Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628516 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Göztepe maçında hakem kötüydü. Bence Ersin pozisyonu penaltıydi. Ayrıca Mensah' ın rakibin bileğine yaptığı müdahale kırmızıydı. Bizim oyuncular her maç sık sık yapıyorlar bu işleri. Bir gün hakemin birisi gösterecek kartları. Dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

:money:

Forum yönetiminden 1. bitirir diyenleri açıklamasını bekliyorum :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forum yönetiminden 1. bitirir diyenleri açıklamasını bekliyorum :D
Sadece forum üyeleri katılmıyor bu oylamaya. Ziyaretçiler de oy verebiliyordu. Onun için açıklamamız imkansız  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sadece forum üyeleri katılmıyor bu oylamaya. Ziyaretçiler de oy verebiliyordu. Onun için açıklamamız imkansız  :D

Neyse o zaman çok anlamı yokmuş zaten :)

Çevrimiçi yaço58

Göztepe maçında hakem kötüydü. Bence Ersin pozisyonu penaltıydi. Ayrıca Mensah' ın rakibin bileğine yaptığı müdahale kırmızıydı. Bizim oyuncular her maç sık sık yapıyorlar bu işleri. Bir gün hakemin birisi gösterecek kartları. Dikkatli olmak lazım.
https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1353425272733896704
Penaltı pozisyonun cevabı

Çevrimiçi NioHH

Yeni gelen @Mahfuz , @Lucescu1903 , @NioHH hoşgeldiniz 🙂

Hoş buldum. Yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz :)

Çevrimdışı Lucescu1903

GS ve FB kardeş olmuşlar yine Twitter'da ağlıyorlar. :)

Çevrimdışı Necmi

Şu 83 kişi kim çok merak ediyorum :) :) :)

renklidir onlar
Anket ziyaretcilerede açıktı

Çevrimiçi NioHH

ciddi şekilde kuduruyorlar sarı kız kardeşler  :evillol:

ne yapacaklarını şaşırdılar

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ayağa basmalara dikkat etmeliyiz. Rosier özellikle çok tehlikeli işler yapıyor. Bugün de Nsakala ve Mensah yaptılar.

Ersin' in yaptigi hareket penalti ama oncesinde Nsakalaya faul varmış. Dolayısıyla penaltı verilmemesi doğru olmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu 83 kişi kim çok merak ediyorum :) :) :)

Bir tanesi benim yalan yok

Ya 5.ci diye isaretlemistim yada 6 ve daha alt sıra diye isaretlemistim yalan yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

Ayağa basmalara dikkat etmeliyiz. Rosier özellikle çok tehlikeli işler yapıyor. Bugün de Nsakala ve Mensah yaptılar.

Ersin' in yaptigi hareket penalti ama oncesinde Nsakalaya faul varmış. Dolayısıyla penaltı verilmemesi doğru olmuş.
Aynen dikkat etmek lazım basmslara birde aboubakarın ilk golü büyük ihtimalle gol bunlar iptal ettiler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GS ve FB kardeş olmuşlar yine Twitter'da ağlıyorlar. :)
Tv de de amigolari kuduruyor , bunlari izlemesi de , okuması da çok zevkli :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Ben bastım 6 ve alt sıralar diye. Bugün o görüntüyü görsem yine basarım. Hatta 3,5 tane de gizli browserdan girer artırırım. Etki tepkiyi/tepki de etkiyi getirir. Bunlar olacak ki işin başındakiler yola gelsin. Bu taraftar getirdi Sergen'i işin başına, öyle çok bir yerlerde başarılı olup falan gelmedi. İş .oka sardığında birileri çıkıp cehennemi gösterecek ki işi oraya getirenler biraz azmetsin.

