Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626004 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı kahyaoglueren

Toreyi de hemen yüceltmisiz. Yetenek olarak zaten problemi yok. Dun necip tac kullanırken dur atma yoruldum dedi. Herkes duymuştur. Suan en fazla 15 20 dakika oynar.

Çevrimdışı Erman1903

Toreyi de hemen yüceltmisiz. Yetenek olarak zaten problemi yok. Dun necip tac kullanırken dur atma yoruldum dedi. Herkes duymuştur. Suan en fazla 15 20 dakika oynar.

Ben gelmesini istemeyenlerdenim, adam iyi oynadığı için hakkını veriyorum. Yarın öbürgün kroniği nüksedebilir, ya da çatışma ortasında falan kalabilir reis. Bunca tutmayan adamın arasında tutunacak bir dal bulduk sarılıyoruz işte ne yapalım...

Çevrimdışı sefaköykartali

Noldu elimizdeki larinin değerini bilmekten bir tane avrupa ligi maçıyla vaz mı geçtik. Belçikada istatistik yapmış, elimizdeki potansiyelli oyuncuymuş. Dünkü maçtan sonra umuyorum o görüşteki herkes fikrini değiştirmiştir. Bu adamdan bize katkı falan gelmeyeceği çok bariz ortada. Yerin dibine soktuğumuz Güven' in onda biri kadar oynayamadı.

Çevrimiçi Akil Emre

Törenin geçmişte yaptıklarını bir kenara bırakırsak, sahada duruşu yetiyor, lens boyd hatta mensah gibi ıskartaları izlerken sahada ben topçuyum diye bağırıyor. Yönetimin yapacağı en akıllıca iş dorukhanla sözleşme uzatmak, josfin lisansını çıkartmak, mümkünse kaybedilen 10 milyon euro parayı kasaya koyup klubü terk etmek.

Çevrimdışı Erman1903

Noldu elimizdeki larinin değerini bilmekten bir tane avrupa ligi maçıyla vaz mı geçtik. Belçikada istatistik yapmış, elimizdeki potansiyelli oyuncuymuş. Dünkü maçtan sonra umuyorum o görüşteki herkes fikrini değiştirmiştir. Bu adamdan bize katkı falan gelmeyeceği çok bariz ortada. Yerin dibine soktuğumuz Güven' in onda biri kadar oynayamadı.

Gelenleri gördük, Saçma sapan bir veterana 2,5 3M verip tabuta son çiviyi cakmasınlar diye yazdık işte. Gelen gideni aratırsa sürpriz mi olacak şu ortamda? Beşiktaş'ın santraforu diyen bir kişi olmadı, Necip'in bile iyi gözüktüğü bir kadroda şansı hak ediyordu hepsi bu. Baktığımız adamlardan biri Belçika da bu sezon Larinin yarısı kadar iş yapmış, diğeri 3 senedir doğru düzgün top yüzü görmüyor. Bu adamların iş yapacağını söylemek için müneccim falan olmak lazım, hepsi birbirinden farklı futbolcular daha ne istediğimizi bile bilmiyoruz.

Sergen gibi adam bile yanılıyor futbolcu konusunda, yine bir adam gelir ve iş yapamazsa önümüzdeki seneler sürüneceğiz. Mevcut sezonunda performansı iyi olmayan, leblebi gibi gol atamayan adamı buraya getiremezsin. Bahsedilenlerin hiçbiri bir Gomez falan değil. Artık iş şansa bırakılamaz.

Haftalar öncesinden beri söylenen belli, böyle transfer yapılacağına yapmayalım daha iyi. Larin gidiyorsa yerine kimseyi almasak da olur. Abu, Güven çok bile bu kadroya.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Işte tamda bu yüzden Ljajic ve Töreyi aynı anda oynatmamız lazım , bir de sağlam bir Aboubakar gelirse delip geceriz o kapalı savunmaları

2.xi yarıda Töre girene kadar sıkışan oyunu açamadık o girdi kısa ve tek paslarla oyunu açıp pozisyona girmeye balsadik

