Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628918 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı sefaköykartali

Yarın atiba yok. Josef de yok. 6 numarada Necip izlemeyiz umarım.

Çevrimdışı sEuL

Yarın atiba yok. Josef de yok. 6 numarada Necip izlemeyiz umarım.
Maalesef Oguzhan kadroda, ben inanin artik Necip’i Oguzhan’a tercih edecek duruma geldim. Yarin buyuk bir ihtimalle orta saha Dorukhan- Oguzhan- Mensah uclusunden kurulur. Konya‘nin durumu ne bilmiyorum ama biraz vasat ustu bir performans gosterirlerse orta sahamiz otoban olur yine

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Maalesef Oguzhan kadroda, ben inanin artik Necip’i Oguzhan’a tercih edecek duruma geldim. Yarin buyuk bir ihtimalle orta saha Dorukhan- Oguzhan- Mensah uclusunden kurulur. Konya‘nin durumu ne bilmiyorum ama biraz vasat ustu bir performans gosterirlerse orta sahamiz otoban olur yine

orta sahada  bugun Ljajic oynayacak gibi  gorunuyor  ..
Yorgo

Çevrimdışı sEuL

orta sahada  bugun Ljajic oynayacak gibi  gorunuyor  ..
Oguzhan’i gormemek guzel bir surpriz oldu. Mensah - Ljajic orta sahasida yumusak oldu biraz ama elde baska oyuncuda yok. Ljajic insallah iyi oynar ve formayi geri alir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta da Sergen takımın yarısını kadro dışı bırakıp kendi aklar mı? Ne dersiniz?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı worns

Bu hafta da Sergen takımın yarısını kadro dışı bırakıp kendi aklar mı? Ne dersiniz?

oyuncuların bekleneni verememesi ile ilgili de bir durum yok açıkçası ortada :) herkes ne bekliyorsam üç aşağı beş yukarı onu oynuyor. bu takımı kağıda yazınca tahmin ettiklerimiz gerçekleşiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

oyuncuların bekleneni verememesi ile ilgili de bir durum yok açıkçası ortada :) herkes ne bekliyorsam üç aşağı beş yukarı onu oynuyor. bu takımı kağıda yazınca tahmin ettiklerimiz gerçekleşiyor.
Mensah ve orta sahamız çok iyi geyikleri son buldu herhalde. Bu orta saha idare etsin yeter bu sistemle. Üretim yapması çok zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle öyle. Sahada görülen şey çok açık ve net zaten. Futboldan anlamayanların bile görebileceği kadar açık ve net. Büyük takım ve küçük takım karşılaşması yok sahada. Denk güçlerin karşılaşması var.

Ahmet Nur Çebi'nin aday olduğu gün de biz bunun olacağını söyledik. Güneş kadar açık ve net bir gerçekti. Ama taraftarın %99'u destekledi.

Çevrimdışı 38life

Sadece futbolcuların beden diline bakın. Bu Beşiktaş takımının sezonu kapattığının ilanıdır.

Çevrimdışı haluk.m

Sadece futbolcuların beden diline bakın. Bu Beşiktaş takımının sezonu kapattığının ilanıdır.

Henüz açmadık ki kapatalım. 

Töre, Aboubakar  takıma ısınsın, Ersin'nin de katkısıyla kesin şampiyonuz.

Çevrimiçi levitate

savunma oyuncuları için ç kelimesini kullanmak istiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Bize bu utancı yaşayanlara yazıklar olsun.

Çevrimiçi levitate

haftaya hocadan takıma neşter diye haberler

sonuç ljajic yedek abou forvet

geri dörtlü ve mensah hala 11'de
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

haftaya hocadan takıma neşter diye haberler

sonuç ljajic yedek abou forvet

geri dörtlü ve mensah hala 11'de
"Düzgün oynamayan gider" diye de oyunculara kızar. Pandemi dolayısı ile tesislere giremeyen basın da olaya şahit olmuş gibi yazar. Yersen...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş taraftarının hak ettiği Beşiktaş kulübü tam olarak budur. Bir gram fazlası değil.

Çevrimdışı ALDENYX

Iyice lakayita bagladi camia birileri f.o saksakligini yapacam diye yirtiniyo . Anc  f.o  vuracam diye aglaniyo..ulan takim s.ligin elendi hesap veren yok , uefa dan elendik hesap veren yok ... ligde takim berbat otesi hesap veren yok ooh iyi... (...)
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2020, 18:07:21 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı haluk.m

Geçen maç 100 dakika Lens oynatan hoca, bu maç neden Atakan ile başladı ?  (Hasic yedek)

Beşiktaş, Sergen Hocanın kariyerinden daha mı önemsiz ?  (Önemli olsa Welinton'u keserdi.)

Sezon sonunda 3'üncülük mü başarı, 4'üncülük mü ?

Daha böyle onlarca soru yazılır da ama bıktık, bıktırdılar.

Çevrimiçi levitate

"Düzgün oynamayan gider" diye de oyunculara kızar. Pandemi dolayısı ile tesislere giremeyen basın da olaya şahit olmuş gibi yazar. Yersen...
hiç eskimez
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

sergen’in getirilişinden tutun da sezon başına, yapılan transferlerden tutun da tek hazırlık maçı yapmadan çıkışan cl maçına
gerçek bir aptallıklar silsilesi izliyoruz ve elimiz kolumuz bağlı sesimiz kısık...
kahroluyoruz

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mustafa Reşit Akcay falan alalım boşta. Zaten o seviyeye indirdiler kulübü.

Çevrimdışı haluk.m

Beşiktaş taraftarının hak ettiği Beşiktaş kulübü tam olarak budur. Bir gram fazlası değil.

Çok bile.