Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kahyaoglueren ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 673921 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elemeyi geçersek aşağıdaki takımlar ile aynı grupta olacağız.

SIG Strasbourg (Fransa)
Sidigas Avellino (İtalya)
Iberostar Tenerife (İspanya)
Telenet Oostende (Belçika)
Cibona Zagreb (Hırvatistan)
Mega Leks (Sırbistan)
MHP Riesen (Almanya) vs. Porto (Portekiz)/Juventus (Litvanya)
Grupta ilk kaç takım çıkacak ? Güçlü bir gruba düştük isim ve ülke bazında bakarsak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Grupta ilk kaç takım çıkacak ? Güçlü bir gruba düştük isim ve ülke bazında bakarsak.
ilk 4

Çevrimdışı Akil Emre

Bajramovic, Vidmar ve Ruzic bize karsi acilan davayi kazanmislar. Resmen komedi filmi gibiyiz. Bu sube zor adam olur.(Metin Sönmez Twitter)

Transferleri iptal edin. Demirören dönemine dönmüş şube. Hiç iyi yönetilememiş. Üvey evlat muammelesi görmüş. Fikret Orman a hiç yakıştıramadım yaşananları...

Son 3 yıldır basket takımı başkanın hiç umurunda olmamıştır. Eğer biraz umrunda olsa idi Hakan Özköse' ye bunca zaman basket takımının başında tutmazdı.

Herşeye rağmen bu sene Ufuk hoca  insanda biraz heyecan yaratıyor. Ama Muratcan tarzı yerli rotasyonu olunca da umutlu hayallerim kısa sürüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk 4
İşimiz zor. İnşallah paramızı düzgün harcar ve menajerlerin eline bakmayız. Yoksa şube iflas edecek. Futboldaki gibi geliri de olmayan bir şubenin kötü yönetilme lüksü yok. Hakan Özköse hala nasıl yönetimde görev alıyor orası da ayrı bir muamma...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 3 yıldır basket takımı başkanın hiç umurunda olmamıştır. Eğer biraz umrunda olsa idi Hakan Özköse' ye bunca zaman basket takımının başında tutmazdı.

Herşeye rağmen bu sene Ufuk hoca  insanda biraz heyecan yaratıyor. Ama Muratcan tarzı yerli rotasyonu olunca da umutlu hayallerim kısa sürüyor.
Basketbolun ana dinamikleri artık yabancılar. Görüyoruz fb ülker Euroleague de full yabancılarla oynuyor. Yabancıların iyiyse yerliler yabancıları dinlendirme amaçlı kullanılıyor. Çünkü ülkede kaliteli yerli oyuncu kıtlığı olduğundan (bknz milli takım) oyuncular yüksek ücret istiyor. Bu yüksek ücret dediğimiz fiyatların biraz üstüne çıltığınızda euroleuge seviyesinde oyuncu alabiliyorsunuz. Yani biz aldığımız yabancılarla takımı değerlenreceğiz. Yerliler 5-10 dk idare etsin yeter.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Basketbolun ana dinamikleri artık yabancılar. Görüyoruz fb ülker Euroleague de full yabancılarla oynuyor. Yabancıların iyiyse yerliler yabancıları dinlendirme amaçlı kullanılıyor. Çünkü ülkede kaliteli yerli oyuncu kıtlığı olduğundan (bknz milli takım) oyuncular yüksek ücret istiyor. Bu yüksek ücret dediğimiz fiyatların biraz üstüne çıltığınızda euroleuge seviyesinde oyuncu alabiliyorsunuz. Yani biz aldığımız yabancılarla takımı değerlenreceğiz. Yerliler 5-10 dk idare etsin yeter.

Şu an anlaşılmış hangi yerliler var, Semih Erden düşünülüyor mu? Şampiyon kadromuzdaki Mehmet yağmur ve Serhat çetin tarzı takımı ateşliyecek gerçekten katkı verecek oyuncu ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an anlaşılmış hangi yerliler var, Semih Erden düşünülüyor mu? Şampiyon kadromuzdaki Mehmet yağmur ve Serhat çetin tarzı takımı ateşliyecek gerçekten katkı verecek oyuncu ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Semih Erden ve Mehmet Yağmur Darülşafaka nın oyuncusu. Serhat Çetin boşta diye biliyorum. Bizle adı anılan yerliler Kenan ve İlkan dı. Kenan çok pahalı ama hoca istiyor olabilir ama İlkan dan vazgeçtik. Başka yerli oyuncularla ilgilendiğimzi daha duymadım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Oğuz Savaş is coming.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Adamım Tyler Honeycutt'da Efes ile anlaşmak üzereymiş. Tr'de görmek güzel bu tip oyuncuları.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuz Savaş is coming.  :)
Ben  de gördüm yazma dediler yazmadım  Hemen yayılmasın bizim rotasyon için değerli oyuncu olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamım Tyler Honeycutt'da Efes ile anlaşmak üzereymiş. Tr'de görmek güzel bu tip oyuncuları.  :)
Bizim takım böyle gidersek transferlerde izlemesi diğer takımlara göre çok zevkli olacak. Atletik 4 ve 5 numara ile bu takım kaç senedir hayalini kurduğum takıma dönüşebilir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ben  de gördüm yazma dediler yazmadım  Hemen yayılmasın bizim rotasyon için değerli oyuncu olacak.
Aynen öyle güzel işler oluyor sevindirici.  :)

Çevrimdışı Yankee

Çevrimdışı MUSTAFA_

Steps Canavarı on way :D :evillol: :evillol:
Fazla oynamaz zaten. Max 15 dk anca oynar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Fazla oynamaz zaten. Max 15 dk anca oynar.

Rotasyon için Emre Bayav'dan falan her türlü daha iyidir zaten :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rotasyon için Emre Bayav'dan falan her türlü daha iyidir zaten :D
O ismi yazma buraya adam giderken bile klübü soydu da gitti. Yattığı yerden para kazanmanın kitabını yazmış biri. Bu arada Darülşafaka nın serbest bırakacağı Türk oyuncularla ilgilenebiliriz. Türk oyuncu kadrosu için onların serbest bırakacağı oyuncuları bekliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

O ismi yazma buraya adam giderken bile klübü soydu da gitti. Yattığı yerden para kazanmanın kitabını yazmış biri. Bu arada Darülşafaka nın serbest bırakacağı Türk oyuncularla ilgilenebiliriz. Türk oyuncu kadrosu için onların serbest bırakacağı oyuncuları bekliyoruz.
D.şafaka zaten oyuncu çöplüğü gibi olmuştu geçen sene. 1-2 oyuncu koparılabilir.

Serhat Çetin tekrar gelir mi bilemiyorum, ama savunma açısından da baya arzulu olması açısından yarar sağlayabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

D.şafaka zaten oyuncu çöplüğü gibi olmuştu geçen sene. 1-2 oyuncu koparılabilir.

Serhat Çetin tekrar gelir mi bilemiyorum, ama savunma açısından da baya arzulu olması açısından yarar sağlayabilir.
Keith Simmons gelsin bırak Serhat'ı  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın istemesi önemli. Hoca istemezse alınmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keith Simmons gelsin bırak Serhat'ı  :)
O da Türk pasaportu olduğundan çok para ister. Ona vereceğimiz parayı 4-5 numaraya gömelim daha iyi. Ama kısalarımızın da savunma zafiyeti olduğu bir gerçek DJ dışında.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

O da Türk pasaportu olduğundan çok para ister. Ona vereceğimiz parayı 4-5 numaraya gömelim daha iyi. Ama kısalarımızın da savunma zafiyeti olduğu bir gerçek DJ dışında.

Roll ateletizm açısından yerlerde. O yüzden mutlaka 4-5 te oynayan uzunların savunmalarının iyi olması şart. Booker bu konuda iyi bi yatırım olabilirdi ama garip bi şekilde olmadı.

Erken açıklanmış vs.

N'olmuş erken açıklandıysa  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roll ateletizm açısından yerlerde. O yüzden mutlaka 4-5 te oynayan uzunların savunmalarının iyi olması şart. Booker bu konuda iyi bi yatırım olabilirdi ama garip bi şekilde olmadı.

Erken açıklanmış vs.

N'olmuş erken açıklandıysa 
Heralde duyunca diğer takımların aklına geldi hadi alalım bu adamı dediler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/756488955168755713

Resmi açıklamada geldi.

İyi takviyelerle bu sezon heyecanlanabileceğimiz bir kadro oluşuyor. Biraz da türk rotasyonu genişlerse süper olur :)