Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636365 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"Dinç, Beşiktaş yönetiminin "Yeni bir sözleşme imzalanana kadar aylık ücretin Beşiktaş tarafından karşılanıyor olduğu" şeklindeki açıklamalarının hiçbir hukuki mesnedi bulunmadığını ve müvekkil teknik adamın Beşiktaş tarafından 29 Ocak 2020 tarihi itibarıyla işten çıkış işlemi yapılmış olduğundan bunun uygulanma ihtimalinin hukuken de bulunmadığını dile getirdi."

Yani adam takım bulsa bile, maaşını ödeyeceğiz.

İnanılmaz gerçekten.

Geri gelsin o zaman ciddiyim, hazır taraftarda yok. Takımda da para yok, bu seneyi hok ettik sene sonunda gideceğiz sene sonuna kadar avcı takılsın desinler. Şuanki oynadığımız oyunun avcının oyunundan farkı yok, bari sergenin parasından kar ederiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geri gelsin o zaman ciddiyim, hazır taraftarda yok. Takımda da para yok, bu seneyi hok ettik sene sonunda gideceğiz sene sonuna kadar avcı takılsın desinler. Şuanki oynadığımız oyunun avcının oyunundan farkı yok, bari sergenin parasından kar ederiz.
Korkarım getirdikleri yabancılar oynamaya başladığında, aynı cümleleri kadrodışı kalan yabancılar için de kuracağız.

Ki Mirin ve Welinton için kurmaya başladık.

Korkarım getirdikleri yabancılar oynamaya başladığında, aynı cümleleri kadrodışı kalan yabancılar için de kuracağız.

Ki Mirin ve Welinton için kurmaya başladık.

O yüzde yüz zaten.

Çevrimiçi murat

avcıyı geri getirirlerse sergenin kalan parasını öderler ve avcıya yeni sözleşme yapar çifte maaş verirler. bu yönetimin tarzı bu.

avcıyı geri getirirlerse sergenin kalan parasını öderler ve avcıya yeni sözleşme yapar çifte maaş verirler. bu yönetimin tarzı bu.

Beterin beteri var sende haklısın abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lütfen yönetimi olduğundan kötü göstermek için spekülasyon yapmayalım.(Sanki olduklarından daha kötü gösterebilmemiz mümkünmüş gibi)

Sonra "Aman Ormancı, canım ormancı" diye çıkışan biri olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Çağdaş'ı kaptırmasaydık iyiydi. Bu sene Alanya'ya bulaşarak başımıza iş açtık. Büyük stratejik hata...

Çevrimdışı tangaz

Abi bu bakış açın sıkıntılı eleştirenler illa ormancımı oluyır Beşiktaşlı olamıyor mu murat Şahin bir maç sakat sakat tamamlamış eee yani ne yapalım burada en sevmediğim şeydir ormancısın şucusun bucusun buradaki herkes Beşiktaşlıdır gerisi fikirlerdir herkesin kendi görüşüdür ortaya atılan iddialarda açıklanmaya mahkumdur

yoo tabiki ormancı olmuyor ben de sürekli eleştiriyorum ben de mi ormancıyım  :D cümlelerimden eleştirenleri ormancı yaptığıma dair çıkarım yapılamaz ama belli kişilerinde ormancı ya da avcıcı olduğu gerçeği de değişmez mesela 1 yıldır ortalıkda olmayıp olamayıp şimdi işler kötü gidince ortaya çıkmaları bu kişilerin pusu kültüründe oldukları gerçeğini değiştirmiyor. bu kişiler eleştirirken ormanın bıraktığı enkazı göz önünde alarak eleştirince kimse bişey demiyor ama bel altı vurdukları da çok oluyor.  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

O haberde esas odaklanman gereken, 120 milyon liralık yeni kredi aldığımız.

Bize evini ipotek ettirecek başkan değil, eldeki oyuncuları değerlendirip satacak başkan lazım.

kredi alabilmek için başkanın taşın altına elini soktuğu kısmını da es geçme ama hatırlasana fikret orman ne diyordu anç güçlü bir aileye mensup ağırlığını koysun da kredi bulsun biz buluyorduk anç neden bulmuyor diyordu. fikret ipotek verilecek toplu iğne dahi bırakmadığı için kıpırdayacak santimetrekare dahi bırakmadığı için adam şahsi gayrimenkullerini ipotek etmek zorunda kalmış esas odak noktası budur ormanın bıraktığı enkazın en görülür fulu olmayan resmidir bı ipotek konusu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İş bulunca ödenmez maddesi falan yokmuş işte, avukatın açıklamasını oku.

Tek taraflı fesih etmişler işte.

ne büyük çöküş dimi 25 milyon tele güncel kurla lensin 1 yıllık maaşı filan (haa o maştan 5 tane ödeyeceğimiz ve 2,5tane de bons ödediğimiz de kapı gibi duruyo)

Çevrimdışı tangaz

İş bulunca ödenmez maddesi falan yokmuş işte, avukatın açıklamasını oku.

Tek taraflı fesih etmişler işte.

hem tek taraflı fesih edildiği avcının masadan kalkıp avukatımla konusun dediği 8 aydır bilinen bir mevzu bunu sanki yeni bilgiymiş gibi ısıtıp ısıtıp ortaya sürmen ölmedi dur bidaha vurayım kültürüdür.

Çevrimdışı tangaz

Sadece kadroda yer almayan ve boşuna maaş ödeyeceğimiz 4 yabancının senelik maaşları toplamı 5.5 milyon Euro.

Bu adamları göndermeden yeni yabancılar aldıkları için ödeyeceğiz bu parayı.

Sonra evini ipotek ettirmiş bilmem neymiş.

İş bilmezliklerinden dolayı, sadece oynamayan oyunculara 50 milyon lira vereceğiz. Kaç ev parası eder?

gönderemediler naapsınlar hepimiz gibi onlarda göndermek istediler ama kapı gibi kontratlar yüzünden elemanlar kılını kıpırdatmadılar bunu direkt iş bilmemezlik diyemeyiz madem öyle kolaydı fikret niye gönderemedi? larin mirin deme sakın maaşlarının hemen hemen hepsini biz ödedik kiralıkken.

sahada katkı vermeyen hatta lens gibi zarar veren adamlardan bu şekilde kurtulmakda yapılanma için bir seçenektir örneği de çoktur saha içine yansıyan zararları bertaraf etmek için bedel ödemektir bunun adı.

50 milyon kaç ev eder soruna gelince evine göre değişir mesela anç.nin evlerden 2 tane bile etmiyormuş. (120/4=30)

Çevrimdışı ilhan mansız

adam cebinden para koyuyor şahsi kefalet veriyor evleri malı mülkü ipotek gösteriyor bunlar reel şeyler demirören vermiyormuydu veriyordu nesi pr verdi herifler cebinden fikret de verseydi onun da pr.ını yapsaydık verilmeyen şeyin pr.ı olmaz.
yazdıkların doğru değil, bir kere para vermek ve hibe etmek farklı, para verip sonra onu farklı şekillerde geri alıp üstüne bir de senet almak farklı, kaldı ki para vermekten çok daha önemlisi yönetebilmektir, eski Başkan Fikret Orman gayet de başarılı bir şekilde yönetti, diğerleri kadar zengin değildi ama yönetti, acı ama gerçek biliyor musun gayet iyi yönetti

Çevrimdışı tangaz

geçenlerde gömü için bir paylaşım olmuştu burada atalantada 3 oyuncu 5 kazanıyor bizim kadro dışılardan az gibisinden twitterdan alıntıydı

şimdi o akıldan anladığımıza göre bu elamanlar atalantadan bize gelseler aynı paraya oynayacaklar çıkarımı mı yapmalıyız?

ee peki o zaman bizden maaş imza kıl tüy derken yıllık 4 milyon isteyen kaliniç veronaya neden 1,5e gitti?

o zaman madem çıkarım yapacağız atalantadaki o 3lü orda 5e oynarken burda 15e mi oynayacak?

hangisini çıkaralım?

Çevrimdışı tangaz

yazdıkların doğru değil, bir kere para vermek ve hibe etmek farklı, para verip sonra onu farklı şekillerde geri alıp üstüne bir de senet almak farklı, kaldı ki para vermekten çok daha önemlisi yönetebilmektir, eski Başkan Fikret Orman gayet de başarılı bir şekilde yönetti, diğerleri kadar zengin değildi ama yönetti, acı ama gerçek biliyor musun gayet iyi yönetti

esas senin yazdıkların doğru değil günlerdir fikreti savunuyorsun ama gerçekleri hiç görmezden gelerek yapıyorsun bunu.  5 yıllık yaptığı anlaşma ile kulübü bankaya devretti fikret orman bu mu yönetmek???
kulübü kayyuma devretmek mi yönetmek oluyor??? eksik kalsın lütfen

Çevrimdışı tangaz

fikret orman kulübü matematiksel olarak ödenmesi mümkün olmayan bir anlaşma imzalayıp beşiktaşımızı ziraat bankasına devrederek kaçıp gitmiştir  NOKTA

Çevrimiçi murat

gönderemediler naapsınlar hepimiz gibi onlarda göndermek istediler ama kapı gibi kontratlar yüzünden elemanlar kılını kıpırdatmadılar bunu direkt iş bilmemezlik diyemeyiz madem öyle kolaydı fikret niye gönderemedi? larin mirin deme sakın maaşlarının hemen hemen hepsini biz ödedik kiralıkken.

sahada katkı vermeyen hatta lens gibi zarar veren adamlardan bu şekilde kurtulmakda yapılanma için bir seçenektir örneği de çoktur saha içine yansıyan zararları bertaraf etmek için bedel ödemektir bunun adı.

50 milyon kaç ev eder soruna gelince evine göre değişir mesela anç.nin evlerden 2 tane bile etmiyormuş. (120/4=30)
satamıyorsun en azından bedava kiralık ver maaşının da en azından bir kısmından kurtul belki gittiği yerde mutlu olur sisteme uyar kendini gösterir vs. böyle takımdan ayrı çalışıp maaşının tamamını vermenin hiç bir faydası yok.

