Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667939 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

kandırmışlar seni...
hıhı evet kandırdılar  hey allahım ya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Cenkle dardeni yollasinlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yağızer hoca çıldırdı kontrolü kaybetti Sakat oyuncu maça mı sokulur

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Cenkle dardeni yollasinlar
para yok kimi alıçaz tek transfer hakkımız kaldı yabancı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

Nate woters bugün berbat oynadı.

iyi oynadığı maç var diyorsun.... bağzı arkadaşlar seviyor bu arkadaşi ... ben ilk gitmesi gereken kişi olarak düşünüyordum...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atalay

Bu takımı kurmak ciddi bir kadro mühendisliği ister(!)

Çevrimdışı can1903

Üçlük atamayan takım mı olur be
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kadar kötü 3luk atılmaz abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yağızer hocayı hep savundum ama bu gidişle yol gözüküyor Set falan hak getire takımda Lampe üçlük kullanıyor kısalar şut bile denemiyor Oynadığımız tek set Lampe

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

hıhı evet kandırdılar  hey allahım ya

hıııhııı hı .ve dahada hıııı..neyse bol hı oldu.... oyuncular için videoya bakılıyor ha bu çok iyi deniyor süper deniyor sezon başi birçok kişi memnundu ,hele dj seeley için neler deniyordu ....neyse iyi bir guard bu takımı bile oynatırda...takım artık resmen bitik...

Çevrimdışı can1903

Yağızer hoca son 3 maçta da hatalı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Avrupa ya da veda ediyoruz suçluları kına yaksınlar
Bu takımla zaten bir yere gidemeyiz en hayırlısı elenmek. Ligde de ilk 8'e girip play-off yapalım yeter. Ama şimdiden önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlasınlar. Takımda kalsın diyeceğim kişi sayısı 3-4 falan :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

hıııhııı hı .ve dahada hıııı..neyse bol hı oldu.... oyuncular için videoya bakılıyor ha bu çok iyi deniyor süper deniyor sezon başi birçok kişi memnundu ,hele dj seeley için neler deniyordu ....neyse iyi bir guard bu takımı bile oynatırda...takım artık resmen bitik...
Takım bugün hiç guard katkısı almadığı gibi guardlar sadece top kaybı yaptı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Bu takımı kurmak ciddi bir kadro mühendisliği ister(!)

aynen katılıyorum hacaya yazık nasıl olduda cesaret edip geldi...hem helal olsun diyorum hemde yazık etti diyede düşünüyorum..

Çevrimdışı TØLGA

derdin benimle anlaşılan dök içindekileride toplu cevap vereyim bende?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AmaralGürses

James Blackwell - Muratcan Güler - Faruk Beşok - William Bud Eley - Onur Aydın

hatırlayan var mı bu ekibi? :iwink:

ve tabi ki o elendiğimiz Valencia maçı...

aaha aah bu oyunu gördükçe...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçın dersi hoca set çiz hoca verim al bir şekilde hoca kümeye oynayacağız hoca... Tabi bu kadro planlaması ile zor... Takıma şu an keskin şutör lazım hiç kaçırmayanından Öyle biri bir Curry var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Takım bugün hiç guard katkısı almadığı gibi guardlar sadece top kaybı yaptı

woltır hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun mustafa...sen bayaği iyi işler yapmasını hatta parkır vaki gözdamlası için bayaği ümitliydin....stajer iyi olsaydı bu takım rtim bulurdu....bir takımiçin en önemlisi guard...

Çevrimdışı TØLGA

bundan sonra bu başlık ile alakam yok hadi bana eyvallah arkadaşlar.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

derdin benimle anlaşılan dök içindekileride toplu cevap vereyim bende?
canımsın kardeşim...iyiki varsın... sadece aynı üzüntü bizdeki...

Çevrimdışı MUSTAFA_

woltır hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun mustafa...sen bayaği iyi işler yapmasını hatta parkır vaki gözdamlası için bayaği ümitliydin....stajer iyi olsaydı bu takım rtim bulurdu....bir takımiçin en önemlisi guard...
Guard da önemli olan istikrardır Wolters ın sorunu istikrar Bugün özellikle yaptığı her top kaybından sonra dikkat ettim şortunu çekiştirdi kendine kızdı. Kızdıkça morali bozuldu ve oyundan düştü denemez silindi İstikrarlı bir guardıöız Aroyyo dan sonra olmadı malesef...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bundan sonra bu başlık ile alakam yok hadi bana eyvallah arkadaşlar.
Sen yapma bari bunu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

canımsın kardeşim...iyiki varsın... sadece aynı üzüntü bizdeki...
Öpüşün barışın uzatmayın

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Beşiktaş basketbolu getirdikleri noktayla gurur duysunlar. Şampiyonluktan playoffa gidemeyen, arada sırada galibiyet  gören takıma döndük. İstifa be istifa yazıklar olsun!