Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 664301 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Türkay

Lampe ne zaman döner diye sordum böyle cevap verdi Metin Sönmez :)

https://twitter.com/Metiuw3/status/665644750503059456

Görünmüyor galiba. Cevap:

@turkaykpln doktor gerekli tetkikleri yaptiktan sonra belli olur. Kirik oldugu icin 3 haftayi bulur sanirim.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 23:48:37 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Play off varsa ön fikstür niye var o varsa play off neden var basketbolda neden her şey mantıksız :D

Bi de ligin yarısı play off oynayabiliyor hadi onu geçtim biz geçen sene play off a bile kalamadık bu sene neden avrupadayız   :ebebe:
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 23:47:57 Türkay ]

Çevrimdışı TØLGA

Bi de ligin yarısı play off oynayabiliyor hadi onu geçtim biz geçen sene play off a bile kalamadık bu sene neden avrupadayız   :ebebe:
davet ile öyle bir muhabbet var tam vakıf değilim ama belli bir ücret veriyorsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2015, 23:49:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Avrupa olayını geç o zaten para ligi basketbolda bütçelere göre kupalara diziyorlar böyle saçmalık olur mu :D

Ya baştan play off ile başlasın ya da lig sonunda kim nerdeyse orada bitsin koca sezon maçlar oynanıyor neden lig yarıya insin diye :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Avrupa olayını geç o zaten para ligi basketbolda bütçelere göre kupalara diziyorlar böyle saçmalık olur mu :D

Ya baştan play off ile başlasın ya da lig sonunda kim nerdeyse orada bitsin koca sezon maçlar oynanıyor neden lig yarıya insin diye :D
başkan olsana , başkan olsana , basketbola başkan olsana  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Metin Sönmez ‏@Metiuw3   3 dk.3 dakika önce
Jamont Gordon hafta basinda takima katiliyor. Bir sure kendisini deneyecegiz.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Bu sene Beşiktaşım hem futbolda hem baskette şampiyon olacak inanın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

maç başlıyor ntvspor'da
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

maç başlıyor ntvspor'da
İzledim baştan sona
Gördüğüm kadarıyla nate w.  Ve lampe herşeyimiz  :)  parmağının kırılması kötü olmuş

Çevrimdışı Yankee

Ben de bugün maçtaydım özellikle Kadın arkadaşlarımızla beraber gittiğim için daha sakin bloktan almak tercihimiz oldu.
Maçta 2 kere kavga çıktı. Birinci o ateşli taraftarın olduğu bölgede. İkincisi ise bench arkalarındaki yerde.
Önce 2.den başlıyım, hala öğrenemedik hakkımız olanından fazlasına göz dikmeyi. Elalem enayi herhalde daha fazla para verip , uğraşıp güzel yerden izlemeyi düşünmekle, buna diyecek lafım yok malumunuz...

İlki ise o ateşli taraftar grubunun olduğu yerle alakalı. Oraya tek yürek Beşiktaşı desteklemeye geliyosun ve 5er 10ar birbirlerine girişiyolar hiç akıl ve sabır yok gerçekten. Burada ki taraftar grubu bütün ritmi ayarladı salonu organize etti ama şöyle bi eleştrim var. Malesef basketbol kültürü yok taraftarımızda. Takım hava yakalamış sayıyı bulmuşuz. Defansta ıslıklarsın yuhalarsın ama hala marş söyleniyo. Ben sakin yerde oturdum ama boğazımı patlattım sesim kalmadı. Hakemlerin ikilemlere düşeceği yerde baskı yapmayı bilmiyoruz veya pota altı perdeden çıkma mücadelelerde ciddi faul yapımı oluyo onlara bakmıyoruz, bağırmıyoruz. Orada ki grubun hakkını yiyemem şimdi kendilerini yırttılar, destekleri yadsınamaz ama çok daha bilinçli ve oyunun akışına etki eden yapıya bürünmemiz gerekiyor şayet ne kadar gerçekleşir bilemiyorum.

Oyunun akışıyla alakalı olarak, düşük savunma ritmimizden dolayı maçı çok seferde koparıcak durumlara gelmişken tercih hataları çok can sıkıyor. Seeley performans olarak çok düşük.

Kritik dakikalarda takımın en önemli ismi Lampe'den yaptığı en iyi işi yani post up oyunlarını oynamamız ikili sıkıştırmalarda boş adamları görmemiz gerekiyo ama buna uygun hamleler gelmiyor.

Maçta rehavetten dolayı mı oldu yoksa Lampe'nin çıkışından mı ama 2 dakika daha sürseydi kaybetme riskine yaklaşıcaktık neredeyse.

Elonu daha tek antrenman yapmış takım ile ama çok işe yarayacak bu adam buna eminim.

Takımın lideri Walters. Eğer kilit oluyosa bu adama vericeksin topu. Engin Atsür penetre konusunda yerlerde, elinde bomba patlamış gibi içeri sürüyo topu.

Bu ufak ama önemli gözüken detaylara rağmen taraftar desteği arzulu oyun ile güzel bir galibiyet oldu. Fakat daha takım kimyasının Yağızer Hoca ile uyuşacağını düşünerekten ve ekstra olarak İyi bir dış savunmacının takıma katılacağını umaraktan bu sene geçen seneden çok daha iyi olacaktır.

