Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 703158 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Valla bu sefer başkan kıysın azıcık paray ve tüm yönetici menajer kim varsa bir zahmet artık kapı dışarı edilsin. Avrupa basketbolunun en fazla dava dosyası (15 tane) olan takımıyız  :money: Bunun sorumlusunu sağır sultan bile duydu. Artık çözüm kangren olmuş kolu kesip atmak...

Aynen.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı enesbjk

Ne maçtı ama :D
Efsane oldu mac valla, kendime geldim ilk çıldırsam da.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş basketbol takımımız eski Beşiktaş futbol takımından esintiler sunuyor bize :D

Son dakikalar'ı kanser olarak geçiriyoruz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş basketbol takımımız eski Beşiktaş futbol takımından esintiler sunuyor bize :D

Son dakikalar'ı kanser olarak geçiriyoruz :D

Valla biraz da hakem ile kazanmışız. Son pozisyonu tekrar tekrar izledim. 2 atış vermesi daha mantıklı duruyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Valla biraz da hakem ile kazanmışız. Son pozisyonu tekrar tekrar izledim. 2 atış vermesi daha mantıklı duruyor  :tabe:

3 sayılık yerden atıyor nasıl 2 atış verebilir ki  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 sayılık yerden atıyor nasıl 2 atış verebilir ki  :alala:
Faul çok ortada. Çünkü atışa başlamadan yapılıyor. Ki atışı da faul olduktan sonra gösteriyor. Ortada bir pozisyon olsa böyle demem ama net gibi gördüm her açıdan izleyince  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milli takim ise yaradi sanirim. 2 haftadir hakemler arkadan itmeye basladi. (via Metin Sönmez)

Sadece böyle düşünen ben değilmişim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Pooh Jeter hayırlı olsun. Sonunda Thompson'dan kurtulduk. En azından play offta ilk turdan elenmeyiz.

Çevrimdışı enesbjk

Pooh Jeter hayırlı olsun. Sonunda Thompson'dan kurtulduk. En azından play offta ilk turdan elenmeyiz.
Aynen, açıklamış rasko

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sürpriz oldu bana  :D Beklenmedik anda geldi aşırı mutlu oldu  :sevinc

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

Şaka yapmıyorsunuz değil mi? Şakaysa çok darılırım  :evillol:

Çevrimdışı enesbjk

Şaka yapmıyorsunuz değil mi? Şakaysa çok darılırım  :evillol:
Ben de çözemedim, demek ki davalar falan kapatılmış olmalı. Hoca da karar değiştirdi demek ki.

Çevrimdışı Kuntz

Ben de çözemedim, demek ki davalar falan kapatılmış olmalı. Hoca da karar değiştirdi demek ki.

Eğer durum gerçekten buysa Ufuk Hoca bu takımın sürpriz potansiyeli olan bir takım olduğunu ve bir şeyler başarabileceğini kabul etti demektir ki, bu çok olumlu. Ben takımın kimyasından 1 numara hariç zaten memnundum beni umutsuzluğa iten şey kısa zamanda böyle bir kimya oluşturulmuş olmasına rağmen hocanın 1 numara ısrarıydı ki, bu da bende kendisinin bile başarıya inanmadığı düşüncesini oluşturuyordu. Bu transfer hocanın da iştahının arttığını gösterir. Bekleyelim bakalım umarım dedikleri gibidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son haftalarda baya maçı zorla kazanıyorduk. Şimdi dengeli şutu ve birebiri çok iyi bir "guard" gelmiş  :evillol: İnanılmaz bir şey. Bizim de bir guardımız var guard...

İnşallah kolpa çıkmaz bu haberler  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Son haftalarda baya maçı zorla kazanıyorduk. Şimdi dengeli şutu ve birebiri çok iyi bir "guard" gelmiş  :evillol: İnanılmaz bir şey. Bizim de bir guardımız var guard...

İnşallah kolpa çıkmaz bu haberler  :ebebe:
Top kaybetmesin oyun kursun yeter artik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Top kaybetmesin oyun kursun yeter artik.

Ukrayna milli takımındaki gibi oynarsa bize yeterli olur. Takım hücumda sıkıştığında deliciliği ile çözüm üretip gerekirse birebir oynayıp sayı bulmamızı sağlasın yeter  :tabe: Fazlasında gözümüz yok   :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

Mevzu doğru ise yarı final garantidir. Sonrası da ciddi ciddi sürpriz kovalarız. Jeter enteresan adamdır.

sonunda bizde thampson'dan kurtulmuşuz :D

Çevrimdışı mylife1903

Kenardan topu 5. Saniyede sokabiliyor mu bu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenardan topu 5. Saniyede sokabiliyor mu bu?
5. saniyede sayı olmuş oluyor öyle diyim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sonunda bizde thampson'dan kurtulmuşuz :D
Hala inanamıyorum. Şimdi başka oyuncu yollarsak da şaşırırım Thompson yerine. Allah korusun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Sonunda Beşiktaş'ın maçlarını rahat rahat seyredebilicem. Yeminimi bozmaya gerek kalmayacak  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bir mucize daha olsa da Kyle Weems'i gönderip yerine 4-5 oynayabilen bir oyuncu alsak keşke. O zaman şampiyonluktan söz edebilirim şu anki durumda Play Off finali büyük başarı olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir mucize daha olsa da Kyle Weems'i gönderip yerine 4-5 oynayabilen bir oyuncu alsak keşke. O zaman şampiyonluktan söz edebilirim şu anki durumda Play Off finali büyük başarı olur.
Ben ekleyim o zaman hem 4 hem de 5 oynayabilecek kalıplı bir oyuncu lazım. Özellikle 5 numarada çember savunucuya ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
★★★