Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Demir ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691062 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hamle hiç hoşuma gitmedi. Bakalım Weems yerine birini alacak mıyız? Yoksa Weems ile harakiri mi yapacağız?

Siyah beyazlılar, 5 numara pozisyonunda oynayan Agusto Cesar Lima'yı transfer etti.

Beşiktaş Sompo Japan, 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Lima, geçtiğimiz sezon Zalgiris Kaunas forması giymişti. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu hamle hiç hoşuma gitmedi. Bakalım Weems yerine birini alacak mıyız? Yoksa Weems ile harakiri mi yapacağız?

Siyah beyazlılar, 5 numara pozisyonunda oynayan Agusto Cesar Lima'yı transfer etti.

Beşiktaş Sompo Japan, 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Lima, geçtiğimiz sezon Zalgiris Kaunas forması giymişti. (via. Murat Özen)
1+1 olduğuna göre bonservisiyle herhalde.

Çevrimiçi Samet Ç

Simdi bu lima denilen arkadaş stimactan iyi mi? Ya da semih erden ile kıyaslarsak hangisi daha iyi?
İspanya performansını baz alırsan ikisinden de iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

TÜBAD Turnuvasında Olympiacos, Galatasaray ve Gaziantep ile karşılaşacağız. 

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aslında gs takımı dağıttı. Iyi oyuncular vardı. Mesela eric mccollum fena olmazdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında gs takımı dağıttı. Iyi oyuncular vardı. Mesela eric mccollum fena olmazdı.
Bizde o tip oyuncunun kralı var  :tabe: Ryan Boatright varken gereksiz olur. Bize oyun kurabilen biri olsa daha iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizde o tip oyuncunun kralı var  :tabe: Ryan Boatright varken gereksiz olur. Bize oyun kurabilen biri olsa daha iyi olur  :tabe:

Ah ulan ya Bobby Brown Sadece 4  5 maç izleyebildik , ne güzel oynatırdı takımı. yıllardır özel olarak beğendiğim oyunculardan birisi hem skorer hemde asist yönü kuvvetli çok iyi adamdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ah ulan ya Bobby Brown Sadece 4  5 maç izleyebildik , ne güzel oynatırdı takımı. yıllardır özel olarak beğendiğim oyunculardan birisi hem skorer hemde asist yönü kuvvetli çok iyi adamdı.
Pooh Jeter da öyle komple bir oyuncuydu ama ikisi de paranın izinden gitti. Yapacak bir şey yok. Şu an bizim için kritik nokta Weems'i gönderip yerine bir 4-5 oynayacak oyuncu almak...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Augusto Lima güçlü ve zayıf yönleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar sevsem de Stimac konusuna katılıyorum  :tabe: Efes yine bütçesinin hakkını vermiyor. İnşallah geç kalmadan Weems'i göndeririz...

Stimac & Anadolu Efes işi kesinleşmiş. Efesin yerinde olsam almazdım. Şanslı bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. Lima tamam. Weemsin durumu kamp sürecinde belli olur bence. Ufak bir paraya kontratından çıkabiliyoruz. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kyle Weems: "Takımla çalışmaya geri dönmek, siyah ve beyazı giymek için sabırsızlanıyorum!"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Kyle Weems: "Takımla çalışmaya geri dönmek, siyah ve beyazı giymek için sabırsızlanıyorum!"
Ben seviyorum bunu kalsın ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben seviyorum bunu kalsın ya
Sadece sevgiyle işler yürümüyor. Kalırsa bize katkısı olmasını geçtim negatif etki yapacak. 4 numara oynayabilecek yeterli fiziği yok. 3 numara oynasın desek o bölge aşırı derecede dolu. 7. yabancı yapsak guardımızın oyun kurma probleminden dolayı oluşabilecek açığı yeni oyuncu alarak dolduramayacağız. Bence gönderilmeli ve yerine 4-5 oynayabilen ve hücum çeşitliliği yüksek bir oyuncu almamız gerekli. Weems'in çıkış ücreti de düşük. En kötü ihtimalle kamp zamanında yollarız diye düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

geçen sene roll ve stimac en iyilerimizdi. Ikisinin yerini doldurabiliriz umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

geçen sene roll ve stimac en iyilerimizdi. Ikisinin yerini doldurabiliriz umarım.
Stimac'ın yeri dolar da Roll'ü bu sene çok arayacağız gibi geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Boatright'ı izlemek isteyenler için bu akşam 19:00'da milli takım maçı var linki ;

www.youtube.com/watch?v=BIY9-eSTEOc&feature=youtu.be

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni transferimiz Ryan Boatright'ın devşirme olarak forma giydiği Ermenistan, 19:00'da Slovakya ile karşılaşacak.

https://t.co/QRkcGxzoeP

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yeni transferimiz Ryan Boatright'ın devşirme olarak forma giydiği Ermenistan, 19:00'da Slovakya ile karşılaşacak.

https://t.co/QRkcGxzoeP
Boatright'ı izlemek isteyenler için bu akşam 19:00'da milli takım maçı var linki ;

www.youtube.com/watch?v=BIY9-eSTEOc&feature=youtu.be
Nasıl becerdiniz yav aynı saniyede yazmayı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ermenistan forması giyen Ryan Boatright, Slovakya karşısında 32 dakika sahada kalıp 16 sayı, 8 ribaund ve 6 asist ile mücadele etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ermenistan forması giyen Ryan Boatright, Slovakya karşısında 32 dakika sahada kalıp 16 sayı, 8 ribaund ve 6 asist ile mücadele etti.
Videoda ilk atakta güzel blok çaktı eğer oysa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Videoda ilk atakta güzel blok çaktı eğer oysa
Valla maçı izleyemedim Dunkirk izlemeye sinemaya gittim Yarın izler yorum yaparım bulabilirsem maçı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Valla maçı izleyemedim Dunkirk izlemeye sinemaya gittim Yarın izler yorum yaparım bulabilirsem maçı.
Ben de izlemedim ki Canlı yayın linkinde  kayıt var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de izlemedim ki Canlı yayın linkinde  kayıt var.
O zaman yarın komple izlerim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Lima açıklandı. Kiralık değil galiba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lima açıklandı. Kiralık değil galiba.
Kiralık diye biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★