Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444, kartalizma190399, kahyaoglueren ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 661734 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Wolters biraz kenara gelmeli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Nate in tercihleri bizi ykacak gibi.

Çevrimdışı Ergin1903

Zaten rotasyonda oyuncumuz yok guard imiz da kötü oynarsa işimiz cok daha zorlaşir.

Çevrimdışı TØLGA

Nate in tercihleri bizi ykacak gibi.

1 kere soktuğu zaman gerisi geliyorda

sokamazsa sıkıntı  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sayı opsiyonu yaratamıyoruz hep lampeye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bugün kötüyüz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Hücumda da boş oyuncuyu bulamiyoruz, hep zorlamaya döndü ve kayiplar basladi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ritmimizi bir türlü bulamıyoruz  :s20: Bulamayınca da kaçınılmaz sona gidiyoruz. Savunma da yok halen  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

bugün kötüyüz  :bandit:

az iyi olan bütün takımlara karşı bu takım KÖTÜ olur...bukadar sıradadan yabancı topluluğu görmemiştim.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı TØLGA

Ritmimizi bir türlü bulamıyoruz  :s20: Bulamayınca da kaçınılmaz sona gidiyoruz. Savunma da yok halen  :bandit:
hücumda işlemiyor bugün o top kayıpları falan nedir öyle ya :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Lampe de yoruldu. Hücumda baska opsiyonumuz yokmuş gibi hareket ediyoruz.

Çevrimdışı TØLGA

az iyi olan bütün takımlara karşı bu takım KÖTÜ olur...bukadar sıradadan yabancı topluluğu görmemiştim.
nate wolters-lampe-murphy dışında bende pek beğenmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Al sana bak iyi bir savunmay karşi bir yrida 50 sayi atan tkim ne hale geldi. ah detman bir senemizi yedin.

Çevrimdışı TØLGA

15 sayı farkla dereye girildi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

Bu maç takımı gerçek anlamda görme şansı yakalıyor Yaser hoca....

Çevrimdışı LuceGel

Çok kötüyüz dış atışlar girmiyor savunmamz kötü Murpy Engin Wolters çok kötü.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla ribaund alsak az sayı atmamıza rağmen az sayı yerdik  :tabe: En az 10 sayı hücum ribaundundan verdik rakibe  :s20:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Çok yumuşak takımız be öle böle değil   :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

Tolga nate ye olan sevgine saygi duyuyorum ..ama staj yapilacak takım değiliz....lampe 18 yada 22 dk. bir oyuncu iyi başlar dinlenmezse bozar oyunu. hele seely darden kim nasıl almış anlayabilmiş değilim...

Çevrimdışı TØLGA

murphyi'de beğenmiyorum pek aslında ama iyi bir takımda erceg görevi görür
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Tolga nate ye olan sevgine saygi duyuyorum ..ama staj yapilacak takım değiliz....lampe 18 yada 22 dk. bir oyuncu iyi başlar dinlenmezse bozar oyunu. hele seely darden kim nasıl almış anlayabilmiş değilim...
abi tam çözemedim bende aslında çok güveniyor kendine o göz yaşı damlalarına atamadımı özgüven kaybı yaşıyor galiba

bu takımın tek sorumlusu dettman ya onun kurduğu kadro ne desek boş bu saatten sonra , yağızer uluğ işini bilir umarım :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guardlar çok kendine oynamaya başladı pas gelmeyince diğerleri ritim kaybetti. Birebir oynamaya başlayan Nate ve Engin in de şutları girmeyince Lampe ye yüklendik. O da hastalıktan yeni kurtulduğu için çabuk yoruldu ve adamlar savunmada Lampe ye odaklanmaya başladı. Elimizdeki tek silahıda etkisiz kıldık böylece. Peki çözüm ne dersek, çözüm dışardan şut sokmaya başlarsak içerdeki savunmayı dışa yaslarız. Bu maçın kilidini 3 sayılık atışlar belirleyecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarının istatistikleri  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Guardlar çok kendine oynamaya başladı pas gelmeyince diğerleri ritim kaybetti. Birebir oynamaya başlayan Nate ve Engin in de şutları girmeyince Lampe ye yüklendik. O da hastalıktan yeni kurtulduğu için çabuk yoruldu ve adamlar savunmada Lampe ye odaklanmaya başladı. Elimizdeki tek silahıda etkisiz kıldık böylece. Peki çözüm ne dersek, çözüm dışardan şut sokmaya başlarsak içerdeki savunmayı dışa yaslarız. Bu maçın kilidini 3 sayılık atışlar belirleyecek  :tabe:
3 sayı atmak için pozisyona sokmak gerek boşa adam çıkaramıyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK