıyorsa imzalasın. Bizim takımda adam oldu, bize kafa tutuyor. Hadi bakalım, bundan sonra dorukhan düşünsün..

Çevrimdışı mourinho1903

Bu arada ense karartmaya hiç gerek yok , 10 kişi oynayıp 3-4 pozisyon bulacak başka takım yok bu ligde ? Sarı kardeşlerden kaç oyuncu alıp 11e koyarsınız , onlar bizden kaç oyuncu alıp 11 e koyar.. sağlam durun Beşiktaş’ı taraftarı şampiyon yapar.. kepaze de edebilir , seçim sizin

Istersen 0 tane koy, biri bu aksam itibariyle seni gecti, digeri de birkac haftaya kalmaz gecer buyuk ihtimalle.
Bunu da kendilerinin kotu gozuktugu, sikinti yasadigi, bizim de guya cok iyi top oynadigimiz, muthis sinerji yakaladigimiz bir sezonda yaptilar.
Ortada bir terslik yok mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru fakat adam daha şimdiden geçen sene oynadığı maç sayısına ulaştı.

Bu adamında bir sınırı var.

Rıdvanın sakatlığı bize uyarı oldu. İdareli kullanmamız gerekiyor.
Antalya maçında öne geçip kenara alabiliriz en fazla. Yoksa sonradan oyuna sokmamız gerekirse daha çok yorulacak. Zaten aramız var. Araya kadar oynasın. Yeni transferleri adapte etmemiz lazım daha  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Rosierde alarm vermeye başladı. Dorukhanın yaptığı inanılmaz sorumsuzluk

The great gig in the sky

Çevrimdışı Kursad_Duran

Rıdvanın durumu insallah ciddi değildi. Hem sağ bekte hemde sol bekte alternatifsiz kaldık. Umarım 1-2 hafta içinde döner takıma

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario Gomez: Neden panik ortamı yaratılıyor. 10 puan farkla şampiyon olmamız bekleniyor galiba."

-7 Mart 2016

Destek zamani , ayaga kalkacağız beyler , karalar bağlamayın , BURASI BEŞİKTAŞ !!!!!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Istersen 0 tane koy, biri bu aksam itibariyle seni gecti, digeri de birkac haftaya kalmaz gecer buyuk ihtimalle.
Bunu da kendilerinin kotu gozuktugu, sikinti yasadigi, bizim de guya cok iyi top oynadigimiz, muthis sinerji yakaladigimiz bir sezonda yaptilar.
Ortada bir terslik yok mu?
gomezli sezonu hatırla hocam , farkı 8 puan yapalım paniklesinler dalgası, paniklemedik şampiyon olduk , şimdi de paniklemenin alemi yol , solda İsmail sağda beck , Ersan , rhodolfo, Olcay, la oynuyorduk , Tolgay sakatlandı diye Oğuzhan 8 oynadı o yıl.. biz o yıldan çok daha güçlüyüz.

Çevrimdışı goktasoktay

eyvallah hocam , işsiz kaldık pandemi döneminde , yoksa yine zor burada olmak
İş konusunda Allah yardımcın olsun. Yaz sen her daim yine de..

Trabzon bu maçı hakketi, kim ne derse desin. Bizden çok daha dirilerdi, çokta isteklilerdi. Takımda bir salmışlık var çözemiyorum yorgunluktandır dedim göztepe maçında ama değil. Bu beni ürküttü, puan kaybı değil.
Ne alakası var ? Bireysel oyuncu performansı ile kazandılar

Uğurcan 8 net pozisyon cikardi , 10 kisi iken bile ts den daha iyi oynadık , oyunun hakimi bizdik , top bizi sevmedi bu aksam , Uğurcani geçemedik

Mac oncesi herkes ekuban derken ben burada Nwakaeme dedim , yürüyerek adam geçiyor , yürüyerek 2-3 kisiyi çalımliyor dedim , dediklerim harfiyen çıktı

Yedigimiz ilk golü ancak Beşiktaş yer zaten böyle bir şans olamaz , en kotu ihtimalle beraberliği hak etmistik

Çevrimdışı caner.eryigit

Nazarlık olsun bu maç nazarlık.
Ense karartmaya gerek yok. Bizim oynadığımız oyunun çeyreğini oynasa renkliler şimdi den şampiyon ilan edilmişti.
Düşmeye gerek yok çarşambaya konsantre olalım seriye başlayalım tekrardan

Ne alakası var ? Bireysel oyuncu performansı ile kazandılar

Uğurcan 8 net pozisyon cikardi , 10 kios iken bile ts den daha iyi oynadık , oyunun hakimi bizdik , top bizi sevmedi bu aksam , Uğurcani geçemedik

Mac oncesi herkes ekuban derken ben burada Nwakaeme dedim , yürüyerek adam geçiyor , yürüyerek 2-3 kisiyi çalımliyor dedim , dediklerim harfiyen çıktı

Yedigimiz ilk golü ancak Beşiktaş yer zaten böyle bir şans olamaz
rossie geldikten sonra Gökhan’ı aradığım tek Maç buydu sanırım, Nwakaeme bekini çok yalnız bıraktı , değerlendiremedik.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Mario Gomez: Neden panik ortamı yaratılıyor. 10 puan farkla şampiyon olmamız bekleniyor galiba."

-7 Mart 2016

Destek zamani , ayaga kalkacağız beyler , karalar bağlamayın , BURASI BEŞİKTAŞ !!!!!!

