Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621100 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı levitate

Cenk Tosun' u hiçbir zaman beğenmedim. Markajı çok kolay. Ara sıra değişik açılardan iyi vuruşlar yapıyor. Hepsi bu. Çok ümitli değilim açıkçası.
bende çok bayılmıyorum ama bugün girdiğimiz pozisyonlarda olsa atardı 2 tane...
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 21:56:06 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bende çok bayılmıyorum ama bugün girdiğimiz pozisyonlarda olsa atardı 2 tane
...
İşte bugün o pozisyonlara giremezdi. Aboubakar yıkılmıyor, hızlı, çevik.. Bugün Cenk olsa Vitor Hugo adım attırmazdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fb ve Gs puan kaybetmiyorlar. Form tutuyorlar. Önümüzdeki 3-4 hafta çok ama çok kritik. Bay geçeceğimiz haftaya kadar olan maçlarımızı kazanırsak, farkı açabiliriz .

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hepimiz bağıralım çağıralım küfür edelim. Televizyonları falan çarşambaya kadar kapatalım. Hiç bir şey bitmedi. Her takımın iyi yada kötü olduğu dönemler vardır. Göztepe maçında da kötüydük, kazandık bu sefer olmadı. Yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Bu "mali şartlar" altında artık ligi kaçıncı sırada bitirebileceksek bitireceğiz.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Abuş'un saçma sapan vurduğu pozisyonu gol yapardı Cenk o işleri iyi yapıyor
bilmiyorum uğurun bu performansıyla gol olurmuydu ama çerçeveyi bulurdu, Abuşla Atiba çok yoruldu , artık ademi içeriye atmak lazım, mensahla atacaksak mensahın biraz daha sahipsiz topları toplaması gerekecek. Dorukhan’a diyecek hiç birşey bulamıyorum, o ayağı çekebilirdi. Diri bir Oğuzhan , bilmiyorum , en güvendiğimiz yer iki maçtır aksıyor.

Çevrimdışı levitate

İşte bugün o pozisyonlara giremezdi. Aboubakar yıkılmıyor, hızlı, çevik.. Bugün Cenk olsa Vitor Hugo adım attırmazdı.
orası doğru ama şans gelince kolay kolay affetmiyor

örneğin larin bugün gününde değildi yerinde cenk olsa bir şeyler çıkardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Rıdvan'ın sakatlığı hakkında bir açıklama yapsalar bir an önce iyi olur umarım ciddi birşeyi yoktur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvandan haber var mı ?
Rıdvan'ın sakatlığı hakkında bir açıklama yapsalar bir an önce iyi olur umarım ciddi birşeyi yoktur.
Yarın belli olur herhalde. Sergen de bir şey söylemedi. Endişelenmeye başladım iyice  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

hocam abubakar bu yıl yıkılıyor, ne hızlı ne de çevik ama oyun içi zekasını ilk geldiği döneme göre çok geliştirmiş.. o götürdü şimdiye kadar , ama daha fazla gitmeyecek gibi alternatifsiz , Cenk Deli sam’in tek forveti olarak oynadı , markajının eskisi kadar kolay olacağını sanmıyorum

Çevrimiçi yaço58

hocam abubakar bu yıl yıkılıyor, ne hızlı ne de çevik ama oyun içi zekasını ilk geldiği döneme göre çok geliştirmiş.. o götürdü şimdiye kadar , ama daha fazla gitmeyecek gibi alternatifsiz , Cenk Deli sam’in tek forveti olarak oynadı , markajının eskisi kadar kolay olacağını sanmıyorum
Aboubakar mı yıkılıyor başka. Maç mı izliyorsun hocam bir pozisyon var rakiple çarpıştı rakip yerde top aboubakardaydı bugun o kaçırdığı yüzde yüzlük golünde atsa kraldı yine canı sağ olsun

Çevrimiçi yaço58

Bugun 2şeye sinir oldum ts gol attı tribünden tezahüratlar yükseldi hayırdır kim alıyor kim izin veriyor böyle işlere ev sahibi onlardı da haberimiz mi yok 2.de atiba çıkıyor yerine dorukhan giriyor kaptanlık bandını takıyor hayırdır orada aboubakar var Josef var dorukhana nasıl izin veriliyor anlamak çok güç

