Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Umutcan Kaya, Necmi ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 665490 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

İyi yendik, kadın basket takımının tarafına yazmışım mesajı yanlışlıkla düzeltebilir misin?

düzelttim sildim mesajı :D

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi yendik  :bandit:

Maçı youtubedan geri alıp izledim. Tempo ve ön alanda baskı ile çok iyi oynamışız. Özellikle bu Pressey'e yaramış. Bu oyunda ısrar etmeliyiz kesinlikle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Maçı youtubedan geri alıp izledim. Tempo ve ön alanda baskı ile çok iyi oynamışız. Özellikle bu Pressey'e yaramış. Bu oyunda ısrar etmeliyiz kesinlikle  :tabe:

bu oyun üstünde ısrarr edersek bir şeyler olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonunda beee  :halay: :halay: :halay:

Ve son kale düşer. Bu sezona yetişir mi bilmiyorum ama geri dönüş vakti geldi. Cengiz Üçyürek’te gönderildi. Değişim başlasın...

Turhan bey Ceo olduktan sonra bir değişiklik bekleniyordu. Nihayet Cengiz Üçyürekle yollar ayrıldı. Şubede ne iş yaptığını kimsenin bilmediği bir isimdi.

Umarım güzel bir yapılanma olur.(via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ve son kale düşer. Bu sezona yetişir mi bilmiyorum ama geri dönüş vakti geldi. Cengiz Üçyürek’te gönderildi. Değişim başlasın...

Turhan bey Ceo olduktan sonra bir değişiklik bekleniyordu. Nihayet Cengiz Üçyürekle yollar ayrıldı. Şubede ne iş yaptığını kimsenin bilmediği bir isimdi.

Oh şükür bee. Bakalım neler olacak

Çevrimdışı levitate

Oh şükür bee. Bakalım neler olacak
ne gibi vukuatları var kendisinin :D

bide ceo falan ne alaka yav hiç haberim yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne gibi vukuatları var kendisinin :D

bide ceo falan ne alaka yav hiç haberim yok
Kısaca komisyoncu amcadan kurtulduk   :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Kısaca komisyoncu amcadan kurtulduk   :ok:
darısı diğer branşların başına amiiin
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sampo Japan, Genel Menajer Cengiz Üçyürek ile yolları ayırdı. Öte yandan Basketbol Genel Direktörlüğüne Turhan Koray getirildi.  (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Beşiktaş Sampo Japan, Genel Menajer Cengiz Üçyürek ile yolları ayırdı. Öte yandan Basketbol Genel Direktörlüğüne Turhan Koray getirildi.  (YasaklıSite)
Peki Turhan Koray nasıldır bilgin var mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Peki Turhan Koray nasıldır bilgin var mı?
Daha önceden Ufuk Sarıca döneminde kurtuğumuz transferlerin yapılmasında görev alacak Basketbol Danışma Kurulu'nda yer almış. Ayrıca kısa bir özgeçmiş buldum  :tabe: Basketbol ve yöneticilik geçmişi ile iş yapar gibi duruyor kağıt üstünde. Pratiğini takım yapılanmasından sonra görürüz  :tabe:

Turhan Koray
1959 yılında Fransa’da doğdu. 1983-1988 ve 1991-1992 yılları arasında Beşiktaş Basketbol Takımı’nda oyuncu ve takım kaptanı olarak yer aldı. Milli Takım formasını uzun yılları başarıyla taşıdı. Halen EFSİ firmasında Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Daha önceden Ufuk Sarıca döneminde kurtuğumuz transferlerin yapılmasında görev alacak Basketbol Danışma Kurulu'nda yer almış. Ayrıca kısa bir özgeçmiş buldum  :tabe: Basketbol ve yöneticilik geçmişi ile iş yapar gibi duruyor kağıt üstünde. Pratiğini takım yapılanmasından sonra görürüz  :tabe:

Turhan Koray
1959 yılında Fransa’da doğdu. 1983-1988 ve 1991-1992 yılları arasında Beşiktaş Basketbol Takımı’nda oyuncu ve takım kaptanı olarak yer aldı. Milli Takım formasını uzun yılları başarıyla taşıdı. Halen EFSİ firmasında Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.
Hayırlısı

Turhan Koray

iyi gibi duruyor hayırlısı olsun :)

Burda da yapılanma başladı sonunda :D

yavrum benzing :D

kenannn yeter yeterrr  :s20:

adamlara kendi evinde deplasmanı yaşattık 2.ci periyotta sadece 2 sayı nedir :D hahaha  :kop:

Çevrimdışı enesbjk

adamlara kendi evinde deplasmanı yaşattık 2.ci periyotta sadece 2 sayı nedir :D hahaha  :kop:
Haydaaaa, iy 46 24 öndeyiz grup liderine karşı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Bologno 24-46 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

ilk yarı sonucu

V. Bologna:24 Beşiktaş Sompo Japan:46

show yapıyoruz show  :bandit:

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada pressey inanılmaz ivmelendi. 3lük atamayan, hatta denemeyen adam çok iyi yüzdelerle atmaya başladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçta iyi şut atıyor olabiliriz ancak benim dikkatimi çeken çok iyi savunma yaptığımız. Koç rotasyonu ne kadar dar kullanırsa o kadar iyi diyorduk. Arasıra bunun dışına çıksa da dar rotasyon ile takım çok iyi oynuyor. Özellikle Rich ve Benzing üzerine seneye takım kurmamız lazım kesinlikle. Yanlarına da atletik oynucular ve düzgün bir guard ile taş gibi takım oluruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada pressey inanılmaz ivmelendi. 3lük atamayan, hatta denemeyen adam çok iyi yüzdelerle atmaya başladı.
Özgüvenini yitirmişti üstüne sakatlık da gelip Kenan gibi birinin arkasında yedek bekleyince baya gerilemişti. Kenan'ın sakatlığı Pressey'nin yükselişi oldu. Kenan keşke hiç olmasa diyor insan  :tabe: O zaman Pressey Lebron ourdu herhalde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★