Yahu ayağa kalkmalık bir durum yok sakin olun ya  :lol:

Biz Başakşehir maçında ayağa kalktık zaten. İyi oynadığımız maçta biraz hatalar, biraz şanssızlık biraz da beceriksizlik yüzünden bir şekilde yenildik. En iyi oyuncumuz goller kaçırdı, 10 kişi kaldık, kendi kalemize gol attık. Bu bir lig sonuçta kazanırsın kaybedersin yola devam.

Ayağa kalk çağrıları yapmamız gereken bir şey yok sakin olun ayaktayız zaten.

rossie geldikten sonra Gökhan’ı aradığım tek Maç buydu sanırım, Nwakaeme bekini çok yalnız bıraktı , değerlendiremedik.
Rosier bu maçta da çok iyiydi

Nwakaeme bu ligde marke edilmesi en zor oyuncu

3 kisi geliyor başına ve bir şekilde oradan çıkmayı basariyor , hızlı değil ama inanılmaz bir çalım yetenegi var , yürüyerek adam geçiyor herif müthiş oyuncu

Bana rakiplerden bir oyuncu Al deseler ilk alacağım topcu Nwakaemedir

Mac oncesi herkes ekubam derken ben Nwakeme dedim , ben bu adami 3 senedir takip ediyorum müthiş oyuncu
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 22:46:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Rosier bu maçta da çok iyiydi

Nwakaeme bu ligde marke edilmesi en zor oyuncu

3 kisi geliyor başına ve bir şekilde oradan çıkmayı basariyor , hızlı değil ama inanılmaz bir çalım yetenegi var , yürüyerek adam geçiyor herif müthiş oyuncu

Bana rakiplerden bir oyuncu Al deseler ilk alacağım topcu Nwakaemedir

Mac oncesi herkes ekubam derken ben Nwakeme dedim , ben bu adami 3 senedir takip ediyorum müthiş oyuncu
rossie’nin kötü oluşumdan değil , Gökhan’ın gözümün önüne gelen asistlerinden , şu ölü haliyle birşey yaşamayabilirdi ama bildiğim Gökhan attırırdı bu gün

Çevrimdışı almanci

Şampiyonluğu şart görmek hayalcilik olduğu gibi kaçması halinde Sergen Hoca'yı sorumlu tutmak da vicdansızlıktır.

Ne şartlarda neler başardığını anlayan ve kabul edebilen az kişi var. Şampiyon olsun veya olmasın Sergen bu Takımın Hocasıdır ve kredisi herkesten fazladır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya bide nedir bu bizdeki centilmenlik, olabilir futbol bu, sen devam oyna, bizim icin nezaman rakip topu disari atti da yedek oyuncumuz girebilsin diye, parmak sakatlandiginda 10 kisi kalmislar bizim vida topu disari atti rakip yeniden 11 kisi olsun diye, bu nedir ya, efendilige centilmenlige  mama vermiyorlar, kinse kimse gözünün yasina bakmiyor, rakipler nasil kazandiklarini görüyoruz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

rossie’nin kötü oluşumdan değil , Gökhan’ın gözümün önüne gelen asistlerinden , şu ölü haliyle birşey yaşamayabilirdi ama bildiğim Gökhan attırırdı bu gün

Rosier'in 2 asistini yedi bugün bizim hücumcular

Çevrimdışı caner.eryigit

Muz cumhuriyetin de yaşıyoruz arkadaş ne kural var ne nizam bitmişiz okeye dönüyoruz.
Milletin Bi enayisi biziz
Herkes kafasına göre takılıyor ne ala memleket

Çevrimdışı murat baltacı

Bu maç kaza oldu şanssızdık eyvallahda hep aynı hataları yapıyoruz rakibin en etkili silahını durdurmayı beceremedik orta saha bitik atiba zaten haftalardır yok bugün josefte yorgundu orta sahada sıkıntı yaşayacağız.

Hocanın ısrarla atiba oynatması ljajici ikinci yarıya almamasi ghezalı çıkarınca takımın uretememesi ve hocanın bunda ısrar etmesi rakibin sol beki tek başına mücadele etmesine rağmen oradan faydalanamamak son vuruşlardaki eksiklik bu maçı kaybettirdi.

Dönüp dolaşıp cenki alacaktık niye son güne kadar bekledik su maçta cenk oyuna girse puan aldirsa faydasını görürdük kim ne derse desin yönetim hikâye bahane değil çözüm üretecekler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim üzerine düşeni yapsa enseyi karartmayalim diycemde orta sahada stoperde eksik var tek cenki aldık onuda oynatamadik rakipler güçlendi hem saha içi hem saha dışında güçlü olmalıyız ilk haftadan rakiplerin nasıl kollandığını gördük bizim sahada güçlü olmaktan başka çaremiz yok yönetim medyanın gazına geldi hamleleri yapmadı gereksiz beklenti oluşturdu hem hocayı üzdü hem takımın motivasyonunu bozdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim üzerine düşeni yapsa enseyi karartmayalim diycemde orta sahada stoperde eksik var tek cenki aldık onuda oynatamadik rakipler güçlendi hem saha içi hem saha dışında güçlü olmalıyız ilk haftadan rakiplerin nasıl kollandığını gördük bizim sahada güçlü olmaktan başka çaremiz yok yönetim medyanın gazına geldi hamleleri yapmadı gereksiz beklenti oluşturdu hem hocayı üzdü hem takımın motivasyonunu bozdu.

Rakipler bizden zaten korkuyordu ve Mandzukic-Hulk isimleriyle onlara iyi transferler yapın dedik bunu da unutmayalım.