Cenki millet dun gomdu ama bence bize katki saglayacak. Fiziksel olarak ilk 11 oynayacak durumda degil su an, ama yine de olumlu seyler yapti.
Turk taraftar yapisini bilmiyor muyuz, serdar ali c. anlattigi gibi HA HU HAAAA
Mesela dorukhan, tore istikrarli performans yakalasinlar aninda ambians degisir.
Benim ve emin hissettigim bir cok taraftar tek bir ismin uzerini net cizmistir, oguzhan.
Oyuncu parasini/kariyerini kovalar, ambiansini/ortamini kovalar, bu cember icinde
ne hata yapmis olursa olsun bir iki demec ve istikrarli performans ile konu tatliya baglanir.
Ozel hayatinda problemlerinde olsa, bahsi gecen cember icinden ciktigin vakit ipler kopar!
Senelerce performans koyamamissin attigin ilk gol sonrasi artisti oynarsan olacagi budur.
Evet aciklamasi var, insani bir durum ve patladim diyor. Peki Besiktas taraftari ozzy'e eskisi gibi bakabiliyor mu?
Gelip gidecek klup ile hic bir aidiyeti bulunmayan, bulunmamis oyuncular listesine kendi kendini sokmayi basardi.
Sergene neden aidiyet varda tumere yok? Sergen 4 buyugu de gezdi fakat tumer gibi etmem, yapmam diye konusmadi.
Sifo mehmet, fb kendisine iki kati hem de pesin para veriyorken soz verdim, bu bana yakismaz deyip bu formayi giydi.
Tumer, kendi ismi yazili daha iki haftalik besiktas formalarini taraftarin uzerinde birakip gitti, SOZUNDEN DONEREK!
Sonrada cikmis milleti asagilamaya kalkiyor; asosyal, cahil, hayattan tek anladigi futbol, aksam yatar futbol sabah kalkar
futbol bilir diyor. Bunlari soylemesinin nedeni de milli takimda uluslar arasi alanda forma terletmeyi sehid'lik mertebesine
"Kilif" olarak kullanmak istemesi. Baskalarini gomecegim derken kendini apacik etti ve rezil oldu tum ulkeye. Bedelli
yapmasina da bir lafim yok, konu gayet acik...
Delirten nokta, ulke insanini asagilarken kendisinin icinde hava bulunan bir topun pesinden kosmak ugruna sehitlik gibi
bir makami, uluslar arasi futbol musabakasinin uzerine koymasi. Su akil gelmis bir de milleti asagiliyor. Neler gorecegiz daha.