4-5-6 toplamda 106 kişi yapıyor. Yani bu takım ilk üçte girmez diyen 106 kişi var.
Bence asıl sorun bu değil. Asıl sorun 1 hafta önce Gökhan ve Ljajic'in çöp olduğunu yazılması. 1 hafta sonra da bu oyuncuların çok krtitik bir maçı alması.
İnsanlar bazı şeyleri bilmiyor olabileceğini kabul etmiyor. Bir konuda fikir beyan ederken öyle berbat bir üslüp kullanıyor ki artık fikir beyan etmekten çıkıp küstahlık yapmaya kadar gidiyor iş.
Sergen ilk yarı hem dış faktörler hem de kulüp içi faktörlere rağmen başarılı oldu. Allah'a şükür şu tribünde taraftar yoktu da işler sarpa sarmadı. Eğer olsaydı ne ortada Sergen kalırdı ne de sürekli yaptığı rotasyonu yapabilirdi.
Şu haliyle bile Şenol Güneş'ten filan şok daha ilerde benim gözümde. Lider bitirdiği ilk yarı için tebrik ediyorum.
Hoca cok buyuk is yapti, hatta son zamanlarin en iyi superlig t.d. performansini gostermis olabilir.
Tore, Ljajic elestirine katilmiyorum. Tore 212dk oynamis, 1gol 1asist, Adem 263dk, 1 gol. Bugunku maci saymassan katkilari yok nerdeyse koca devrede.
Cop demek tabi ki haksiz, ama bu oyuncularin katki veremeyecegini tahmin etmek, kadroda istememek normaldi, ozellikle Tore icin. sakatlik gecmisi, ve son besiktas macerasindan dolayi.