Usta bence yanlışın var. Töre de Ljalic de boşluklara koşu yapan değil oralara pas atan oyuncular. İkisi birden sahada olursa koşuyu kim yapacak? Forvetler zaten marke ediliyor. Bu tip süpriz pas çıkarabilen oyunculara süpriz koşu yapacak adamlar lazım. Elimizdeki kadroda bu işi iyi yapan sadece Mensah var birde 8 oynadığı zaman Dorukhan yapar bunu. Gökhan ve Ljalic ikiside kanatlarda oynarsa ancak işe yarayabilir. Oğuzhan da bu pasları güzel atan bir oyuncu. Ama 3 pasör 2 koşucudansa 2 pasör 3 koşucu daha iyi olur bence. Yada Burak tarzı geri yaklaşıp bağlantı oyununa katıldıktan sonra kendini unutturup supriz koşu yapabilecek bir forvet lazım. Denklemde bazı parçalar eksik. Çözüm zor gibi. Bazı oyuncuların eksik yönlerini geliştirmesi lazım. Boyd mesela biraz Olcay tarzı oynasa kurguyu tamamlayacak güzel bir parça olabilir. Belki Abuş birşeyler yapar. ya da her neyse ya.... Takımın başındakiler bu kadar düşünmüyor bu işleri... Töre Mensah uyumu güzeldi dün. Sezon içinde oradan ekmek çıkar bize. Ljalic sol ön oynasın  :D

Gelenleri gördük, Saçma sapan bir veterana 2,5 3M verip tabuta son çiviyi cakmasınlar diye yazdık işte. Gelen gideni aratırsa sürpriz mi olacak şu ortamda? Beşiktaş'ın santraforu diyen bir kişi olmadı, Necip'in bile iyi gözüktüğü bir kadroda şansı hak ediyordu hepsi bu. Baktığımız adamlardan biri Belçika da bu sezon Larinin yarısı kadar iş yapmış, diğeri 3 senedir doğru düzgün top yüzü görmüyor. Bu adamların iş yapacağını söylemek için müneccim falan olmak lazım, hepsi birbirinden farklı futbolcular daha ne istediğimizi bile bilmiyoruz.

Sergen gibi adam bile yanılıyor futbolcu konusunda, yine bir adam gelir ve iş yapamazsa önümüzdeki seneler sürüneceğiz. Mevcut sezonunda performansı iyi olmayan, leblebi gibi gol atamayan adamı buraya getiremezsin. Bahsedilenlerin hiçbiri bir Gomez falan değil. Artık iş şansa bırakılamaz.

Haftalar öncesinden beri söylenen belli, böyle transfer yapılacağına yapmayalım daha iyi. Larin gidiyorsa yerine kimseyi almasak da olur. Abu, Güven çok bile bu kadroya.
Yazdığım yazı sadece larin özelinde. Kalinic gelmesin bence de ama saçmasapan bir veteran gelmesin istiyorsan saçmasapan bir veteran almayın yazarsın. Eldeki başarısız ve bizim kalitemizden daha düşük seviye oyuncuyu iyi gibi yazmaya gerek yok. Larin çok potansiyelli, elimizdeki oyuncu kıymetini bilelim yazmak larini övmekten başka bir anlama gelmiyor. Oynadığı maçlarda takıma oyun anlamında bir katkısı yok. Pres bile yapmıyor. Yeteneği oldukça kısıtlı. Bunu görmek için dün akşama gerek yoktu. Gomez falan alamayacağız o halde larin oynasın demek de saçma ama bunu söylemekle Larin güzellemek arasında oldukça fark var.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Töre gayet diri ve fıtti şu hali ile bile Lens ve Boydu top diye oynar

Girer girmez ne kadar teknik ve oyun zekası olduğunu herkese gösterdi bence , 2 teknikden yoksun beceriksizin 90 dakikada yapamadığını 5 hatta 3 dakika da yaptı , 2 tane müthiş pozisyon hazırladı biri resmen Al at pasıydı asist bile değildi yani

Töre uzatmalarda Necip Taç kullanırken dur atma yoruldum dedi. Aldığı sürede güzel işler yaptı ama Törenin şuan 20-30dk lik kondisyonu var. Hazır olmasına zaman var ama hazır olduğunda açık ara eldeki en iyi kanat.

Çevrimdışı Erman1903

Yazdığım yazı sadece larin özelinde. Kalinic gelmesin bence de ama saçmasapan bir veteran gelmesin istiyorsan saçmasapan bir veteran almayın yazarsın. Eldeki başarısız ve bizim kalitemizden daha düşük seviye oyuncuyu iyi gibi yazmaya gerek yok. Larin çok potansiyelli, elimizdeki oyuncu kıymetini bilelim yazmak larini övmekten başka bir anlama gelmiyor. Oynadığı maçlarda takıma oyun anlamında bir katkısı yok. Pres bile yapmıyor. Yeteneği oldukça kısıtlı. Bunu görmek için dün akşama gerek yoktu. Gomez falan alamayacağız o halde larin oynasın demek de saçma ama bunu söylemekle Larin güzellemek arasında oldukça fark var.

Ben Larinle ilgili çok potansiyelli falan diye bir şey yazmadım. Gomez Larin için verilen bir örnek değil; ilgilendiğimiz gol problemi yaşayan santraforlar öyle bir oyuncu değil diyorum. Koşmak, pres yapmak diyoruz ilgilenilen oyuncu Kalinic falan, bu adam larinin yarısı kadar falan yapıyor o işi. Benim verdiğim oyuncu örnekleri belli, aylar oldu paylaşımları yapalı. Larinle ilgili geçmişten yazdıklarımı çıkarırım ama gerek yok, Beşiktaş'ın santraforu olamaz, birinci forvet değil vb elli tane bunun gibi şey yazmışımdır. Şu transferleri, gündeme gelen adamları görünce Larin bile gözüme daha faydalı geliyor hepsi bu.

Bu kadro şampiyon olamaz, ismi geçenlerden biri gelecek 2,5 3 vereceğiz ya da Larin gidecek adam almayacağız deseler hemen ok gitsin derim. Ya da kalsın Abu ile falan oynadığında fayda verir, çok önemi yok. Yönetim veya Teknik heyetin poposunun birkaç maç daha sağlamda durması umurumda bile değil, olacaklar belli.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 10:38:27 Erman1903 ]

Ben Larinle ilgili çok potansiyelli falan diye bir şey yazmadım. Gomez Larin için verilen bir örnek değil; ilgilendiğimiz gol problemi yaşayan santraforlar öyle bir oyuncu değil diyorum. Koşmak, pres yapmak diyoruz ilgilenilen oyuncu Kalinic falan, bu adam larinin yarısı kadar falan yapıyor o işi. Benim verdiğim oyuncu örnekleri belli, aylar oldu paylaşımları yapalı. Larinle ilgili geçmişten yazdıklarımı çıkarırım ama gerek yok, Beşiktaş'ın santraforu olamaz, birinci forvet değil vb elli tane bunun gibi şey yazmışımdır. Şu transferleri, gündeme gelen adamları görünce Larin bile gözüme daha faydalı geliyor hepsi bu.

Bu kadro şampiyon olamaz, ismi geçenlerden biri gelecek 2,5 3 vereceğiz ya da Larin gidecek adam almayacağız deseler hemen ok gitsin derim. Yönetim veya Teknik heyetin poposunun birkaç maç daha sağlamda durması umurumda bile değil, olacaklar belli.
Ben zaten sen böyle yazdın diye bir iddiada bulunmadım ki? Sen kendin benim mesajımı alıntılayarak savunmaya geçtin. Ben dün bizzat larine potansiyelli vs. yazanları gördüğüm için bu mesajı attım. Larin bana göre 3. santrafor bile olamaz. Aldığı para da asla 3. Santrafor maaşı değil zaten. O yüzden teklif olduğu söyleniyordu belçikadan, teklif geldiği an yollayıp kurtulmamız gereken oyuncuların başında geliyordu. Kalinice 3 vermeyelim aboubakara 1.5 çok sakat adam ama futboldan bihaber larin bu maaşı alıyor diye eldeki yetersiz oyuncuyu güzellemelere benim bütün tepkim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben zaten sen böyle yazdın diye bir iddiada bulunmadım ki? Sen kendin benim mesajımı alıntılayarak savunmaya geçtin. Ben dün bizzat larine potansiyelli vs. yazanları gördüğüm için bu mesajı attım. Larin bana göre 3. santrafor bile olamaz. Aldığı para da asla 3. Santrafor maaşı değil zaten. O yüzden teklif olduğu söyleniyordu belçikadan, teklif geldiği an yollayıp kurtulmamız gereken oyuncuların başında geliyordu. Kalinice 3 vermeyelim aboubakara 1.5 çok sakat adam ama futboldan bihaber larin bu maaşı alıyor diye eldeki yetersiz oyuncuyu güzellemelere benim bütün tepkim.
Samatta'yı 6 milyon Euro bonservis + 2.750 bin Euro maaşla saplamışlar Fenerbahçe'ye. Adam hayatında tek bir sezon iyi oynadı.

Santrafor piyasasının bu düzeyde olduğu ortamda, Larin ve Güven'e sarılacaksın. Biri olmasa, ötekini deneyeceksin.

Yok koşmuyor, yok ağır falan derken; o eksikleri olmayanların fiyatını ve maliyetini düşünün.

Beşiktaş'ın topçusu değil dediğiniz adamlar, artık Beşiktaş'ın topçusu. Yani Beşiktaş 4 sene önce Talisca'ya 18, Aboubakar'a 10 milyon Euro vermeyi düşünecek seviyede değil artık, bunu kabullenmeliyiz.

Artık ülke olarak seviyemiz, Avrupa Ligi'nde gruplara zor kalan bir takımlar seviyesi. O takımların santraforları da Larin ve Güven ayarında olur.

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 10:56:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

larine ve larincilere tepkinde yerden göğe haklısın zaten dün larini övenler belliydi ben de yanıt olarak larin bile kendine sizin güvendiğiniz kadar güvenmiyordur die yanıt yazanlardandım. geçen sene oynadığı son 13 belçika ligi maçında 0 (sıfır) çeken adamın bu sene 20+ gol çıkarabileceği bile iddia edildi fıkra gibi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Samatta'yı 6 milyon Euro bonservis + 2.750 bin Euro maaşla saplamışlar Fenerbahçe'ye. Adam hayatında tek bir sezon iyi oynadı.

Santrafor piyasasının bu düzeyde olduğu ortamda, Larin ve Güven'e sarılacaksın. Biri olmasa, ötekini deneyeceksin.

Yok koşmuyor, yok ağır falan derken; o eksikleri olmayanların fiyatını ve maliyetini düşünün.

santraforlar pahalı die larine sarılıp elde tutmak kıymet bilmek  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

kaçan penaltıları ele alalım bir de welintonun penaltısı tipik bir stoper penaltısına örnektir benzeri sayısızdır ama larinin vuruşu neydi öyle allah aşkına açıklaması yok bunun ve bu eleman kemiksiz 1,6 milyon yuro maaş alıyor o maaşın avrupada karşılığı 3 milyon yuro beyler...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

kaçan penaltıları ele alalım bir de welintonun penaltısı tipik bir stoper penaltısına örnektir benzeri sayısızdır ama larinin vuruşu neydi öyle allah aşkına açıklaması yok bunun ve bu eleman kemiksiz 1,6 milyon yuro maaş alıyor o maaşın avrupada karşılığı 3 milyon yuro beyler...

Belçika'da futbolcu vergisi 53,2ymiş. 3 değil yaklaşık 3,5 milyon euro..  :s20:

Çevrimdışı tangaz

kimse kusura bakmasın da larin futbolcu filan değil hasbel kader idman yapmış futbolcuyum die pazara çıkmış bir iki akıllı da yemiş işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerçekten boş muhabbetler bunlar.

Samimi ve dostane bir şekilde söylüyorum, yani kırılmayın.

2 ay santrafor arayıp da 2 sene oynamayan  Aboubakar'ı getirebilen bir takımız.

60 dakika kötü oynadı ve penaltı kaçırdı diye, 24 yaşındaki santraforun üstünü çizecek lüksümüz yok.

Bunu kabullenin artık.

Sene sonunda haklı çıkarsanız, haklı çıktınız demeyi bilirim. Egonuzu okşayıp büyütürsünüz yani, merak etmeyin.

Çevrimdışı tangaz

Müthiş falan diyen olmadı, gelişiyor dedik. Ve evet, her maç oynarsa bence 20 gol atar.

Bugün 60 dakika kötü oynadı diye teneke mi bağlayacağız?

fena fikir değil aslında belki delikanlılığı tutar tek taraflı fesheder de kurtuluruz  :D

Çevrimdışı tangaz

Yeteneğine kimse söz edemez ama yaptığı bazı hareketlerinden dolayı affedemiyordum. Bugün sahada çöldeki vaha gibiydi, Korner direğinde Mensah'a attığı bakışla tekrar kalbimi çaldı :). Büyük takım topçusu olduğu için faydalı olmasını bekliyordum ama bu kadar da erken değil. Umarım sağlığına çok dikkat eder, tam bir profesyonel gibi sezona yayar performansını. Sahada ateşli, dışarıda beyefendi olsun; taraftar başının üstünde taşır.