Çevrimiçi yaço58

Tv de de amigolari kuduruyor , bunlari izlemesi de , okuması da çok zevkli :kop: :kop: :kop:
Komedi ya serdar aliyi izliyorum hakemlerin desteğini konuşmasak olmaz diyor hakem omzu var diyor sonra pozisyonları saymaya başladı mensaj sarı ghezzal sarı nsakala sarı atlamış hakem tüm destek bu komediye bak ya ofsayt ilan pozisyon bence değil verseler kimse niye verdim demez vermedi hakem ersinin pozisyon zaten konuşmaya gerek yok alnımızın akıyla 1.yiz helal olsun tüm takıma inşallah devam eder

renklidir onlar
Anket ziyaretcilerede açıktı

Birinci bitirir diyenler renkli olamaz. Açıklayın :D

Çevrimiçi murat

ben ölüsüne 3. lük basmıştım. hakkını yemeyelim şimdi fikret orman yedi içti diyebilirsiniz ama inkar edilmeyecek birşey var beşiktaşın ülkenin en büyük takımı olduğunu hatırlattı. güzel tesisler ve vizyon bıraktı.yani bir altyapı vardı. yeni yönetim kötü başladı ama iyi gidiyor. sergen yalçın büyük hoca olmayabilir ama büyük karakter.

Çevrimdışı mellfred

yoğun tempo ve yorgunluğa rağmen zor olsa kazandık
tebrikler
bariz 10 numara eksiğimiz umarım ljauicin dönüşüyle kapanmıştır
 bir net santrafor rotasyonuna ihtiyacımız var
umarım alabiliriz

Çevrimdışı Erman1903

Birinci bitirir diyenler renkli olamaz. Açıklayın :D

Kafası çalışan bir renkli biz o durumdayken memnundur ve gelir 1'e basar diyeyim onu sana. 🙂

Çevrimdışı mellfred

abubacar ne muazzam bir oyuncu ! ghazzel ve ljajic ile birlikte formda olduklarında durdurulamaz bir takımız

Çevrimiçi mayguntr

4-5-6 toplamda 106 kişi yapıyor. Yani bu takım ilk üçte girmez diyen 106 kişi var.

Bence asıl sorun bu değil. Asıl sorun 1 hafta önce Gökhan ve Ljajic'in çöp olduğunu yazılması. 1 hafta sonra da bu oyuncuların çok krtitik bir maçı alması.

İnsanlar bazı şeyleri bilmiyor olabileceğini kabul etmiyor. Bir konuda fikir beyan ederken öyle berbat bir üslüp kullanıyor ki artık fikir beyan etmekten çıkıp küstahlık yapmaya kadar gidiyor iş.

Sergen ilk yarı hem dış faktörler hem de kulüp içi faktörlere rağmen başarılı oldu. Allah'a şükür şu tribünde taraftar yoktu da işler sarpa sarmadı. Eğer olsaydı ne ortada Sergen kalırdı ne de sürekli yaptığı rotasyonu yapabilirdi.

Şu haliyle bile Şenol Güneş'ten filan şok daha ilerde benim gözümde. Lider bitirdiği ilk yarı için tebrik ediyorum.

Hoca cok buyuk is yapti, hatta son zamanlarin en iyi superlig t.d. performansini gostermis olabilir.

Tore, Ljajic elestirine katilmiyorum.  Tore 212dk oynamis, 1gol 1asist, Adem 263dk, 1 gol. Bugunku maci saymassan katkilari yok nerdeyse koca devrede.
Cop demek tabi ki haksiz, ama bu oyuncularin katki veremeyecegini tahmin etmek, kadroda istememek normaldi, ozellikle Tore icin. sakatlik gecmisi, ve son besiktas macerasindan dolayi.

Çevrimdışı Necmi

ben ölüsüne 3. lük basmıştım. hakkını yemeyelim şimdi fikret orman yedi içti diyebilirsiniz ama inkar edilmeyecek birşey var beşiktaşın ülkenin en büyük takımı olduğunu hatırlattı. güzel tesisler ve vizyon bıraktı.yani bir altyapı vardı. yeni yönetim kötü başladı ama iyi gidiyor. sergen yalçın büyük hoca olmayabilir ama büyük karakter.
sergen beşiktaşı şampiyon yapsın o zaman hoca katagorisine yükselir seneyede yapınca büyük hoca deriz 🙄

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gökhan Töre böyledir. 1 maç iyi oynar, kazandırır. Sonra 4-5 maç bir şey oynamaz. Klasik Anadolu takimı oyuncusu.

Ama beni daha rahatsız eden bir şey var. Bu maçta bir pozisyonda bilerek rakibin bileğine bastı. Yani pozisyon icabı falan değil, bildiğiniz bilerek bastı. Maçın özetinde var zaten. Bunları hep yapıyor. Yakışmıyor açıkçası.