Beşiktaş GAİN
Beşiktaş GAİN

Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş GAİN  [Okunma sayısı 700056 defa] Beşiktaş GAİN

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 top kaybı bu adam guard.

En kritik zamanda ağzımıza etti.

Yok abi guard alınmadan izlemiyorum bidaha Beşiktaş basketbol maçı yazık bizede yav.

Futbolda son saniyelerde kanser oluyorduk şimdi bide baskette olamam.
Küçük takımın büyük topçusu bile olmaz bu çocuktan  :money: Devre arası bir guard ve pivot alırız inşallah  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Yazıklar olsun. gerçekten başka birşey söylemiyorum. Karşımızdaki rakip güçlü evet. Ama biz rakip güçlü olduğu için kaybetmiyoruz ki. Rakip gücünü göstermiyor ki. Biz kendi kendimizi bitiriyoruz hep aynı şeyi yapıyoruz. Hoca uyuyor resmen uyuyor. Hiçbirşey yapmıyor. Muratcan Güler 2.ci periyottan beri dinleniyor Ne var şu son dakikalarda Thompson'ın yerine Muratcanı soksan? O saçmasapan top kaybını yapmazdı Muratcan. Çıldırıcam ya çıldırıcam. Arkadaş kaybedelim ya ezile ezile kaybedelim. Ya da yine 3 sayıyla kaybedelim ama rakip iyi oynadığı için kaybedelim bizim gücümüz yetmesin kazanmaya öyle kaybedelim. Ama değil. Maç bizim avuçlarımızın içinde, Maçı vermeye çalışıyoruz maç tekrar tekrar avuçlarımızın içine dönüyor ama biz son atağa kadar maçı vermekten vazgeçmiyoruz. Böyle birşey olmaz. Bunun sorumlusu Hoca ve Thompson'dır. Ayrıca Dixon'ı ateşleyen, hırslandıran oyunun içine dahil eden ekmeklerine yağ süre "Beşiktaş" taraftarına da Tebrikler!!!

Çevrimdışı worns

Çok iyi oynadık. Elimize gelen maçı Thompson verdi. Mental açıdan bu kadar zayıf guard görmedim arkadaş.

Sene başında pivotsuzluk bela olacak derken Stimac beklemediğimiz katkıyı verdi. Umutlu olduğumuz Thompson her maç üstüne koyarak batırıyor.

Takımın durumu oldukça pozitif. Bu maç DJ'de ekstra katkı verdi. Gard değişikliğiyle lig için daha fazla umut besleyecek hale gelebiliriz.

Çevrimiçi 38life

Dixon'ın yaptığı harekete teknik faul vermeyen hakemlere mi yoksa böyle bir itirazda bulunmayan hoca ve oyunculara mı kızayım?

Çevrimdışı mylife1903

Taraftar destegi ile iyi sonuc almisiz. Basketbol birazcik boyle buyuk butce dogru kullanilirsa tokatlar cogu zaman. Deplasmanda daha buyuk fark yeriz, bu butceyle iyi sonuc bence, herkes de heyecanlanmis, seneye yeneriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok iyi oynadık. Elimize gelen maçı Thompson verdi. Mental açıdan bu kadar zayıf guard görmedim arkadaş.

Sene başında pivotsuzluk bela olacak derken Stimac beklemediğimiz katkıyı verdi. Umutlu olduğumuz Thompson her maç üstüne koyarak batırıyor.

Takımın durumu oldukça pozitif. Bu maç DJ'de ekstra katkı verdi. Gard değişikliğiyle lig için daha fazla umut besleyecek hale gelebiliriz.
Sadece mental olarak değil her yeriyle problem adam. Yabancı hakkımızı heba ediyoruz. Şafak bile nerdeyse ondan dah fazla yarar sağladı bu maçta bize  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

5 top kaybı bu adam guard.

En kritik zamanda ağzımıza etti.

Yok abi guard alınmadan izlemiyorum bidaha Beşiktaş basketbol maçı yazık bizede yav.

Futbolda son saniyelerde kanser oluyorduk şimdi bide baskette olamam.

En kritik zamanla falan alakası yok sezon başından beri bu adam böyle, sezon başından beri biyerimizi yırtıyoruz. Ama bunu hala göremiyor Hoca ve hala oynatıyor. Muratcan yaşlıymış da bilmem neymiş. Muratcan 2.ci yarı süre aldı mı? 3 dakikada mı oynayamıyor? geçsinler bu işi.

Çevrimiçi 38life

Stimac da batırdı bugün. Kaç serbest atış kullandı ve kaçını attı? Bukadar düşük yüzde olur mu? Biraz serbest atış soksa bu maç sondan 2.ci hücumumuzda bitmişti.

Çevrimdışı worns

Fransa ligi her zaman iyi referans olmuyor işte. Daha önce de benzer patlamalarımız olmuştu Fransa'dan gelenlerden.

Hocanın bir Dixon daha bulması lazım.

Çevrimiçi 38life

Sadece mental olarak değil her yeriyle problem adam. Yabancı hakkımızı heba ediyoruz. Şafak bile nerdeyse ondan dah fazla yarar sağladı bu maçta bize  :money:

Neredeyse mi?

Çevrimdışı worns

Stimac da batırdı bugün. Kaç serbest atış kullandı ve kaçını attı? Bukadar düşük yüzde olur mu? Biraz serbest atış soksa bu maç sondan 2.ci hücumumuzda bitmişti.

Benim Stimac'tan sene başı beklentim çok çok daha düşüktü. Bu nedenle şimdiye kadar yaptıklarıyla artıda bence. Ciddi bir pivot problemimiz olduğunu ise katılıyorum zaten Stimac iyi oynasa da yarım oynayabiliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

nalet olsun ne zaman geliyor bu devre arası guard almazsak 2.ci yarı maçları izlemicem.

zahmet etmicem evimizde ilk yenilgiyi aldık adamları liderlik koltuğuna oturttuk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En kritik zamanla falan alakası yok sezon başından beri bu adam böyle, sezon başından beri biyerimizi yırtıyoruz. Ama bunu hala göremiyor Hoca ve hala oynatıyor. Muratcan yaşlıymış da bilmem neymiş. Muratcan 2.ci yarı süre aldı mı? 3 dakikada mı oynayamıyor? geçsinler bu işi.
Muratcan getirse topu daha iyiydi. Hoca Thompson ı kazanayım derken takımı kaybedecek haberi yok. Ufuk hoca başka takımlardayken de hep Boby dışında guard problemi yaşadı. Kaç aydır ıyuncu alınacak hocanın engellediğini düşünmeye başladım artık transferi. Taraftar twitter üzerindn hocaya baskı yapmalı artık. Bir şekilde alabilmeliyiz vasat da olsa bir guard. Maçı kurtarsın sayı problemimize deva olsun diye oyuncu alıp 5 sayı ve 5 top kaybı görüyorsan üzerinde düşünmeden hatanı kabul edip göndermen lazım oyuncuyu...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Herşeyi Thompsona yüklemek saçma Ufuk hoca bu maçı kaybetti 1-Stimac son periotta bu kadar beklemez kenarda 2-76-77 skor hücum sendeyse 14 sn varken dünyada tüm coachlar mola alır ufuk hocam almadın top kaybıyla maçı verdik. :s20:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi 38life

Arkadaş gerekirse Sat Olcayı bir guard al, Basketbola yatırım yap ya. İkinci büyük şuben senin burası. Takımda Guard yok gören kulüp batmanın eşiğine gelmiş zanneder. Bukadar insan maça geliyor, destekliyor. Beşiktaş taraftarı iyi kadro kurulduğunda herzaman Basket takımına sahip çıkmış ve diğer taraftarlardan daha iyi desteklemiştir takımı. Ama yönetim böyle üvey evlat muamelesi yaparsa daha çok boş tribün görürler. Bi de yeni salon yapacaklarmış... Hahaha!! Yapmayın kardeşim boş kalır çünkü. Takımda guard yok sen yeni salon peşindesin.

Çevrimiçi 38life

Çok sinirliyim yemin ederim bakkala çıksam bakkalın ağzını burnunu kırarım neden bakıyosun diye.

Çevrimiçi 38life

Benim Stimac'tan sene başı beklentim çok çok daha düşüktü. Bu nedenle şimdiye kadar yaptıklarıyla artıda bence. Ciddi bir pivot problemimiz olduğunu ise katılıyorum zaten Stimac iyi oynasa da yarım oynayabiliyor.

Stimac gayet iyi genel performansta bekleneni boşver ortalama olarak bile iyi. Ama bu maç olmadı işte. Bu maç genel performansını korusa belki Thompson'a rağmen kazanacaktık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok sinirliyim yemin ederim bakkala çıksam bakkalın ağzını burnunu kırarım neden bakıyosun diye.

ben eve kum torbası aldım bu yüzden onu yumrukluyorum sizede tavsiye ederim 30 dk ben bi yumruklayıp geleyim thampson'a vurur gibi vurucam.

Çevrimdışı GD8

Ulan Yanarım yanarım   Bobby Brown gibi Guard'ı gönderip Oyun çizme özürlüsü Thompson kaldık yaaaa ...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herşeyi Thompsona yüklemek saçma Ufuk hoca bu maçı kaybetti 1-Stimac son periotta bu kadar beklemez kenarda 2-76-77 skor hücum sendeyse 14 sn varken dünyada tüm coachlar mola alır ufuk hocam almadın top kaybıyla maçı verdik. :s20:
Çok yanlış yerden yaklaşıyorsun. Biz bu maç özelinde konuşmuyoruz  :tabe: Stimac konusuna gelirsek o 20 hadi taş çatlasın 25 dakikalı bir oyuncu. Daha fazlasını bekleyemezsin. İlk defa bu kadar fazla oynuyor kariyeri boyunca  :tabe: Tek molası kalmıştı. Saklamak istemiş olabilir  :tabe: Bilemeyiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Muratcan getirse topu daha iyiydi. Hoca Thompson ı kazanayım derken takımı kaybedecek haberi yok. Ufuk hoca başka takımlardayken de hep Boby dışında guard problemi yaşadı. Kaç aydır ıyuncu alınacak hocanın engellediğini düşünmeye başladım artık transferi. Taraftar twitter üzerindn hocaya baskı yapmalı artık. Bir şekilde alabilmeliyiz vasat da olsa bir guard. Maçı kurtarsın sayı problemimize deva olsun diye oyuncu alıp 5 sayı ve 5 top kaybı görüyorsan üzerinde düşünmeden hatanı kabul edip göndermen lazım oyuncuyu...

Ya ne kazanması ya. Bıraksınlar bu oyuncu kazanma edebiyatını adam resmen sabote ediyor takımı. Kazanmayı geç oyuncunun sözleşmesini feshetsinler diyorum ben. Fesih bedelini de bi hesap açsınlar vallahi 100 TL yatırmazsam (Hakaret Yasak)₅.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben eve kum torbası aldım bu yüzden onu yumrukluyorum sizede tavsiye ederim 30 dk ben bi yumruklayıp geleyim thampson'a vurur gibi vurucam.
Benim yerime de vur  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı salih

Mac icinde kac dk almis stimac nasil batirdi adam ne yapsin 5 numara rotosyon yok dinlenmeye firsat yok hoca mecbur 2 dk kenera aldi sertac yerini dolduramadi .yorgunluktan dan da serbest atis kacar gommeyelim hemen .elinden geleni yapti.obrodowicin yillik aldigi parayla takim kuruldu resmen .hoco o kadroyla o rotasyonla yapabilecegini yapti fazlasini beklemek hayalcilik olur .obroya ver bakalim bizim butceyi nasil hoca gorelim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya ne kazanması ya. Bıraksınlar bu oyuncu kazanma edebiyatını adam resmen sabote ediyor takımı. Kazanmayı geç oyuncunun sözleşmesini feshetsinler diyorum ben. Fesih bedelini de bi hesap açsınlar vallahi 100 TL yatırmazsam (Hakaret Yasak)₅.
Hangi maçta ufak bir faydası dokundu.Maç bittikten sonra sayı atıp istatistiklerle kandırıyor herkesi  :money: Tarihte böyle nefret etme boyutuna varan bir oyuncumuz olmamıştı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

PC'den Thompson'ın fotoğraf çıktısını çıkartıp yapıştır kum torbasına. Valla bende kum torbası olsa yapardım şuan.