Abu da böyle çıkar inşallah.

düşünün işte f.ormanın bize kanat die yutturduğu ve güncel kurla 455 milyon tl maliyetleri olan transferlerin seviyesini

Çevrimdışı tangaz

Hazır fırsat varken yazayım, forumdaki bazı arkadaşlar yüzünden oyuncu eleştirmeye çekiniyorum.
Bundan sonra rica ediyorum sizlerde 10 dakikalık oyunla oyuncu övmeyin, sizlerin övdüğü oyuncular 3 gün sonra  :by2:

çekinecek bişey yok övenler zaten sırf eski yönetim döneminden kalmalar die övüyor bu yönetimi gömmek için övüyor gibi yapıyor aslında onlarda bal gibi larinden filan ne köy ne de kasaba olmayacağını gayet iyi biliyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Ben gelmesini istemeyenlerdenim, adam iyi oynadığı için hakkını veriyorum. Yarın öbürgün kroniği nüksedebilir, ya da çatışma ortasında falan kalabilir reis. Bunca tutmayan adamın arasında tutunacak bir dal bulduk sarılıyoruz işte ne yapalım...

:kop:

Çevrimdışı tangaz

adam tüm maçlarda oynarsa 20 gol bırakır ne yani 60 dk kötü oynadı die teneke mi bağlayalım larine aksine avrupadaki santrafor borsası belli dört elle sarılmalıyız larine adam gelişiyor sonuçta ve bu hızla gelişimini sürdürürse 35 yaşında kıvama gelir.  :eyes

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten boş muhabbetler bunlar.

Samimi ve dostane bir şekilde söylüyorum, yani kırılmayın.

2 ay santrafor arayıp da 2 sene oynamayan  Aboubakar'ı getirebilen bir takımız.

60 dakika kötü oynadı ve penaltı kaçırdı diye, 24 yaşındaki santraforun üstünü çizecek lüksümüz yok.

Bunu kabullenin artık.

Sene sonunda haklı çıkarsanız, haklı çıktınız demeyi bilirim. Egonuzu okşayıp büyütürsünüz yani, merak etmeyin.

bence boş olan yanlışta ısrar etmektir
larin yanlıştır
larinde ısrar etmek daha büyük yanlıştır
isterse 20 değil 25 atsın larin sana bişey kazandırmaz hedef olan hiç bir maçta da atamaz o golleri
o nedenle zararın neresinden dönsek kardır tıpkı lens gibi larin de acilen uzaklaştırılmalıdır kadrodan

Çevrimdışı tuncaboylu

çekinecek bişey yok övenler zaten sırf eski yönetim döneminden kalmalar die övüyor bu yönetimi gömmek için övüyor gibi yapıyor aslında onlarda bal gibi larinden filan ne köy ne de kasaba olmayacağını gayet iyi biliyorlar.

Oo manipülasyon, alırım bir dal.

Niyet de okumaya başlamışsın, yeteneklerinin sınırı yok gerçekten.

Mesela Atakan'ı da çok övdüm, onu da eski yönetim getirdi.

Zamanında burada 6 ay Aboubakar gömdünüz, şimdi 2 sene top oynamamış hali gelirken uçağı indi mi diye millet takip ediyor, sağlık kontrolü raporlarını paylaşıyorlar.

Burada aylarca Vagner Love övdünüz, güncel kurdan hesaplasana maliyetini.

Fikret Orman'ın kanat transferlerini eleştirirken, Love transferini neden eleştirmiyorsun, eski mesajlarını ortaya çıkarırlar diye mi?

Çevrimdışı tangaz

ayağı larin kadar kötü bizim formayla izlediğim en son forvet paprica idi çoğunuz adını bile bilmiyordur değil hatırlamak, kovaçeviç sonrası 2 yabancılı dönem yugo furyasından gelmişti o dönem yabancı futbolcu kavramı yoktu türk ve yugoslav futbolcu kavramı vardı. nartallo filan larinin yanında harbi kempes kalıyor.  :icool: