Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 660311 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

Eurcoup’ta alınan Szolnoki Olaj galibiyeti sonrası Baş Antrenör Yağızer Uluğ ve yıldız oyuncu Erik Murphy açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’taki son sezonunda Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaşadığı güzel günlere değinen Yağızer Uluğ; “Ben en son buradayken harika şeyler yaşadık. 2012 Mayıs ayında biz burada tarih yazdık. Bileti olmayan taraftarlarımız kapıları kırıp maça girdiler. Ben aynı günleri yaşamak için buradayım. Bunun için çalışacağız ve iyi oynamaya devam ettikçe taraftarımızın da sayısı artacaktır.” diye konuştu.

Yıldız oyuncusu Erik Murphy ise maç sonrası şu sözleri söyledi; “İkinci yarıda savunmada iyi bir performans gösterdik. Hücumda ise boş şutlar bulduk ve bunları değerlendirdik. Sonuçta kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki haftalar için de kazanan bir takım olarak ilerlemek istiyoruz. Koç ekibi de çok iyi iş çıkartıyor ve bizim doğru yolda ilerlememizi sağlıyorlar.”
aradığım ruh bu işte yaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

maçın tekrarı şuan 360 tv'de bilginize
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Mc Calebb yaşıyor mu acaba? Eğer boşta ise Seyler gönderip alabiliriz. İkisi efsane olur.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Mc Calebb yaşıyor mu acaba? Eğer boşta ise Seyler gönderip alabiliriz. İkisi efsane olur.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bo mu? NBA gitti sözleşmesi fesh edildi boşta ama sanmıyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bo mu? NBA gitti sözleşmesi fesh edildi boşta ama sanmıyorum ben  :biggrinking:
Bize pahaşı hem de takım oyjnu pynamaya çalışıyoruz elinde çok top tutan adam işimize yaramaz. Hem FB tam verim alamadı tam manasıyla. Riske girmeye gerek yok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yakup

http://www.bjk.com.tr/tr/teknik_kadro/10/teknik_kadro.html

burada hala dettmann'ın coach olarak gözükmesi ne kadar doğru :alala: sitenin editörü ne işe yarıyor acaba  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı MUSTAFA_

burada hala dettmann'ın coach olarak gözükmesi ne kadar doğru :alala: sitenin editörü ne işe yarıyor acaba  :alala:
Değiştirmişlerdi geri eski haline getirdiler. Heralde bir sorun oldu. Hatta normalde resmi sitede yayınladıkları koç röportajını da yayınlayamadılar. Takım iyi oynasında sitede koçun kim yazdığı önemli değil Koç zaten içimizden 4 kupalı şampiyonlukda yardımcı antrenörümüzdü

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Değiştirmişlerdi geri eski haline getirdiler. Heralde bir sorun oldu. Hatta normalde resmi sitede yayınladıkları koç röportajını da yayınlayamadılar. Takım iyi oynasında sitede koçun kim yazdığı önemli değil Koç zaten içimizden 4 kupalı şampiyonlukda yardımcı antrenörümüzdü

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

dettmannın fesih işlemlerinde bir sıkıntı var galiba resmi olarak açıklanmadı koç o yüzden böyle
mustafanın'da söylediği gibi yağızer uluğun açıklamaları da yayınlanmıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Metin Sönmez ‏@Metiuw3   53 sn.53 saniye önce
Emre Bayav ile vedalaşıyoruz. Önceliğimiz 5 numara transferi. Sonra 2-3 oynayabilen bir isimle değişimi sürdüreceğiz.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

atlet ve savunmacı bir uzun bakıyormuşuz sezon başındaki istediğimiz Jeremy Tyler  gündeme gelmiş tekrar ama koç istememiş.

Öncelik uzundaymış sonra 2-3 oynayabilen bir kısa bakılacakmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

atlet ve savunmacı bir uzun bakıyormuşuz sezon başındaki istediğimiz Jeremy Tyler  gündeme gelmiş tekrar ama koç istememiş.

Hadi bakalım iyi bir uzuna takım taş gibi olur

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Acil ihtiyaç uzun tabiki ,ligde Trabzon maçı 17.00 da bu arada.Trabzon 4maç 4 yenilgi ama Banvit gs Karşıyaka maçları oynadılar.Geçen hafta deplasmanda Karşıyakayı deviriyorlardı nerdeyse zor maç olacak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Acil ihtiyaç uzun tabiki ,ligde Trabzon maçı 17.00 da bu arada.Trabzon 4maç 4 yenilgi ama Banvit gs Karşıyaka maçları oynadılar.Geçen hafta deplasmanda Karşıyakayı deviriyorlardı nerdeyse zor maç olacak.
eurocup'da banvit ile oynadıkları maçı izledim güzel maç oldu ligde galibiyetleri bulunmaması nedeniyle korkuyorum ben biraz bu maçtan

ama haftaya anadolu efes ile karşılaşıyoruz o yüzden ileride başımız ağrımasın istiyorsak galibiyet çıkarmak lazım bu maçtan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

eurocup'da banvit ile oynadıkları maçı izledim güzel maç oldu ligde galibiyetleri bulunmaması nedeniyle korkuyorum ben biraz bu maçtan

ama haftaya anadolu efes ile karşılaşıyoruz o yüzden ileride başımız ağrımasın istiyorsak galibiyet çıkarmak lazım bu maçtan
Trabzon un iyi bir kadrosu var. Bizim savunma zafiyetlerimizden çok faydalanacaklar. Açıkçası ben hücumda da ritim yakalayamazsak maçı çok zor alacağımızı düşünüyorum Lampe ye bu maç hem hücum hem savunmada çok iş düşüyor. İnşallah kazanırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Trabzon un iyi bir kadrosu var. Bizim savunma zafiyetlerimizden çok faydalanacaklar. Açıkçası ben hücumda da ritim yakalayamazsak maçı çok zor alacağımızı düşünüyorum Lampe ye bu maç hem hücum hem savunmada çok iş düşüyor. İnşallah kazanırız.
Bu maçta Lampeye ekstra işler düşecek haklısın pota altı zafiyetini ne kadar giderebileceğiz bu maçı sadece hücumla kazanamayız,hocamızın efes maçı öncesi ilk önemli sınavı olacak gibi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

maça 15 dk kaldı izlemek isteyenlere duyurulur ntvspordan izleyebilirsiniz :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

maça 15 dk kaldı izlemek isteyenlere duyurulur ntvspordan izleyebilirsiniz :ok:
Hiç kaçar mı  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Hiç kaçar mı  :bandit:
arada misafirler geliyor ya izlemek isterler belki dedim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

Çalışıyorum sen yazmasan haberim yoktu sağol :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Kural anlatıyor bir de  :sevinc

Beşiktaş Tarihi
★★★