Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Demir ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 690997 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Bishamon

nerde yazıyor bilmiyorum ki :D

Baskete ilgim yoktu demiştim daha önce yeni yeni başladım :)

Nerde yazar bu fikstür verin bakalım :)

bjk.com.tr

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün oynayacağımız maçı A Spor yayınlayacak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yankee

İlk defa iyi savunma yapan, diğer rakiplerimize oranla çok daha ciddi bir takımla karşılaşacağız. Takımın durumunu görmek adına güzel bir sınav olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Thompson baya iyi başladı

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

AEK 18-22 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şafak el freni girdi  :money: Eline top değmediği sürece sorun yok gibi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

AEK 40-47 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

AEK 61-64 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

oyy oyyyy 68...79  maşallla  ...krıtık hücüm
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mmansiz

73-83 kazandık Tebrikler KARTALIM tam gaz devam

M.Mansız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

AEK 78-88 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

73-83 kazandık Tebrikler KARTALIM tam gaz devam

M.Mansız
Skor hatalı   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Koya koya takim olacaz demektir, iyi galibiyet

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın İstatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koya koya takim olacaz demektir, iyi galibiyet
Rakibimiz bu sezon hiç yenilmemişti yendik  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı raichu

aek i de tokatlamışız mis  :D

Çevrimdışı mylife1903

Rakibimiz bu sezon hiç yenilmemişti yendik  :D
Capon bayragini goturmustur bizim taraftar, biraksalardi salonda

Çevrimdışı Anıl1903

Basketbolu sevmem ama sempati duymaya başladım takımımız sayesinde.AEK maçı içinde kutluyorum takımımızı.

Çevrimdışı Tolga

Önemli bir galibiyet aldık belki de bu sezon ki en zor maçımızdı. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yankee

Strawberry çok önemli bir karakter gerçekten. Dün akşamda gösterdi ki önemli maçlarda hiç korkmadan fazla sorumluluğu taşıyabilir. Karşıyaka'da final serisinde aynı şeyleri yapıp kendini kanıtlamıştı zaten.

Ayrıca Stimac ne kadar özverili olsa da sınırlı bi potansiyel. ''Yerine gelecek uzun ondan daha fazla verim sağlayabilir mi, adaptasyonu nasıl olur?'' bunlar da büyük soru işareti..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Strawberry çok önemli bir karakter gerçekten. Dün akşamda gösterdi ki önemli maçlarda hiç korkmadan fazla sorumluluğu taşıyabilir. Karşıyaka'da final serisinde aynı şeyleri yapıp kendini kanıtlamıştı zaten.

Ayrıca Stimac ne kadar özverili olsa da sınırlı bi potansiyel. ''Yerine gelecek uzun ondan daha fazla verim sağlayabilir mi, adaptasyonu nasıl olur?'' bunlar da büyük soru işareti..

Stimac ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Alınacak oyuncu 7. yabancı olacak. Artık maçlarımızda bir yabancı tribünden izleyecek eğer yabancı alırsak. Stimac savunmada çok ince kalıyor. Onun için aksıyor. Yoksa ribaund ve ince oyunvuları savunma konusunda problemi yok. Bize güçlü atketik bir pota altı daha gerekli her türlü. Bu arada Michael Thompson da hafif bir hareketlenme var. Onun oyunu bizim için önemli artık bir standart yakalamalı yoksa sözleşme feshedip önümüze bakmakta fayda var. Şu Kenan da bir an önce iyileşse Şafak 'el freni' Edge bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Dün 3 pozisyonda şansımız yardım etmese top kaybı olacaktı. Hele bir pozisyon var top sürerken yere düştüğü korku filmi gibiydi...

Savunmamız gün geçtikçe bir seviye üste çekiyoruz. Bu iyi haber. Hücumda bazen çok zorlama şutlara ve bire birlere kalıyoruz bunları minimuma indirmeliyiz. Takımımızın beyni kesinlikle Roll. Ondan sayı katkısı almak yerine oyun aklımız olmasını istiyoruz. Gayet de iyi oynuyor. Bu arada seneye Earl Clark böyle oynamaya devam ederse elimizde tutamayız. Adam savunma yapmaya başladı var mı ötesi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok iyi oynadık ilk yarı ve son periyodun  son 5 dk sını izleyebildim beğendim takımı fakat hala bi agresif çember savunucusu ihtiyacını hissediyorum stimac ne kadar iyi performans verse bile.

Benim için bu maç takımımızı test etme maçıydı çünkü ligde ve avrupada bizim gibi yenilgisiz giden ve güzel bi takımla oynadık. İnşallah üzerine koyarak daha güzel yerlere geliriz.

Şimdi beklediğim maç Darüşşafaka maçı ben Akatlarda olacağım o maçta gidecek olanlar varsa orada görüşebiliriz.