Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 707312 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı enesbjk

Bizim A lisansımız yok. Büyük ihtimalle katılamıyoruz. Ön eleme işlerini de kaldırdılar. Bu konu hakkında pek bilgim yok. Zaten şampiyon olacağımızı da düşünmüyorum  :tabe:
Yok katılamıyoruz. Sadece fener efes katılabiliyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Yok katılamıyoruz. Sadece fener efes katılabiliyor.

Bizim A lisansımız yok. Büyük ihtimalle katılamıyoruz. Ön eleme işlerini de kaldırdılar. Bu konu hakkında pek bilgim yok. Zaten şampiyon olacağımızı da düşünmüyorum  :tabe:

O zamaaaan Eurocup kasalım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zamaaaan Eurocup kasalım :D
Eurocup birincisi euroleuge e katılabiliyor ama oradaki takımlar da çok iyiler  :tabe: Kazanmak için iyi kadro kurmamız lazım. Bizim şu ana kadarki en büyük başarımız çeyrek final eurocup da  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

futbolda derbi haftası die hiç yazan olmamış buraya...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

futbolda derbi haftası die hiç yazan olmamış buraya...
Hayır ondan değil. Acı gerçeği yazmak istemedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Hayır ondan değil. Acı gerçeği yazmak istemedim  :tabe:
Ben de diş savunmayı görünce bunları yaşadım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fenere karşı son galibiyetimiz 5 nisan 2013...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anadolu Efes'i deplasmanında +11 sayı ile mağlup etmemiz halinde diğer sonuçlara bakmaksızın normal sezonu 2. sırada tamamlayacağız. Yani imkansız değil  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Anadolu Efes'i deplasmanında +11 sayı ile mağlup etmemiz halinde diğer sonuçlara bakmaksızın normal sezonu 2. sırada tamamlayacağız. Yani imkansız değil  :ebebe:
Efesin aklı Euroleaguede kalmış gibiydi bu maç, bakalım ayni şekilde oynarlarsa zor değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Efesin aklı Euroleaguede kalmış gibiydi bu maç, bakalım ayni şekilde oynarlarsa zor değil.

Avantajımız Efes bizim maça Darüşşafaka ile oynayıp az dinlenerek gelecek. Biz dinleneceğiz ancak ben yensek bile bu kadar farkı yakalayabileceğimizi düşünmüyorum. Biz biraz Efes'in Darüşşafaka maçını kaybetmesini bekleyeceğiz gibi duruyor. Efes Darüşşafaka maçını kaybederse bu sefer biz Efes e kaybedersek Darüşşafaka bizim üstümüze çıkıyor ikili avarajla. Son hafta her şey olabilir. 2, 3 veya 4. olabiliriz. Ben her türlü bizden çok Darüşşafaka galibiyetini istiyorum. En azından kaybetsek de GS eşleşmesinden kaçma şansımız oluyor. Banvit ile eşleşip o turu geçip Fener e elenip sezonu kapatırız zaten böyle olursa. İyi bir sezon geçirdik der taraftarı uyutur böylece yönetim... Şimdiden gelecek senenin kadro planlamasını yapmamız lazım eğer başarıyı hedefliyorsak...
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 23:52:32 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Avantajımız Efes bizim maça Darüşşafaka ile oynayıp az dinlenerek gelecek. Biz dinleneceğiz ancak ben yensek bile bu kadar farkı yakalayabileceğimizi düşünmüyorum. Biz biraz Efes'in Darüşşafaka maçını kaybetmesini bekleyeceğiz gibi duruyor. Efes Darüşşafaka maçını kaybederse bu sefer biz Efes e kaybedersek Darüşşafaka bizim üstümüze çıkıyor ikili avarajla. Son hafta her şey olabilir. 2, 3 veya 4. olabiliriz. Ben her türlü bizden çok Darüşşafaka galibiyetini istiyorum. En azından kaybetsek de GS eşleşmesinden kaçma şansımız oluyor. Banvit ile eşleşip o turu geçip Fener e elenip sezonu kapatırız zaten böyle olursa. İyi bir sezon geçirdik der taraftarı uyutur böylece yönetim... Şimdiden gelecek senenin kadro planlamasını yapmamız lazım eğer başarıyı hedefliyorsak...
Gs den niçin kaçıyoruz?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enesbjk

Gs den niçin kaçıyoruz?

Gazianteple eşleşmek daha avantajlı, avantajı kullanmak lazim bence. Ama haklısın gsden korkum yok benim de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs den niçin kaçıyoruz?

Saha avantajı bizde olmasına rağmen saçma sapan tribün olaylarından dolayı ceza aldığımız için maç seyircisiz oynanacak. Yani kısaca saha avantajımız ortadan kalkacak. Onun için gs ile eşleşmemekte fayda var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gazianteple eşleşmek daha avantajlı, avantajı kullanmak lazim bence. Ama haklısın gsden korkum yok benim de.
Gs den korkan yok Saha avantajımızı kullanamıyacak oluşumuzdan dolayı eşleşmek istemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün istediğim gibi Darüşşafaka kazandı. Efes i yenersek (sayı farkına bakılmaksızın) 2. olacağız artık. Fark atma zorunluluğumuz kalktı. Eğer yenilirsek ve Darüşşafaka da rakibini yenerse 4. oluyoruz. Artık her türlü gs ile eşleşme şansımız neredeyse ortadan kalktı. (Darüşşafaka'nın Best Balıkesir 'i yeneceğini düşünüyorum)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bugün istediğim gibi Darüşşafaka kazandı. Efes i yenersek (sayı farkına bakılmaksızın) 2. olacağız artık. Fark atma zorunluluğumuz kalktı. Eğer yenilirsek ve Darüşşafaka da rakibini yenerse 4. oluyoruz. Artık her türlü gs ile eşleşme şansımız neredeyse ortadan kalktı. (Darüşşafaka'nın Best Balıkesir 'i yeneceğini düşünüyorum)
4. Olursak fenerle karşılaşır miyiz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

4. Olursak fenerle karşılaşır miyiz?
Bildiğim kadarıyla yarı finalde 1-8 galibi ile 4-5 galibi karşılaşıyor. Yani bir tur geçip sezonu kapatırız demek oluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelecek sezonla ilgili bilgiler gelmeye başladı

Jeter ile görüşmeye devam ediyoruz. 750 bin dolarlık bir kontrat teklif ettik. kabul eder mi bilemem. Önümüzdeki yıl yabancı kuralında değişiklik olacak ve AVRUPA KITASI kuralı geliyor. Bu yüzden Jeter'in Ukrayna pasaportundan yararlanılmak isteniliyor.

Eğer Jeter ile anlaşamazsak, 2 aylık dönem için anlaşılan 120 bin doları ödemedik. Tahminim yine mahkemelik oluruz.

Yeni bir sponsor için girişimler başladı. Bütçe belki çok büyümez ama tüm bütçeyi sponsor karşılayacak hale gelebiliriz.

Koç şimdilik devam ediyor. Onuda belirteyim. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Karşıyaka Tofaş a yenilerek play-off dışı kalmış

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Gelecek sezonla ilgili bilgiler gelmeye başladı

Jeter ile görüşmeye devam ediyoruz. 750 bin dolarlık bir kontrat teklif ettik. kabul eder mi bilemem. Önümüzdeki yıl yabancı kuralında değişiklik olacak ve AVRUPA KITASI kuralı geliyor. Bu yüzden Jeter'in Ukrayna pasaportundan yararlanılmak isteniliyor.

Eğer Jeter ile anlaşamazsak, 2 aylık dönem için anlaşılan 120 bin doları ödemedik. Tahminim yine mahkemelik oluruz.

Yeni bir sponsor için girişimler başladı. Bütçe belki çok büyümez ama tüm bütçeyi sponsor karşılayacak hale gelebiliriz.

Koç şimdilik devam ediyor. Onuda belirteyim. (via. Metin Sönmez)
Kadın basketbolu gibi mi yapacaklar acaba yabancı kuralını öyleyse Euroleague'de oynayan takımlara şimdiden geçmiş olsun.

Çevrimdışı enesbjk

Kadın basketbolu gibi mi yapacaklar acaba yabancı kuralını öyleyse Euroleague'de oynayan takımlara şimdiden geçmiş olsun.
Kadroda istediğin kadar yabancı bulunduramıyor musun bu sistemde?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada Karşıyaka Tofaş a yenilerek play-off dışı kalmış

gıcık oluyordum karşıyaka'ya iyi olmuş :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadroda istediğin kadar yabancı bulunduramıyor musun bu sistemde?
Kuralı dün ilk defa duydum. Büyük ihtimalle fb yi etkilemeyecek bir sistem geliyor. Avrupalı ve Amerikalı oyuncular ayrı ayrı değerlendirilecekse. Eskiden 4 Amerikalı 1 Avrpalı yabancı oyuncu alınabiliyordu. Büyük ihtimalle benzer sistem gelir. Ama yabancı sayısı ne olur bilmiyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gıcık oluyordum karşıyaka'ya iyi olmuş :D
Ben ne Tofaş ne de Karşıyaka'yı sevmediğimden pek sevinemedim. Hatta Karşıyaka fb yi daha fazla zorladı. Şimdi onlar rahatça yarı finale çıkacak.
Çünkü Tofaş yöneticileri fbli.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben ne Tofaş ne de Karşıyaka'yı sevmediğimden pek sevinemedim. Hatta Karşıyaka fb yi daha fazla zorladı. Şimdi onlar rahatça yarı finale çıkacak.
Çünkü Tofaş yöneticileri fbli.

:)