Canlı gözle ilk izleme fırsatım oldu takımımızı, pozitif yanlarını gördüğünüzü varsayaraktan sadece olumsuz bir kaç noktaya değindim :)

Oldukça da uzun bir yazı oldu sanırım  :)

Çevrimdışı TØLGA

Ben de bugün maçtaydım özellikle Kadın arkadaşlarımızla beraber gittiğim için daha sakin bloktan almak tercihimiz oldu.
Maçta 2 kere kavga çıktı. Birinci o ateşli taraftarın olduğu bölgede. İkincisi ise bench arkalarındaki yerde.
Önce 2.den başlıyım, hala öğrenemedik hakkımız olanından fazlasına göz dikmeyi. Elalem enayi herhalde daha fazla para verip , uğraşıp güzel yerden izlemeyi düşünmekle, buna diyecek lafım yok malumunuz...

İlki ise o ateşli taraftar grubunun olduğu yerle alakalı. Oraya tek yürek Beşiktaşı desteklemeye geliyosun ve 5er 10ar birbirlerine girişiyolar hiç akıl ve sabır yok gerçekten. Burada ki taraftar grubu bütün ritmi ayarladı salonu organize etti ama şöyle bi eleştrim var. Malesef basketbol kültürü yok taraftarımızda. Takım hava yakalamış sayıyı bulmuşuz. Defansta ıslıklarsın yuhalarsın ama hala marş söyleniyo. Ben sakin yerde oturdum ama boğazımı patlattım sesim kalmadı. Hakemlerin ikilemlere düşeceği yerde baskı yapmayı bilmiyoruz veya pota altı perdeden çıkma mücadelelerde ciddi faul yapımı oluyo onlara bakmıyoruz, bağırmıyoruz. Orada ki grubun hakkını yiyemem şimdi kendilerini yırttılar, destekleri yadsınamaz ama çok daha bilinçli ve oyunun akışına etki eden yapıya bürünmemiz gerekiyor şayet ne kadar gerçekleşir bilemiyorum.

Oyunun akışıyla alakalı olarak, düşük savunma ritmimizden dolayı maçı çok seferde koparıcak durumlara gelmişken tercih hataları çok can sıkıyor. Seeley performans olarak çok düşük.

Kritik dakikalarda takımın en önemli ismi Lampe'den yaptığı en iyi işi yani post up oyunlarını oynamamız ikili sıkıştırmalarda boş adamları görmemiz gerekiyo ama buna uygun hamleler gelmiyor.

Maçta rehavetten dolayı mı oldu yoksa Lampe'nin çıkışından mı ama 2 dakika daha sürseydi kaybetme riskine yaklaşıcaktık neredeyse.

Elonu daha tek antrenman yapmış takım ile ama çok işe yarayacak bu adam buna eminim.

Takımın lideri Walters. Eğer kilit oluyosa bu adama vericeksin topu. Engin Atsür penetre konusunda yerlerde, elinde bomba patlamış gibi içeri sürüyo topu.

Bu ufak ama önemli gözüken detaylara rağmen taraftar desteği arzulu oyun ile güzel bir galibiyet oldu. Fakat daha takım kimyasının Yağızer Hoca ile uyuşacağını düşünerekten ve ekstra olarak İyi bir dış savunmacının takıma katılacağını umaraktan bu sene geçen seneden çok daha iyi olacaktır.

Canlı gözle ilk izleme fırsatım oldu takımımızı, pozitif yanlarını gördüğünüzü varsayaraktan sadece olumsuz bir kaç noktaya değindim :)

Oldukça da uzun bir yazı oldu sanırım  :)
malesef söylediğin gibi basketbol kültürü yok taraftarımızda futbolda'da bu böyle hakemi baskı altına almaya değil lay lay lom

oluyor çoğu zaman kronik bi hastalık bu bizde. jamont gordon 10 gün denenicekmiş antremanlar da iyi bir dış savunmacı dedin eğer eski formunu yakalarsa

ihtiyacımızı karşılar mı? ne düşünüyorsun?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

arkadaş ingilizcesi iyi olan söylesin bir hele nate wolters'ın telefuzu wolters'mı? walters mı? :biggrinking:

lig tv'de walters deyip durdular sinir oldum

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

arkadaş ingilizcesi iyi olan söylesin bir hele nate wolters'ın telefuzu wolters'mı? walters mı? :biggrinking:

Wolters telaffuzu murat murathanoğlu saçmalamış yine her sene birilerinin ismini değişik telaffuz ediyor bu sene woltersı seçmiş 😂

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GD8

Maç sonu üçlü

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yankee

malesef söylediğin gibi basketbol kültürü yok taraftarımızda futbolda'da bu böyle hakemi baskı altına almaya değil lay lay lom

oluyor çoğu zaman kronik bi hastalık bu bizde. jamont gordon 10 gün denenicekmiş antremanlar da iyi bir dış savunmacı dedin eğer eski formunu yakalarsa

ihtiyacımızı karşılar mı? ne düşünüyorsun?

Mesela şöyle diyim sana. Dün bi ara Granger alev aldı, Efes'i tek başına ayakta tuttu. Gordon'un Gs deki halinin %75te ki olsa dün durdururdu o adamı.

Bakalım antrenmanlarda deniyecekler nolucak görücez :) Bi de diz sakatlığı yaşadı o, sonrası malum dikiş tutturamadı hiç.

Form tutturursa kesin iş yapar ama  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes maçını tekrar izlemek isteyenler için  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Türkay

Biz yeni salon yapmak yerine Sinan Erdem'i satın alamaz mıyız :D Orası ayrı özel bizim için  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Türkay

Yetişemeyecek malesef  :tabe: Ancak 1 aya döner diyorlar  :tabe:

:s20: :s20:

Çevrimdışı can1903

Woltırs diye telafuz edilir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Rahmi reyis almıs Elonuyu  :tabe: