Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 703100 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: "Basketbol için yeni salon projesi bitti. İzin aşamasındayız. Aynı şekilde sponsorla yapacağız. İnşallah Vodafone olur."

inşallah :D

bide guard alalım ama başkanım :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

inşallah :D

bide guard alalım ama başkanım :D
Seneye inşallah  :tabe: Büyük bir sponsor ile de görüşülüyormuş seneye için  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Seneye inşallah  :tabe: Büyük bir sponsor ile de görüşülüyormuş seneye için  :)

İç sahadaki maçta parkeye inip Michael Thompson un kafasını ezecem  fb maçından beri hırsım geçmedi o yer elmasına..

Bobby Brown u kadroda tutsaydık ne olurdu bu kadroda çok iyi oynar 21 sayı 7 asist ortalamsını tutturup birsürü kritik maç almıştı.. Siena yıllarından beri özel takip ettiğim bi oyuncuydu 5 6 maç olsada izledim.. Bence tekrar düşünülebilir Houston Rockets da süre falan alamıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İç sahadaki maçta parkeye inip Michael Thompson un kafasını ezecem  fb maçından beri hırsım geçmedi o yer elmasına..

Bobby Brown u kadroda tutsaydık ne olurdu bu kadroda çok iyi oynar 21 sayı 7 asist ortalamsını tutturup birsürü kritik maç almıştı.. Siena yıllarından beri özel takip ettiğim bi oyuncuydu 5 6 maç olsada izledim.. Bence tekrar düşünülebilir Houston Rockets da süre falan alamıyor.
NBA başka dünya. Dünyadaki çoğu basketbolcu orayı tercih eder. Thompson gitmeyeceği kesinleşti. Maalesef aldığımız cezalar katlanarak artıyor. Geçtiğimiz senelerde ( Fikret Orman dönemi de dahil) oyuncuların ve gelen koçların paraları ödenmemiş. (Bu biraz da Hakan Özköse'nin iş bilmezliğinden ve Cengiz Üçyüreklerin suçu) Seneye bütçemize ekstra yük olacak bu cezalar. İnşallah güzel bir sponsor buluruz da sıkıntı yaşamayız. Basketbol Arena yapımı ile de yükselişe geçeriz. Bu seneyi kafamda bitirdim nerdeyse. Tabiki takibe devam edeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

NBA başka dünya. Dünyadaki çoğu basketbolcu orayı tercih eder. Thompson gitmeyeceği kesinleşti. Maalesef aldığımız cezalar katlanarak artıyor. Geçtiğimiz senelerde ( Fikret Orman dönemi de dahil) oyuncuların ve gelen koçların paraları ödenmemiş. (Bu biraz da Hakan Özköse'nin iş bilmezliğinden ve Cengiz Üçyüreklerin suçu) Seneye bütçemize ekstra yük olacak bu cezalar. İnşallah güzel bir sponsor buluruz da sıkıntı yaşamayız. Basketbol Arena yapımı ile de yükselişe geçeriz. Bu seneyi kafamda bitirdim nerdeyse. Tabiki takibe devam edeceğiz.

Ben bu seneye zaten bi geçiş dönemi olarak bakıyorum sene başından beri , geçen 2 sezondan sonra bu takım bana umut veriyor. Muhtemel salon sponsoruyla beraber güzel bi sponsor bulunur.

Türkiye de şampiyon olmak için fb efes daçka vs bu kadar bütçelere gerek yok bunlar çok abartıyorlar. Çok hakim değilim ama cska bile bunlar kadar para vermiyordur oyunculara.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu seneye zaten bi geçiş dönemi olarak bakıyorum sene başından beri , geçen 2 sezondan sonra bu takım bana umut veriyor. Muhtemel salon sponsoruyla beraber güzel bi sponsor bulunur.

Türkiye de şampiyon olmak için fb efes daçka vs bu kadar bütçelere gerek yok bunlar çok abartıyorlar. Çok hakim değilim ama cska bile bunlar kadar para vermiyordur oyunculara.
Efes, fb, gs, darüşşafa  gibi takımlar paralarını har vurup harman savuruyorlar. 30 milyon euroya kimler getirilir dersin ama işte onlar anca karşıyaka seviyesinde oyuncu bulup getiriyorlar yüksek ücretlere ve bonservislere. Ya da gs gibi sistemsiz yapılanıp sürekli oyuncu transferi yapıyorlar. Ben TBL olarak yatırımlarımızın karşılığını aldığımızı düşünmüyorum. En az 2 takmımız her sene final four oynamalı ve artık bir takımımız kazanmalı. Ancak biz ancak soğuk su içiyoruz kupaların arkasından. Zaten altyapıdan çıkan oyuncular da gelişemeden kayboluyorlar. Oyuncularımızı dışarıya göndermeli altyapıdan gelen oyuncuları oynatmalıyız. Türk basketbolcu havuzumuz çk dar ülke olarak. Bu yerli kadroya sahip olan takım ligi alıyor. Bizim de en büyük sıkıntımız eskisi gibi altyapıdan yerli eli ayağı düzgün oyuncu çıkaramıyor olmamız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

CSKA Real ile birlikte Avrupa'nın en pahalı takımı. Rotasyonda 9. oyuncu olarak kullandıkları adam 900 bin Euro alıyor. Ayrıca bizim basketbolda başarıl olabilmemiz için Basketbol Aş'de yöneticilik yapan ama basketbolu bilmeyen adamlardan kurtulmamız şart. Bu adamların eline 10 milyon Euro versen bile hedeflenen başarıyı yakalayamazlar.
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2017, 17:51:40 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

CSKA Real ile birlikte Avrupa'nın en pahalı takımı. Rotasyonda 10. oyuncu olarak kullandıkları adam 900 bin Euro alıyor. Ayrıca bizim basketbolda başarı olabilmemiz için Basketbol Aş'de yöneticilik yapan ama basketbolu bilmeyen adamlardan kurtulmamız şart. Bu adamların eline 10 milyon Euro versen bile hedeflenen başarıyı yakalayamazlar.
Şube menajerlerin elinden kurtulduğunda yükselişe geçecek. Oyuncu aradığımız zaman menajerlere değil de scout yaptığımız oyuncuya gittiğimiz zaman şube kurtulmuştur derim. Ancak bu yapıyı kullanan tek bir Türk takımı bile yok. Yapılmamışı yapmalıyız. Cengiz Üçyürek i kovmakla işe başlayabiliriz mesela  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Şube menajerlerin elinden kurtulduğunda yükselişe geçecek. Oyuncu aradığımız zaman menajerlere değil de scout yaptığımız oyuncuya gittiğimiz zaman şube kurtulmuştur derim. Ancak bu yapıyı kullanan tek bir Türk takımı bile yok. Yapılmamışı yapmalıyız. Cengiz Üçyürek i kovmakla işe başlayabiliriz mesela  :money:
Aynen öyle bu adamlarla ancak Efes'i Fener'i bir maç yendik diye seviniriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada sene sonu Ufuk Sarıca ayrılacak. Yerine büyük ihtimal Bartzokas'ı getirmeye çalışacaklar gelme ihtimali var ama o da geldikten sonra şubede yapılan amatörce işleri görüp 5-6 ay içinde kaçmaya yer arayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz Ufuk Sarıca gidici dediğimizde burada isyan edenler olmuştu. O zaman hal ve hareketleri gidici olduğunu gösteriyor, sağlam kaynaklardan Beşiktaş'ı milli takıma gitmek için gittiği haberlerini duyuyorduk. ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.  Gerçek yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Demek ki sene sonunda sıfırdan yapılanma göreceğiz. Hayırlısı olsun. Bu bizi böyle ikinci kez bırakması olacak giderse  :money: Bakalım sezon sonunda "Beşiktaş'ın çocuğu Ufuk Sarıca" diyebilecek mi taraftar  :money:

A Milli Erkek Basketbol Milli Takımı'nın coach'unun kim olacağı uzun süre gündemi meşgul etmişti. Ergin Ataman'dan sonra Ufuk Sarıca'nın 12 Dev Adam'ın teknik patronu olması bir takım tartışmaları da beraberinde getirmişti. Coach Ataman, federasyon yetkilileri hakkında açıklamalar yapmış ve gündemin birinci maddesi olmuştu. Milli Takım coach'unun aynı zamanda kulüp takımı çalıştırması konusuna sıcak bakmayan Basketbol Federasyonu yetkililerinin coach Ufuk Sarıca ile görüştüğü öğrenildi! Edindiğimiz bilgilere göre; 19 Ocak'ta A Milli Erkek Basketbol Milli Takım coach'luğuna getirilen Ufuk Sarıca'nın, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş Sompo Japan'da tamamlayacak. 2017-2018 sezonunda ise coach Sarıca'nın Siyah-Beyazlıların başında olmayacak. Milli Takım'ı çalıştırmanın kendisinin en büyük hayali olduğunu vurgulayan coach Ufuk Sarıca'nın, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu da hatırlatalım. Federasyon yetkililerinin Siyah-Beyazlı kulüp ile görüşerek, bu sorunu çözeceği öğrenildi. Peki Beşiktaş yeni sezonda ne yapacak? Basketbolda da iddialı bir konuma gelmek isteyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yeni sezon için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlıların kariyerli bir yabancı antrenörü takımın başına getirmek için şimdiden ikna turlarında... Yardımcısı ise daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir ismin olacağı ileri sürüldü. (Can Budak / basketball.com )

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada sene sonu Ufuk Sarıca ayrılacak. Yerine büyük ihtimal Bartzokas'ı getirmeye çalışacaklar gelme ihtimali var ama o da geldikten sonra şubede yapılan amatörce işleri görüp 5-6 ay içinde kaçmaya yer arayacak.
Ben de şimdi paylaştım bu haberi  :tabe: Kimi getirirlerse getirssinler bu yönetemeyenler yönetici koltuğunda oturduğu müddetçe hiç bir şey olmaz. Onun için 4 kupalı sezon mucize diyorduk. Her şey üst üste çok denk gelmişti. Her sene sıfırdan yapılanmaya başlamaya devam. Bir ileri iki geri uygun adım marş...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2016 Mart ayından beri anlattık forumda. Bazı şeyler adamlık meselesidir. Olanlara biz şaşırmıyoruz, sizde şaşırmayınız. (via Metin Sönmez )

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sponsorluk için bir Alman firması ile görüşüldü. Ama şu konjektürde zor gibi duruyor. (via Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sponsorluk için bir Alman firması ile görüşüldü. Ama şu konjektürde zor gibi duruyor. (via Metin Sönmez)
Tahminim T-Mobile, Volkswagen, Mercedes - Benz, Deutsche Bank firmalarından biridir. Ama bunların birinden bile sponsor olarak faydalanacağımızı düşünmüyorum. Elimizde belli bir plan - proje yok çünkü.

Çevrimdışı tangaz

vodafone el atsın sponsorluk işine 8-10 milyonluk bir bütçe ile başlansın sonra salonu yapsın derken bütçeyi kademeli olarak 15-20 aralığına yükseltsin hem vodafone kazansın hem biz  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar nazi yahu hic sokmamak lazim camiaya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahminim T-Mobile, Volkswagen, Mercedes - Benz, Deutsche Bank firmalarından biridir. Ama bunların birinden bile sponsor olarak faydalanacağımızı düşünmüyorum. Elimizde belli bir plan - proje yok çünkü.
İçinde bulunduğumuz politik durudan dolayı zor. Yoksa bir şekilde ikna eder bizim başkan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

vodafone el atsın sponsorluk işine 8-10 milyonluk bir bütçe ile başlansın sonra salonu yapsın derken bütçeyi kademeli olarak 15-20 aralığına yükseltsin hem vodafone kazansın hem biz  :iblush:
Vodafone forma gelirlerini stat gelirlerini arttırsın. Biz basketbola başka sponsor da buluruz  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bunlar nazi yahu hic sokmamak lazim camiaya

hitlerin tohumlarının ne işleri varmış di mi reyis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Vodafone forma gelirlerini stat gelirlerini arttırsın. Biz basketbola başka sponsor da buluruz  :evillol:

tüm branşlarda ana sponsor olsun Mustafa. öyle düşün olayı. tam bir marka...

Çevrimdışı MUSTAFA_

tüm branşlarda ana sponsor olsun Mustafa. öyle düşün olayı. tam bir marka...
Bir açıdan iyi olabilir ama ben global olarak da daha fazla fayda sağlamak için farklı alanlardaki farklı ülkelerin şirketleriyle anlaşmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Örneğin gidip bir Çin firması ile anlaşsak ve Çin pazarına girmemize yardımcı olsa fena mı olur? Ya da gidip bize prestij sağlayacak daha büyük bir firma ile anlaşsak? Ben biraz farklı düşünüyorum. Bizim büyümemiz ile daha büyük sponsorlarla anlaşmayı. Bazı büyük takımlar antlaşma bozuyor daha fazla para verdiler diye. Tabi Türkiye şartlarında sponsor buldun da daha iyisi olsun diyorsan haklısın. Ancak hayal etmeyi de mi bırakalım. Hayal etmeden hiçbir şey olmaz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaklaşık 20 dakika sonra  Best Balıkesir ile maçımız başlayacak. İzlemek isteyenler için maç yayını Bein Sports 3 de  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yaklaşık 20 dakika sonra  Best Balıkesir ile maçımız başlayacak. İzlemek isteyenler için maç yayını Bein Sports 3 de  :bandit:

izlicez tabi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

izlicez tabi :D
Keşke izlemese miydim diyorum şu an  :alala: İlk 5 dakikada 7 top kaybı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★