Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kahyaoglueren ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 674171 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

Guard gelecek, merak etme
Ryan 2 numara oynayabilir mi, fiziği çok elverişsiz ama

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan 2 numara oynayabilir mi, fiziği çok elverişsiz ama
Ryan 1 aldığımız guard 2 oynayacak herhalde. Yada Ryan yedek olacak. Yeni alacağımız guard oynayacak. Strawberry ve Diebler'ı kesmek olmaz şimdi. Büyük ihtimalle ilk 5 şöyle olur:

Yeni Guard
Dj Strawberry
Jon Diebler
Earl Clark
Semih Erden

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ryan 1 aldığımız guard 2 oynayacak herhalde. Yada Ryan yedek olacak. Yeni alacağımız guard oynayacak. Strawberry ve Diebler'ı kesmek olmaz şimdi. Büyük ihtimalle ilk 5 şöyle olur:

Yeni Guard
Dj Strawberry
Jon Diebler
Earl Clark
Semih Erden
Strawberry kesmek müthiş olur çünkü dakikası arttıkça çok sapıtıyor. Genelde sonradan girip enerji verince daha verimli oluyor bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Strawberry kesmek müthiş olur çünkü dakikası arttıkça çok sapıtıyor. Genelde sonradan girip enerji verince daha verimli oluyor bence.
Yeni gelecek guard yeterli fiziğe sahip olursa olabilir. Ancak savunma olarak çok yumuşak kalırız Dj çıktıktan sonra yeni gelecek guardın savunması iyi değilse.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

pigme gard istemezük :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

pigme gard istemezük :bandit:
İlgilendiğimiz isimler yine pigme Hoca Bobby Dixon'a takmış. İlla onun gibi guard istiyor. Şubedeki bütçeyi aşmış olacağız bu transferlerle birlikte. İnşallah başarılı oluruz. Aksi taktirde hoca gidebilir. Başkan hoca hangi oyuncuyu isterse almış bu sene.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

İlgilendiğimiz isimler yine pigme Hoca Bobby Dixon'a takmış. İlla onun gibi guard istiyor. Şubedeki bütçeyi aşmış olacağız bu transferlerle birlikte. İnşallah başarılı oluruz. Aksi taktirde hoca gidebilir. Başkan hoca hangi oyuncuyu isterse almış bu sene.
Basket takiminda 1 kesme iyidir

Çevrimdışı enesbjk

Semih açıklandı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih açıklandı.
Önemli olan guardın haftasonu oynayacağımız maça yetişmesi. Guard yok takımda. Kenan süresi arttığında çok hata yapıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu semihi de oldum olası sevmedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu semihi de oldum olası sevmedim
En son geldiğinde sözleşmesinde yazan ücretten daha yüksek bir ücret isteyip oynamamıştı. Bunu unutacak değiliz. Ufuk Sarıca da egosundan dolayı yönetemem diye istememiş sezon başında. Başkan bu durumu bildiğinden zaten karşı çıkıyormuş. Nasıl olduysa birden aldık. Sezon başında düzgün yabancılar tercih edilseydi keainlikle almadık. Bu sene çok para harcayıp hiçbir şey yapmadık. Ufuk hoca başarı kazanmış gibi sözleşmesine zam yapmamızda ayrı bir saçmalık. Bu sene ya yükseliriz yada başa döneriz gibi duruyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

neredesiniz roll, stimac .....

Çevrimdışı MUSTAFA_

neredesiniz roll, stimac .....
Roll olsa yeter. Stimac'a gerek yok

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni guard isterük nerde bu :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yeni guard isterük nerde bu :D
en olmadı melih mahmutoglu gelsin :D :D :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

basketboldan hiç anlamıyorum çok izledim bugüne kadar ama kim iyi kim kötü oynuyor sayı ve asist dışında çakmıyorum. son lig maçımızı izledim Lima yeteneksizin önde gideni gelmişti mesela. o yüzden şu gelsin bu gelsin diyemem zaten sadece Deron Williams geldiğinde iyi oyuncu olduğunu anlayabilmiştim  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

en olmadı melih mahmutoglu gelsin :D :D :D
Sadece şutu olan başka özelliği olmayan bir oyuncu. Ben istemem Diebler varken. 1 takımda 2 tane saf şutör fazla. Zaten bizde de 2 tane var. Can Maxim de şutör bir oyuncu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

basketboldan hiç anlamıyorum çok izledim bugüne kadar ama kim iyi kim kötü oynuyor sayı ve asist dışında çakmıyorum. son lig maçımızı izledim Lima yeteneksizin önde gideni gelmişti mesela. o yüzden şu gelsin bu gelsin diyemem zaten sadece Deron Williams geldiğinde iyi oyuncu olduğunu anlayabilmiştim  :D

bende senin gibiydim çok detay bilmiyordum geçen seneye kadar geçen sene öğrenmeye karar verdim bilgilerimi dahada pekiştirdim :D

Çok az şeyler biliyordum ve basket futbol kadar zevk vermiyordu bana önceden ama geçen sene gayret ettim birçok şeyi izleye izleye öğrendim sağolsun forumdan arkadaşlarda yardımcı oldular halen bilmedim şeyler olabilir fakat artık basket maçlarını bile kaçırmıyorum.

Her ne kadar basketbol takımımız futbol takımımız gibi kötü gitsede hep destek tam destek :D

O yüzden guard isterük :D

Çevrimdışı levitate

Şu Antetokounmpo kardeşlerden birini alalım en azından atletikler bir işe yarar belki :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Antetokounmpo kardeşlerden birini alalım en azından atletikler bir işe yarar belki :D
Ben kardeşlerini beğenmiyorum. İyi olsalar NBA bırakmazdı zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilet fiyatlarının yüksek olmasının nedeni belli oldu. Passolig gelene kadar mantıklı görünüyor. Ceza alıp sahamızın kapatımasındansa az seyirciyle oynamak daha iyidir.

Bilet fiyatları ile ilgili açık ve net olarak yazayım. Maça gidilmesini istemiyorlar. Daha doğrusu olay çıkarma potansiyeli yüksek kişilerin gelmesini engellemek için bizzat yönetimin isteği bu yönde. Bu yüzden Pasolig için çok uğraştılar. Futbolda maçlara giremeyenlerin, Basketbola yönelmesi canlarını sıktı. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında olanlarda bu kararın alınmasına neden oldu. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

basketboldan hiç anlamıyorum çok izledim bugüne kadar ama kim iyi kim kötü oynuyor sayı ve asist dışında çakmıyorum. son lig maçımızı izledim Lima yeteneksizin önde gideni gelmişti mesela. o yüzden şu gelsin bu gelsin diyemem zaten sadece Deron Williams geldiğinde iyi oyuncu olduğunu anlayabilmiştim :D

duayen sayılırsın. :D

takıldıgın bişiler olursa zevkle yardımcı olurum ben yokken mustafaya da sorabilirsin ben kadar anlamıyor ama epey iyi geçen sene bi gard vardı akar mı kokar mı die 1 ayda çözmüştü. ben ilk maçın ilk molasında teşhisi koymuştum poktan die  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

duayen sayılırsın. :D

takıldıgın bişiler olursa zevkle yardımcı olurum ben yokken mustafaya da sorabilirsin ben kadar anlamıyor ama epey iyi geçen sene bi gard vardı akar mı kokar mı die 1 ayda çözmüştü. ben ilk maçın ilk molasında teşhisi koymuştum poktan die  :bandit:
Yeni guardı nasıl buluyorsun? Ben bulamıyorum. Geldiğinden beri sakat

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

bende senin gibiydim çok detay bilmiyordum geçen seneye kadar geçen sene öğrenmeye karar verdim bilgilerimi dahada pekiştirdim :D

Çok az şeyler biliyordum ve basket futbol kadar zevk vermiyordu bana önceden ama geçen sene gayret ettim birçok şeyi izleye izleye öğrendim sağolsun forumdan arkadaşlarda yardımcı oldular halen bilmedim şeyler olabilir fakat artık basket maçlarını bile kaçırmıyorum.

Her ne kadar basketbol takımımız futbol takımımız gibi kötü gitsede hep destek tam destek :D
+1903

Çevrimdışı tangaz

Yeni guardı nasıl buluyorsun? Ben bulamıyorum. Geldiğinden beri sakat

bu sene takımı hiç izlemedim mustafa  :icool: