Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 701421 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı ALDENYX

tompson show....allahtan 5 foul yaptı da 10 sayı altı bitebilir.  ufuksarıfanın en büyük hatası....bedelini beraber ödeyeceğimiz...hata.. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı enesbjk

Thompson çıktı da 3 4 dk rahat izleriz artık. Bu ne ya adamlar en az 10 sayı serbest atıştan buldu. Boşuna avantaj veriyoruz

Çevrimiçi 38life

Hayatımda seyrettiğim en kötü çeyreği oynadık.

Çevrimdışı enesbjk

%13 3 sayı

Çevrimdışı cursedofdragon

5 sayı fark birşey değil kapatırız akatlarda haftaya farkı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 sayı fark birşey değil kapatırız akatlarda haftaya farkı :D
Thompson ile asla

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Pınat Karşıya 75-70 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guard'sız çıkalım :D
Bu sefer de Micheal Roll oyundan çok düşüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu sefer de Micheal Roll oyundan çok düşüyor  :tabe:

thampson'u onlara verelim o zaman 1 maçlığına :D

Yada hiç çıkmayalım adamın yarardan fazla zararı var çünkü :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

thampson'u onlara verelim o zaman 1 maçlığına :D

Yada hiç çıkmayalım adamın yarardan fazla zararı var çünkü :D
Benim Karşıyaka gelirse pek umudum yoktu ama bu maçın skoru umutlandırdı biraz ama sadece skor takım değil  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bu sezon Ufuk Sarıca ile çıktığımız zorluk derecesi yüksek olan maçların hemen hemen hepsini kaybettik Darüşşafaka dışında. Malesef Ufuk Sarıca çok yanlış oyuncu seçimleri yapmış, bunu her geçen maç daha iyi anlıyoruz. Bir Thompson var adam yarardan çok zarar veriyor takıma, bu zamana kadar nasıl bu kadar tahammül edilip takımdan gönderilmedi akıl alır gibi değil. Strawberry'nin ne yapacağı belli olmuyor bir bakıyorsun içeri girip müthiş bir smaç vuruyor bir bakıyorsun elinde ki topu rakibe veriyor. Weems'te sezon başından beri istikrarlı değil, Roll ise ilk geldiği zamanla arasında dağlar kadar fark var. Takıma acilen 2 tane biri guard pozisyonuna diğeri pota altına kaliteli oyuncu transferi şart yoksa bu sene de hüsran olur.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon Ufuk Sarıca ile çıktığımız zorluk derecesi yüksek olan maçların hemen hemen hepsini kaybettik Darüşşafaka dışında. Malesef Ufuk Sarıca çok yanlış oyuncu seçimleri yapmış, bunu her geçen maç daha iyi anlıyoruz. Bir Thompson var adam yarardan çok zarar veriyor takıma, bu zamana kadar nasıl bu kadar tahammül edilip takımdan gönderilmedi akıl alır gibi değil. Strawberry'nin ne yapacağı belli olmuyor bir bakıyorsun içeri girip müthiş bir smaç vuruyor bir bakıyorsun elinde ki topu rakibe veriyor. Weems'te sezon başından beri istikrarlı değil, Roll ise ilk geldiği zamanla arasında dağlar kadar fark var. Takıma acilen 2 tane biri guard pozisyonuna diğeri pota altına kaliteli oyuncu transferi şart yoksa bu sene de hüsran olur.
Takımın bütçesi yok  :tabe: Guard alırsak şükret  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Takımın bütçesi yok  :tabe: Guard alırsak şükret  :tabe:
Atiba oynasin, milli takim arasinda ufuk hoca atibayi bi de guard pozisyonunda denesin. O tomson midir nedir ondan faydali oynamazsa, essek gibi aniririm. Cins cins top kaybi yapmaz, bir macini seyrettim herifin 5. Saniyede topu oyuna sokamadi, allahtan orda degildim, superman yumrugu ile ucarak konardim tepesine. Bu seviyede oyle hata yapilir mi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba oynasin, milli takim arasinda ufuk hoca atibayi bi de guard pozisyonunda denesin. O tomson midir nedir ondan faydali oynamazsa, essek gibi aniririm. Cins cins top kaybi yapmaz, bir macini seyrettim herifin 5. Saniyede topu oyuna sokamadi, allahtan orda degildim, superman yumrugu ile ucarak konardim tepesine. Bu seviyede oyle hata yapilir mi
Hata yapacak kadar oynasa canım yanmaz  :money: Bu adam 2. ligde düşme potasındaki takımlarda bile oynayamaz  :tabe: Resmen menajer oyunu kokusu geliyor insanın burnuna. Alınması için ısrar eden kişinin Ufuk hoca olması da kafamızı karıştırmıyor değil  :alala: Hayırlısıylar kurtulalım adını anmayacağım. Açık ara tarihimizdeki en kötü guard (Khalid El-Amin'e hakaret odu buna guard demem)  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hata yapacak kadar oynasa canım yanmaz  :money: Bu adam 2. ligde düşme potasındaki takımlarda bile oynayamaz  :tabe: Resmen menajer oyunu kokusu geliyor insanın burnuna. Alınması için ısrar eden kişinin Ufuk hoca olması da kafamızı karıştırmıyor değil  :alala: Hayırlısıylar kurtulalım adını anmayacağım. Açık ara tarihimizdeki en kötü guard (Khalid El-Amin'e hakaret odu buna guard demem)  :money:

El amin Diyince aklıma  Akatlar daki Ülkerspor maçı geliyor salondaydım :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaklaşık 15 dakika sonra Akatlar'da Pınar Karşıya ile oynayacağız. Maçı Bein Sports 2 yayınlayacak  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan V (vs. Pınar Karşıyaka): Michael Thompson - Michael Roll - D.J. Strawberry - Earl Clark - Vladimir Stimac.

Cancer is coming  :duman:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson savunmada eksik bırakarak rakibe avantaj veriyor. Bir oyuncu her pozisyonda rakibine geçilir mi ya  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca kafana sıkma aldır artık şu guardı  :clever:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Periyot Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 25-19 Pınar Karşıyaka

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk çeyrekte 12 sayı 3 ribaund 1 blok ile oynayan Dj Strawberry maça çok iyi başladı  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dj Strawberry show var  :sevinc

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roll guardsızlıktan sürekli geriye gidiyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemler yine berbat  :money: Adam moon walk yaptı steps çalmadı gitti faul çaldı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★