Aboubakar mı yıkılıyor başka. Maç mı izliyorsun hocam bir pozisyon var rakiple çarpıştı rakip yerde top aboubakardaydı bugun o kaçırdığı yüzde yüzlük golünde atsa kraldı yine canı sağ olsun
hala kral ama fizikle oynayacak kadar güçlü değil artık ne yazık ki, ilk dönemini izleyen birisi olarak ben böyle düşünüyorum , ne daha atletik ne de daha güçlü amaç daha iyi futbolcu, daha iyi santrafor, futbolu çok olgunlaşmış ama o saçma sapan vuruşlar yorgunluk belirtisi. Dinlendirmek lazım bir şekilde

Bu arada ense karartmaya hiç gerek yok , 10 kişi oynayıp 3-4 pozisyon bulacak başka takım yok bu ligde ? Sarı kardeşlerden kaç oyuncu alıp 11e koyarsınız , onlar bizden kaç oyuncu alıp 11 e koyar.. sağlam durun Beşiktaş’ı taraftarı şampiyon yapar.. kepaze de edebilir , seçim sizin

Çevrimdışı mrred

Hem josef hem atiba çok yorgunlar.

Gelecek maç onları mutlaka dinlendirmemiz gerek

Orta sahayı Necip Mensah gibi bir şey yapmamız lazım

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu dorukhan neden kaptan çıkıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bugun 2şeye sinir oldum ts gol attı tribünden tezahüratlar yükseldi hayırdır kim alıyor kim izin veriyor böyle işlere ev sahibi onlardı da haberimiz mi yok 2.de atiba çıkıyor yerine dorukhan giriyor kaptanlık bandını takıyor hayırdır orada aboubakar var Josef var dorukhana nasıl izin veriliyor anlamak çok güç
Localardalardi. Tff diyorlar ama loca olunca ben başkanın trabzonlu cevresi mi diye düşündüm.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hem josef hem atiba çok yorgunlar.

Gelecek maç onları mutlaka dinlendirmemiz gerek

Orta sahayı Necip Mensah gibi bir şey yapmamız lazım
Josef sakatlık ve kart cezası dışında oynamalı. O olmadığında orta sahamız çok geçirgen oluyor. Bizim maçlarda öne geçip aktif dinlenme yapmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş'ta kaptanlık pazubandı bu kadar ucuz mu ya

Baba Hakkılar

Rızalar taktı o pazubandı.

Dorukhan kim ya ???
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada ense karartmaya hiç gerek yok , 10 kişi oynayıp 3-4 pozisyon bulacak başka takım yok bu ligde ? Sarı kardeşlerden kaç oyuncu alıp 11e koyarsınız , onlar bizden kaç oyuncu alıp 11 e koyar.. sağlam durun Beşiktaş’ı taraftarı şampiyon yapar.. kepaze de edebilir , seçim sizin
Aynen dostum. Ben de böyle düşünüyorum. Bu arada eskilerden birilerini burada tekrar yazarken görmek güzel.

Çevrimdışı mrred

Josef sakatlık ve kart cezası dışında oynamalı. O olmadığında orta sahamız çok geçirgen oluyor. Bizim maçlarda öne geçip aktif dinlenme yapmamız lazım.
Doğru fakat adam daha şimdiden geçen sene oynadığı maç sayısına ulaştı.

Bu adamında bir sınırı var.

Rıdvanın sakatlığı bize uyarı oldu. İdareli kullanmamız gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mourinho1903

Yonetim zaten yonetim olsa bu aksam sonucunda ya Dorukhan'i kadro disi birakir yollari ayririr, ya da Atiba'nin sozlesmesini fesih eder teknik ekibe katar.
Aslinda her ikisi lazim, ama maalesef orta sahada bosluk olacagi icin o zor.
Neyse, Dorukhan'i sezon sonuna kadar bagrimiza basariz, Emre abisi icin guzel guzel calisir hazirlar kendini.
Atiba da reyiz tabii, heykelini dikecegimiz icin sezon sonu 1 kere daha uzatiriz, 1 sene daha orta sahada eziliriz ne olacak ki.

Çevrimdışı mrred

Bu stoper rotasyonu ile josef devamlı oynar doğru fakat josef de insan.

Bu takımın net stopere ihtiyacı var. Josef artık kırmızı alarm veriyor. Adam hangi birine yetişsin.

Stoperlerin açıklarını kapatacam diye kendini sakatlıcak
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu maç nsakalayı beğendim.
The great gig in the sky