Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672121 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben Büyükçekmeceliyim, ve şu anda bizim semtin takımı Karşıyakayla başabaş mücadele ediyor. Gerçekten inanmışlar.

Koskoca Beşiktaş neden bu kadar kötü yönetilir anlamıyorum? Beşiktaş ve Büyükçekmece sıralamada aynı puandalar.

Sanırım bu gidişle benim mahallemin takımı Beşiktaş yerine Playoffa kalıcak..

Beşiktaşı bu hale getirenler utansın. Gerçi Türkiye'de istifa pek rastlanır bir durum değil...

büyükçekmece çok iyi bir giriş yaptı, belki play offa kalma yolu bizi yenmesinden ve rakiplerinin kaybetmesinden geçiyor ama semtinin takımıyla gurur duyabilirsin. bu kadar kısıtlı bütçeyle karşıyaka'ya son anda maçı vermese play off şansı en az %50 daha fazla olacaktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç farkı koç farkı demekten dilimizde tüy bitti. Takımı kuran yöneten adam ne kadar vizyon sahibi ise o kadar fazla başarı gelir. Çünkü başarı için kadro kurar ve savaşır. Bizdeki yöneticiler doğru koçu bir türlü seçmeyi beceremediklerinden ve ilk kez koçluk yapan bir adamın büyük takım başında tecrübe kazanması kadar saçma bir durum daha olamaz. İlk şu yönetim sonra menejerler ve koç nir an önce gitmelidir. Artık şu şube basketboldan anlamayan kişilerin sırf cebini doldurmak takım üstünden prim yapmak için geldikleri bir yer olmamalı. Yok biz devam edeceğiz diyorlarsa bizim de sabrımızın bir sınırı var. Şu an herkes şampiyonluğa odaklandı göz yummaya çalışıyor ama böyle devam etmez!..

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ogün

Koç farkı koç farkı demekten dilimizde tüy bitti. Takımı kuran yöneten adam ne kadar vizyon sahibi ise o kadar fazla başarı gelir. Çünkü başarı için kadro kurar ve savaşır. Bizdeki yöneticiler doğru koçu bir türlü seçmeyi beceremediklerinden ve ilk kez koçluk yapan bir adamın büyük takım başında tecrübe kazanması kadar saçma bir durum daha olamaz. İlk şu yönetim sonra menejerler ve koç nir an önce gitmelidir. Artık şu şube basketboldan anlamayan kişilerin sırf cebini doldurmak takım üstünden prim yapmak için geldikleri bir yer olmamalı. Yok biz devam edeceğiz diyorlarsa bizim de sabrımızın bir sınırı var. Şu an herkes şampiyonluğa odaklandı göz yummaya çalışıyor ama böyle devam etmez!..
Aygaz? :D

Çevrimdışı atalay

FIBA, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimizi açıklamış. 66 takım ön kayıt yapmıştı, 32 takım mücadele edebilecek. Wildcard mı aldık, yoksa ön eleme mi oynayacağız?

Çevrimdışı Paletli Vinç

Basketten anlamam ama Erman Kunter,Ahmet Kandemir,Henrik Dettman,Yağızer Uluğ hepsimi suçlu ? Bence del bosque demirören ilişkisi gibi birşey hoca iyide olsa kötüde olsa yönetimsel sıkıntı varsa başarı gelmez sonuçta bu kulüpte ergin ataman ve ufuk sarıca beraber çalıştığı dönemde oldu 2007 mi neydi hatırlamıyorum tam ve kupa alamadık o dönem.Tribünde özköse istifa diyorlar dernekler sorumlusu taraftara saldırıyor hakan özköse zaten bitsede gitsek halinde maçlarda şube baştan aşağı boşvermişlik içinde 500 liraya saha içi kombine satıyoruz satılan adet 1 bu sezon. önümüzdeki 3 senelik süreçte yönetimin çok ciddi hamleler yapması gerekiyor ama yaparmı ? inşallah yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimizi açıklamış. 66 takım ön kayıt yapmıştı, 32 takım mücadele edebilecek. Wildcard mı aldık, yoksa ön eleme mi oynayacağız?
wildcard  :tabe: Ama bu sefer davet edildik parayla girmedik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

ve tahmin ettiğimiz gibi playoffa kalamadık. Koskoca Beşiktaş 2 sezondur playoff'a kalamıyor.

Çevrimdışı izmirkartali

Son saniyelerde kahrolduk. Basketbola da özen gösterelim ne olur yönetim.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Eray

Basketbol şubeye de gereken önemin verilmesi gerekiyor artık. Hakan Özköse görevinden alınmalı. En büyük 2 rakibimizden biri EuroCup'ı kazanıyor öteki Euroleague'de Final Four'da.

Ciddi bir yatırım yapmalıyız yeni sezonda. Öncelikle yeni transfer edilen Bobby Brown takımda kalacaksa ona göre takımı kurmalıyız. Ayrıca Yağızer Uluğ ile devam edilmemeli. Bu sezon 4-5 tane maçı koç yetersizliğinden kaybettik.

Umarım futbolda yapılan başarılı planlama, basketbola da yapılır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 16:33:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eh..
Çağrı tbd sayfası şöyle bir şey paylaşmış bak  :)

Basketbolda seneye Rahmi Koç sponsorluğunda özlenen başarılar hedefleniyor artık. Bütçe tam olarak belli olmasa da hedef şampiyonluk olacak. Mart ayında bir durumda belirtmiştim yeni sezon için düşünülen en ciddi koç "Ufuk Sarıca"..

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

basketbol seneye "beşiktaş arçelik" olacak diye biliyorum... koç grubu el atıyor basketbola...

hatta rahmi reisin en büyük isteklerinden biride efes le beşiktaşı birleştirmekmiş ama tuncay özilhanla arası mı ne kötüymüş başkanın bizim onu düzeltmeye çalışıyomuş falan filan diye bikaç haber okumuştum... hayırlısı tabi..

Çevrimdışı MUSTAFA_

basketbol seneye "beşiktaş arçelik" olacak diye biliyorum... koç grubu el atıyor basketbola...

hatta rahmi reisin en büyük isteklerinden biride efes le beşiktaşı birleştirmekmiş ama tuncay özilhanla arası mı ne kötüymüş başkanın bizim onu düzeltmeye çalışıyomuş falan filan diye bikaç haber okumuştum... hayırlısı tabi..
Efes ile birleşsek çok güzel olur da Tuncay Özilhan çok inatçı   :money: O iş bu saatten sonra zor   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Efes ile birleşsek çok güzel olur da Tuncay Özilhan çok inatçı   :money: O iş bu saatten sonra zor   :tabe:

müessese takımlarını kulüplerle birleştirmeden sürekli başarı olmamakta.. çünkü basketbolda taraftarın etkisi çok büyük... o da bu takımlarda yok...

bir düdük bile çok şeyi değiştiriyor... bunu aslında tuncay özilhan da senelerdir yaşıyor görüyor ama nedense yanaşmıyor... aslında onun gelip demesi lazım gelin birleşelim diye...

Çevrimdışı Anıl

Trendbasket kaynaklarına göre, Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ın altyapısından yetişen 18 yaşındaki oyuncu Enes Berkay Taşkıran ile büyük ölçüde anlaştı. Kaynaklarımıza göre Fenerbahçe, bu transfer için Beşiktaş’a 80 bin dolar buy out parası ödeyecek.

Çevrimdışı Bishamon

Bizim altyapimizda yetismedi yesilyurttan aldik

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:25:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı tbd sayfası şöyle bir şey paylaşmış bak  :)

Basketbolda seneye Rahmi Koç sponsorluğunda özlenen başarılar hedefleniyor artık. Bütçe tam olarak belli olmasa da hedef şampiyonluk olacak. Mart ayında bir durumda belirtmiştim yeni sezon için düşünülen en ciddi koç "Ufuk Sarıca"..

Rahmi Bey yaparsa olacak yoksa olmayacak gibi duruyor zaten..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Eray

Ufuk Sarıca'nın Play-Off'lardan sonra açıklanması bekleniyor.

