Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623570 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Montero'nun Antep maçında adamı yanlış karşılayıp kaçırması hata ve bu hata korner direğinin orda oluyor.

Bu hata yüzünden herkes bu çocuğu gömüyor da elimizdeki diğer stoperler bu hatalardan her maç 2-3 defa yapıyor zaten. Hataysa Vida'nın kağnı gibi Muhammet Demir'e 2. golde vurdurması 5 defa daha ağır hata. Hem gol yedirdi, hem beraberliği yakalayan takımın tüm enerjisini aşağı çekti.

Montero elimizdeki tüm stoperlerden hem düzgün bir ayağı olması bakımından hem de kesicilik bakımından çok daha kaliteli bir stoper.

Başta Sergen Yalçın olmak üzere medyadaki birçok kişi gömüyor bu çocuğu.

Vida konya maçında 4 gol antep maçında 1 gol yedirdi ayağı yok 3.5 maaş alıyor bir kişinin sitem ederken görmedim.

Montero daha gelmeden futbolcu filan değil bu denmişliği var.Bir hatasına bakıp işte gördünüz mü montero bu diyenler var.

Kafalarında belli bir şablon oturtmuşlar onun dışına çıkamıyorlar...

Anlam veremiyorum o yüzden bıraktım ben...Sorgulamayı...

Avcı ts ile yıllık 5 milyon tl'ye anlaşmış.12 milyon tl'ye tamamlanacakmış maaşı kalan farkı biz ödeyecekmişiz.7 milyon tl vereceğiz her sene 2 yıl daha toplam 14 milyon tl.

Bu adamı kim getirdiyse kimin emeği varsa en ufak hakkım varsa ki vardır haram zehir zıkkım olsun.Eski yönetime sözüm...

Çevrimdışı tangaz

Avcı ts ile yıllık 5 milyon tl'ye anlaşmış.12 milyon tl'ye tamamlanacakmış maaşı kalan farkı biz ödeyecekmişiz.7 milyon tl vereceğiz her sene 2 yıl daha toplam 14 milyon tl.

Bu adamı kim getirdiyse kimin emeği varsa en ufak hakkım varsa ki vardır haram zehir zıkkım olsun.Eski yönetime sözüm...

3 kuruşluk adamla 10 kuruşluk sözleşme yapanlar masum, takımı küme düşürmesin diye kovanlar vay efendim nasıl anlaşmadan kovarlar kulübü bilinçli şekilde zarara uğrattılar die suçlu olsun.

başımıza ne geliyorsa müstehak...

mevcut yönetimi sabah akşam gömenlerden de eski yönetimin yaptığı kontratlara tek kelime yok bu arada hani şu oyuncunun cebine 1 girerken kontratta 2-3 görünen kontratlar...

biz paralar nerede diye sorunca biz suçlu olduk adamı hırsızlıkla mı itham ediyorsun die suçlandık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

1 Hazırlık maçıyla Utku övdünüz.

1 Gol ile Vida övdünüz.

1 Hamle ile Montero övdünüz.

1 Pas ile Welinton övdünüz.

1 Kurtarışla Ersin övdünüz. 

1 Şut ile Nkoudou övdünüz.

Douglas övüldü, Douglas  :evillol:

Herkes bir oyuncuda yanıldı, kimse ben değildim yazmasın. Forumda cadı avı yapacak değiliz ama hatalı yorumlarınız yokmuş, suçlu hep başkasıymış gibi davranmayı bırakın. Olan yine Beşiktaş'a oldu..

Çevrimdışı Erman1903

Sen çok para kazanıyorsun git takım bul. Hayır.

Tamam o zaman maaşını indir. Olmaz.

Yönetim çıkar basına oyuncuyu, eski yönetimi şikayet eder.

Kazandın, patron sensin sana güveniyoruz Vida çık ve topunu oyna. Vida: Hold my beer.

Beceremeyeceğin şeyi fazla kurcalamayacaksın.

Çevrimdışı Erman1903

hikaye bunlar inanmayın bu boş laflara gittikten sonra yapılan klasik açıklamalar taraftar kandırması başka bişey değil. fikret orman ayrılmadan evvel bi daha da oynamam diyen adam anç gelip arpasını önüne asınca oynamaya başlamıştı.

Ben yönetimin oyuncularla ilgili süreçleri nasıl yönettiğini görüyorum. Burak giderken yerin dibine soktu koca kulübü benim hikayeye karnım tok. Kaç tane oyuncu kadro dışı 10 tane transfer yapıldı, genç takım tarumar edildi. Ahmet Nur Çebi'nin yüzünden ellerini masaya koyuşundan görüyorum ben onun Beşiktaş başkanı olmadigını. Önce hangi kulübün başında olduğunun farkına varsın burası kimsenin babasının çiftliği değil.

Geldiği günden beri masal anlatmaktan, surat asmak ve ağlamaktan başka adam akıllı icraatı yok, Beşiktaş'ın yok edilişinde 6 yıl asbaşkanlik yaptı, Başkanım ne diyorsa doğrudur başkanım da başkanım diye dolanıyordu etrafta. Şimdide kurtulmasına mani oluyor, geleceğini baltalıyor.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2020, 18:09:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamı kim getirdiyse kimin emeği varsa en ufak hakkım varsa ki vardır haram zehir zıkkım olsun. Eski yönetime sözüm...

Biz de başkasına sanmıştık, iyi oldu belirttiğin.

Çevrimdışı GreenBook

Merhaba cümleten
Töre yine kayıplarda nedense bize gelince nüksediyor bu adamın sakatlığı umarım kendine gelirde faydalı olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Merhaba cümleten
Töre yine kayıplarda nedense bize gelince nüksediyor bu adamın sakatlığı umarım kendine gelirde faydalı olur.

Hoşgeldin.
İlk mesajın hayırlı olsun.

Çevrimdışı Sinan23

https://ortacizgi.com/golcu-oyuncu-besiktastan-teklif-aldigini-resmen-acikladi-2

Bu adama teklif yaptıysak çokta vizyonsuz değilmişiz. Kiralıktır tabi. Bu arada adamın övdüğü oyuncuları fikret orman zamanı aliyorduk az daha. Ejuke Hollanda'da gitti ve 10 kusure transfer oldu. Kendi söyledi bjk ye gidersem fırsat bulamam diye.

Çevrimdışı Erman1903

https://ortacizgi.com/golcu-oyuncu-besiktastan-teklif-aldigini-resmen-acikladi-2

Bu adama teklif yaptıysak çokta vizyonsuz değilmişiz. Kiralıktır tabi. Bu arada adamın övdüğü oyuncuları fikret orman zamanı aliyorduk az daha. Ejuke Hollanda'da gitti ve 10 kusure transfer oldu. Kendi söyledi bjk ye gidersem fırsat bulamam diye.

Shkurin var orada oynatmıyorlar pek ben olsam ona yürürdüm hazır fiyatı da uygun.

Çevrimdışı tangaz

Ben yönetimin oyuncularla ilgili süreçleri nasıl yönettiğini görüyorum. Burak giderken yerin dibine soktu koca kulübü benim hikayeye karnım tok. Kaç tane oyuncu kadro dışı 10 tane transfer yapıldı, genç takım tarumar edildi. Ahmet Nur Çebi'nin yüzünden ellerini masaya koyuşundan görüyorum ben onun Beşiktaş başkanı olmadigını. Önce hangi kulübün başında olduğunun farkına varsın burası kimsenin babasının çiftliği değil.

Geldiği günden beri masal anlatmaktan, surat asmak ve ağlamaktan başka adam akıllı icraatı yok, Beşiktaş'ın yok edilişinde 6 yıl asbaşkanlik yaptı, Başkanım ne diyorsa doğrudur başkanım da başkanım diye dolanıyordu etrafta. Şimdide kurtulmasına mani oluyor, geleceğini baltalıyor.

yönetim hataları konusunda senle aynı görüşteyim hemen hemen, yönetimden bağımsız ruizi gömüyorum ben karakter fukarası çakalın teki işte adam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

hatalar yapılır (keşke asgari seviyede olsa) ama inşallah bi daha kapının önünden pepdullah gibi omurgasızlar geçmez inşallah. herif delikanlı ayaklarına yatardı yıllarca öyle pr yapardı gerçi biz uyanmıştık yere yatışlarından delikanlılıkla etikle ilke ile uzak yakın alakası olmadığını görüp uyarmıştık son icraati ile omurgasızlığı tescillenmiş. herif antalyada imza masasında iken gelen telefonla (ankaradan siyasi emir almış) masadan kalkmış kendisine gelen telefon emri ist.a dön emrimi bekle teseye gidiyorsun seni arayacağım olmuş. sonrası malum teseye gitti antalyadan alacağı paranın daha altında bir rakama hemde. işte böledir omurgasız tipler birilerine söz vermiş imza atmaya gitmiş masadan gelen telefonla kalkmış filan önemsizdir omurgasızlar için biat ettiği kişiye "ben antalyaya söz verdim kusura bakmayın etik değerler ve ilkelerim beni buradan döndüremez" diyemez bu omurgasız tipler zira etik ilke filan onlar için yok hükmündedir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

diğerleri neyse de rosier sıkıntı başak maçında oynayamaz
Covid-19 çok ciddi sorun oldu. Devletler teker teker önlemlerini arttırmaya başladı. Bakalım biz ne zaman bu önlemleri almaya başlayacağız?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Vida müthiş 1 penaltı 1 ofsaytı bozma 2 gol yedirdi.

Bizde olduğu gibi hırvat milli takımını da taşıyor!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

vida'nın testi pozitif çıkmış, devre arasında bu yüzden oyundan çıkmış diyorlar şaka gibi

herkesle temas kurdu bide ohooo
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2020, 01:30:58 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

rosier pozitif en sakala pozitif vida pozitif welinon sakat defansta bi montero bide rıdvan kaldı kalecide cezalı velev ki utku pozitif çıkarsa 3.kalecimiz kim? bence utkuyu karantinaya alalım  :icool:

abi biz kesin tarihin en bahtsız takımı olabiliriz corona bile bize tosluyor tüm defansı yatırdı resmen bari her mevkiye serpişseydi :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★