Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 693445 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Necmi

abi ben zaten bütün yazılarımda aynı şeyi diyorum. bu takım bu sene başarılıdır. 4-0 konusunun saçmalığını ben de biliyorum ama renkliler kullanıyorlar yani o yüzden dedim. basketbolda bu sezonun futboldaki feda sezonu gibi olacagını hepimiz biliyorduk . play off a kalmak benim için yeterli bir hedefti.ama takım finale kadar çıktı. kaliteli transferler ve ufuk hoca ile inşallah futbolda ki gibi basketbola da ambargo koyacagız. hepimizin canını sıkan son 2 dk da 14 sayının nasıl kapandığıydı ama bu da işte doğruyu söylemek gerekirse fb nin kalitesi yani. bobby dixon nerelerden üçlük attı. daha bizim thompson boş atışları potaya yetiştiremiyordu yani.
kullansınlar neyi kullanacaklar işte şampiyon oldular tv kanallarında sadece alt yazı olarak
geçiyor. Bırakın avunsunlar ellerinde tutacakları bir şey olsun biz futbolda yürüyelim burayı topladığımızda
basketbol böyle değil bir senede kurar kadroyu altüst edersin  yeterki biz o ekonomik güce ulaşalım.
onlarında bunu kullanma çabaları duydukları eziklik aslında sallayın gitsin ben maçı bile izlemedim gözündeki değeri o
yenilmemizde iyi oldu renkilye bir maç daha sahasında yaptırıp hem maddi kazanç hemde taraftarının önünde kupa kaldırıp şovmu yaptırsaydık.
ufuk hocaya teşekkür etmek lazım bu kadar yoklukta final oynayan bir takım performansı gösterdiği için
Basketbol şu anda bizim işimize yarıyor renklilerin avuntu kaynağı oraya odaklandılar bu tarafta başlarına gelenin
farkında değiller.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk sarica kesin kalıyor değil mi :D :evillol:
Fedarasyon karar verecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yolu açık olsun...
Severdim, olympiacos da yabancıları bizim ligden topluyor heralde

Çevrimdışı mylife1903

Fbyide tebrik etmek lazim, 30 milyon yuro butce ayirdi adamlar, cifte sampiyonluk yasadilar, buyuk basari

Çevrimdışı MUSTAFA_

Severdim, olympiacos da yabancıları bizim ligden topluyor heralde
Olympiacos hep öyleydi. Bakma bizim ligi biz çok küçümsüyoruz ama İspanya ile bizim lig avrupanın en iyi ligleri Bu seneki başarımız onun için büyük zaten...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fbyide tebrik etmek lazim, 30 milyon yuro butce ayirdi adamlar, cifte sampiyonluk yasadilar, buyuk basari
Sene başında Süper Kupayı da almışlar. Türkiye Kupası'nı kaybetmeleri büyük ayıp bu bütçe ve kadro ile. Neyse bizim katıldığımız tüm kupaları alma rekorunu yine kıramadılar böylece. Ne sezondu be 4 kupalı sezon...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

kanserli hücre hala vücudumda weems bi elime geçsede ona şırınga etsem hücreyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Fedarasyon karar verecekmiş.
Ne demek federasyon karar veriyor bizle sözleşmesi yok mu adamın
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

kanserli hücre hala vücudumda weems bi elime geçsede ona şırınga etsem hücreyi
Size o kadar dedim son maç bu rahat izleyin diye. Dedim dedim dinlemediniz bak ne oldu şimdi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Metin abi öyle yazmış. Ben de anlamadım. Ancak transfere başladığımıza göre hoca kalacak.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2017, 12:33:18 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi yere kapak atmış
Memtal problemlerini çözerse Oly çok ekmek yer Clark'dan.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Size o kadar dedim son maç bu rahat izleyin diye. Dedim dedim dinlemediniz bak ne oldu şimdi

hep senin şom ağzın yüzünden verdik zaten maçı  :D 3 tel siyah sakalım kalmıştı onlarla da dün akşam vedalaştım sayenizde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

hep senin şom ağzın yüzünden verdik zaten maçı  :D 3 tel siyah sakalım kalmıştı onlarla da dün akşam vedalaştım sayenizde
Her türlü maç gidecekti. Fener lehine çok kolay düdük çalıyordu hakemler. Dün 30+ serbest atış kullanmışlar. Üzülmeyin diye dedim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Her türlü maç gidecekti. Fener lehine çok kolay düdük çalıyordu hakemler. Dün 30+ serbest atış kullanmışlar. Üzülmeyin diye dedim

bırak allanı seversen zaten final serisinde gevşedin yeterince gömmedin hep o yüzden gitti seri. dün de yazdım mitroviçi alacağımıza o paraya bir gard bir pivot alaydık gömerdik bunları. ne şamata olurdu varya  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bırak allanı seversen zaten final serisinde gevşedin yeterince gömmedin hep o yüzden gitti seri. dün de yazdım mitroviçi alacağımıza o paraya bir gard bir pivot alaydık gömerdik bunları. ne şamata olurdu varya  :D

Necmi abi 3 gün mod verip beni sürgüne gönderdi. 3. maçı ondan kaçırdım. Ben de küreğimi sakladım. 3 gün Thompson gömmeyince iyice formdan düştüm. Zaten 3. maçta da her şey bitmişti. Yapacak bir şey yok. Artık seneye bakacağız. Thompson yerine zaten Jeter'i almıştık. Son gün açılan yeni dava yüzüne sözleşme imzalayamadık. Parasızlıkla alakalı bir durum değildi o. Sadece yönetimin işi son dakikaya bırakmasının sonucuydu. O konuda birini gömeceksek yönetimi gömmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca küçük bir ihtimalde olsa gidebilir ama gelecek sezonun planlamalarını ve bir kaç transferi yaptı bu kalacağını gösterir.

Çevrimiçi Samet Ç

Mitrovic'in maliyete taş gibi takım kurulur. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mitrovic'in maliyete taş gibi takım kurulur. :D
Yazık yüklenmeyin çocuğa  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Yağmur hayırlı olsun  :ebebe:

Şahtık, şahbaz olma yolunda ilerliyoruz. Mehmet Yağmur ile anlaşmaya yakınız. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Mehmet Yağmur hayırlı olsun  :ebebe:

Şahtık, şahbaz olma yolunda ilerliyoruz. Mehmet Yağmur ile anlaşmaya yakınız. (via. Metin Sönmez)
Semih Erden'de yolda. İyi kadro kuruyoruz.

Çevrimdışı tangaz

semih erden sezonun hayal kırıklıgı olur şimdiden söliyim  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

semih erden sezonun hayal kırıklıgı olur şimdiden söliyim  :bandit:
O nokta için önemli Semih. Daha iyisini yerli olarak bulamıyorsun. Futboldan beter basketbolda yerli oyuncu havuzu zaten ilk beş oyuncusu olmayacak. 15-20 dakika süre alacak.

Çevrimiçi levitate

Hoca küçük bir ihtimalde olsa gidebilir ama gelecek sezonun planlamalarını ve bir kaç transferi yaptı bu kalacağını gösterir.
O zaman sıkıntı yok
bipbipbupbup