Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

kesinlikle bu 3lünün toplamından fazla katkı verir bunlardan katkat iyidir kısa sürede iyi işlere imza attı üstelik haftalardır idman yapmamış ayağının tozu ile bunları yaptı bay geçeceğimiz 5.hafta sonrası 6.hafta ile birlikte ciddi katkı vereceği sinyalini verdi özellikle bitirici bir santrafor yakalarsak bu cisse dahi olabilir herifi kral yapabilir.
ben eldeki kanatları değil forvet arkası ve 8 numaralarıda işin içine katayım sağlıklı töre hepsini cebinden çıkarır. töreyi kanat yerine forvet arkası da deneyebiliriz. ceza sahası içi ve çevresinde ayağında topla en iyi oyuncumuz.

Çevrimdışı tangaz

dönemin şartlarıyla doğru bir transferdi ama hoca onu oynayamayacağı şartlarda oynattı.şimdi günümüzden geçmişe bakınca yanlış transfer. yapılan birçok transfede yapılırken kağıt üzerinde doğru ama tutmayınca alan suçlu oluyor ama isteyenler ortadan sıvışıyor. lens transfeeinde de aziz yıldırım ve fenere transfer çalımı attığımız için herkes mutluydu ve fenerde oynayan lens için rakamlar makuldü.rakamlar yüksek değil özellikle o dönem için ama verim düşük.

abi vagner transferi kağıt üzerinde makul transferdi. şu an en çok gömdüğüm enkudu transferinin makul elle tutulur tek tarafı yok lens transferi de q7 ile sözleşme uzatmadan evvel makul idi ama q7 ile sözleşme uzatıp 1 ay sonra da lensi getirmenin hiç bir açıklanabilir tarafı yoktu. rakam kısmına gelirsek 29-30 yaşındaki adama 6 milyon yuro bonservis vermenin kur ne olursa olsun neresi makul???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Hali tavrı tuhaf, doğru düzgün top oynamıyor da bizim elimizdeki adamları yönetmeyi biraz bilmemiz lazım. Sadece oynayana değil oynatana, yöneticilere da bakmak lazım...
bana kalsa layicle şu indirim işini bir an önce çözer ilk ödemeleri de ona yaparım
arpasını eksik bırakmayıp mutlu edersek o da bizi eder
elimizdeki en kıymetli oyuncu şu an açık ara sahip çıkmak gerek

Çevrimiçi levitate

Welinton için söylenecek söz yok, ilk yarı hamleleri yerindeydi maşallah dedik sonra yaptı yine şovunu. Onun rakibe pas atmalarına falan bir şey demiyorum ben artık, tarzı o... Bombalamasın yeter ama yapacak yine...

Montero şu Bilmemnezinho adlı oyuncuyla 114. dakikada olan pozisyonda da büyük hata yaptı. Daha yakındı topa, taça atıverecekti işte ne yapacan alıp dönecek misin. Hasiç ayak koymasa 2.golü de yedirmiş olacaktı. İlk maçı olduğu için affedilebilir ama rakip bana göre bir köy takımıydı, daha dişli rakiplerde de görmek lazım.

ilk maç + 120 dk oynadı çok kızamıyorum o konularda

ama partnerinden iyi o kesin :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

bana kalsa layicle şu indirim işini bir an önce çözer ilk ödemeleri de ona yaparım
arpasını eksik bırakmayıp mutlu edersek o da bizi eder
elimizdeki en kıymetli oyuncu şu an açık ara sahip çıkmak gerek
Adama sosyal medyada karalama kampanyası yapıyor yönetim. Sahip çıkmak şöyle dursun bir de değerini bitiriyorlar. Benim için yönetim yok hükmünde. Şu yaptıkları hatalar sonuca varsa da cezasını bir an önce çekip gitseler diye bakıyorum. Mevcut yönetim ile gelecek göremiyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mensaha bu kadar fazla müsamaha göstermek de yanlış

Alt tarafı korner lan korner , ki Gökhan çok güzel Korner kullanır , adam gitmiş topun başına kenardan talimat veriyorsunuz Mensah kullansın diye

Nedir kardeşim bu MESSI falan da bizim mi haberimiz yok ? Nedir bu super star muamelesi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Onu ben değilim takımın başında bulunan Sergen hoca ile yönetim çözecek. Şu an öyle bir durumdayız ki kimin gidip kimin kalacağı belli değil. Biz bu kadar tedirgin oluyorsak oyuncuları düşünemiyorum. Yönetim çok fazla konuşuyor. Biraz ketum olması lazım. Ne konuşsak iş dönüp dolaşıp yönetime geliyor. Artık konuşmaktan bıktım. İstemiyorsan neden aday olursun ki?

konu dönüp dolaşıp yönetime geliyor ki ben şaşırmıyorum bunlara ve bugünleri öngören biri olarak seçim zamanı burda adalı adalı dedim durdum. bunların niyet yanlış ve yaptıkları iyi beşiktaşlılıkla açıklanamaz. camiadan şimdi aday olmazsan bir daha camia karşısına nasıl çıkarsın cümlesini duyup hazır değilken aday olmak seçime girmek yanlış ötesi bir iş ve bunu yapan kişiyi benim gözümde kötü beşiktaşlı yapıyor. mesela ben kendimi çebi yerine koyuyorum "bana göre" dünyadaki en iyi beşiktaşlı benim bu kulübe başkan olmak içi ömrümün 10 senesini gözümü kırpmadan veririm ama  çebi gibi hazırlıksız olsam hiç bir güç beni başkan adayı yapamazdı. kulübümü düz çıkarmak şöle dursun rezil rüsva edeceğimi göre göre nasıl aday olurum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

katılıyorum sana dediklerin kağıt üzerindeki doğrular ama sanki layiç sana katılmıyor gibi dolanıyor ortalarda be mustafa
adamı taraftarın önüne atıp yollamaya çalışıyorlar onun payı da vardır
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensaha bu kadar fazla müsamaha göstermek de yanlış

Alt tarafı korner lan korner , ki Gökhan çok güzel Korner kullanır , adam gitmiş topun başına kenardan talimat veriyorsunuz Mensah kullansın diye

Nedir kardeşim bu MESSI falan da bizim mi haberimiz yok ? Nedir bu super star muamelesi ?
Onun yüzünden kalemizde pozisyon gördük. Çünkü kornerde alan yerleşimini yapamadık. Bu kadro böyle yönetilmeye devam ederse herkesi koltuğundan eder.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

abi vagner transferi kağıt üzerinde makul transferdi. şu an en çok gömdüğüm enkudu transferinin makul elle tutulur tek tarafı yok lens transferi de q7 ile sözleşme uzatmadan evvel makul idi ama q7 ile sözleşme uzatıp 1 ay sonra da lensi getirmenin hiç bir açıklanabilir tarafı yoktu. rakam kısmına gelirsek 29-30 yaşındaki adama 6 milyon yuro bonservis vermenin kur ne olursa olsun neresi makul???
demba ba ya da vermiştik para kazandırıp gitmişti. lens fenerde gayet iyiydi o yüzden verildi. bu kadar kötü olmasını da kimse beklemiyordu. ayrıca her futbolcuda transfer olsun gitsin beklentisiyle alınmaz öncelik işimizi görsündür. ayrıca ben hiçbir zaman yüksek bedelli transferleri savunmam ne zamaböyle transfer yapsak elimizde patlıyor ayhan akman, nihat, tabata vs. hiçbirinden fayda görmedik.

Onun yüzünden kalemizde pozisyon gördük. Çünkü kornerde alan yerleşimini yapamadık. Bu kadro böyle yönetilmeye devam ederse herkesi koltuğundan eder.
Hayır frikige bisey diyemem de Gökhan cidden çok güzel kenar ortası acar , derbilerde falan kaç tane gol attirdi kornerden , bırak kullansın niye adamın elinden topu aldırıyorsun ?

Çifte standart bu , ayrımcılık olmaması lazım , takım içinde huzursuzluk yaratır bu durum biraz fazla ayrıcalık tanınıyor Mensa

Çevrimdışı tuncaboylu

hala anlamamakta ısrar ediyorsun evet negredo sonrası çöldeki vaha misali idi tutmadı ama bu kağıt üzerinde alınışını hatalı kılmıyor. bak tane tane anlatayım o süreci hatırlarsın belki devre arası olmuş cenk satılmış ligde yarışıyorsun ve bir golcü alman lazım seçenekler devre arası olması nedeni ile sınırlı kimse kolay kolay as golcüsünü vermiyor dışardan adam getirmek zor ve riskli yönetim de bir karar aldı ligin gol kralını diğer seçeneklere göre daha az riskli ve daha az maliyetli gördüğü için wagneri seçti.

abuşla ilgili bir tane sesisim kesildiği ileti getirsene getirebiliyorsan hatta bahse girmişliğimiz bile var sen eskiden bu kadar unutkan değildin geçenlerde @cursedofdragon sürekli buna vurgu yapıyordu haklılık payını şimdi daha iyi anlıyorum.
Talisca'nın kafayla gol atmaya çalıştığı takımda 1.70'lik adamın tutmayacağını göremedin işte, şimdi ben yetenekten anlarım diye ahkâm kesme.

Ayrıca dönemin şartlarıymış. Ne oldu? Fikret Orman'ın avukatı mı oldun şimdi de?

33 yaşındaki Love için 4 milyon bonservis ödenirken, bedava Demba Ba bekliyordu orada. Göztepe'ye geldi, 13 maçta 7 gol attı adam.

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 13:21:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

adamı taraftarın önüne atıp yollamaya çalışıyorlar onun payı da vardır

layiç bence mental yönden zayıf bir insan performansında bunun da payı var. mental yönden güçlü insan çıkar topunu oynar teklifi getirir döner çeker gider delikanlı gibi hatırlayın kaleci vedran runjeyi herif ilk yarı yuhalandı sürekli haftalar geçtikçe üstüne koydu ikinci devre tribünler runjeee diye yankılanıyordu herif sezonu bitirdi teklifi getirdi masaya koydu ceketini aldı gitti. bu işler biraz kişilik meselesidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

konu dönüp dolaşıp yönetime geliyor ki ben şaşırmıyorum bunlara ve bugünleri öngören biri olarak seçim zamanı burda adalı adalı dedim durdum. bunların niyet yanlış ve yaptıkları iyi beşiktaşlılıkla açıklanamaz. camiadan şimdi aday olmazsan bir daha camia karşısına nasıl çıkarsın cümlesini duyup hazır değilken aday olmak seçime girmek yanlış ötesi bir iş ve bunu yapan kişiyi benim gözümde kötü beşiktaşlı yapıyor. mesela ben kendimi çebi yerine koyuyorum "bana göre" dünyadaki en iyi beşiktaşlı benim bu kulübe başkan olmak içi ömrümün 10 senesini gözümü kırpmadan veririm ama  çebi gibi hazırlıksız olsam hiç bir güç beni başkan adayı yapamazdı. kulübümü düz çıkarmak şöle dursun rezil rüsva edeceğimi göre göre nasıl aday olurum...
Ben kimsenin niyetini okumayı sevmem. Ancak hiç iyi niyetle gelmedikleri açıkça ortada. Yazdıkları ile, hal ve tavırları ile açıkça gösteriyorlar. Zamanında yönetimden neden çıkarıldıklarını da görmüş olduk. Ne Çebi ne de Torunoğluları herhangi bir spor kulübünde yönetici olamazlar. Birisi her şeyi ekonomiye diğeri her şeyi reklama bağlıyor. Bize vizyoner bir başkan ve yönetim lazım. Bunların yaptığını herhangi bir Beşiktaşlı da yapar emin ol.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Talisca'nın kafayla gol atmaya çalıştığı takımda 1.70'lik adamın tutmayacağını göremedin işte, şimdi ben yetenekten anlarım diye ahkâm kesme.

Ayrıca dönemin şartlarıymış. Ne oldu? Fikret Orman'ın avukatı mı oldun şimdi de?

33 yaşındayken Love için 4 milyon bonservis ödenirken, bedava Demba Ba bekliyordu orada. Göztepe'ye geldi, 13 maçta 7 gol attı adam.

vagnere 4 milyon bonservis mi ödedik bırak artık şu manipülasyon işlerini atmanında bir sınırı olsun onur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır frikige bisey diyemem de Gökhan cidden çok güzel kenar ortası acar , derbilerde falan kaç tane gol attirdi kornerden , bırak kullansın niye adamın elinden topu aldırıyorsun ?

Çifte standart bu , ayrımcılık olmaması lazım , takım içinde huzursuzluk yaratır bu durum biraz fazla ayrıcalık tanınıyor Mensa
Mensah'ı gördükçe Q7 geliyor gözümün önüne üzülüyorum. Zamanında az tartışmadık burada. Mensah da tabelaya katkısı olmadığı müddetçe hiç bir işimize yarayacak gibi görünmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hadi Quaresmanin ismi var , egoist bir adamdi gidip topu alıyordu kimse de bisey diyemiyordu , pardon da Mensah kim yani ? Gökhan dövecek gibi baktı Mensaha

Öyle ayrıcalık tanınacak seviye de bir oyuncu değil yani , böyle tepki koyarlar işte , bu şekilde devam ederse bu durum takım içinde ciddi huzursuzluk çıkarır

Kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin

Çevrimdışı ALDENYX

Adama sosyal medyada karalama kampanyası yapıyor yönetim. Sahip çıkmak şöyle dursun bir de değerini bitiriyorlar. Benim için yönetim yok hükmünde. Şu yaptıkları hatalar sonuca varsa da cezasını bir an önce çekip gitseler diye bakıyorum. Mevcut yönetim ile gelecek göremiyorum.
Ben Yönetim gitsin﹗ etmeli yazacamda tepkilerle ugrasamam... iki macda iki avrupa kupasindan elendik varmi baska bunu beceren bir kulüp... sergen dahi istifa edebilir ! Oyuncu aldiramiyorsa oda kusura bakmiyacak koysun tepkisini..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

33 yaşındaki Love için 4 milyon bonservis ödenirken, bedava Demba Ba bekliyordu orada. Göztepe'ye geldi, 13 maçta 7 gol attı adam.

bizim ormanın avukatı olmadığımızı herkes bilir vagner transferini hangi mantıkla yaptığını izah etmemizde objektifliğimizi gösterir sadece biz senin gibi bağıra bağıra ben orman trolüyüm bu nedenle anç.yi sırf eleştirmiş olmak için eleştiriyorum kıvamında yazmayız

Mensah'ı gördükçe Q7 geliyor gözümün önüne üzülüyorum. Zamanında az tartışmadık burada. Mensah da tabelaya katkısı olmadığı müddetçe hiç bir işimize yarayacak gibi görünmüyor.
Quaresmanin bir ismi bir ağırlığı vardı , özellikle Avrupa maçlarında adamı markaja alıyorlardı özel olarak ve çekiniyorlardı

S.L hesabı Uefa hesabı bizle ilgili bütün paylasimlarinda Quaresmayi kullanıyordu , kim ne derse desin adam tek başına bir MARKA çünkü

Mensahla kıyaslamak başlı başına futbola hakaret zaten

Quaresmaya ayrıcalık verirsin kimsenin sesi çıkmaz ama Mensaha veremezsin diğer futbolcular kazan kaldırır , bunun ilk canlı örneğini de dün akşam gördük...

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 13:29:51 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

layiç bence mental yönden zayıf bir insan performansında bunun da payı var. mental yönden güçlü insan çıkar topunu oynar teklifi getirir döner çeker gider delikanlı gibi hatırlayın kaleci vedran runjeyi herif ilk yarı yuhalandı sürekli haftalar geçtikçe üstüne koydu ikinci devre tribünler runjeee diye yankılanıyordu herif sezonu bitirdi teklifi getirdi masaya koydu ceketini aldı gitti. bu işler biraz kişilik meselesidir.
Sosyal medyada gezsen nasıl linç edildiğini görürsün. Gece hayatından tut, antremana sarhoş gelmesi, sevgilileri ile olan ilişkileri. Ne kadar kişisel hayatı varsa masaya yatırılmış. Herkes çok biliyor. Kimse sahayı konuşmuyor. Bunu isteyen de yönetim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

mensah sanki iç sahada değilde deplasmanda rakip boş alan bırakırsa yada 1-0dan sonra rakip açılırsa katkı verir fazlasını vermez gibi duruyor. madem kadroda hocanın bu şekilde kullanması daha doğru olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Hadi Quaresmanin ismi var , egoist bir adamdi gidip topu alıyordu kimse de bisey diyemiyordu , pardon da Mensah kim yani ? Gökhan dövecek gibi baktı Mensaha

Öyle ayrıcalık tanınacak seviye de bir oyuncu değil yani , böyle tepki koyarlar işte , bu şekilde devam ederse bu durum takım içinde ciddi huzursuzluk çıkarır

Kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin

o değeri veren teknik ekip ama sergen akıllı adamdır gereğini yapar 3 gün daha böle oynarsa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Yönetim gitsin﹗ etmeli yazacamda tepkilerle ugrasamam... iki macda iki avrupa kupasindan elendik varmi baska bunu beceren bir kulüp... sergen dahi istifa edebilir ! Oyuncu aldiramiyorsa oda kusura bakmiyacak koysun tepkisini..
Sergen Yalçın'ın sonu da bu gidişle Şenol Güneş gibi olacak. O da yönetim zarar görmesin diye konuşmuyordu. Sonra o koruduğu yönetim kuyusunu kazdı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu yönetim oldugu sürece değil sergen kloop gelse ne olacak ki yönetim gitsin sergen kalsın adam taşın altına elini değil gövdesini koymuş durumda emin olun tepkisini de gösteriyordur içerde ama bence çok sağlam beşiktaşlılık dersi veriyor hoca