Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 663757 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi MUSTAFA_

yerlilerde dusan cantekin kenan sipahi ve can maxim'de durumlar nedir tekrar anlaşılcakmı ??
Bu oyuncularla devam etmeyi düşünmüyoruz. Geçen seneden sadece Samet Geyik ile devam edeceğiz gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Bu oyuncularla devam etmeyi düşünmüyoruz. Geçen seneden sadece Samet Geyik ile devam edeceğiz gibi görünüyor.

duşan kenan ve can maxim'le kesinmi devam etmicez ?? birde yerlerine düşünülen oyuncular kimler ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

duşan kenan ve can maxim'le kesinmi devam etmicez ?? birde yerlerine düşünülen oyuncular kimler ??
Alt yapıdan Ege Cem Sun, Can Kaan Turgut ve Çağdaş Kayabaşı çıkarıldı. Geçen seneden Ömer Utku Al, Enes Berkay Taşkıran ve Burakcan Yıldızlı ile devam ediyoruz. Alt ligden Erkan Yılmaz ile anlaşacağız büyük ihtimalle. Ayrıca eski oyuncumuz Kartal Özmızrak'a teklif yaptık ama kabul etmedi. Samet Geyik ile devam edebiliriz gibi. Onun dışında yerlilerle ilgili bir şey duymadım  :tabe:

Şu an transfer piyasasında fiyatlar yükseldiği için acele etmiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Alt yapıdan Ege Cem Sun, Can Kaan Turgut ve Çağdaş Kayabaşı çıkarıldı. Geçen seneden Ömer Utku Al, Enes Berkay Taşkıran ve Burakcan Yıldızlı ile devam ediyoruz. Alt ligden Erkan Yılmaz ile anlaşacağız büyük ihtimalle. Ayrıca eski oyuncumuz Kartal Özmızrak'a teklif yaptık ama kabul etmedi. Samet Geyik ile devam edebiliriz gibi. Onun dışında yerlilerle ilgili bir şey duymadım  :tabe:

Şu an transfer piyasasında fiyatlar yükseldiği için acele etmiyoruz  :tabe:

peki kardeşim yabancı transferlerinde son durum ne mckissic ve djurusiçi aldık geriye yanlışım yoksa 1-3-5 pozisyonları kaldı gibi birde 6 yabancılımı oynıcaz

Çevrimdışı kartalbasket

Dallas moore diye bir oyuncu ile anlaşmışız net bir bilgisi olan varmı ??

Çevrimiçi Samet Ç

Dallas moore diye bir oyuncu ile anlaşmışız net bir bilgisi olan varmı ??
Skorer guard iyi şutör tek başına takımın skor yükünü sırtlayabilecek bir oyuncu.

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi burda bari transfer oluyor hiç değilse.

Çevrimdışı kartalbasket

Jordan Theodore ile ilgileniyormuşuz net bir bilgisi olan var mı ne kadar teklif sunulmuş ne aşamaya gelinmiş ??

Çevrimdışı enesbjk

Jordan Theodore ile ilgileniyormuşuz net bir bilgisi olan var mı ne kadar teklif sunulmuş ne aşamaya gelinmiş ??
Galatasaray da ilgileniyormuş Jordan ile bu Dallas haberini çıkaran adama göre ama Metin abi herhangi bi şey yazmadı bu konu hakkında.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Austin Hollins transferi henüz zenit için tamamlanmamış. Fakat bizim için artık bu transfer zor diyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde karadağlı diye yazmışım ama ülkelerde karışıklık olmuş. Stimac için bir girişim olabilir.

Moore için sadece menajerine fiyat sorulmuş. Henüz netleşen bir şey yok onda. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

eyüp yıldız beşiktaş'a türkiye liginden bir yabancı oyuncu gelecek diyor ve bir çok takımda oynadı diyor bu oyuncu kim bilgisi olan varmı ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

Salon geliyor bu sefer  :)

Açıkçası Jordan Thedore bizim bütçelerimiz içinde biraz zor. 1.7 milyon dolar oyuncu bütçesi var. Net bir bilgim olmamakla birlikte çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.

