Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Ç, Akil Emre ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 663911 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 52-63 Tofaş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 52-63 Tofaş

rezil ettiler koskoca Beşiktaş'ı her yerde sahipsiz ezilen Beşiktaş.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 73-82 Tofaş

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Yönetimin yaptıkları önümüzdeki sezon da yapamayacaklarının göstergesi  :money: Bu yönetim gidene kadar amatör şubelerden başarı beklemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ozel caba mi sarfediyorlar 75 sayi atmamak icin onu anlamiyorum
Lan her topu sallasan potaya 75 sayi atarsin

Çevrimdışı Egos

Ozel caba mi sarfediyorlar 75 sayi atmamak icin onu anlamiyorum
Lan her topu sallasan potaya 75 sayi atarsin

ağabey, takım tüm sezon boyunca "75 alt oyna!" diye bağırdı durdu; bu konuda yönetim, koç, basketbolcular kadar senin de hatan var.

Çevrimdışı mylife1903

ağabey, takım tüm sezon boyunca "75 alt oyna!" diye bağırdı durdu; bu konuda yönetim, koç, basketbolcular kadar senin de hatan var.
Besiktas atamasin diye oynanir mi yahu
Napam acam maci basket kacinca sevinem mi

Çevrimdışı Egos

Besiktas atamasin diye oynanir mi yahu
Napam acam maci basket kacinca sevinem mi

beşiktaş'a 75 alt, rakibe 74 alt oynarsın; en azından paranın çoğu cebinde kalır. üst diye diye kaç kasa eskittin.

Çevrimdışı mylife1903

beşiktaş'a 75 alt, rakibe 74 alt oynarsın; en azından paranın çoğu cebinde kalır. üst diye diye kaç kasa eskittin.
Loooo besiktasin rakibine oynanir mi looo

Çevrimdışı Egos

Loooo besiktasin rakibine oynanir mi looo

seni bilmem, ama ben hiçbirini beşiktaş'a rakip olarak görmüyorum ağabey.

:ayrıca madem futbol takımı japonya'ya gidemiyor, bu samurayları yollayalım.

Çevrimiçi MUSTAFA_

seni bilmem, ama ben hiçbirini beşiktaş'a rakip olarak görmüyorum ağabey.

:ayrıca madem futbol takımı japonya'ya gidemiyor, bu samurayları yollayalım.
Seneye takım kurabilirsek göndeririz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Ben devam edeceğimiz bu habere rağmen düşünmüyorum. Lige hala alışamayan bir koç. Ligde başarı dar rotasyon ile geliyor. Biz geniş rotasyon kullanıyoruz. Koç gençleri kritik anlarda sahaya sürerek bir çok maçı kaybetmemize neden oldu. Kalırsa da sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor  :tabe:

Beşiktaş Sompo Japan, Koç Dusko Ivanovic hakkında kararını verdi.
Sezon başında Beşiktaş Sompo Japan'ın başına geçen Karadağlı Koç Dusko Ivanovic, takımı altıncı sıradan play-off'a sokarken, play-off ilk turunda Tofaş'a elenmişti.
Yeni sezon öncesinde Beşiktaş Sompo Japan, Ivanovic hakkında kararını verdi.
Edinilen bilgiye göre;Beşiktaş Sompo Japan, Ivanovic ile yola devam etmeyi düşünüyor. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bunu daha dün akşam yazılmış. Sabaha zıt yönde haberler çıktı  :alala:

Bazı arkadaşlar özelden de soruyor ama henüz net bir şey olmadığı için pek yazmak istemedim.

Öncelikle Enes ve Ömer hariç herkes gidici. 2 tane alt yapıdan takviye yapacağız. 5 tane yabancı alıp genç bir kadroyla yola çıkmak birinci hedef.

Transfer borçları nedeniyle 3 yıllık bir plan yapıp, amaç borçları eritmek.

Koçla devam etmiyoruz. Sompo japan ile sözleşme bitti ve onlarda şimdilik yoklar.

1.5 milyon dolar oyuncu bütçesi var. Durumlar bu şekilde. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Bunu daha dün akşam yazılmış. Sabaha zıt yönde haberler çıktı  :alala:

Bazı arkadaşlar özelden de soruyor ama henüz net bir şey olmadığı için pek yazmak istemedim.

Öncelikle Enes ve Ömer hariç herkes gidici. 2 tane alt yapıdan takviye yapacağız. 5 tane yabancı alıp genç bir kadroyla yola çıkmak birinci hedef.

Transfer borçları nedeniyle 3 yıllık bir plan yapıp, amaç borçları eritmek.

