Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 671589 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

kiminlen oynuyoruz :)
Yalnış hatırlamıyorsam Yeşil Giresun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı enesbjk

Belki bi şans transfer olur ya umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar. Belliydi adam berbat şut atıyordu demekki ondanmış sorunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belki bi şans transfer olur ya umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar. Belliydi adam berbat şut atıyordu demekki ondanmış sorunu
Benim umudum yok. Yine menajerlerin istediği biri gelir. Bu sene de çöp oldu. Her sene yalnış transferler yüzünden aynı duruma düşünüyoruz. Ben yabancı başarıya aç bir koçla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum artık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Benim umudum yok. Yine menajerlerin istediği biri gelir. Bu sene de çöp oldu. Her sene yalnış transferler yüzünden aynı duruma düşünüyoruz. Ben yabancı başarıya aç bir koçla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum artık...

başkan bırakmaz ufuk hocayı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkan bırakmaz ufuk hocayı.
Kaç sene daha böyle absürt hatalarla devam edecek? Böyle devam ederse başkan istemese de göndermek zorunda kalır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ufuk hoca dan daha iyisini bulamayız şu durumda. Kim gelecek yerine?. Zaten fb maalesef silip süpürüyor kupaları. En azindan final falan oynarız ufuk hocayla. Simdi yabancı birisi gelecek sezon ortasında gönderilecek sonra ahmet kandemir tarzı birisi falan gelecek sezonun geri kalanı icin. Yine bir şey olmayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hoca dan daha iyisini bulamayız şu durumda. Kim gelecek yerine?. Zaten fb maalesef silip süpürüyor kupaları. En azindan final falan oynarız ufuk hocayla. Simdi yabancı birisi gelecek sezon ortasında gönderilecek sonra ahmet kandemir tarzı birisi falan gelecek sezonun geri kalanı icin. Yine bir şey olmayacak.
Yalnış anlamışsın sen beni. Ben sezon ortasında koç değişimi olsun demiyorum. Sezon başında olsun. Sezon ortasında kendi kurmadığı kadroyla başarılı olabilecek bir koç yok. Sezon başında doğru yapılanmayla yabancı bir koç baya başarılı olabilir diyorum. Ufuk hocanın yabancı oyuncu seçimlerinin (özellikle guard ve pivot pozisyonunda istikrar yakalayamamız) çok hatalı olduğunu her sene konuşuyoruz. Yerli kadromuz ligdeki en iyi yerli kadro. Yabancı seçimlerimiz yüzünden başarısız olmamız kabul edilemez. Yabancı oyuncu bulmak yerli oyuncu bulmaktan kolay. Üstelik paramız yok demek de bahane. Clark'a verdiğimiz parayla euroleuge seviyesinde oyuncu alırdık. Yalnış tercihler yüzünden başarı gelmiyor. Doğru kadrolar şampiyon oluyor, pahalı kadrolar değil...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

yabancı hocayı senelerdir efes de arıyor ama bulamıyor...sonra dönüp dolaşıp ataman, mahmudi gibi hocalara sarılıyor...

perasoviç efese son gelişinden önce f4 oynadı efese geldi süründü takım... sadece kaliteli hoca çözüm değil...

ufuk hoca bize uyan tarzda bi hoca... çok başarılı ayrıca bana göre... yıllarca kalmasını dilerim ama elimizde tutamayız bu gidişle... umarım avrupa yapar... o kapasitesi mevcut..

Çevrimdışı enesbjk

Ufuk hoca da şenol hoca gibi, transferi onun eline bırakmayacaksın.

Çevrimdışı tangaz

basketbolun ahmet bulutunu bulup onla çalışalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

basketbolun ahmet bulutunu bulup onla çalışalım  :bandit:
Basketbolun Ahmet Bulut'ndan önce kendi cebini düşünmeyen bir takım menajeri bulmamız gerekiyor  :tabe: O gitmeden Ufuk hoca da gitse hiçbir şey düzelmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hoca da şenol hoca gibi, transferi onun eline bırakmayacaksın.
O zaman profesyonel birini getireceksin takım menajerliğine. Basketboldan çok iyi anlayacak ve Ufuk hoca ile iletişimi iyi olacak  :tabe: Var mı böyle biri? Bence yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

saat 13:00'da y.giresun ile maçımız var.

Çevrimdışı mylife1903

saat 13:00'da y.giresun ile maçımız var.
Alir miyiz, basam mi canliyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

E.clark kendini bulmaya başladı  :bandit:

58-82 baya iyi yendik yalnız  :bandit:

iyi bir yükleme oldu bünyeleri kabul etti.

Çevrimdışı enesbjk

58-82 baya iyi yendik yalnız  :bandit:

iyi bir yükleme oldu bünyeleri kabul etti.
Aynen güzel yendik

Aynen güzel yendik

samet geyik oynamaya başladığından beri ribaund'ta almaya başladık :)

Çevrimdışı enesbjk

Ufuk hoca transfer yapmak istediğimizi söylemiş röportajda.

Çevrimdışı enesbjk

samet geyik oynamaya başladığından beri ribaund'ta almaya başladık :)
Aynen, yüreğiyle oynayan oyuncuları seviyorum ve kızamıyorum hiç onlara

Ufuk hoca transfer yapmak istediğimizi söylemiş röportajda.

kimi alıcaz acaba  :alala:

Çevrimdışı enesbjk

Sportando Cady Lalanne yi yazmış.