Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cihat Kumuşoğlu yaptığı açıklama ile taraftarı bildiğin salak yerine koymaya çalışmış. Jeter ile iyi niyet anlaşmamız varmış sorun olmazmış. Seve seve ödeyeceksiniz adamın parasını insanları kandırmayın.
Bu Jeter'e söylemediler herhalde kendisini transfer etmeyeceğimizi. Adam hala bizim maçları izliyor bu maçı kazanın diye twit atıyor.
Thompson eski kötü halini bile aratıyor maşallah
play-off larda bu adamla hiçbirşey olmaz.
Play-off o ne demek Ben öyle bir ey bilmiyorum. Bu takımla hiç bir şey olmaz. Guard diye aldığımız adamlar mükemmel. Bu mal harika dostum
bende bilmiyorum sizden duydum 1.ci 2.ci ile maçlar filan yapıcak diyordunuz hatta bi sıra düşelim filan diyordunuz
Sahada her iki takımda da basketbol adına hiç bir şey yok. Gözlerim kanıyor...
izlemedim ben o yüzden kapattım zaten birşey değişmiyor kazansakta kaybetsekte
Gene basladiniz gommeye, kesin kazanacaz demektir
Michael Thompson şov devam ediyor. Öyle ki Pooh Jeter'dan bile vazgeçmişler birde ona tazminat ödeyeceklermiş.
Ortada bir vazgeçme durumu söz konusu değil. Bir bunu düzeltelim. Bazı yönetimsel hatalar sonucu ortaya çıkan borçlar ve cezalar sonucu anlaşma imzaladığımız oyuncuya lisans çıkartamadık ve transfer süresi de bitti. Üstelik yöneticilerimizin 2 hafta süresi ve dünyada belki de en uzun transferine sahip spor dalı varken Tebrikler
Tomson felaket gercekten. Siz dua edin @Necmi abi ugramiyor buralara. Kendi gomistan cumhuriyetinizi kurmusunuz
Benim içimde nedendir bilmem gelecek gibi geliyor nasıl olur bilmiyorum ama.