Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632492 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Hoca net bir şekilde arada istediğim 1 2 oyuncu alındı demiş. Aboubakar ve Töreyi istediğini varsayarsak bu Welington ve Nsakalayı hoca istedi iddiası bana artık pek doğru gelmiyor . Hocaya bu konuda inanıyorum. Welington ve nsakala transferleri yönetim transferi olabilir. Bu konuda taraftarı kandırmış olabilirler. Bu ihtimali yabana atmamak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Bunlara yüzde yüz katılıyorum fakat en azından dobraca çıkıp söyleyebilmiş o konuda kendinde hata arayabiliyor

Hocanın karakterine lafım yok zaten. Ben futbolculara yeteneklerinin üstünde performans sergilemedikleri için hiçbir zaman nasıl kızmıyorsam hocaya da kapasitesinin üstünde bir teknik adamlık yapmıyor diye kızmam. Her şeyin sorumlusu yönetim.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu bu Sergen'in yardımcısı Alanya'ya gittti adam lig lideri yaptı takımı. Keşke Sergen gitseymiş de yardımcısı bizde kalsaymış adamın adını bile unuttum Çağatay mıydı neydi  :s20:

Çevrimdışı 38life

Hoca net bir şekilde arada istediğim 1 2 oyuncu alındı demiş. Aboubakar ve Töreyi istediğini varsayarsak bu Welington ve Nsakalayı hoca istedi iddiası bana artık pek doğru gelmiyor . Hocaya bu konuda inanıyorum. Welington ve nsakala transferleri yönetim transferi olabilir. Bu konuda taraftarı kandırmış olabilirler. Bu ihtimali yabana atmamak lazım

Wellinton sürekli kötü performans sergilemesine rağmen ilk 11'in değişilmez ismi konumunda. Üstelik eski öğrencisi. Wellinton'u istemediyse neden oynatıyor. Neden hiç Vida - Montero yapmadı?

Çevrimiçi yaço58

Sergen Yalçın: "Yapılan planlama ile ilgili birçok problem var. Transfer döneminden sonra daha sağlıklı bir zamanda birçok şeyi açıklamak isterim."
Bende buna ayar oluyorum transfer dönemi sonrası açıklasan ne olur açıklamasan ne olur bunları paok maçından sonra konuşacaksın ki bir anlamı olsun arkanda taraftar gücü varken hoca ya tek sorum mensaj wellinton nsakala kimin isteği ile alındı

Çevrimdışı tangaz

Madem maaşını ödemeye devam ediyoruz o zaman ikinci bir şans verelim bari

2.lig takımlarının yedek kadrolarından 4er 4er yemeye dewam etmek için mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Wellinton sürekli kötü performans sergilemesine rağmen ilk 11'in değişilmez ismi konumunda. Üstelik eski öğrencisi. Wellinton'u istemediyse neden oynatıyor. Neden hiç Vida - Montero yapmadı?
Aynı şey nsakala için de geçerli fakat nsakalayı bu maç kesti. Welingtonu kesmeme sebebi vidayı yönetim göndermek istediği için olabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

İzahı var mı şunun? Kondisyoneri, yönetiimi, teknik direktörü alayınız  gidin.

adam salmış işte neden oynatmıyorsun die hocaya çemkiriyor herkes napsın nazi kampına mı soksun layiçi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Aynı şey nsakala için de geçerli fakat nsakalayı bu maç kesti. Welingtonu kesmeme sebebi vidayı yönetim göndermek istediği için olabilir.

Vida geçtiğimiz haftaya kadar sahadaydı. Montero ile Wellinton arasından Wellinton'u seçti işte.

Çevrimdışı ferdi1903

Hoca benim istedim 1-2 oyuncu alindi diyerek welington ve nsakalayi kast etmis olmazmi? Bana da pek mantikli gelmiyor akli basinda bir hoca welington ve nsakaliyi neden istesin hele sergen gibi tilki birisi hic istemez

Çevrimdışı tangaz

Hoca hikaye anlatmasın bize. Welinton ve N'sakala'yı kendisi istemedi mi?

istedi doğru ama 10 tane adam lazım dedi üstelik daha kimse gitmemişken son maçta söylemişti 8-10 adam lazım die öne 5-6 tane yaratıcı oyuncu istiyorum da dedi hoca geriyi ucuz yollu çözelim öne yatırım yapalım demeye getiriyordu söylemlerinde

Çevrimdışı doganay

Gencler iyi hosta hemen takima katılacak seviyede değiller. Ridvan bile okadar mac oynadı hala yetersiz, fizik olarak eziliyor.

Çevrimdışı 38life

Rıdvan ve Josef bugünün en iyileriydi.

Çevrimdışı underworld

2.lig takımlarının yedek kadrolarından 4er 4er yemeye dewam etmek için mi?
Şu anki gibi ama ikinci bir şans.

Çevrimdışı Sinan23

Josef bizim defanslardan daha iyi defans oyuncusu.

Çevrimdışı mrred

Ben necipi de beğendim. Aboubakar da elinden geleni yaptı. Montero da fena değildi. İyi paslar attı. Ama en beğendiğim oyuncu Josefti. Zaten beklediğim bir şeydi. Çok beğendiğim bir oyuncu
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Josef 8.41 rating yapmış zaten.

Çevrimdışı Nartallo

Şu saatte sonra yapılan transfer gelecek seneleri ipotek etmekten başka bir halta yaramaz.

Ödeyemeyeceğin saçma sapan ücretlerle transfer yapılmasın, eldekilerin gecikmeleri ödensin. Bu yönetimle de bu hocayla da Beşiktaş’a gelecek yok. Üç aydır forvet, sağbek alamayan bir yönetimle, çok konuşan ama hocalık namına hiçbir kabiliyeti olmayan vatandaşla Beşiktaş’ın kaybedecek dakikası yok. İki taraf da istifasını verip defolsun.

Çevrimdışı mellfred

rıdvan son anda iki ters kademeyle şut kesmeseydi bugün de 4’lük olmuştuk
ersin’in son dakikada bire birde çıkardı net pozisyon ile

Çevrimdışı levitate

montero'da iyiydi bence

güven girince aşırı istekliydi ama yetmedi
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Hasic'in Beşiktaş kariyerine böyle iğrenç bir dönemde başlaması... Allahım tüketti beni bu takım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic'in Beşiktaş kariyerine böyle iğrenç bir dönemde başlaması... Allahım tüketti beni bu takım.
Hayat bizim için Boyd ve Töre'den medet umulması kadar kötü olamaz. Hasic gibi oyuncun var üstüne adam getiriyorsun. Cidden tükeniyor insan.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Hayat bizim için Boyd ve Töre'den medet umulması kadar kötü olamaz. Hasic gibi oyuncun var üstüne adam getiriyorsun. Cidden tükeniyor insan.
Torenin gelmesine karsi biri olarak bu macta ben torenin hakkini yemek istemiyorum.
Tore disinda saha da insiyatif alan oyuncu yoktu bu arada, top almaya gelen, ileriyi deneyen. Boyle olunca da cok top kaybi yapti.

Hasic yetenekli evet, ama cok toy su an. Topsuz oyunu cok cok kotu. Kanat olarak sadece iceriye girip sut atmak meziyeti var, bazen sifira inip orta vs gibi tehditler de olusturmasi lazim. Bu haliyle bile su an Boyd'un onunde orasi kesin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Torenin gelmesine karsi biri olarak bu macta ben torenin hakkini yemek istemiyorum.
Tore disinda saha da insiyatif alan oyuncu yoktu bu arada, top almaya gelen, ileriyi deneyen. Boyle olunca da cok top kaybi yapti.

Hasic yetenekli evet, ama cok toy su an. Topsuz oyunu cok cok kotu. Kanat olarak sadece iceriye girip sut atmak meziyeti var, bazen sifira inip orta vs gibi tehditler de olusturmasi lazim. Bu haliyle bile su an Boyd'un onunde orasi kesin.

Katılıyorum, töre evet çok kaptırdı takat bir şeyler yapmaya çalıştı sorumluluk aldı. Şuan kadroda onu yapmaya çalışan kişi sayısı o kadar az ki ...