Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691268 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Bishamon

Tekrarını nasıl izleyebilirim acaba  :s20:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İzleyemezsin :)

Eğer evinde bu Turkcell TV falan varsa geri alabilirsin yayını o şekilde izleyebilirsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Youtube da maçın tamamı var ararsan bulursun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih Erden ile ilgilendiğimize dair bir duyum var...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Youtube da maçın tamamı var ararsan bulursun

Sağ ol  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Semih Erden ile ilgilendiğimize dair bir duyum var...
+ Jamon Gordon

Çevrimdışı MUSTAFA_

+ Jamon Gordon
Semih çok problemli ama Gordan bize ilaç olabilecek özelliklere sahip onu isterim durumu iyiyse

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Semih biz de oynadığı sene tekrar parlamıştı açıkçası ama ciddi konsantrasyon problemleri var..

Onun dışında set oynamayı bilen 3 oyuncunun( biraz da Muratcan'ı sayarsak 3.5 diyelim) olması çok büyük avantaj. Takımın genel asist ortalaması gayet iyi düzeyde. Roll müthiş bir tecrübe ve oyun aklı muazzam. Clark ise çok iyi katkı veriyor.

Son sözümde Şafak Edge'ye..  Zorunda olmadıkça 12 de bile bulunmamalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih biz de oynadığı sene tekrar parlamıştı açıkçası ama ciddi konsantrasyon problemleri var..

Onun dışında set oynamayı bilen 3 oyuncunun( biraz da Muratcan'ı sayarsak 3.5 diyelim) olması çok büyük avantaj. Takımın genel asist ortalaması gayet iyi düzeyde. Roll müthiş bir tecrübe ve oyun aklı muazzam. Clark ise çok iyi katkı veriyor.

Son sözümde Şafak Edge'ye..  Zorunda olmadıkça 12 de bile bulunmamalı.
Şafak 'el freni' Edge yanlış sporu yapıyor resmen. Bu spor için doğmamış...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

zamanında efes efesken zoran saviç die bir 5 numara almıştı sezona iyi başlamıştı ama sonra sakatlıklar vb derken kariyeri burada bitmişti yaşıda vardı zaten. hantal gibi dururdu ama çok akıllıydı işi şova dökmeden rakip de ne olduğunu anlamadan 30 sayıyı sokuşturduğu çok maç vardır. ben 4 numarada siyahi diyorum ama 5 numarada bu saviç gibi oyunu aklıyla oynayan fazla hoplamadan zıplamadan temel basketbol bilgisi ile 20-25 sayı 10-12 ribaund yapan beyaz adam 5 numaraları çok seviyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

zamanında efes efesken zoran saviç die bir 5 numara almıştı sezona iyi başlamıştı ama sonra sakatlıklar vb derken kariyeri burada bitmişti yaşıda vardı zaten. hantal gibi dururdu ama çok akıllıydı işi şova dökmeden rakip de ne olduğunu anlamadan 30 sayıyı sokuşturduğu çok maç vardır. ben 4 numarada siyahi diyorum ama 5 numarada bu saviç gibi oyunu aklıyla oynayan fazla hoplamadan zıplamadan temel basketbol bilgisi ile 20-25 sayı 10-12 ribaund yapan beyaz adam 5 numaraları çok seviyorum.

Stimac dan memnunsun abi sen ozaman :)

Adam 20 - 25 sıkıştırıp 10 ribaund dan az almıyor.

Çevrimdışı Yankee

Ergin zamanı Nicevic vardı. Onu da çok severdim ben. Çok akıllı bi' 5 numaraydı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ergin zamanı Nicevic vardı. Onu da çok severdim ben. Çok akıllı bi' 5 numaraydı.
El Amin dönemleri  :sevinc Basketbol oynayıp izlemeye başladığım dönemler... Ne günlerdi onlar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

@tangaz abi o uzunların dönemi kapandı artık gerektiğinde top süren üçlük atabilen hızlı atletik uzunların zamanı başladı. Örnek vermek gerekirse Anthony Davis, Karl-Anthony Towns , Kristaps Porzingis gibi uzunları sayabiliriz. Ufuk hoca da böyle bir uzun istiyor.

Yeni dönem uzunlarını Kaan Kural yazmış. İstersen okuyabilirsin  :ok:

http://www.basketball.com.tr/kose-yazarlari/kaan-kural/devlerin-evrimi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Atletik oyuncu mac sonuna yorulur ama uzun oyuncu mac sonunda kisalmaz.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Stimac dan memnunsun abi sen ozaman :)

Adam 20 - 25 sıkıştırıp 10 ribaund dan az almıyor.

ewet beğeniyorum ama tam tarif ettiğim adam değil zoran saviç efese gelmeden önce 5 numaraların ilahıydı avrupa basketbolunda  3lük falanda sokuştururdu her maç 3 tane oyuna çok akıl katan lider biriydi. stimac öyle değil iyi niyetli yırtınan adam imajı veriyor saviç bu işleri gerine gerine yapıyordu ve bu durum rakibi psikolojik olarak da bozuyordu. şimdi psikoloji dedim vitor efendi aklıma geldi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Atletik oyuncu mac sonuna yorulur ama uzun oyuncu mac sonunda kisalmaz.  :bandit:

@mylife1903 efsane bir söz ama bize eskidiniz diyor gençler forumda

Çevrimdışı Bishamon

Stimac hoş iyi yürekli çocuk ama yüzünde hep böyle boş bir ifade var sanki etrafında olanı anlamıyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

El Amin dönemleri  :sevinc Basketbol oynayıp izlemeye başladığım dönemler... Ne günlerdi onlar...

Lisedeyken Banvit le lig maci icin Bandirmaya gelmisti Besiktasimiz. El Amin le otel cikisinda karsilasmistik boyum daha uzun diye hava bastiydim. Eeey gidi gunler :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

@mylife1903 efsane bir söz ama bize eskidiniz diyor gençler forumda
Size eskidiniz diyen yok @tangaz abi oynanan basketbol değişti  :iblush: Alan paylaşımı ve hızlı pas üzerine kurulu oyun oynamaya çalışıyor takımlar. Yoksa ben de uzunların post up üzerinden oynadığı oyunları severim. Nicvic in yeri ayrıdır bende. Modern basketbol artık uzunların sırtı dönük oynamasını çok zorlaştırdı. Stabil uzunların etkinliği azaldı. Artık uzunların çoğu 3 sayı çizgisinin dışından hücum ediyor hızlarını kullanarak.

Avrupa da NBA de moda olan basketbolu oynamaya çalışıyor yavaş yavaş. Çünkü hızlı oyun daha çok sayı daha çok keyif demek seyirciler için  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bizim jenerasyona basketi sevdiren adam petar naumoskiydi onun saç traşını yaptıran çok kişi olmuştu 93-94-95 li yıllarda.
birde 80li yıllarda cinconda dawkins die bir şutör guard herif vardı şimdi 60 yaşına gelmiş olabilir sinir olurdum ama iyi basketciydi tabii basketbolu bizim jenerasyona esas öğreten takım da eczacıbaşıydı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac hoş iyi yürekli çocuk ama yüzünde hep böyle boş bir ifade var sanki etrafında olanı anlamıyor.
Stimac hızlı bir oyuncu değil ama nerede durması pozisyon alması gerektiğini çok iyi bilen tipik bir Sırp uzun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Size eskidiniz diyen yok @tangaz abi oynanan basketbol değişti  :iblush: Alan paylaşımı ve hızlı pas üzerine kurulu oyun oynamaya çalışıyor takımlar. Yoksa ben de uzunların post up üzerinden oynadığı oyunları severim. Nicvic in yeri ayrıdır bende. Modern basketbol artık uzunların sırtı dönük oynamasını çok zorlaştırdı. Stabil uzunların etkinliği azaldı. Artık uzunların çoğu 3 sayı çizgisinin dışından hücum ediyor hızlarını kullanarak.

Avrupa da NBA de moda olan basketbolu oynamaya çalışıyor yavaş yavaş. Çünkü hızlı oyun daha çok sayı daha çok keyif demek seyirciler için  :bandit:

yüksek skor evet cezbedici ama ben hala naumoskili efesin 50-48 kaybettiği aris maçını ayrı bi severim fırsatım olsa ayda bir izlesem sıkılmam o maçtan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atletik oyuncu dediysek öyle sıradan avrupadaki atlet uzunları demedik ki  :D NBA den bahsettim  :)

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 12:44:05 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yüksek skor evet cezbedici ama ben hala naumoskili efesin 50-48 kaybettiği aris maçını ayrı bi severim fırsatım olsa ayda bir izlesem sıkılmam o maçtan.
Basketbol eskiden akıl oyunuydu. Şimdi daha çok oyun alışkanlığı üstünden oynanan güç ve hız oyunu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★