5 yabancı alacağız. 6. yabancı şuan için söz konusu değil. Bütçemizde malumunuz.

Henüz çok yeni olmakla birlikte, salon konusunda çok enteresan gelişmeler yaşanabilir. Bu 2-3 seneyi kapsayabilecek bir süreç. İ.B.B ile doğrudan ilgili bir durum. Biraz daha netleşsin yazacağım. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Açıkçası Jordan Thedore bizim bütçelerimiz içinde biraz zor. 1.7 milyon dolar oyuncu bütçesi var. Net bir bilgim olmamakla birlikte çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.

5 yabancı alacağız. 6. yabancı şuan için söz konusu değil. Bütçemizde malumunuz.

Henüz çok yeni olmakla birlikte, salon konusunda çok enteresan gelişmeler yaşanabilir. Bu 2-3 seneyi kapsayabilecek bir süreç. İ.B.B ile doğrudan ilgili bir durum. Biraz daha netleşsin yazacağım. (via. Metin Sönmez)

Başka salonamı taşınıcaz mustafa abi ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

Başka salonamı taşınıcaz mustafa abi ??
Şu an kesinleşen bir şey yok. Bu sene başlayacağımızı da düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Şu an kesinleşen bir şey yok. Bu sene başlayacağımızı da düşünmüyorum  :tabe:

abim birde ligden bir yabancı daha alacakmışız bu oyuncu kim biliyormusun ?

Çevrimiçi MUSTAFA_

abim birde ligden bir yabancı daha alacakmışız bu oyuncu kim biliyor musun ?
İşler bozulmasın diye anlaşmadan önce isim yazmamak daha iyi. Zaten şu an herhangi bir bilgim yok o konuda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

İşler bozulmasın diye anlaşmadan önce isim yazmamak daha iyi. Zaten şu an herhangi bir bilgim yok o konuda  :tabe:
:D :D :D dogru diyorsun abim peki sence kaç numara oynuyordur bölgesi nedir acaba ?

Çevrimiçi MUSTAFA_

:D :D :D dogru diyorsun abim peki sence kaç numara oynuyordur bölgesi nedir acaba ?
1 veya 5 numara  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

eyüp yıldız beşiktaş'a türkiye liginden bir yabancı oyuncu gelecek diyor ve bir çok takımda oynadı diyor bu oyuncu kim bilgisi olan varmı ??
Stimac'ı alırız. Her sene alıştık iki tane atletizm ile uzaktan yakından alakası olmayan uzunları alıp lige başlamadan bitirmeyi.

Çevrimdışı enesbjk

Büyük ihtimal Ekrem İmamoğlu ile buluşması bunun hakkında olabilir başkanın.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Büyük ihtimal Ekrem İmamoğlu ile buluşması bunun hakkında olabilir başkanın.
Ben de öyle düşünüyorum. Yakında kokusu çıkar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bi kişi şey demiş bi arada stadın arkasında belediye yeri vardı orayla ilgili olabilir, bana mantıklı geldi.

Çevrimdışı kartalbasket

Açıklanacak yabancı transferi varmı ?? Yada hangi aşamalara geldik transferlerde ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bi kişi şey demiş bi arada stadın arkasında belediye yeri vardı orayla ilgili olabilir, bana mantıklı geldi.
İBB yapacak büyük ihtimalle  :tabe: Sıfır maliyetle iyi bir salona sahip olursak Akatlar'a farklı yatırımlar yapıp gelirimizi arttırabiliriz  :tabe: Salonu tahmin ettiğimiz yere yaparlarsa daha fazla seyirci çekip basketbolu üvey evlat olmaktan da çıkartabiliriz. Yeni salondan çok beni bu heyecanlandırır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Açıklanacak yabancı transferi varmı ?? Yada hangi aşamalara geldik transferlerde ??
Transfer olursa paylaşıyoruz  :tabe: Şu an fiyatlar arttığı için alternatiflere yöneldik. Hedefimizde olan isimlerden bir bir uzaklaşıyoruz. Bu arada yaşını girersen memnun oluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★