abi ben zaten bütün yazılarımda aynı şeyi diyorum. bu takım bu sene başarılıdır. 4-0 konusunun saçmalığını ben de biliyorum ama renkliler kullanıyorlar yani o yüzden dedim. basketbolda bu sezonun futboldaki feda sezonu gibi olacagını hepimiz biliyorduk . play off a kalmak benim için yeterli bir hedefti.ama takım finale kadar çıktı. kaliteli transferler ve ufuk hoca ile inşallah futbolda ki gibi basketbola da ambargo koyacagız. hepimizin canını sıkan son 2 dk da 14 sayının nasıl kapandığıydı ama bu da işte doğruyu söylemek gerekirse fb nin kalitesi yani. bobby dixon nerelerden üçlük attı. daha bizim thompson boş atışları potaya yetiştiremiyordu yani.
kullansınlar neyi kullanacaklar işte şampiyon oldular tv kanallarında sadece alt yazı olarak
geçiyor. Bırakın avunsunlar ellerinde tutacakları bir şey olsun biz futbolda yürüyelim burayı topladığımızda
basketbol böyle değil bir senede kurar kadroyu altüst edersin yeterki biz o ekonomik güce ulaşalım.
onlarında bunu kullanma çabaları duydukları eziklik aslında sallayın gitsin ben maçı bile izlemedim gözündeki değeri o
yenilmemizde iyi oldu renkilye bir maç daha sahasında yaptırıp hem maddi kazanç hemde taraftarının önünde kupa kaldırıp şovmu yaptırsaydık.
ufuk hocaya teşekkür etmek lazım bu kadar yoklukta final oynayan bir takım performansı gösterdiği için
Basketbol şu anda bizim işimize yarıyor renklilerin avuntu kaynağı oraya odaklandılar bu tarafta başlarına gelenin
farkında değiller.