Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629300 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı levitate

Montero'yu kadroya almamış. Abi anlamıyorum gerçekten anlamıyorum
haydaa ne güzel gidiyorduk işte

rıdvan'da oynamaz o zaman hayırlısı artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Montero'yu kadroya almamış. Abi anlamıyorum gerçekten anlamıyorum
Montero taş gibi 2 maç çıkardı nedir bu wellinton sevdası vallahi hocam yapma ya

Çevrimiçi tolga1903

haydaa ne güzel gidiyorduk işte

rıdvan'da oynamaz o zaman hayırlısı artık

Dinlendirme amaçlı imiş. Takımın o pas ahengi umarım kaybolmaz vida sol stopere geçince 22 yaşında futbolcuyu 4 maç üst üste 11 çıkaramıyoruz arkadaş neyse ts maçında oynar diye umuyorum tekrardan.

Çevrimdışı mourinho1903

Madem rotasyon yapacagiz Rosier, Vida, Josef/Atiba rotasyona girse daha iyi degil mi? Hatta Aboubakar, Larin......

Çevrimiçi tolga1903

Hem montero hem rıdvan oynamayacakmış yarın. Nsakala önünde umarım larin yerine nkudu oynar larin ve nsakala ile akmıyor sol kenar çünkü korkuttu beni bu göztepe maçı ts maçından önce bir kaza yaşamayız inşallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dinlendirme amaçlı imiş. Takımın o pas ahengi umarım kaybolmaz vida sol stopere geçince 22 yaşında futbolcuyu 4 maç üst üste 11 çıkaramıyoruz arkadaş neyse ts maçında oynar diye umuyorum tekrardan.
Yedekte oynasın, neden kadroya almıyor

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Madem rotasyon yapacagiz Rosier, Vida, Josef/Atiba rotasyona girse daha iyi degil mi? Hatta Aboubakar, Larin......
tabi  ya.. Katiliyorum! Bu Montero  ve Ridvani  rotasyona sokma sacmaligi maalesef  yanlis .. Rosier  o kadar  yorgun ki  her halinden belli ama her mac  ilk 11  cocuk hurdaya cikacak , Atiba  Vida da her mac  oynuyor, boyle  bir sey var mi ya  , Larin keza
 oyle..  Belli ki  Sergen hoca  Alanyadan getirdigi Welinton ve NSakalaya karsi  diet  oduyor... Ya da  gururu onlarin  Montero ve  Ridvandan daha iyi olmadigi gercegini  kabul etmesine izn vermiyor gibi ..  Hasic yine kadroda yok bu arada.. Tuhaf gercekten, bi  dusundugu var mutlaka ama bi turlu mantikli gelmiyor, sacma, cok sacma!    :alala:    :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hem montero hem rıdvan oynamayacakmış yarın. Nsakala önünde umarım larin yerine nkudu oynar larin ve nsakala ile akmıyor sol kenar çünkü korkuttu beni bu göztepe maçı ts maçından önce bir kaza yaşamayız inşallah.
+1903
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

12 yabancı muhabbetine abi muhtemelen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Kale ve defans grubunda gereğinden fazla rotasyon yapmayı yersiz buluyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

welilton ve nsakala ikilisi mi yine offfff Allahım ya cidden şu Beşiktaşlı kullarını 2 gün güldürmüyorsun.

Çevrimiçi Necmi

welilton ve nsakala ikilisi mi yine offfff Allahım ya cidden şu Beşiktaşlı kullarını 2 gün güldürmüyorsun.
valla rıdvan öyle hatalar yapıyorki ama evlat bizim olunca kuzgun gibi görüyoruz😂 nskala ondan daha fazla verim veriyor welitonda monteradan daha iyi bence değişmelerinde mahsur görmüyorum onla iki maç oynadık eyvallahda karşımızda rakip yoktu ikisinide presle boğduk zaten 😂

Çevrimiçi Necmi

dinlendireceğin adamı kadroya yazarsan kafa olarak dinlendiremezsinki beden yorgunluğunu iki günde atarlar zaten esas olan kafa torgunluğu mental düşüş bu yüzden başlıyor

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Montero 2 maç üst üste iyi oynayınca hoca korktu galiba Welliton falan oynayamaz bundan sonra diye :D Yukarıda yazılmış ona katılıyorum. Bence de kale ve defans hattında çok fazla rotasyon yapmak doğru değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rosier konusunda Mehmet Ayan' a katılıyorum maalesef. Çok iyi oynuyor tabi ama çok riskli ve dengesiz giriyor. Bir gün cidden atılacak oyundan.

