Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636536 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkdaşlar Çağdaş 4 oyuncu değişikliği yapmıs doğru mu ? Acil cevap .

yapar 5 oyuncu değişikliği hakkı var zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

4 oyuncuyu farklı zamanlarda sokamaz, kural bu.

Ama ikisini aynı anda sokmuş galiba, bir şey çıkmaz yani.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tek maçlı eleminasyon olacağı için zorlu maçlar karşımıza çıkabilir. Uzatmaya giden bir maç da oynarsak kadromuz çok yıpranır.
Yedek ağırlıklı kadronun sorun yaşamaması gerek normal şartlarda en azından bu turda.

Çevrimdışı mrred

Nskala hadi bir nebze anlarımda bu Welington'u neden aldık biz ?
Adamın duruşu bile faul . Fenerde ki Tisserand ile yarışır sakarlık konusunda.
Hiç güven vermiyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Türkiye Kupası' na önemsiz gözüyle bakmamalıyız. Ne olursa olsun kupa. Ciddiye almalıyız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçkolik yanlış veri girmiş. Kural hatası yok. Takımların 5 değişiklik hakkı var ama oyunu en fazla bir devrede 3 kez durdurup oyuncu değişikliği yapabiliyorlar. Maçkolik 2 oyuncu değişikliği aynı anda yapılmasına rağmen farklı yapılmış gibi veri girmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Türkiye Kupası' na önemsiz gözüyle bakmamalıyız. Ne olursa olsun kupa. Ciddiye almalıyız.
[/quote]Avrupa Ligine gitmenin tek yolu Turkiyeden.Yoksa kupa 3'e gidiliyor ve gelirler düşüyor. Tabi orada da 2 ve 3 tur öneleme var.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2020, 21:49:14 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kesinlikle önemsememezlik edilemez. Artık UEFA Avrupa Kupası'na sadece Türkiye Kupası şampiyonu gidecek. Çünkü UEFA Avrupa Konferans Ligi diye yeni bir turnuva var artık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hakem kararlarını mazeret olarak ortaya koyduğumuz sürece oyunumuzu geliştiremeyiz. Hoca çok yanlış yollara giriyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupa Ligine gitmenin tek yolu lig siralamasiyla. Yoksa kupa 3'e gidiliyor ve gelirler düşüyor. Tabi orada da 2 ve 3 tur öneleme var.

Ligi ilk iki sırada bitirenler Şampiyonlar Ligi elemesine,

Türkiye Kupası şampiyonu UEFA Avrupa Ligine,

Ligi üç ve dördüncü sırada bitirenler UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidiyor artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem kararlarını mazeret olarak ortaya koyduğumuz sürece oyunumuzu geliştiremeyiz. Hoca çok yanlış yollara giriyor.
Yönetim bu konuda çok zayıf olduğu için Sergen yapmak zorunda kalıyor. Burada Sergen'den çok yönetime kızıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ligi üç ve dördüncü sırada bitirenler UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidiyor artık  :tabe:
Evet ben de onu yazmıştım yanlis alintilama yapmışım başta.Sampiyonlar ligi elemelerinden avrupa ligi elemelerine düşünebiliyor tabi. Yanlis ifade etmisim biraz simdi okudum.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2020, 21:50:15 kahyaoglueren ]

Devam kararı çıktı geçen hafta ki kasımpaşa maçını da atayım mı görselini ?

Bak bunları arkadan ittiren kaktıran da yok.

Yönetim bu konuda çok zayıf olduğu için Sergen yapmak zorunda kalıyor. Burada Sergen'den çok yönetime kızıyorum.

bizim makus tarihimiz bu herhalde şenol hoca konusur yönetim susardı yine hoca konusuyor yönetim susuyor.

Nalet gelsin korkak pısırık insanlara.İnsan bir kere ölür işin içinde siyaset varsa da girersin konuşursun.Siyaset ne alaka diyenler olabilir geçen sene fener maçına çıkmamız için siyasi baskıyı hatırlasınlar.

Çevrimdışı Erman1903

Atiba reisden her maç gol-asist yapmasını bekleyemeyiz. Josef-Atiba bankolarimız ama artık üçüncü orta saha için başka birilerini devreye sokmamiz lazım. Kapanan takımlara Hasiç, Ozzy. Top oynamak isteyenlere karşı Mensah olabilir.

Kanatlarda çözüm alınamadığı zaman N'Koudou ve Ghezzal bazen yer değiştirmeli.

Welinton mümkünse bir daha oynamasın, böyle bir topun kıymetini bilmeme - seviye düşüklüğü olamaz.  Vida da ayrı bir hikaye, al birini vur ötekine.

Kaleye mutlaka tecrübeli biri gelmeli. Ersin - Utku ile bu maratonu götüremeyiz.

Ghezzalin sürekli kanadını bırakmasından son derece rahatsız oldum, Bana göre abartıldığı kadar iyi değil. Böyle olunca Rosierinde defolar ortaya çıktı, hani öyle 5mler falan havada uçuşuyordu öyle bir adam değil ama çok da suç bulamıyorum acayip yalnız kaldı bu maç.

Bizim topa vuran adamımız yok ki çıkıp yoktan bir gol atsın. Bu yüzden taktiksel olarak hata yapma lüksümüz yok. Doğru kadroyu çıkarıp, doğru oyunu oynamak zorundayız.

Yalnız adamlar yorgun olacak diye düşünürken asıl biz yorgun gibi oynadık.

Çevrimdışı mrred

Rakip ghezzal ve rosieri kitleyince bizim hücum planımız durdu. Oyunu sağdan kuramayınca top ayağımızda durmadı. Soldan veya ortadan oyun kurmamız gerekiyordu.
The great gig in the sky

Atiba reisden her maç gol-asist yapmasını bekleyemeyiz. Josef-Atiba bankolarimız ama artık üçüncü orta saha için başka birilerini devreye sokmamiz lazım. Kapanan takımlara Hasiç, Ozzy. Top oynamak isteyenlere karşı Mensah olabilir.

Kanatlarda çözüm alınamadığı zaman N'Koudou ve Ghezzal bazen yer değiştirmeli.

Welinton mümkünse bir daha oynamasın, böyle bir topun kıymetini bilmeme - seviye düşüklüğü olamaz.  Vida da ayrı bir hikaye, al birini vur ötekine.

Kaleye mutlaka tecrübeli biri gelmeli. Ersin - Utku ile bu maratonu götüremeyiz.

Ghezzalin sürekli kanadını bırakmasından son derece rahatsız oldum, Bana göre abartıldığı kadar iyi değil. Böyle olunca Rosierinde defolar ortaya çıktı, hani öyle 5mler falan havada uçuşuyordu öyle bir adam değil ama çok da suç bulamıyorum acayip yalnız kaldı bu maç.

Bizim topa vuran adamımız yok ki çıkıp yoktan bir gol atsın. Bu yüzden taktiksel olarak hata yapma lüksümüz yok. Doğru kadroyu çıkarıp, doğru oyunu oynamak zorundayız.

Ghezzal hariç katılıyorum top alamadığı için ortalara geliyor ayrıca sadece bu maç değil diğer maçlarda geliyordu top bizde iken 3-5-2 gibi oynuyoruz larin içeri giriyor.

Rosier,rıdvan ileri cıkıyor josef defans arasına giriyor bu maç yapamadık hakem + zemin + oyuncu performansları vs. önümüz de ki maç yine yapacağımızı düşünüyorum.

Rakip ghezzal ve rosieri kitleyince bizim hücum planımız durdu. Oyunu sağdan kuramayınca top ayağımızda durmadı. Soldan veya ortadan oyun kurmamız gerekiyordu.

Herkeste alanya gibi oyuncu ve taktik yok her maç durduramazlar fener,başak,paşa durduramadı işte.

Hakem + zemin + oyuncu performansları da etkili bu maç kötüydük.

Haftaya toparlanır.

Çevrimdışı goktasoktay

Hakem eleştirmekten başka düşüncen yok. Fb taraftarı da aynı. Suçlu hep mhk, tff, fetö vırt zırt.. Bundan dolayı gs aralardan çıkıp sampiyon oluyor işte.. Gerekirse hakemi de yeneceksin. Fb maçında hakem iyi miydi? Değildi. Koca 45 dakika eksik oynadık ama kazandık.
Yok öyle bir dünya. İşte kırk yılda bir olur o dediğin. Alanya iyi oynamış olabilir ama skora bakınca sonuca etki etmiş mi? Etmiş. Olay biter. Hakemler de adaletli ve düzgün maç yönetsinler, hakemi de konuşmayalım???

Yanlışları ve eksikleri de söylüyoruz ama göze batan hakem eleştirileri oluyor sadece.

Çevrimdışı tuncaboylu

Konferans Ligi daha zor olacak o zaman, Avrupa Ligi eskinin Kupa Galipleri gibi kolay olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim makus tarihimiz bu herhalde şenol hoca konusur yönetim susardı yine hoca konusuyor yönetim susuyor.

Nalet gelsin korkak pısırık insanlara.İnsan bir kere ölür işin içinde siyaset varsa da girersin konuşursun.Siyaset ne alaka diyenler olabilir geçen sene fener maçına çıkmamız için siyasi baskıyı hatırlasınlar.
Yönetim sadece finansal konularla ilgilenmek için gelmiş. Maalesef sportif hiçbir konuda ilgili değiller. Teknik direktörlere ve koçlara işi yüklemişler. Uzaktan sadece "Biz de aynı şeyleri düşünüyoruz." deyip kenara çekiliyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal hariç katılıyorum top alamadığı için ortalara geliyor ayrıca sadece bu maç değil diğer maçlarda geliyordu top bizde iken 3-5-2 gibi oynuyoruz larin içeri giriyor.

Rosier,rıdvan ileri cıkıyor josef defans arasına giriyor bu maç yapamadık hakem + zemin + oyuncu performansları vs. önümüz de ki maç yine yapacağımızı düşünüyorum.

Çok yalnız bıraktı çok Ghezzal. Faydalı işler yapıyor kötü bir oyuncu kesinlikle değil teknik var adamda bir kere ama öyle abartmamak lazım yıldız değil. Doğru sistem içinde önceki maclar gibi çok faydalı olabilir. Biz kolektif oyun oynadığımizda oyuncularımızın kıymeti değeri ortaya çıkıyor. Zaten hakemler hiçbir zaman bizden yana olmaz senelerdir bir klasik bu yuzden üstümüze düşen görevi tam yapmamız, çok iyi çalışmamız lazım. Bu maç ilk yari kadromuz doğru değildi. Artık ders olsun bize.

Çevrimdışı goktasoktay

Rakip 10 kişi kalmış, 7 dakika kala farkı bire indirmişsin.

O kalan 7 dakikada topu rakip ceza alanına götüremedik.

Kazanırız kaybederiz, ayrı mesele. Ama bu çok büyük hayal kırıklığı.

Bak bu çok doğru. Ben de delirdim seyrederken. Bugün sanki hafta içi maç oynayan bizmişiz de alanya tüm hafta dinlenmiş gibiydik zaten. Saha tek bize mi ağırdı? Atiba bile kötüydü. Hırs ve mücadele eksiğimiz vardı fazlasıyla ve bunun nedenini çözemedim..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konferans Ligi daha zor olacak o zaman, Avrupa Ligi eskinin Kupa Galipleri gibi kolay olacak.

Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne gelen takımlar işi zorlaştırır. Ben o kadar kolay bir kupa olacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★