Herkese merhaba, pek yazmasam da okuyorum.
Temlikli gelirlerle ilgili son bildirimdeki tabloyu paylaşmak istedim. Ciddi rakamlar ancak gelir kaynağı olarak temliksiz serbest alanlar da var gerçekten.
insanlar abartıyorlar vay bütün gelirlerimizi temlikledi diye aslında stad isim hakkı
loca gelirleri Fikret orman kendi sayesinde elde edilen gelirlere temlik koydurdu sabit olan hiç bir gelirde temlik yok
geçen dedim kombine maç bileti tff gelirleri forma sponsorlukları tribün sponsorlukları hep açık
orda ipoteklenen de borca karşılık ipotek değil fazlası var ipoteklediği rakamı alıp cebine atmıyor
tutki stad yapılmadı o locanında isim hakkınında geliri olmayacaktı. hem gelir ipoteklendide ipoteklenmese ne olacaktı
ödemeyecekmiydin banka borcunu Çebinin kendi ağzıyla söylediği var her sene 50 M dolar faiz ödüyoruz demişdi
şimdi tl olarak sabitlendi faiz yok artık blok borç var ve ödendikçe azalıyor ve onların beyanına göre zaten her yıl ödediğimiz faizden daha az ödeme var
bunların ödemesi belli maaşlar ve transferler aslında bunu gelir ödüyordu tepe taklak olma nedenleri kombine satama bilet satama
bununla bağlantılı sponsorluk gelirlerin kartal yuvası satışların düşsün.
ve en önemlisi bunu örtecek bir tek lira gelir koyamadılar geldiklerinden beri koymak içinde çabalamadılar bile ellerinde fırsat vardı
ama o fırsatı Fikret ormana saldırarak tükettiler. şimdi bütün gelirler ipotekli FO batırdı bizi yaygarasıyla ne kadar götürecekler
hiç ağlamasınlar şu transfer dönemi kulübü 20-25 M euro civarı zarara uğrattılar 150 - 200 milyon lira saçacak lüksümüzmü var.
kadro dışı bıraktığı oyuncuları hiç bir akla koyamıyorum. gitmiyorsa faydalan kadro dışı ne hoş gönderemedilerde çünkü gönderdikleriyle mahkemelik oldular
cesaret edemediler. şimdi ödüyorlar maaşı maaş limiti yüzünden oyuncu alamıyoruz dediler kadro dışı dört oyuncuya maaş ediyoruz.
bu saatten sonra hiç mazeretleri kalmadı. avrupa gelirlerini ellerinin tersiyle ittiler. şampiyonluğa giderken oyuncularla ters düşüyorsun
geçtim şampiyonluğu her galibiyetin maç başı geliri var senin varmı böyle galip gelmeme lüksünde o gelirleri kadronun canına okuyarak
çöpe atıyorsun