Çevrimiçi tolga1903

valla rıdvan öyle hatalar yapıyorki ama evlat bizim olunca kuzgun gibi görüyoruz😂 nskala ondan daha fazla verim veriyor welitonda monteradan daha iyi bence değişmelerinde mahsur görmüyorum onla iki maç oynadık eyvallahda karşımızda rakip yoktu ikisinide presle boğduk zaten 😂

Farklı maçlar izliyoruz sanırım abi. Welinton cezalı duruma düşene kadar evet fena değildi ama nsakala hangi maçta rıdvan kadar verim veriyor? Nsakala bir kere aşırı tek yönlü oyuncu defansif olarak evet sağlam kalabiliyor rakip kanatlara karşı ancak hücumda etkisiz eleman hele önünde larin oynayınca gördük nasıl kısır hale dönüşüyoruz. Rıdvan son maç özelinde sağlam bindirmelere de başladı nazar değmesin biraz orta kalitesini geliştirmesi lazım o da olacak zamanla hırslı çocuk. Welinton'un montero'dan daha iyi olmasına gelirsek belki topa baskısı ve hava toplarında daha iyi denilebilir ama takımın pas oyununa katkısında yarısı bile etmez welinton montero'nun. Geçen hafta konuştuğumuzda çok abartılıyor vs deniyordu ancak son iki maçta takımın rakip ön alan baskısından çıkmasında nasıl önemli rolü olduğunu görmeye başladı insanlar montero varken topu da kaybetmiyorsunuz kolay kolay yoksa hem gs hem karagümrük deli gibi basmaya çalıştı bilhassa ilk yarılarda bu çocuk welinton gibi dan dun ileri vursa ve dönüşünde atak yesek çok problem yaşayabilirdik iki maçta da.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Adamlar Alanya'dan geldiği için oynamaması gerekiyor sanırım. Bu da ırkçılığın başka bir çeşidi galiba. :lol:

Welinton 5 maç şahane futbol oynadı. Birçok sitede Süper Lig'in aylık karmasına girdi. Adamın hakkında söylenenlere bak. Hastalık bu ya başka bir şey değil.

Özellikle yukarıda bir arkadaş var ismini vermeyeyim zamanında boyko'nun tipini sevdi diye 1 yıl müdafiliğini yapmıştı. Aklıma geldikçe gülüyorum.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ha unutmadan bir de geçen hafta ljajic niye kadroda diye isyan edenler vardı. Nereye kayboldularsa ses soluk çıkmıyor.

Her hafta ayrı bir komedi yaşanıyor bu kadrolar husunda. Ben olsam bırakırdım artık hocanın yakasını.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamlar Alanya'dan geldiği için oynamaması gerekiyor sanırım. Bu da ırkçılığın başka bir çeşidi galiba. :lol:

Welinton 5 maç şahane futbol oynadı. Birçok sitede Süper Lig'in aylık karmasına girdi. Adamın hakkında söylenenlere bak. Hastalık bu ya başka bir şey değil.

Özellikle yukarıda bir arkadaş var ismini vermeyeyim zamanında boyko'nun tipini sevdi diye 1 yıl müdafiliğini yapmıştı. Aklıma geldikçe gülüyorum.
Komiklik yapma
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Boyko muhabbeti baydı artık yaw
The great gig in the sky

Montero da Basaksehir ve Fener maci ile başlayan periyotta 4 maç üst üste harika oynayıp sonra Prens welinton iyileşince hemen kesilmişti ona bakarsak

Welinton sakar adam , rakip onde baski yapınca Eli ayağına dolaşıyor ve panik yapıyor , Montero ise tam tersi sakin ve soğukkanlı

Kapanan takımlara Welinton ile sikinti yaşıyoruz , Montero bu anlamda elimizi cok rahatlatıyor , attigi bir topla bir anda 3 rakip oyuncuyu oyundan düşürüyor , 40 metre ayaga top atip atak başlatıyor bunlar Welintonda yok

Çevrimdışı can1903

N'Sakalayı, Rıdvanın önünde gören varsa helal olsun derim  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Boyko muhabbeti baydı artık yaw
Sorma üzerime yapıştı anasını satayım

İyiki bi savunduk :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sorma üzerime yapıştı anasını satayım

İyiki bi savunduk :kop: :kop:

Peki sana bir sorum var; Boyko mu iyi kaleci Karius mu?  :alala: