Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 655076 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Basketbol takımı şu seyirciyi hakediyor ufuk sarıca döneminde buna yakın bir görüntü vardı yine aynı ortamı oluşturmalıyız. :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol takımı şu seyirciyi hakediyor ufuk sarıca döneminde buna yakın bir görüntü vardı yine aynı ortamı oluşturmalıyız. :tabe:

O tren kaçtı. Bunun için sahada NBA takımları gibi bir takım lazım. İnsanların sahada savaşan ve güzel basketbol oynayan oyuncuları görmesi lazım. Sonrası kendiliğinden gelir zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

O tren kaçtı. Bunun için sahada NBA takımları gibi bir takım lazım. İnsanların sahada savaşan ve güzel basketbol oynayan oyuncuları görmesi lazım. Sonrası kendiliğinden gelir zaten  :tabe:

yapsın yönetim seneye :) savaşan bir takım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yapsın yönetim seneye :) savaşan bir takım.
Seneye borçlar ödenecek. Güzel bir sponsor bulmadan o işler zor. Şu an bir firma ile salon isim sponsorluğu konusunda görüşüyormuşuz. Bakalım yakında kokusu çıkar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Seneye borçlar ödenecek. Güzel bir sponsor bulmadan o işler zor. Şu an bir firma ile salon isim sponsorluğu konusunda görüşüyormuşuz. Bakalım yakında kokusu çıkar  :tabe:

takım iyi , iyi oyuncular gelirse sponsorluklarda gelir iyi yola gireriz bence ben ümitliyim sponsor bulunursa yeni salonda yapılır  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

takım iyi , iyi oyuncular gelirse sponsorluklarda gelir iyi yola gireriz bence ben ümitliyim sponsor bulunursa yeni salonda yapılır  :tabe:
Yeni salon meselesi belli bir süre daha konuşulacağını düşünmüyorum. Ekonomik durumumuz düzelene kadar zor :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yeni salon meselesi belli bir süre daha konuşulacağını düşünmüyorum. Ekonomik durumumuz düzelene kadar zor :tabe:

ekonomik durumumuz hiç bir zaman düzelmeyecek o zaman salon iptal :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ekonomik durumumuz hiç bir zaman düzelmeyecek o zaman salon iptal :ebebe:
İlerde birileri borçları kapatacam diye gelip salonu yıkıp tekrar yapıp sonra kulübü daha kötü duruma getirip bırakmadan olmaz salon işi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

İlerde birileri borçları kapatacam diye gelip salonu yıkıp tekrar yapıp sonra kulübü daha kötü duruma getirip bırakmadan olmaz salon işi  :ebebe:

En güzeli klübün satılması milyonlarca kez dedim başka çıkış yolumuz yok :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

En güzeli klübün satılması milyonlarca kez dedim başka çıkış yolumuz yok :)
Hangi akıllı yatırımcı borcu bu kadar fazla olan kulübü satın almak ister? Gider Başakşehir'i alır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hangi akıllı yatırımcı borcu bu kadar fazla olan kulübü satın almak ister? Gider Başakşehir'i alır  :tabe:

katarlı araplar alır ya niye almasın onlar için para mı borç :)

Başakşehirin taraftarı bile yok napsınlar onu :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

katarlı araplar alır ya niye almasın onlar için para mı borç :)

Başakşehirin taraftarı bile yok napsınlar onu :)
Paraları var, gider taraftar alırlar daha ucuza gelir  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Paraları var, gider taraftar alırlar daha ucuza gelir  :ebebe:

Daha pahalıya gelir :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha pahalıya gelir :D
Taraftar yıldız futbolcu aldın ve başarı kazandın mı kendisi gelir zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Taraftar yıldız futbolcu aldın ve başarı kazandın mı kendisi gelir zaten  :tabe:

Sen biz satılmayalım diye uğraşıyorsun bence :D

Yoksa bizi almaları daha mantıklı her şey hazır bizim :D

Stat,Taraftar Tek eksik borcu sıfırlayacak ve yıldız tranferleri yapacak hepsi bu.

Çevrimdışı worns

Tr'den büyük takımların hiç birini hiç bir uluslararası sermaye kuruluşu almaz. Hiç talip gördünüz mü? Göremezsiniz. Zaman zaman yönetimlerin sorumluluğu bulunmayan mevcut statüde bile zor idareci bulunuyor. Çok yazdım bunu uzatmayayım tekrar ama finansal açıdan iflas halinde bu kulüpler. Orta vadede bile karlı hale getirilebilmeleri çok zor. Ayrıca ülkedeki futbol ortamı sermayeye güven verebilecek bir şeffaflık ve kurumsallık içermiyor. Büyük zararlar pahasına takıma el atacak duygusal bir para babası çıkmadıkça (kaldı ki böyle büyük finansal işlerde sermaye hiç duygusal davranmaz bu da çıkmaz bu nedenle) kimse bu takımları almayacaktır.

Çok daha büyük geliri olan büyük liglerin kulüpleri zaman zaman sermayenin ilgisini çekiyor. Orda bile karlılık önemli problem. Giderleri çok büyük giderek artan bir ekonomi, başarı garantisi yok. Rasyonel bir yatırım olduğu çok tartışılır futbol işinin. Ama illa yapacaklarsa 5 büyük lig sınırları dışına kolay kolay çıkmazlar.

Tr'de biri kulüp alıp fantezi peşinde koşacaksa da borçsuz bir takım alır. İflas halindeki kulübü alıp ne yapacak da yatırımının karşılığını alacak? Yayın gelirleri, stad gelirleri, marketing çapı filan belli. Lig başarısı için bile nerdeyse bunlardan fazla harcaman gerekiyor.

Yarın komple çöker bu futbol ekonomisi. Yeniden yeni kurallar ve ekonomik değerlerle oluşmaya başlar o zaman belki ilgi çekici bir yapı oluşur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene ligde kalalım yeter diye düşünüyormuş yönetim  :tabe:

Alıntı
Sezon sonunu bu kadroyla tamamlayacağız gibi dursa bile, ligde kalmayı garantiledikten sonra 2 yabancı ile daha yollar ayrılabilir. Özellikle talipleri olursa. Turhan Koray ile yollar ayrılıyor. Maalesef o konuda da gider ayak sıkıntı çıktı. Kumuşoğlunun saçma sapan kontratları başımıza bela olmaya devam ediyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu sene ligde kalalım yeter diye düşünüyormuş yönetim  :tabe:

:o_o:

Çevrimdışı MUSTAFA_

:o_o:
Ya hep ya hiç kuralını seviyorum. Boşa masraf yapmaya gerek yok. Arınma senemiz olsun bu sene  ve seneye. Bundan sonra ayağımız yorganımıza göre uzatıp yanlış tercihler yapmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ya hep ya hiç kuralını seviyorum. Boşa masraf yapmaya gerek yok. Arınma senemiz olsun bu sene  ve seneye. Bundan sonra ayağımız yorganımıza göre uzatıp yanlış tercihler yapmayalım  :tabe:

umarım seneye güzel bir kadro kurarlar o zaman  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

umarım seneye güzel bir kadro kurarlar o zaman  :tabe:
Seneye borçlar ödenecek. Arınma işi 2021'de bitecek. Seneye işe yarar ucuz yabancı ve yerli oyuncular bulup onlarla devam etmek gerekli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Seneye borçlar ödenecek. Arınma işi 2021'de bitecek. Seneye işe yarar ucuz yabancı ve yerli oyuncular bulup onlarla devam etmek gerekli  :tabe:

ooo 2021'e kadar kim öle kim kala  :)

Çevrimdışı worns

Seneye en azından yeniden yapılanmanın ilk ayağı olarak potansiyelli bir kadro kuralım. Sonuç çok önemli değil bir biçimde play off'a atsak kendimizi yeter. Kaldı ki Bıyıktay-Kandemir ekibi verdiğinden fazlasını alabileceğini vaat eden bi ekip.

Bu sene ligde kalalım yeter mantığı doğru. Koç geldikten sonra aldığımız maçlarla rahatladık bu anlamda da ikinci yarının ortalarında yavaş yavaş oyuncularla vedalaşmaya başlayacağımız da doğrudur keza sene sonunu beklememizi gerektirecek bi hedefimiz kalmayacak kısa süre sonra. Boşu boşuna geleceği birlikte planlamayacağımız oyunculara para vermeye gerek yok.

Seneye bakalım ne kadar bütçemiz olacak, işe yarar bi sponsor bulunabilecek mi, bunlar önemli. Şu yoklukta elini taşın altına koyan koç ve menajere en azından yeteneklerini gösterebilecekleri bişeyler çıkartalım istiyorum. Özellikle Bıyıktay'a da helal olsun Bana tekrar basket maçı izletmeye başladı. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye en azından yeniden yapılanmanın ilk ayağı olarak potansiyelli bir kadro kuralım. Sonuç çok önemli değil bir biçimde play off'a atsak kendimizi yeter. Kaldı ki Bıyıktay-Kandemir ekibi verdiğinden fazlasını alabileceğini vaat eden bi ekip.

Bu sene ligde kalalım yeter mantığı doğru. Koç geldikten sonra aldığımız maçlarla rahatladık bu anlamda da ikinci yarının ortalarında yavaş yavaş oyuncularla vedalaşmaya başlayacağımız da doğrudur keza sene sonunu beklememizi gerektirecek bi hedefimiz kalmayacak kısa süre sonra. Boşu boşuna geleceği birlikte planlamayacağımız oyunculara para vermeye gerek yok.

Seneye bakalım ne kadar bütçemiz olacak, işe yarar bi sponsor bulunabilecek mi, bunlar önemli. Şu yoklukta elini taşın altına koyan koç ve menajere en azından yeteneklerini gösterebilecekleri bişeyler çıkartalım istiyorum. Özellikle Bıyıktay'a da helal olsun Bana tekrar basket maçı izletmeye başladı. :)
Baskeetbolda kazanmak önemli ama sahada bir oyun ve mücadele görünce izlemesi çok zevkli oluyor. Senelerdir yöneticiler gelip geçti ama bunu öğrenemedi. Her gelen çuvalla para harcadı, borç yaptı gitti. Elimizde hiçbir şey kalmadı. İşte arada 4 kupalı bir sezonumuz var. Bizim sürekliliği olan bir kadroya ve iyi bir koça ihtiyacımız vardı. Koçu bulduk umarım süreklilik sağlayacak sponsoru da buluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★