Seneye sağlam bir bütçeyle yüksek hedefli bir takım görebiliriz Koç sponsorluğunda.

Çevrimdışı Fikret

Eh..
Ah ah kaybedilmiş 3 sene. Feda yıllarında basketle teselli olabilirdik. Nasıl bu sene GS teselli buluyor baskette bize de teselli olurdu.
Ergin Ataman kalsaydı bütçe ölçüsünde gene şampiyonluklar gelirdi. Ergin Hoca düşük bütçeyle sihirbazlık yapıyor adeta.

Her zaman Beşiktaş Efes takımı kurulsun istemişimdir. Bunu da sadece Beşiktaş için istemiyorum.
Efes'in 20milyon eurolar gömüp başarısızlıkta çığır açmasına sinir oluyorum. Yabancı sporculara saçma sapan para veren 3. dünya ülkesi kafasında bir takım Efes. En azından son 5-10 yıldır bu kafadalar.
O bütçenin 3te 1iyle Ergin Ataman neler yapıyor...

Efes'te getirilen oyuncuyu ileri itecek taraftar eksik. Ama T.Özilhan da acayip bir karakter.
En iyisi tabi Koç sponsorluğunda Ufuk Sarıca olur bizim için.

Karşıyaka-Ufuk Sarıca birlikteliğini de bozmak istemem açıkcası ama başka adam akıllı hoca yok piyasada.
Koç sponsor olacaksa da böyle her sene 10 oyuncu değiştiren bir yapı, her sene hoca değişikliği istemez. Baştan işi sıkı tutarlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 18:48:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Karşıyaka elendi açıklayabiliriz artık Ufuk Sarıca'yı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yankee

Karşıyaka elendi açıklayabiliriz artık Ufuk Sarıca'yı.
Bu sadece söylenti mi yoksa ciddi anlamda geliyo mu Ufuk Sarıca @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 19:11:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sadece söylenti mi yoksa ciddi anlamda geliyo mu Ufuk Sarıca @Çağrı

Koç sponsorluğunda olacak deniyor ama direk bilgim yok konu hakkında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Şubenin yönetimi komple sponsora verilse yeridir.

Çevrimdışı enesbjk

Beşiktaş’tan Ufuk Sarıca Bombası

Oldukça kötü bir sezon geçiren ve sezonu playoff dışında kalarak noktalayan Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları erkenden start aldı. Basketbol şubesinde büyük değişiklikler yapması beklenen siyah beyazlı ekip, baş antrenörlük için de ligin en başarılı antrenörlerinden Ufuk Sarıca’yla büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezona Henrik Dettmann’la başlayan ancak daha sonra baş antrenörlük görevine Yağızer Uluğ’u getiren Beşiktaş, bir kez daha playoff dışında kalınca genç antrenörle de yollarını ayırma kararı aldı. Son yıllarda basketbolda rakiplerinin gerisinde kalan ve yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah beyazlılar, Pınar Karşıyaka’yla büyük başarılara imza atan Ufuk Sarıca’yla büyük ölçüde anlaşma sağladı ve ufak pürüzlerin giderilmesi halinde anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Karşıyaka’yla bir Türkiye Ligi, bir Türkiye Kupası ve bir de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan 43 yaşındaki antrenörün siyah beyazlı ekipten gelecek sezon için de ciddi bir yatırım yapılmasını istediği de gelen haberler arasında. Ufuk Sarıca oyunculuk kariyerinde de 2003-04 sezonunda siyah beyazlı kulübün formasını giymişti.

Beşiktaş’ta tekrar başkan seçilen Fikret Orman’ın basketbol şubesinin yönetiminde de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Geçtiğimiz iki sezon basketbol şube sorumlusu görevini üstlenen Hakan Özköse’nin yeni dönemde bu görevde olması beklenmiyor. Özköse’nin yerine ise bu görevi yeni dönemde Cihat Kumuşoğlu’nun üstlenmesi bekleniyor.
Kaynak: Eurohoops Türkiye

Çevrimdışı Bishamon

GS transfer yasağı yemiş   :lol: