Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 695627 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı ONUR KOLCU

can havliyle potaya atılan her üçlük filelerden geçti, bırakın da yenilelim.

Son 4 sezondur açıp bakalım  bu sinan güler her BJK maçında efsane oynuyor ve gs bize karşı çok iyi dış şut atıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BuzzSpor Basket ‏@BuzzBasketbol  3 dk.3 dakika önce
Galatasaray Odeabank'ta Jon Diebler, son 20 üçlük denemesinde 16 üçlük isabeti buldu.

Bu nasıl bi yüzdedir arkadaş..

Çevrimdışı LuceGel

Bu takımdan üzgünüm bir şey olmaz , bu kadar kolay top kaybı yapılmaz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

BuzzSpor Basket ‏@BuzzBasketbol  3 dk.3 dakika önce
Galatasaray Odeabank'ta Jon Diebler, son 20 üçlük denemesinde 16 üçlük isabeti buldu.

Bu nasıl bi yüzdedir arkadaş..

ve bu adamı bomboş bırakıyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takımdan üzgünüm bir şey olmaz , bu kadar kolay top kaybı yapılmaz.

Çok aşırı top kaybı yapan bi takım değiliz ki bugün ki maça bakarak mı bu kanıya vardınız. .

Çevrimdışı raichu

ben hala %36 yı anlamadım izlemediğim için
bu kadar orta mesafe atış nasıl kaçtı  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben hala %36 yı anlamadım izlemediğim için
bu kadar orta mesafe atış nasıl kaçtı  :alala:

2 3 kez ribauntları tamamlamak isterken o karambollerden  üstüste attıklarımız girmedi bi hücumda 3 - 4 ribaund aldık tikleyemdik toplara girmedi yani rahat şutlar değil çoğu ama  takımın dengesi bozulunca basitleride atamadık.

Çevrimdışı LuceGel

Çok aşırı top kaybı yapan bi takım değiliz ki bugün ki maça bakarak mı bu kanıya vardınız. .
Önemli maçlarda çok kayıp yaptık ve kaybettik oyun ritmimiz oturmuyor bir türlü kadro yeterşiz en başta oynatacak adam yok takımı.

Çevrimdışı raichu

2 3 kez ribauntları tamamlamak isterken o karambollerden  üstüste attıklarımız girmedi bi hücumda 3 - 4 ribaund aldık tikleyemdik toplara girmedi yani rahat şutlar değil çoğu ama  takımın dengesi bozulunca basitleride atamadık.
ne diyeyim böyle bir istatistik yüzünden kaybetmek üzücü 50 de 18 felaket resmen hani 22 atsan kazanıyorsun ve bu bile ortalama bir istatistik olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Önemli maçlarda çok kayıp yaptık ve kaybettik oyun ritmimiz oturmuyor bir türlü kadro yeterşiz en başta oynatacak adam yok takımı.

Zaten önemli darüşşafaka ile oynadık onda da 5 top kaybı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zaten 2 senedir PlayOff ' lara kalamayan bi takımız yeni takım yeni koç biraz sabır gerektiğini düşünüyorum..

Öyle hemen gs yi dışarda geleni geçeni tokatlayarak geçeceğini düşünenler zaten yanılıyordur üstüne koyarak gidecektir takım.

Çevrimdışı raichu

Zaten 2 senedir PlayOff ' lara kalamayan bi takımız yeni takım yeni koç biraz sabır gerektiğini düşünüyorum..

Öyle hemen gs yi dışarda geleni geçeni tokatlayarak geçeceğini düşünenler zaten yanılıyordur üstüne koyarak gidecektir takım.
orası öyle ama yüzde çok kötü be abi  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

orası öyle ama yüzde çok kötü be abi  :D

hahahha Aynen Rezil bi yüzde.

neyse bu işin akatlarıda var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ufuk Sarıca'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

“Galatasaray Odeabank’ı tebrik ederim. Bundan sonrası için de Euroleague’de başarılar dilerim. İyi bir takımla oynadık. Çok kaliteli oyuncuları ve çok iyi koçları var. İlk yarıda bütün momentum bizdeydi. Maçın kurgusunu yaparken topa baskı bizim için önemliydi. Hem Sinan’ın oynadığı sürelerin artması sonucu onu yıpratmak hem de uzun forvetlerle oyunu kurmalarını önlemek istedik. Bunda da başarılı olduk. Onları top kayıplarına zorladık Ribauntlarda da 44 ribaunt gibi yüksek bir sayıya ulaştık. Ancak hücumda iki sayı yüzdemiz felaketti. Tabii ki bunda Tibor Pleiss’ın da etkisi var, atışlarımızı bozdu. Üçüncü periyotta tempoyu Galatasaray’a kaptırdık ama maçın içinde kaldık. Diebler’ın kritik ve zor atışlarıyla ki bu atışlar onun atışları, maçı kaybettik. Çok kısa bir süre sonra Çarşamba günü oynayacağımız bir maç var artık tamamen ona konsantre olduk.”@raichu :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

yine de mücadele iyiydi bence, umarım Ufuk hocanın morali bozulmamıştır. hak etmedi üzülmeyi çünkü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Bishamon

Moral bozucu bir galibiyet ama önümüze bakmak lazım.Futbol takımıyla aynı sorunu yaşıyoruz winner oyuncumuz yok.Şampiyon olduğumuz sene Arroyo ve Hawkins topu eline alınca rahatlıyordun şimdi adamlar ellerindeki topu karşıya veriyor.Leş gibi oynayan gsye yenilmek koydu biraz

Çevrimdışı LuceGel

Zaten önemli darüşşafaka ile oynadık onda da 5 top kaybı.
Benim söylediğim istatiklere geçen top kayıpları değil hücum opsiyonlarında etkisiz oluyoruz zorlama atışlarla birsürü top kaybettik,mevcut guardlarla olmaz .Bir tek S.Güler iki takım araışındaki farkı belirledi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu gs Arroyo ya 2.6 milyon borç nasıl takmış 2 sene bedava mı oynatmışlar nasıl olmuş bu iş .

Çevrimdışı tangaz

Bu gs Arroyo ya 2.6 milyon borç nasıl takmış 2 sene bedava mı oynatmışlar nasıl olmuş bu iş .

1,15 arroyoya takmışlar 640da menacerlik şirketine + faizler falan derken  2,6 die okudum ben
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

1,15 arroyoya takmışlar 640da menacerlik şirketine + faizler falan derken  2,6 die okudum ben
Yalnız giren girmiş ama olan gs ye olmuş yine.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

İyi olmuş batsın hırsızlar  :D