Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 705872 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı enesbjk

Maçın istatistikleri  :bandit:
3luk yüzdesi nerdeyse 2ligi geçecekmiş

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enesbjk

Doğan sayı attı bu arada, hem de 3lük

Çevrimdışı MUSTAFA_

3luk yüzdesi nerdeyse 2ligi geçecekmiş

Bugün özel bir günümüzdü takımca  :tabe: Nedense bu özel günler de hep Trabzon maçında oluyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bugün özel bir günümüzdü takımca  :tabe: Nedense bu özel günler de hep Trabzon maçında oluyor  :evillol:
Askerden yeni gelmiş gibi afsfafsfa

Çevrimdışı enesbjk

Clark müthiş oyuncu gerçekten. Elimizde maalesef tutamayacağız gibi %90

Çevrimdışı MUSTAFA_

Clark müthiş oyuncu gerçekten. Elimizde maalesef tutamayacağız gibi %90

İstersek tutarız da yanına alacağımız oyuncular önemli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

İstersek tutarız da yanına alacağımız oyuncular önemli  :tabe:
Roll, stimac, strawberry tutarsak elimizde iyi olur. Weems in de bende bi bağı var, ayrılırsa üzülürüm ama beklediğimiz katkıyı alamıyoruz maalesef. Kalan 2 yabancı da iyi bir oyunkurucu ve 4 5 oynayan çember savunucu olursa tadından yenmez.

Çevrimdışı mylife1903

Maçın istatistikleri  :bandit:
Ooooo tomsona bak

Aslanim tomson ayni cordin

Çevrimdışı cursedofdragon

Ooooo tomsona bak

istikrar abidesi :D

Çevrimdışı enesbjk

Ooooo tomsona bak

Thompsona ayıp ediyorsun abi. Jordan da kimmiş onun yanında.

Thompsona ayıp ediyorsun abi. Jordan da kimmiş onun yanında.

:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her sene düşük bütçeli bir takım başarı elde ediyor ligimizde. Her şey sadece para değildir.

Banvit, TR Kupası'nı aldı, ŞL finalisti, ligde ilk 5'te. Düşük bütçeyle süper iş. Fikret Orman basketbolda her şeyin para olmadığını görsün. (via. Kemal Fırat Yıldız)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı taner37

Basketbol ile ilgili sıfır neredeyse

Şimdi Fenerbahçe kadrosu çok mu iyi?

Misal Fenerbahçe basketbol takımı kadrosu şuan Barcelona Real Bayern futbol kadrosu gibi mi?

Bizim kadro ile onların kadrosunun maaşları ne kadar?

Şayet onlar yıldız oyuncuları ise 10 alır bizim kiler değil de 3-4 alır düz mantığa göre..

Basketbolu en son el amin varda varken izlemistim
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı enesbjk

Basketbol ile ilgili sıfır neredeyse

Şimdi Fenerbahçe kadrosu çok mu iyi?

Misal Fenerbahçe basketbol takımı kadrosu şuan Barcelona Real Bayern futbol kadrosu gibi mi?

Bizim kadro ile onların kadrosunun maaşları ne kadar?

Şayet onlar yıldız oyuncuları ise 10 alır bizim kiler değil de 3-4 alır düz mantığa göre..

Basketbolu en son el amin varda varken izlemistim

Udoh yanlış bilmiyosam 3.5 m dolar alıyor vesely de ona benzer. Bizimkiler hakkında pek bilgim yok ama 500 bin 1 milyon arası diye tahmin ediyorum .

Çevrimiçi Samet Ç

Udoh yanlış bilmiyosam 3.5 m dolar alıyor vesely de ona benzer. Bizimkiler hakkında pek bilgim yok ama 500 bin 1 milyon arası diye tahmin ediyorum .
Yazdığın paralar Nba'den aldıkları kontratlar Udoh geçen sene 910 bin euro kazanıyordu bu senede aynı paraya imzaladı Aziz kendisi söyledi. Fenerin en çok kazanan oyuncusu Vesely diye biliyorum 2 milyon Euro'ya yakın bir şeydi. Antic 1.5 olması lazım.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2017, 18:05:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yazdığın paralar Nba'den aldıkları kontratlar Udoh geçen sene 910 bin euro kazanıyordu bu senede aynı paraya imzaladı Aziz kendisi söyledi.
Bizim takım bütçesi ne kadar ?

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim takım bütçesi ne kadar ?
Maksimum 5-6 milyon dolardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maksimum 5-6 milyon dolardır.
Çok yazmışsın. Rakamları alt alta toplayınca 3-4 milyon dolar çıkıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çok yazmışsın. Rakamları alt alta toplayınca 3-4 milyon dolar çıkıyor  :tabe:

2.5 olduğuda görülmüştür :D

Çevrimdışı enesbjk

Şöyle bi fotoğraf var, doğruluğunu bilmiyorum. Eğer doğruysa bu fibanin yaptırımı falan yok muydu hani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şöyle bi fotoğraf var, doğruluğunu bilmiyorum. Eğer doğruysa bu fibanin yaptırımı falan yok muydu hani.
Fener Doğuş ile anlaşmak üzere olduğunu duymuştum. Ama bu sene için değil, seneye için diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Fener Doğuş ile anlaşmak üzere olduğunu duymuştum. Ama bu sene için değil, seneye için diye biliyorum  :tabe:
Yanlış anladın galiba beni abi. Biz bi sene fiba zoruyla katılmadık mi, hatta katılmazsanız yaptırım falan yaparız diye. Ee simdi ne oldu da eurocupa dönüş yaptık yeniden? Ha bu arada, aynen Fener doğuş olacak, Daçka seat olacak diye biliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanlış anladın galiba beni abi. Biz bi sene fiba zoruyla katılmadık mi, hatta katılmazsanız yaptırım falan yaparız diye. Ee simdi ne oldu da eurocupa dönüş yaptık yeniden? Ha bu arada, aynen Fener doğuş olacak, Daçka seat olacak diye biliyorum.
Doğru o turnuvaya katılacağız büyük ihtimalle. Yanlış yok. Şampiyonlar Ligi saçmalığı da devam edecek ama.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Doğru o turnuvaya katılacağız büyük ihtimalle. Yanlış yok. Şampiyonlar Ligi saçmalığı da devam edecek ama.
Abi şimdi biz kazara şampiyon olduk diyelim Euroleague'e katılabiliyormuyuz?
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi şimdi biz kazara şampiyon olduk diyelim Euroleague'e katılabiliyormuyuz?
Bizim A lisansımız yok. Büyük ihtimalle katılamıyoruz. Ön eleme işlerini de kaldırdılar. Bu konu hakkında pek bilgim yok. Zaten şampiyon olacağımızı da düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★