Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 673428 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

dj strawberry artık tamam arkadaşlar. şu devin booker'ı elimizden açırmasak iyiydi ama shane lawal sertlik için daha iyi olur. kenny gabriel için olympiakos deniyor. en istedigim adamdı. asıl sıkıntı yerlide. kartal özmızrak'ın durumu hakkında bilgisi olan var mı? bir de enes berkay taşkıran için fb ile anlaştı deniyordu. hala kadrolara yazılıyor ama emin de degilim gittiginden.
Enes'in bir yere gittiği yok Kartal artık oyuncumuz değil.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Basketbol kombineleri ne zaman satışa çıkar ? birde nerden almamı tavsiye edersiniz hiç sinan erdeme yada akatlara gitmedim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol kombineleri ne zaman satışa çıkar ? birde nerden almamı tavsiye edersiniz hiç sinan erdeme yada akatlara gitmedim
Büyük ihtimalle Akatlar da oynayacağız bu sene.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Roll ve Strawberry ikisi birden alınabilir. Ufuk hoca Weems'i rolünde kullanacak.
https://twitter.com/IAmDPick/status/755841963816062976

Strawberry'de de işlem tamam.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene basketbol futboldan daha çok saracak galiba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene basketbol futboldan daha çok saracak galiba
Şimdi ben de yazacaktım Sonra aklıma geldi daha takımın kurulmadığı Yalnız bu renkli sendromu bize gelmez...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi ben de yazacaktım Sonra aklıma geldi daha takımın kurulmadığı Yalnız bu renkli sendromu bize gelmez...
4 ve 5 numaralar çok önemli. O pozisyonlara da iyi hamleler gelirse daha rahat söyleyebiliriz bu tip cümleleri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günün tek iyi haberi David Pick e göre Dj Strawberry ile anlaşmışız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

4 ve 5 numaralar çok önemli. O pozisyonlara da iyi hamleler gelirse daha rahat söyleyebiliriz bu tip cümleleri.
Özellikle bu kıtlık ortamında işimiz çok zor. Piyasada NBA yüzünden oyuncu kalmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Pg: Michael Thompson - Dj Strawberry

Sg: Michael Roll - Enes Taşkıran - Muratcan Güler

Sf: Kyle Weems - Cenk Akyol ( Keith Simmons )

Pf: Dj White - Yerli bir oyuncu

C: Shane Lawal - Oğuz Savaş

Çok sağlam bir kadro olur böyle bir kadro.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pg: Michael Thompson - Dj Strawberry

Sg: Michael Roll - Enes Taşkıran - Muratcan Güler

Sf: Kyle Weems - Cenk Akyol ( Keith Simmons )

Pf: Dj White - Yerli bir oyuncu

C: Shane Lawal - Oğuz Savaş

Çok sağlam bir kadro olur böyle bir kadro.
Dj Strawberry 2 numara yalnız. Roll 1 e daha yatkın. 1-2 rotasyonu iyi bir yerli ile  çok iyi olabilir. 3 numarada Cenk in durumu belirsiz. O giderse Banvit den ayrılan Simons eklenebilir yerli olarak. 4-5 numara için bir Oğuz Savaş kaldı sanırım. Emircan da alınabilir ama çok genç olduğundan fazla süre veremeyiz. Biz yabnacıları iyi seçersek yerli buluruz bir şekilde diye düşünüyor koç büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Dj Strawberry 2 numara yalnız. Roll 1 e daha yatkın. 1-2 rotasyonu iyi bir yerli ile  çok iyi olabilir. 3 numarada Cenk in durumu belirsiz. O giderse Banvit den ayrılan Simons eklenebilir yerli olarak. 4-5 numara için bir Oğuz Savaş kaldı sanırım. Emircan da alınabilir ama çok genç olduğundan fazla süre veremeyiz. Biz yabnacıları iyi seçersek yerli buluruz bir şekilde diye düşünüyor koç büyük ihtimalle.
Strawberry 1 numaraya back up olur. Oly'de ve Ksk'de Pg pozisyonunda da görev alıyordu. Yerlinin de öyle aman aman kaliteli olmasına gerek yok 8-10 dakika süre alıp belirli bir miktarda oyuna katkıda bulunması yeterli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Strawberry 1 numaraya back up olur. Oly'de ve Ksk'de Pg pozisyonunda da görev alıyordu. Yerlinin de öyle aman aman kaliteli olmasına gerek yok 8-10 dakika süre alıp belirli bir miktarda oyuna katkıda bulunması yeterli.
Yerliler 5-8 dk arası süre alır büyük ihtimalle 5 yabancı ile sahada oluruz maçların büyük kısmında. Bazı yabancılar 35+ dk süre alacaklar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Yerliler 5-8 dk arası süre alır büyük ihtimalle 5 yabancı ile sahada oluruz maçların büyük kısmında. Bazı yabancılar 35+ dk süre alacaklar.

Pota altı için düşünülen isimler var mı, piyasaya sızan isimler ?

Çevrimdışı Türkay

Bobby Brown nerde ?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pota altı için düşünülen isimler var mı, piyasaya sızan isimler ?
Şu an bizle adı geçen tek isim Booker dı o da erken duyulunca elimizden kaçtı. Onun dışında bizle adı anılan bir oyuncu yok. Şu an Ufuk hoca ve ekibi NBA yaz liginde oyuncu bakıyorlarmış. Büyük ihtimalle yaz ligi bitmeden pota altına oyuncu almayacağız. Bekleyip görelim...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bobby Brown nerde ?
Bobby Çin ligi aradayken gelip bizde oynadı. Sözleşmesi ordaki takımıyla devam ediyor. Serbest kalma maddesi yüksek olduğundan ve Ufuk hoca onu istemediğinden takımda kalmadı. Bu arada Ufuk hoca istese bile kalamayacaktı. Çünkü ligdeki bir takım bizden fazla para önermişti. Yani her türlü bizde kalması zordu
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 13:04:40 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Türkay

Bobby'i sevmiştim ben. Neyse Ufuk Hocam'ın vardır bi bildiği :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

bi tane yerli pg mutlaka alınacaktır. kenan sipahi olmazsa can korkmaz ile anlaşacagız muhtemelen.

thompson-kenan-enes
roll-dj strawberry
weems-simmons

kıs rotasyonu şu olsa tamamdır. uzun rotasyonuna bi yorum yapamayacagım. weems'i 4 numara olarak kullanabiliriz. ama onun dışında uzun diyebilecegimiz bir adam yok. hamle yapıyoruz denilen bir duyum da yok. shane lawal temeni mi duyum mu bilmiyorum ama çok iyi olur.

gabriel oly ile imzalamış galiba :(

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bajramovic, Vidmar ve Ruzic bize karsi acilan davayi kazanmislar. Resmen komedi filmi gibiyiz. Bu sube zor adam olur.(Metin Sönmez Twitter)

Transferleri iptal edin. Demirören dönemine dönmüş şube. Hiç iyi yönetilememiş. Üvey evlat muammelesi görmüş. Fikret Orman a hiç yakıştıramadım yaşananları...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan'ın ikinci ön eleme turunda katılacağı FIBA Şampiyonlar Ligi kura çekimi başladı.
İzlemek için: https://t.co/qOs4NNdCGi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan'ın FIBA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Igokea -  Mornar eşleşmesinin galibi olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan, ön eleme turunu geçmesi halinde FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yer alacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Elemeyi geçersek aşağıdaki takımlar ile aynı grupta olacağız.

SIG Strasbourg (Fransa)
Sidigas Avellino (İtalya)
Iberostar Tenerife (İspanya)
Telenet Oostende (Belçika)
Cibona Zagreb (Hırvatistan)
Mega Leks (Sırbistan)
MHP Riesen (Almanya) vs. Porto (Portekiz)/Juventus (Litvanya)