Koçla devam etmiyoruz. Sompo japan ile sözleşme bitti ve onlarda şimdilik yoklar.

1.5 milyon dolar oyuncu bütçesi var. Durumlar bu şekilde. (via. Metin Sönmez)
Ligden düşmeseler yeter , sağolsun başkan 7 yılda amatör branşlar nasıl yönetilmez dersi verdi. Bu takımı bu hale getirebilen yönetime hakkım helal değildir, şampiyon takımdan bu hale geldiğimiz unutulmasın, birde 7 yıldır basket stadının temelini atamadık.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Ligden düşmeseler yeter , sağolsun başkan 7 yılda amatör branşlar nasıl yönetilmez dersi verdi. Bu takımı bu hale getirebilen yönetime hakkım helal değildir, şampiyon takımdan bu hale geldiğimiz unutulmasın, birde 7 yıldır basket stadının temelini atamadık.

En azından bu dedikleri gerçekse eğer amaç günü kurtarmaktan geleceği kurtarmaya dönmüş. En azından başkan giderken borç bırakmazsa yeterlidir benim için

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

YasaklıSite yanılmış  :tabe:

1-) Hocanın yeni sözleşmeden haberi var mı?
2-) 1.5 milyon dolar bütçe varken koça 400 nasıl vereceksin?
3-) Kulübün böyle bir kararı olduğunu nereden çıkardınız?
4-) Sözleşmeyi uzatmak istiyoruz ayrı, uzattık ayrı. Hadi selametle. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Basketbol şubesi için kötü haberler arka arkaya geliyor  :money:

Adidas, Basketbol takımından çekildi. Kulüp yeni sponsor arıyor. Adidas sadece Real Madrid'e forma yapacak. Genel anlamda basketbol da olmayacaklar. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Adidas, Basketbol takımından çekildi. Kulüp yeni sponsor arıyor. Adidas sadece Real Madrid'e forma yapacak. Genel anlamda basketbol da olmayacaklar. (via. Murat Özen)
maldidas
bipbipbupbup

Çevrimiçi MUSTAFA_

Son gelişmeler  :bandit:

Koçun şu aşamada kalma ihtimali yok. Yeni koç bakıyorlar zaten.
Bu arada bu sene bütçe daha fazla ama 12 tane ceza dosyası var. Yani 3-4 Milyon arası bir para zaten harcayacağız ama büyük kısmı borca gidecek.
Bu sene takım kurabilmek için önce bu 12 dosyayı kapatmak lazım. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ulan basketden çekilmeselerdi, futboldan çekilseydiler keşke. Basket formamız çok güzeldi harbiden

Çevrimiçi MUSTAFA_

Macron isteyenler vardı. Onlar için güzel haber  :tabe:

Beşiktaş forma sponsoru olarak Macron ile görüşmelere başladı. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Macron isteyenler vardı. Onlar için güzel haber  :tabe:

Beşiktaş forma sponsoru olarak Macron ile görüşmelere başladı. (YasaklıSite)

istedikte biz futbolda istedik neyse bir yerden başlamak lazım :D

Çevrimiçi MUSTAFA_

Kulüp henüz ne yapacağına tam karar vermedi.

15 tane dosya var ve bu borçlar ödenmeden takım kurulamaz.

Devlet borçları yapılandırırsa, o zaman hareketlilik başlayacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bütçeyi iyi yönetmeyi başarırsak iyi işler yapacak bir kadro kurabiliriz :tabe:

Bir kaç yeni gelişme var.

Koç ile bir görüşme oldu. Anlaşmak istiyorlar ama maaşı çok yüksek. toplam 2 milyon dolar bütçenin 500 binini koça vermek ne kadar doğru bilemiyorum. Koçunda başka isteyeni yok ayrıca.

Almanya'dan bir oyuncu ile ilgileniyoruz. İsmi şimdilik yazmayalım. Olursa Önemli bir transfer olabilir. Skor yönü güçlü bir oyuncu. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Basketboldaki kin, öfke, nefret ile beslenen herkes gitse de eski günlere geri dönsek. Bu görüşe katılmamak elde değil  :tabe:  Gitti de kurtulduk dediğim 2 hocadan biridir, 4 kupalı sezonda 3 kupayı aldığımız koç olmasına rağmen  :tabe:

Semih Özsoy: "Eskiden basketbolun elit olmasının sebebi, Ergin Ataman'ın eskiden olmamasıydı. O olsaydı eskiden de basketbol elit olmazdı. Türkiye'de böyle şeyler yapan tek kişi Ergin Ataman'dır. Kendisi onlarca camiayla problemlidir. Bundan beslenmektedir."

Beşiktaş Tarihi
★★★