Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Necmi, autopsy ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 669445 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Artı olarak Darden gidebilir bir yerli oyuncu alınabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Artı olarak Darden gidebilir bir yerli oyuncu alınabilir.
Kim bu iyimi Beşiktaş Sompo Japan'dan D.J. Kenedy bombası!
https://t.co/0yTmkTuJOF https://t.co/gnw5rII3GZ

Çevrimiçi Samet Ç

Kim bu iyimi Beşiktaş Sompo Japan'dan D.J. Kenedy bombası!
https://t.co/0yTmkTuJOF https://t.co/gnw5rII3GZ
Sene başı gündemdeydi dede istemedi. Eldekilerden iyidir. Combo bir oyuncudur oyunun her yönünde katkı yapar. Ama bir Donta Smith değildir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sene başı gündemdeydi dede istemedi. Eldekilerden iyidir. Combo bir oyuncudur oyunun her yönünde katkı yapar. Ama bir Donta Smith değildir.
Savunma agresifligine katkısı olurmu herkes elini kolunu sallayarak giriyor boyalı alana.. Elonu toplasan 10 dk oynamıyor faul problemine giriyor Lampe çok iyi skorer ama yumuşak kaliyor savunmada.

Çevrimiçi Samet Ç

Savunma agresifligine katkısı olurmu herkes elini kolunu sallayarak giriyor boyalı alana.. Elonu toplasan 10 dk oynamıyor faul problemine giriyor Lampe çok iyi skorer ama yumuşak kaliyor savunmada.
Savunması Murphy'den iyi bende fazla izlemedim oyuncuyu ama ribaunt konusunda baya bir katkısı olacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Savunması Murphy'den iyi bende fazla izlemedim oyuncuyu ama ribaunt konusunda baya bir katkısı olacak.
Hayırlısı olsun biraz istatistiklere baktım şutları pek yüzdeli değil gibi geldi.

Çevrimiçi Samet Ç

4 yıllık profesyonel kariyerinde NBA, NBDL, Fransa, İsrail ve Rusya’da forma giyen DJ Kennedy bu sezon ortasında Almanya ligi takımlarından Ludwigsburg’a transfer oldu. Geldiği günden itibaren lige damgasını vuran ve oldukça dominant performanslar sergileyen solak şutör; bu formunu tekrar ettirirse kendisine NBA kapısının tekrar açılacağını düşünüyorum.

– DJ Kennedy’nin oyun tarzı temasa dayalı. Özellikle fiziksel olarak çok kuvvetli oluşu ile Almanya liginin önemli liglere göre daha yumuşak olması birleşince Kennedy’nin performansı benim adıma çok sürpriz olmadı.

– Topla oynamayı seven, diğer şutör oyunculardan bağımsız olarak daha çok penetre üzerine oynayan bir oyuncu. Havada teması aldıktan sonra dengesini koruyabiliyor. DJ Kennedy için tam bir faul alma uzmanı da diyebiliriz. bu sezon çok fazla faul çizgisine gelerek, takımı adına kolay sayı şansı yaratıyor.

-Bunların yanında dripling üzeri orta mesafe şutları ve pas üzeri dış şutları da etkili. Çok istikrarlı bir dış atıcı olduğunu söylemek güc ama ritmini bulduğu zaman yapacağınız tek şey topun çemberden geçmesini izlemek oluyor.

– İstediği zaman savunmada geçileyen ve rakip karşısında kuvvetli kalabilen Kennedy, zaman zaman fazla güçlü olmasının dezavantajını yaşıyor bir bakıma. Özellikle fiziksel olarak daha zayıf oyuncuları savunduğu hakemler tarafından aleyhine çalınan kolay düdüklere maruz kaldığı çok oldu.

– DJ daha önce ligimizde fark yaratmış Hawkins gibi çok güçlü fiziği ve deliciligiyle çok fark yaratabilecek bir oyuncu. Belki onun kadar iyi bir lider değil ama kesinlikle onun yaptığı etkiye yakın bir etki yapabileceğini düşünüyorum.

@ONUR KOLCU abi oyuncu değerlendirmesi bu

Çevrimiçi Samet Ç

Yerli oyuncuda Erkan Veyseloğlu olabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4 yıllık profesyonel kariyerinde NBA, NBDL, Fransa, İsrail ve Rusya’da forma giyen DJ Kennedy bu sezon ortasında Almanya ligi takımlarından Ludwigsburg’a transfer oldu. Geldiği günden itibaren lige damgasını vuran ve oldukça dominant performanslar sergileyen solak şutör; bu formunu tekrar ettirirse kendisine NBA kapısının tekrar açılacağını düşünüyorum.

– DJ Kennedy’nin oyun tarzı temasa dayalı. Özellikle fiziksel olarak çok kuvvetli oluşu ile Almanya liginin önemli liglere göre daha yumuşak olması birleşince Kennedy’nin performansı benim adıma çok sürpriz olmadı.

– Topla oynamayı seven, diğer şutör oyunculardan bağımsız olarak daha çok penetre üzerine oynayan bir oyuncu. Havada teması aldıktan sonra dengesini koruyabiliyor. DJ Kennedy için tam bir faul alma uzmanı da diyebiliriz. bu sezon çok fazla faul çizgisine gelerek, takımı adına kolay sayı şansı yaratıyor.

-Bunların yanında dripling üzeri orta mesafe şutları ve pas üzeri dış şutları da etkili. Çok istikrarlı bir dış atıcı olduğunu söylemek güc ama ritmini bulduğu zaman yapacağınız tek şey topun çemberden geçmesini izlemek oluyor.

– İstediği zaman savunmada geçileyen ve rakip karşısında kuvvetli kalabilen Kennedy, zaman zaman fazla güçlü olmasının dezavantajını yaşıyor bir bakıma. Özellikle fiziksel olarak daha zayıf oyuncuları savunduğu hakemler tarafından aleyhine çalınan kolay düdüklere maruz kaldığı çok oldu.

– DJ daha önce ligimizde fark yaratmış Hawkins gibi çok güçlü fiziği ve deliciligiyle çok fark yaratabilecek bir oyuncu. Belki onun kadar iyi bir lider değil ama kesinlikle onun yaptığı etkiye yakın bir etki yapabileceğini düşünüyorum.

@ONUR KOLCU abi oyuncu değerlendirmesi bu
Hawkins benzetmesi hoşuma çok gitti hawkinsi çıplak gözle 5 6 maçını seyrettim böyle güç ve böyle denge gerçekten muazzzam. O tarz bi etki yaparsa süper olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

yeni transferimiz hayırlı olsun :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kennedy ve Darden haberi yalanmış. Justin Carter ile ilgileniyormuşuz ama çok zor gelmesi. Erkan olayı doğru ama.

Çevrimdışı LuceGel

Bizim basket tayfası kayboldu.Saat 15.00de  Büyükçekmeceyle oynuyoruz maç ntvsporda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

hamiltooon :D müthiş smac :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Laf edenler nerde
Burada hala daha bu takımın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Muratcan bu sistem için biçilmiş kaftan daha fazla süre alması gerek. Ama tabi yetersiz bir oyuncu. Justin Carter'ı alabilirsek her şey daha da güzel olacak ama zor.

Çevrimdışı ALDENYX

culppeper in yapamdığını (sözde sayı kralı) muratcan güler yapiyor helalsana muratcan...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

culppeper in yapamdığını (sözde sayı kralı) muratcan güler yapiyor helalsana muratcan...
Culpepper sayılarını daha çok penetre üzerinden atıyor şut performansı öyle üst düzey bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu basketbola çözüm bulsunlar bu böyle olmaz kim istifa edecekse etsin ne gerekiyosa yapılsın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Salon yapılana kadar kapatılsın.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Yağızer Uluğ'nun dün yaptığı açıklamalar

Çevrimdışı ALDENYX

Aynı tas aynı hamam 1 aydır arada ne çalıştırdın sayın stajyer

Çevrimdışı ALDENYX

ilk yarı ksk 41..26 bjk

Çevrimdışı Kalyoncu

Basketbolun durumu içler acısı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Karşıyaka'daydım maça geçeyim dedim ki geçmez olaydım. Salonda meşale yakıp, sis bombası atan parlak zekalılar var. Tribün kültürü diyorlar. Yanımdaki küçücük çocukları gaza boğup, ağlatmak neyin kültürü?
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 14:40:45 atalay ]