Çevrimiçi murat

geçenlerde gömü için bir paylaşım olmuştu burada atalantada 3 oyuncu 5 kazanıyor bizim kadro dışılardan az gibisinden twitterdan alıntıydı

şimdi o akıldan anladığımıza göre bu elamanlar atalantadan bize gelseler aynı paraya oynayacaklar çıkarımı mı yapmalıyız?

ee peki o zaman bizden maaş imza kıl tüy derken yıllık 4 milyon isteyen kaliniç veronaya neden 1,5e gitti?

o zaman madem çıkarım yapacağız atalantadaki o 3lü orda 5e oynarken burda 15e mi oynayacak?

hangisini çıkaralım?
belki bizden aldığı 3-4 milyonun tamamı kaliniçe gitmiyor da olabilirmi?

Çevrimdışı tangaz

belki bizden aldığı 3-4 milyonun tamamı kaliniçe gitmiyor da olabilirmi?

bilemem ama ihtimal dahilinde tıpkı f.orman döneminde iddaa edildiği gibi bunlarda da olabilir.

Çevrimdışı tangaz

satamıyorsun en azından bedava kiralık ver maaşının da en azından bir kısmından kurtul belki gittiği yerde mutlu olur sisteme uyar kendini gösterir vs. böyle takımdan ayrı çalışıp maaşının tamamını vermenin hiç bir faydası yok.

adamlar gitmedi işte naapacaksın oynatınca da sahada zarar veriyorsa el mahkum bu yolu izleyeceksin keşke para olsaydı da oturup 2 yılın mı war 5 milyon mu al sana 4 hadi yallah deseydik ona da razıydım.

Çevrimiçi murat

fikret orman kulübü matematiksel olarak ödenmesi mümkün olmayan bir anlaşma imzalayıp beşiktaşımızı ziraat bankasına devrederek kaçıp gitmiştir  NOKTA
krediler o döneme göre şuan daha düşük bir kaç ay önce daha da düşüktü. iş bilen bir yönetim yeniden yapılandırırdı neden yapamadılar. fikret ormanın kredi aldığı dönemde yengem çekmişti 5 yıllık kredi yüklü bir faizle. sonrasında 2 kere yeniden yapılandırma yaptırdık yaşlaşık 120 bin lira geri ödemede indirim oldu.basit bir vatandaş bile yapabiliyorken koca kulüp neden yapamıyor anlayamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

"Dinç, Beşiktaş yönetiminin "Yeni bir sözleşme imzalanana kadar aylık ücretin Beşiktaş tarafından karşılanıyor olduğu" şeklindeki açıklamalarının hiçbir hukuki mesnedi bulunmadığını ve müvekkil teknik adamın Beşiktaş tarafından 29 Ocak 2020 tarihi itibarıyla işten çıkış işlemi yapılmış olduğundan bunun uygulanma ihtimalinin hukuken de bulunmadığını dile getirdi."

Yani adam takım bulsa bile, maaşını ödeyeceğiz.

İnanılmaz gerçekten.

nesi inanılmaz @tuncaboylu

dünyada ilk kez mi böle bir fesih oldu da inanamıyorsun?

fikret arası gönderirken inanılmaz dediğini görmedi kimse hani önce kontratını uzatıp sonra fesih ettiği kontrat

Çevrimdışı tangaz

krediler o döneme göre şuan daha düşük bir kaç ay önce daha da düşüktü. iş bilen bir yönetim yeniden yapılandırırdı neden yapamadılar. fikret ormanın kredi aldığı dönemde yengem çekmişti 5 yıllık kredi yüklü bir faizle. sonrasında 2 kere yeniden yapılandırma yaptırdık yaşlaşık 120 bin lira geri ödemede indirim oldu.basit bir vatandaş bile yapabiliyorken koca kulüp neden yapamıyor anlayamıyorum.

bir banka kalkar başka bankadan çektiğin krediyi yapılandırır ilk banka kadar çok kazanmaz ama kazancına bakar burada ise bankalar birliği kavramı var.

bankalar birliği denen kavram da mal değil sonuçta adamlar hayvan gibi kazanç kaldıracakken neden daha azına razı olsun? hem bu görüşmeler sürüyor keşke öle dediğin gibi 3 günde tamamlansaydı ama kazın ayağı öle değil aylardır görüşmeler sürüyor

Çevrimiçi murat

adamlar gitmedi işte naapacaksın oynatınca da sahada zarar veriyorsa el mahkum bu yolu izleyeceksin keşke para olsaydı da oturup 2 yılın mı war 5 milyon mu al sana 4 hadi yallah deseydik ona da razıydım.
bence bu ekonomik koşullarda gönderip veya kadro dışı bırakıp zarar etmektense eldekilerle sözleşme bitene kadar devam edip faydalanmak daha iyidydi. bu paralara gelecek oyuncu doğru bir scaut çalışması yoksa eldekilerden iyi olmaz sadece menajerlere yarar. mirin roko vida alpay erdoğan şu anki stoperlerden daha kötü değil.